fbpx

Uv telt baby test: Her finner du de beste teltene for 2023

Nå som sommeren nærmer seg er jeg sikker på at du har lyst å ta med familien det til stranden. De fleste er flinke til å pakke med solkrem, håndklær og solstol, men det er også viktig å huske Å pakke med utstyr til babyen.

Babyer tåler ikke like mye sol som oss og derfor er det viktig å beskytte huden deres fra den kraftige Strålingen. for at babyen skal kose seg like er det viktig at den har et komfortabelt og trygt sted å hvile seg.

Vi har i denne uv telt baby testen sammenlignet ulike modeller på markedet, slik at det skal være lettere for deg å velge modellen som passer deg best. Vurderingen er basert på tilgjengelige kilder og beskrivelser. I sammenlignen var det Deryan Baby Luxe Reiseseng som ble kåret til best i test.

Uv telt baby test: Alle våre favoritter

BILDE PRODUKT
Deryan Baby Luxe Reiseseng
Deryan Baby Luxe er det beste UV-teltet vi har testet de siste dagene. Den har en opplåsbar madrass som gjør den ekstra komfortabel. Det tar kun noen få sekunder å sette opp UV-teltet og den er større enn de fleste konkurentene.
SJEKK PRISEN →
Swimpy UV-Telt med Oppbevaringsveske
Swimpy UV-Telt med Oppbevaringsveske gir effektiv solbeskyttelse. Med UV 50+ og Oeko-Tex-sertifisert stoff, er det trygt og skånsomt. Det romslige pop-up-designet og den praktiske oppbevaringsvesken gjør det enkelt å ta med seg overalt. En ideell følgesvenn for solrike utflukter og ferier.
SJEKK PRISEN →
Swimpy UV-telt XL
Swimpy UV-telt XL gir babyen din effektiv solbeskyttelse. Med UV 30+, romslig størrelse og praktisk transportveske er det en ideell løsning for stranden. Teltet har også sikker feste med pinner og spiker. Gi babyen din trygg og komfortabel skygge med dette praktiske UV-teltet.
SJEKK PRISEN →
BabyMoov Mariniere Anti UV-Telt
BabyMoov Mariniere er det ultimate UV-teltet for baby i premiumsegmentet. Med UPF 50+, vannavstøtende materiale, myggnett og enkel oppsett er det ideelt for trygg og komfortabel skygge.
SJEKK PRISEN →
Swimpy UV-Telt med ventilasjon
Dette praktisk UV-telt garanterer beskyttelse mot solen. Dette fordi den er laget av enestående materialer i tillegg til at den har en smart utforming som gir en behagelig skygge. Prisen er heller ikke den verste, samt at den har en stor og romslig størrelse.
SJEKK PRISEN →
Nordbjørn Sunny UV-telt
Nordbjørn er det billigste teltet i denne testen. Det er enkelt å sette opp og enkelt å ta med seg. Det har ikke noen madras på undersiden og heller ingen leker. Men det får jobben gjort og det beskytter godt fra solen med en solfaktor på UPF 50+.
SJEKK PRISEN →

1. Deryan Baby Luxe Reiseseng – Best i Test

 

uv telt test baby - her er årets vinner

SJEKK PRISEN →

Baby teltet ble kåret til best i test grunnet sitt praktiske design som ser både bra ut og er enkelt å sette opp. Dette føles mer som et hus enn det de gjør som et baby telt. Tar du med dette teltet til stranden kan du være sikker på at babyen føler seg trygg og godt tatt vare på. Sammenlignet med andre baby telt er dette romslig og er utstyrt med en god madrass som gjør det mulig for barnet å ligge flere i strekk uten å måtte føle på smerte eller ubehag.

Hvis du ønsker at babyen skal ha den beste opplevelsen mulig mens den er på stranden er det Deryan Luxe vi anbefaler. Det er noe dyrere enn de andre modellene på denne listen, men med tanke på komforten og romsligheten du får for pengene synes vi at de ekstra kronene er verdt

LES MER


2. Swimpy UV-Telt med Oppbevaringsveske – Praktisk oppbevaringsveske

Swimpy UV-Telt med Oppbevaringsveske

SJEKK PRISEN →

Dette praktiske og romslige pop-up-teltet er designet spesielt for å gi effektiv beskyttelse mot solens skadelige stråler. Med en imponerende UV-beskyttelsesfaktor på 50+ kan du være trygg på at du og dine kjære er i trygge hender under dette teltets tak. Den høye UV-beskyttelsen er spesielt viktig for barn, som har mer følsom hud og trenger ekstra omsorg.

En av fordelene med Swimpy UV-Telt er den medfølgende oppbevaringsvesken. Den gjør det enkelt å bære teltet med seg, uansett om du skal på stranden, på piknik eller til en utendørs festival. Du kan raskt og enkelt pakke teltet ned i vesken og ta det med deg hvor som helst

En annen viktig ting å merke seg er at stoffet i teltet er Oeko-Tex-sertifisert. Dette betyr at teltet ikke inneholder skadelige stoffer eller kjemikalier som kan være skadelige for helsen din eller miljøet.

For å gjøre oppsettet så enkelt som mulig, leveres teltet med klare instruksjoner. Du trenger ikke å være en ekspert for å sette opp dette teltet. Med de enkle trinnene som er beskrevet, vil du ha teltet klart på kort tid og kunne nyte skyggen og den beroligende beskyttelsen det gir.

Samlet sett er Swimpy UV-Telt med Oppbevaringsveske et utmerket valg for solbeskyttelse til en fantastisk prislapp. Med sin effektive UV-beskyttelse, romslige design, Oeko-Tex-sertifiserte stoff og en praktisk oppbevaringsveske, får du alt du trenger for å nyte solfylte dager trygt og komfortabelt.

Oppsummert

 • Effektiv solbeskyttelse med UV 50+
 • Oeko-Tex-sertifisert stoff for trygg bruk
 • Romslig pop-up-design for enkel bruk
 • Praktisk oppbevaringsveske for portabilitet

LES MER

3. Swimpy UV-telt XL – Ekstra stort

Swimpy UV-telt XL

SJEKK PRISEN →

Swimpy UV-telt XL er det perfekte valget for deg som er ute etter et ekstra stort UV-telt til din baby, og ønsker å kombinere komfort, sikkerhet og bekvemmelighet.

Dette praktiske XL-teltet fra Swimpy gir en imponerende UV-beskyttelse på 30+, noe som hjelper til med å skjerme barnet ditt fra de skadelige virkningene av solens stråler. Med dette teltet kan du være trygg på at barnet ditt leker og hviler i skyggen, samtidig som det nyter den friske havbrisen.

Swimpy UV-telt XL er også utstyrt med tre bøybare pinner som holder teltet oppe. Dette gjør det enkelt å montere og sikre teltet, slik at det står stabilt selv på vindfulle dager. Fire spiker er også inkludert for å sikre teltet til bakken, slik at du kan være sikker på at det ikke blir blåst bort av vinden.

Swimpy har også sørget for at tekstilene i teltet er i samsvar med Öko-Tex retningslinjer. Dette betyr at teltet er laget av materialer som er frie for skadelige stoffer, og du kan være trygg på at du gir barnet ditt et sikkert og pålitelig miljø å leke i.

Med målene L210 x B115 x H115 cm gir Swimpy UV-telt XL rikelig med plass til barnet ditt å leke og hvile i. Teltet er romslig og komfortabelt, og gir den nødvendige beskyttelsen mot solen samtidig som det skaper en trygg og hyggelig atmosfære for barnet ditt.

Oppsummert

 • Effektiv solbeskyttelse med UV 30+
 • Praktisk transportveske for enkel bæring
 • Romslig størrelse gir komfortabel plass
 • Sikkert feste med pinner og spiker

LES MER

4. BabyMoov Mariniere Anti UV-Telt – Premium

BabyMoov Mariniere Anti UV-Telt

SJEKK PRISEN →

BabyMoov Mariniere er det beste valget for deg som ønsker det ultimate UV-teltet til baby i premiumsegmentet og er villig til å investere i kvalitet og funksjonalitet.

Dette imponerende teltet har plass til opptil to barn og en voksen, noe som gjør det ideelt for små familieutflukter eller en dag på stranden. Med sitt praktiske “pop-up”-system kan teltet settes opp raskt og enkelt, slik at du kan komme i gang med å nyte dagen. Tre medfølgende teltpinner sikrer stabilitet og lar deg enkelt feste teltet i gresset eller sanden.

BabyMoov Mariniere er utstyrt med UPF 50+ solbeskyttelse, som gir en høy grad av beskyttelse mot solens skadelige UV-stråler. Du kan være trygg på at din baby er godt skjermet og kan leke i skyggen uten bekymring. I tillegg er teltet vannavstøtende, slik at du også kan ta det med på pikniker eller utflukter uten å måtte bekymre deg for uventet regn.

For å sikre en komfortabel og trygg opplevelse, har BabyMoov Mariniere også et myggnett med glidelås. Dette beskytter babyen din mot irriterende insekter og lar dere nyte utendørsaktiviteter uten plagsomme biter.

Til tross for sin imponerende funksjonalitet er BabyMoov Mariniere et lett telt, med en vekt på kun én kilo. Dette gjør det enkelt å ta med seg på turer og utflukter. Den praktiske oppbevaringsvesken sikrer at teltet er lett å transportere og oppbevare når det ikke er i bruk.

Alt i alt er BabyMoov Mariniere det beste valget for deg som ønsker det beste UV-teltet til baby i premiumsegmentet. Med sin romslige størrelse, enkle oppsett, høy solbeskyttelse, vannavstøtende egenskaper, myggnett og praktiske bærevekse, får du et telt som oppfyller alle dine behov. Invester i BabyMoov Mariniere og gi din baby den beste beskyttelsen og komforten under solfylte dager.

Oppsummert

 • UPF 50+ solbeskyttelse
 • Vannavstøtende og lett å montere
 • Inkluderer myggnett for ekstra beskyttelse
 • Praktisk oppbevaringsveske for enkel transport

LES MER


5. Swimpy UV Telt baby med ventilasjon

Swimpy UV-Telt med Ventilasjon

SJEKK PRISEN →

Swimpy UV-Telt med ventilasjon

Dette praktisk UV-telt garanterer beskyttelse mot solen. Dette fordi den er laget av enestående materialer i tillegg til at den har en smart utforming som gir en behagelig skygge. Prisen er heller ikke den verste, samt at den har en stor og romslig størrelse. Skal du ha et prisgunstig UV-telt, tror vi absolutt dette er en modell å vurdere.

Gode kundeanmeldelser

Vi får også inntrykk av dette er en modell som er svært populær blant eksisterende kunder. Så å si alle kundeanmeldelser vi har lest, er det bare å positive ting å spore. Det som spesielt går igjen er dens romslige størrelse, og enkle oppsett.

Dette er faktorer vi har stor forståelse faller i smak hos dagens brukere. UV-teltet har nemlig en størrelse på 147 x 87 x 122 cm, og kommer med en tydelig instruks på sette det opp. Det er heller ikke vanskelig å pakke det ned, og vi likte særlig godt at den medfølger en oppbevaringseske. Det gjør au uten problem kan ta med denne på stranden, samtidig som den opptar lite oppbevaringsplass i hjemmet.

Kanskje det vi liker aller best og det som nok er det viktigste, er at den beskytter godt mot solen. Her er det ingen risiko for at ungen blir solbrent. Teltet er laget av 100% polyester som er UV beskyttet opptil 50+, samt at den har en utforming som gjør at solstråler ikke kommer til. Her får barnet utvilsomt en herlig liten lekeplass som beskytter godt mot de skarpe solstrålene.

Bra pris

Prisen på teltet er også meget godt og det til tross for dens høye kvalitet. Her slipper du altså grave dypt i lommeboken for at ungen skal få et telt som beskytter. Naturligvis er det ingen pris på ungenes beskyttelse, men dette er et klokkeklart eksempel på at kvalitet ikke trenger å koste skjorta.   

Oppsummert

 • Prisvennlig UV-telt
 • Praktisk utforming
 • Beskytter mot solen på en enestående måte
 • Pakkvennlig

LES MER


6. Nordbjørn Sunny UV telt baby – Billigste UV-teltet

 

SJEKK PRISEN →

Nordbjørn er det billigste teltet i denne testen. Det er enkelt å sette opp og enkelt å ta med seg. Det har ikke noen madras på undersiden og heller ingen leker. Men det får jobben gjort og det beskytter godt fra solen med en solfaktor på UPF 50+.

Med på kjøpet får du en praktisk oppbevaringseske som gjør det enkelt å transportere til og fra stranden.

Vi nordmenn er ikke på stranden hver dag og da er det heller ikke nødvendig å kjøpe det dyreste UV-teltet som finnes på markedet heller. UV-teltet fra Nordbjørn har en høy solfaktor og det er romslig nok for at 2 barn kan leke sammen.

LES MER


Dette burde du se etter i en Uv telt baby

Solfaktor

Hvis teltet ikke har noen solfaktor hadde det vært like så greit å kjøpt et vanlig telt da disse er billigere.

Vi anbefaler å kjøpe telt med enten UPF 50+ eller høyere da dette gir en god beskyttelse fra solen. I tillegg til å blokkere solen er det også modeller som blokkerer 99% av andre skadelige stråler.

Størrelse

Hvis du skal ha et uv-telt til en baby er det ikke nødvendig med et stort telt med det første, men som du vet så vokser de for hver dag og før du vet ordet av det er det enda en baby som trenger et UV-telt.

Hvis du har budsjett til det anbefaler vi å kjøpe et større telt med engang da dette kan være en god langsiktig investering. De dyre teltene holder gjerne lengre, er større og blokkerer solen bedre.

Brukervennlighet

Når du kjøper et uv-telt til babyen er det ikke for å installere det permanent på bakken, men heller et som kan transporteres raskt og enkelt til og fra stranden eller hagen.

Når du skal kjøpe et uv-telt er det viktig at det er lett med tanke på vekt og enkelt å sette opp. Det skal maks ta 5 minutter mente dommer panelet vårt. Tar det lengre enn dette kan det fort bli et stressmoment og ikke en positiv ting å med seg teltet til stranden.

Konklusjon

Hvis du ønsker det absolutt beste teltet på markedet er det ingen tvil om at Deryan baby deluxe er veien å gå. De andre teltene har lignende solfaktor, men med tanke på de ekstra hundrelappene får du også et mer robust telt som varer lengre og blokkerer flere stråler enn de andre.

uv telt baby