fbpx

Vippeserum test: 6 serum som styrker og vedlikeholder dine vipper

Uansett om du har opplevd at vippene har brukket, er slitt etter en vippeforlenging eller er plaget med naturlig korte øyevipper, vil et vippeserum bidra til å endre dette. Et vippeserum sørger for å vedlikeholde vippene, men også tilføre hårsekkene næring samtidig som de stimulerer vipperoten ved hjelp av styrkende ingredienser og mineraler. Dette kan bidra til å fremskynde veksten av vippene, samt gjøre dem sterke og sunnere.

Det ikke mange vet er at levetiden for en øyenvippe er mellom 2 og 3 måneder før den faller av. Dette er helt naturlig, men det betyr også at et vippeserum er nødt til å virke raskt. Derfor er det viktig at man påfører det på korrekt måte slik at man får mest mulig ut av serumet for å bygge opp sterke og lange øyevipper.

De fleste vippeserum bør være en del av kveldsrutinen din. Årsaken til dette er at det er viktig at ansiktet er godt vasket før du påfører serumet. Deretter vil det trenge tid til å trekke inn i vippene, derav er det best egnet til bruk på kveldstid. Husk at de fleste serum bruker mellom 5-8 uker før du ser de ønskede resultatene. Så vask godt og smør deg med tålmodighet.

For å finne frem til de beste vippeserumene der ute har vi tatt utgangspunkt i tilgjengelig informasjon på nett. Vi har gått gjennom en rekke tidligere best i test artikler, innhentet informasjon fra produsenter og forhandlere, samt sett på verifiserte tilbakemeldinger. Dette har gjort det mulig å komme opp med en liste av høy kvalitet som får jobben gjort.

Det serumet som kom best ut av våre undersøkelser var Eyelash Enhancing Serum fra Juni Lashes. Serumet har antirynkepleie samtidig som det bidrar til å styrke vippene. Du påfører det enkelt med fingeren og får et produkt som er helt uten parabener.

Vippeserum test: Alle våre favoritter

BILDE PRODUKT
Juni Lashes Eyelash Serum
En av få vippeserum som har beviste resultater og flere tusen fornøyde kunder. Laget av organiske ingredientser som er vennlig mot kuden og leveres med 60 dagers vekstgaranti.
SJEKK PRISEN →
Revitalash Advanced vippeserum
Revitalash Advanced tok verden med storm da de lanserte sin nye prisbelønte formel. Her får du et vippeserum som inneholder Biopeptin Complex ®, altså biotin, grønn teekstrakt, peptider og lipider, som hjelper til med å beskytte og forsterke vippene dine.
SJEKK PRISEN →
Lashem Lash Serum
Ønsker du å vedlikeholde vippene selv om du har extensions vil dette være et utmerket alternativ. Serumet påføres som en flytende eyeliner og vil gi fyldigere og lengre vipper på bare to uker. Inneholder kun naturlige ingredienser og er ikke testet på dyr.
SJEKK PRISEN →
Revitalash Advanced Conditioner
RevitaLash Conditioner er et originalt og unikt produkt utviklet av øyeleger. Dette serumet bidrar til å bedre utseende på naturlige vipper samtidig som det beskytter mot brudd og slitasje. Det tilfører også en naturlig sunnhet som styrker fleksibiliteten.
SJEKK PRISEN →
Embryolisse Laboratoires Lash booster
Denne transparente maskara basen fra Embryolisse Laboratoires bidrar til sterkere, lengre og tykkere øyevipper og øyenbryn. Den inneholder i tillegg flere aktive ingredienser som har en dokumentert effekt og stimulerer til tettere hårvekst.
SJEKK PRISEN →
Xlash Eyelash Serum
Xlash er et vippeserum som både styrker og gir økt volum på dine vipper ved hjelp av naturlige ingredienser. Ved å tilføre mineraler og fremme cellefornyelse kan Xlash vise gode resultater etter bare 30 dager, sammenlignet med konkurrenter som ofte trenger 5-8 uker.
SJEKK PRISEN →

1. Eyelash Enhancing Serum fra Juni Lashes – Best i test

SJEKK PRISEN →

Juni lashes er et naturlig vippeserum som har beviste resultater. Testen utført av shopsreviewed viste til gode resultater innen så kort tid som 2 uker, i tillegg til dette var det merkbar forskjell på både tykkelse og lendge.

Serumet har fått gode omtaler i sosiale medier og nyhetssider grunnet serumets effektive ingerdienteser og resultatene av disse. Etter å ha undersøkt de fleste serumene på markedet i Norge var det få som hadde tilsvarende effekt uten å ta ibruk unaturlige ingredientser.

Det negative med Juni lashes vi la merketil som ikke har blitt rapportert andre steder var leveringstiden og svar fra kundeservice. Det tok rundt 10 dager før vi fikk produktet og etter å ha sendt mail fikk vi svar etter rundt 20 timer. Vi hadde høyere forventninger til en slik merkevare, men dette kan grunnes deres nylige media dekning.

Alt i alt fortjener Juni lashes prisen som testvinner grunnet produktets gode effekt i kombinasjon med at produktetet deres er laget av ingredientser fra ytterste kvalitet.

Oppsummert

 • Ingredientser som er vennlig til huden
 • God effekt
 • 60 dagers vekstgaranti

junilash eyelash

LES MER

2. Revitalash Advanced vippeserum – Best beskyttelse

Revitalash Advanced vippeserum

SJEKK PRISEN →

Når Revitalash introduserte sitt Advanced vippeserum tok det kosmetikkverden med storm. Her får du den prisbelønte formelen som har en uslåelig effekt takket være patentert Biopeptin Complex ®, som inneholder biotin, grønn teekstrakt, peptider og lipider.

Serumet hjelper til med å beskytte og pleie vippene ved å tilføre fuktighet og dermed reduserer faren for slitasje og skjøre vipper. En annen positiv effekt av serumet er at vippene får en elegant glans som gjør at de ser flott ut selv uten påført mascara.

Advanced fra RevitaLash har også en Curl Effect ® som gir lengre vipper og et vakkert utseende. Ved regelmessig bruk vil du fort oppleve at vippene blir både lenger og får den “Hollywood-looken” alle ønsker seg.

Dette vippeserumet har raskt blitt en bestselger takket være den patenterte teknologien til RevitaLash. Her får du et vippeserum som ikke bare beskytter vippene, men også tilfører viktig næring og pleie. I tillegg får du den elegante Curl Effect ® som skaper lengre vipper med en vakker bøyning.

Oppsummert

 • Curl Effect ®
 • Biopeptin Complex ®
 • Tilfører næring til vippene

LES MER

3. Lashem Lash Serum – Best med extentions

Lashem Lash Serum

SJEKK PRISEN →

Dersom du har vippe extension kan det være vanskelig å finne et effektivt serum. Det har Lashem gjort noe med ved å introdusere sitt nye Lash Serum. Her får du et øyeserum som tilfører fylde og gir en lengre look etter bare to uker.

Du påfører serumet enkelt som en flytende eyeliner og lar det tørke inn. Dette vil tilføre fukt og styrke de naturlige vippene dine. Det vil også gi en bedre sammenheng mellom extentionsvippene og dine egne vipper og skape den naturlige, elegante bøyningen vi er ute etter.

Lashem sitt serum er godkjent for bruk av Lashologist Council of America og en rekke fagfolk. Produktet er helt uten parabener, parfyme, prostaglandin, samt er ikke testet på dyr. Dette bidrar til en bærekraftig kosmetikkbransje og produkter fri for kjemiske komponenter.

Det vi liker absolutt best med dette produktet er at det benytter seg av helt naturlige ingredienser. I serumet vil du finne grønn te, agurk, tranebær, druefrø, hydrolysert hveteprotein og vitamin E. Dette er naturlige ingredienser som har en dokumentert effekt på dine vipper.

Oppsummert

 • Cruelty free
 • Kun naturlige ingredienser
 • Godkjent av Lashologist Council of America

LES MER

4. Revitalash Advanced Conditioner – Best på skadede vipper

Revitalash Advanced Conditioner

SJEKK PRISEN →

Dette vippeserumet er utviklet av øyeleger og er basert på egenutviklet teknologi. Her får du et serum som bidrar til å forbedre utseende på de naturlige vippene dine, samtidig som det tilfører viktig næring og styrke. Dette reduserer faren for brudd og slitasje på vippene dine.

Produktet benytter seg av avansert teknologi og inneholder blant annet peptider, lipider, biotin og grønn te-ekstrakt. I tillegg er det rikt på panthenol som kondisjonerer og styrker vippene dine. Dette verner mot slitasje fra mascara og andre kosmetikk produkter, samtidig som det gir den ønskede bøyningen og elegansen.

Vippeserumet inneholder en rekke ingredienser som har dokumentert effekt og som gjør vippene dine lengre, tykkere og fyldigere. De naturlige ingrediensene er skånsomme på huden og produktet passer utmerket som en del av kveldsrutinen din.

Vi liker at dette produktet er utviklet av øyeleger og dermed tar hensyn til langvarig og forsvarlig bruk. Her får du et serum som tilfører næring til vippene, gir ønsket utseende og samtidig har en beskyttende effekt mot slitasjen som blir påført gjennom aktiv bruk av sminke og kosmetikk.

Oppsummert

 • Utviklet av øyeleger
 • Forlenger, styrker og gir fylde
 • Inneholder en rekke aktive ingredienser

LES MER

5. Embryolisse Laboratoires Lash booster – Beste mascara base

Embryolisse Laboratoires Lash booster

SJEKK PRISEN →

Embryolisse Laboratoires har utviklet en transparent mascara-base som gir sterkere, lengre og tykkere øyevipper. I tillegg har den flere aktive ingredienser som bidrar til tettere hårvekst på både bryn og vipper. Mange vil oppleve effekt allerede etter bare 2 uker.

Til forskjell fra de andre serumene i denne testen kan du påføre Lashes Booster både morgen og kveld. Du benytter den som en base før du påfører mascara, men kan også bruke den som et nattserum på vipper og bryn etter at du har vasket av deg sminken.

Serumet er skånsomt på huden og passer utmerket for deg med sensitive øyne, eller som bruker kontaktlinser. Det er også duft- og parabenfritt. Den medfølgende børsten gjør det enkelt å påføre på lik linje som en mascara og beholderen passer enkelt i sminkebagen din.

Her får du et serum som kan påføres to ganger om dagen og som raskt gir ønsket resultat. Ved å bruke Lash Booster både som mascara-base og vippeserum på kveldstid vil du gi vippene rikelig med næring og sørge for et langvarig godt resultat.

Oppsummert

 • Kan brukes to ganger om dagen
 • Fri for parabener og duft
 • Skånsom mot huden

LES MER

6. Xlash Eyelash Serum – Beste fylde

Xlash Eyelash Serum

SJEKK PRISEN →

Xlash er et premium vippeserum som både styrker og tilfører viktig næring til vippene dine. Ved bruk av aktive ingredienser som korallekstrakt og mineraler kan vippeserumet fremme cellefornyelse og vise gode resultater etter bare 30 dager.

Ved å tilføre olje og antioksidanter, samt aminosyrer og polysakkarider kan dette vippeserumet bidra til å fremme veksten av hårsekkene rundt vippene dine. Dette gjør dem både mørkere og lengre over tid. I tillegg kan du oppnå økt fleksibilitet og bøyning på vippene.

Xlash sitt produkt påføres en gang om dagen som en flytende eyeliner og brukes daglig i seks til åtte uker for et holdbart resultat. Allerede etter noen uker vil de fleste se en endring og oppnå de ønskede resultatene. Etter den første perioden vil du kun trenge å påføre Xlash 2-3 ganger i uken for å beholde de lange og sunne vippene.

Det som gjorde at Xlash fikk en plass på listen vår var at produktet er utviklet for langvarig bruk, men gir raske resultater. I tillegg tilfører det viktig næring til vippene og gir en holdbar fylde og fleksibilitet over tid.

Oppsummert

 • Resultat etter bare 30 dager
 • Tilfører viktige mineraler
 • Kan bidra til cellefornyelse

LES MER


Spørsmål og svar

Hva er et vippeserum?

Et vippeserum er en flytende eyeliner som påføres øyevipper og området rundt. Disse har gjerne anti-age effekter, samt tilfører viktig næring til vippene for å utvikle styrke og holdbarhet.

Hvordan påfører man et vippeserum?

Vippeserum bør påføres som en del av kveldsrutinen din. Dette er fordi du først må vaske ansiktet grundig før vippeserumet påføres. Deretter vil serumet ha behov for å virke i fred for å gi ønsket resultat.

Når bør man bruke vippeserum?

De fleste kan bruke et vippeserum som en del av sitt daglige kveldsstell. Dette vil bidra til lengre og fyldigere vipper, samt skape sterke hårrøtter på vippene.

Er vippeserum vegansk?

Det finnes flere produsenter som fokuserer på vegansk kosmetikk. Dette innebærer at produktene kun inneholder naturlige ingredienser, samt at det ikke har forekommet testing på dyr underveis i utviklingen.