fbpx

Uv telt baby test: Her finner du de beste teltene for 2022

Nå som sommeren nærmer seg er jeg sikker på at du har lyst å ta med familien det til stranden. De fleste er flinke til å pakke med solkrem, håndklær og solstol, men det er også viktig å huske Å pakke med utstyr til babyen.

Babyer tåler ikke like mye sol som oss og derfor er det viktig å beskytte huden deres fra den kraftige Strålingen. for at babyen skal kose seg like er det viktig at den har et komfortabelt og trygt sted å hvile seg.

Vi har i denne uv telt baby testen sammenlignet ulike modeller på markedet, slik at det skal være lettere for deg å velge modellen som passer deg best. Vurderingen er basert på tilgjengelige kilder og beskrivelser. I sammenlignen var det Deryan Baby Luxe Reiseseng som ble kåret til best i test.

VÅRE favoritter

 • Polstret madrass
 • Solbeskyttelsesfaktor på 50+
 • To medfølgende hengeleker
SJEKK PRISEN →
 • Uv-filter 50+
 • Pakkes opp på 2 sekunder
 • Pakkes ned på 8 sekunder
SJEKK PRISEN →
 • Prisvennlig UV-telt
 • Praktisk utforming
 • Beskytter mot solen på en enestående måte
SJEKK PRISEN →

Uv telt baby test: Her finner du de beste teltene for 2021

BILDE PRODUKT
Deryan Baby Luxe Reiseseng
Deryan Baby Luxe er det beste UV-teltet vi har testet de siste dagene. Den har en opplåsbar madrass som gjør den ekstra komfortabel. Det tar kun noen få sekunder å sette opp UV-teltet og den er større enn de fleste konkurentene.
SJEKK PRISEN →
Babymoov Aquani Anti UV-Telt
Hvis du ønsker et UV-telt for å bruke i et par måneder er Babyni 3 i 1 vår anbefaling. Den har skummet madrass og har flere leker som sørger for at barnet er underholdt under strand oppholdet.
SJEKK PRISEN →
Swimpy UV-Telt med ventilasjon
Dette praktisk UV-telt garanterer beskyttelse mot solen. Dette fordi den er laget av enestående materialer i tillegg til at den har en smart utforming som gir en behagelig skygge. Prisen er heller ikke den verste, samt at den har en stor og romslig størrelse.
SJEKK PRISEN →
UV-Telt UPF50+
Her er det mer en nokk plass til to. Hvis du ønsker å ta med flere barn på strand tur kan det være morsomt å ha et telt som rommer flere. I tilegg til dette har det en solfaktor på 50+!
SJEKK PRISEN →
Nordbjørn Sunny UV-telt
Nordbjørn er det billigste teltet i denne testen. Det er enkelt å sette opp og enkelt å ta med seg. Det har ikke noen madras på undersiden og heller ingen leker. Men det får jobben gjort og det beskytter godt fra solen med en solfaktor på UPF 50+.
SJEKK PRISEN →

Uv telt baby test: Alle våre favoritter


1. Deryan Baby Luxe Reiseseng – Best i Test

 

uv telt test baby - her er årets vinner

SJEKK PRISEN →

Baby teltet ble kåret til best i test grunnet sitt praktiske design som ser både bra ut og er enkelt å sette opp. Dette føles mer som et hus enn det de gjør som et baby telt. Tar du med dette teltet til stranden kan du være sikker på at babyen føler seg trygg og godt tatt vare på. Sammenlignet med andre baby telt er dette romslig og er utstyrt med en god madrass som gjør det mulig for barnet å ligge flere i strekk uten å måtte føle på smerte eller ubehag.

Hvis du ønsker at babyen skal ha den beste opplevelsen mulig mens den er på stranden er det Deryan Luxe vi anbefaler. Det er noe dyrere enn de andre modellene på denne listen, men med tanke på komforten og romsligheten du får for pengene synes vi at de ekstra kronene er verdt

LES MER


2. Babymoov Aquani Anti UV-Telt

Babymoov Aquani Anti UV-Telt

SJEKK PRISEN →

Babymoove har en solfaktor på 50 pluss. I tillegg til å beskytte godt gir det også barnet muligheten til å leke og vandre rundt i det romslige rommet. Polyester veggene i teltet blokkere 99% av skadelig UVA og UVB-stråler. Så hvis dere bestemmer dere for å bruke hele dagen på stranden er ikke dette noe problem.

Med tanke brukervennlighet blir det ikke enklere. Det tar kun noen få sekunder å sette opp og legge sammen teltet. Den veier 1,25 kg og målene er 94 x 94 x 61 cm. sammen med teltet får du tre leker inkludert, som sørger for å underholde barnet.

Selv om teltet beskytter barnet fra de skadede solstrålene anbefaler produsenten å vente til at barnet er 6 måneder før du tar det med til stranden. Sammenlignet med andre babytelt får du mere for pengene her. Madrassen er komfortabel, praktisk, lett å bære og beskytter barnet fra solen og dens skadelige stråler.
Har du med deg baby bur til stranden Kan du være sikker på at barnet blir underholdt og får et fint og opphold samtidig som at du kan lene deg

LES MER


3. Swimpy UV-Telt med ventilasjon

Swimpy UV-Telt med Ventilasjon

SJEKK PRISEN →

Swimpy UV-Telt med ventilasjon

Dette praktisk UV-telt garanterer beskyttelse mot solen. Dette fordi den er laget av enestående materialer i tillegg til at den har en smart utforming som gir en behagelig skygge. Prisen er heller ikke den verste, samt at den har en stor og romslig størrelse. Skal du ha et prisgunstig UV-telt, tror vi absolutt dette er en modell å vurdere.

Gode kundeanmeldelser

Vi får også inntrykk av dette er en modell som er svært populær blant eksisterende kunder. Så å si alle kundeanmeldelser vi har lest, er det bare å positive ting å spore. Det som spesielt går igjen er dens romslige størrelse, og enkle oppsett.

Dette er faktorer vi har stor forståelse faller i smak hos dagens brukere. UV-teltet har nemlig en størrelse på 147 x 87 x 122 cm, og kommer med en tydelig instruks på sette det opp. Det er heller ikke vanskelig å pakke det ned, og vi likte særlig godt at den medfølger en oppbevaringseske. Det gjør au uten problem kan ta med denne på stranden, samtidig som den opptar lite oppbevaringsplass i hjemmet.

Kanskje det vi liker aller best og det som nok er det viktigste, er at den beskytter godt mot solen. Her er det ingen risiko for at ungen blir solbrent. Teltet er laget av 100% polyester som er UV beskyttet opptil 50+, samt at den har en utforming som gjør at solstråler ikke kommer til. Her får barnet utvilsomt en herlig liten lekeplass som beskytter godt mot de skarpe solstrålene.

Bra pris

Prisen på teltet er også meget godt og det til tross for dens høye kvalitet. Her slipper du altså grave dypt i lommeboken for at ungen skal få et telt som beskytter. Naturligvis er det ingen pris på ungenes beskyttelse, men dette er et klokkeklart eksempel på at kvalitet ikke trenger å koste skjorta.   

Oppsummert

 • Prisvennlig UV-telt
 • Praktisk utforming
 • Beskytter mot solen på en enestående måte
 • Pakkvennlig

LES MER


4. UV-Telt UPF50+ 

SJEKK PRISEN →

Dette teltet er et av de største vi har testet. Telte fungerer utmerket til både babyer og eldre barn. Det er romslig og har plass til flere barn. Det kan ofte bli ensomt i solsteken alene, så vi likte størrelsen da det inviterer til at flere kan bli med på stranden.

Det var noe vanskeligere å sette opp teltet sammenlignet med de lengre opp på listen, men vi føler at det ekstra arealet man får gjør at den ekstra tiden er verdt det.

UV-teltet har en solfaktor på UPF 50+ som forsikrer deg at barna er trygge inne i teltet. Madrassen var noe tynnere enn Deryan Deluxe, men det forventet med tanke på prisforskjellen.

Konklusjon: Et stort og praktisk UV-telt som beskytter godt fra solen.

LES MER


5.Nordbjørn Sunny UV-telt – Billigste UV-teltet

 

SJEKK PRISEN →

Nordbjørn er det billigste teltet i denne testen. Det er enkelt å sette opp og enkelt å ta med seg. Det har ikke noen madras på undersiden og heller ingen leker. Men det får jobben gjort og det beskytter godt fra solen med en solfaktor på UPF 50+.

Med på kjøpet får du en praktisk oppbevaringseske som gjør det enkelt å transportere til og fra stranden.

Vi nordmenn er ikke på stranden hver dag og da er det heller ikke nødvendig å kjøpe det dyreste UV-teltet som finnes på markedet heller. UV-teltet fra Nordbjørn har en høy solfaktor og det er romslig nok for at 2 barn kan leke sammen.

LES MER


Dette burde du se etter i en Uv telt baby test

Solfaktor

Hvis teltet ikke har noen solfaktor hadde det vært like så greit å kjøpt et vanlig telt da disse er billigere.

Vi anbefaler å kjøpe telt med enten UPF 50+ eller høyere da dette gir en god beskyttelse fra solen. I tillegg til å blokkere solen er det også modeller som blokkerer 99% av andre skadelige stråler.

Størrelse

Hvis du skal ha et uv-telt til en baby er det ikke nødvendig med et stort telt med det første, men som du vet så vokser de for hver dag og før du vet ordet av det er det enda en baby som trenger et UV-telt.

Hvis du har budsjett til det anbefaler vi å kjøpe et større telt med engang da dette kan være en god langsiktig investering. De dyre teltene holder gjerne lengre, er større og blokkerer solen bedre.

Brukervennlighet

Når du kjøper et uv-telt til babyen er det ikke for å installere det permanent på bakken, men heller et som kan transporteres raskt og enkelt til og fra stranden eller hagen.

Når du skal kjøpe et uv-telt er det viktig at det er lett med tanke på vekt og enkelt å sette opp. Det skal maks ta 5 minutter mente dommer panelet vårt. Tar det lengre enn dette kan det fort bli et stressmoment og ikke en positiv ting å med seg teltet til stranden.

Konklusjon

Hvis du ønsker det absolutt beste teltet på markedet er det ingen tvil om at Deryan baby deluxe er veien å gå. De andre teltene har lignende solfaktor, men med tanke på de ekstra hundrelappene får du også et mer robust telt som varer lengre og blokkerer flere stråler enn de andre.