fbpx

Treningstights test: 5 tights som gir høy komfort og full mobilitet

Uansett om du skal på løpetur eller gjennomføre en tyngre styrkeøkt er det viktig med treningstights som er behagelig og gir høy mobilitet. Nettopp derfor er det mange som foretrekker tights og leggings når de skal trene, men med tusenvis av plagg å velge mellom kan det være vanskelig å finne frem til de beste som oppfyller kravene om komfort og kvalitet.

Derfor har vi tatt oppgaven med å finne frem til fem forskjellige alternativer til deg som er på jakt etter nytt treningstøy. Felles for alle plaggene i denne testen er at de har høy kvalitet, men samtidig lar deg yte optimalt ved full mobilitet og pustende stoff. Noen av dem har særskilte egenskaper som kompresjon og praktiske lommer, mens andre har fokusert på høy komfort og lar deg gjøre resten av jobben på trening.

For å finne frem til plaggene i denne testen har vi basert oss på tilgjengelig informasjon funnet på nett. Vi har gått gjennom en rekke tidligere best i test artikler, innhentet informasjon fra forhandlere og produsenter, samt sett på tilbakemeldinger fra verifiserte treningsentusiaster. Dette har gitt oss et godt grunnlag for å gjøre en helhetlig vurdering og komme frem til de beste produktene for vår test.

Den treningstightsen som gjorde det best i vår test var Shape Skyla fra Röhnisch. Den er produsert i kompresjonsstoff som gir god muskulær støtte med utgangspunkt i resirkulert materiale. I tillegg har den høyt liv for økt komfort og praktiske detaljer som flere lommer og smarte refleksstriper for økt synlighet i mørket.

VÅRE favoritter

 • Høy komfort
 • Nøytralt design
 • Kompresjonsstoff
SJEKK PRISEN →
 • Praktiske lommer
 • Kompressjonstoff for muskulær støtte
 • Stilige refleksdetaljer
SJEKK PRISEN →
 • Stilig design
 • Høy fleksibilitet
 • Gripstop
SJEKK PRISEN →

Treningstights test: Alle våre favoritter

BILDE PRODUKT
Röhnisch Shape Skyla tights
Shape Skyla fra Röhnisch er en behagelig treningstights i kompresjonsstoff. Den er designet med høyt liv og har en rekke praktiske detaljer som flere strategiske lommer og sport refleksstriper for økt synlighet i mørket. Normal benlengde og lett pustende stoff.
SJEKK PRISEN →
ICANIWILL ICIW Scrunch Tights
ICIW er kjent for behagelige treningsplagg og denne treningstightsen er ikke noe unntak. Her får du en myk og pustende tights med vanlig benlengde og et nøytralt design. Det tettsittende stoffet former seg enkelt til kroppen og sørger for høy mobilitet under alle typer trening.
SJEKK PRISEN →
Anarchy Vaeneti Leggings
Anarchy Vaeneti er for deg som ønsker å skille seg ut på treningsstudioet. Her får du en treningstights i kompresjonsstoff med stilig design og en rekke praktiske detaljer. Tightsen har blant annet gripstop ved ankler og snor i linningen for optimal passform.
SJEKK PRISEN →
ICANIWILL Define Seamless Tights
ICIW sine nye sømløse treningstights har en ⅞ lengde og minimalt med sømmer for økt komfort og bevegelighet. Den elastiske kanten i midjen sikrer optimal passform uten at tightsen blir pressende og stram. Perfekt for alle typer trening for deg som liker komfortable treningsklær.
SJEKK PRISEN →
Better Bodies Camo High Tights
Camo High Tights fra Better Bodies kommer med et stilig design og kontraststoff for økt muskulær støtte under treningsøktene dine. Det komprimerende stoffet er både støttende og fukttransporterende samtidig som det gir god passform og høy komfort.
SJEKK PRISEN →

1. Röhnisch Shape Skyla tights – Best i test

Röhnisch Shape Skyla tights

SJEKK PRISEN →

Shape Skyla fra Rönisch er en behagelig og lekker treningstights med flere sporty detaljer. Den er produsert i et slitesterkt kompresjonsstoff for god muskulær støtte og lavere miljøavtrykk takket være bruken av resirkulerte materialer. Den har normal benlengde og høyt liv som gir en tilpasningsdyktig komfort for de fleste kroppsfasonger.

Detaljene på denne treningstightsen inkluderer blant annet flere sporty refleksstriper på begge bein. Disse gir økt synlighet i mørket og et stilig utseende. I tillegg har den flere strategisk plasserte lommer med glidelås der du finner en på benet og en i linningen på tightsen. Den har også en åpning med glidelås på benet og justerbar innvendig snøring.

Kompresjonsstoffet gir en god pusteevne samtidig som det gir økt muskulær støtte. Tightsen sitter godt på kroppen og gir full mobilitet selv ved krevende treningsøkter. Tilpasning i livet sørger for optimal passform uten at den blir posete eller løs. Dette gjør at den passer like godt for styrketrening og løping, eller som et komfortabelt plagg hjemme på hviledager.

Er du på jakt etter en allsidig treningstights med høy komfort og som er praktiske vil denne være et utmerket eksempel. Flere sporty detaljer sørger for god synlighet og lommer for oppbevaring av det mest nødvendige som mobiltelefon, husnøkler og adgangskort. Høyt liv gjør at den passer utmerket med en treningstopp eller treningsgenser uten at du viser mye hud ved høy aktivitet.

Oppsummert

 • Praktiske lommer
 • Kompressjonstoff for muskulær støtte
 • Stilige refleksdetaljer

LES MER

2. ICANIWILL ICIW Scrunch Tights – Beste komfort

ICANIWILL ICIW Scrunch Tights

SJEKK PRISEN →

ICANIWILL eller ICIW er kjent for treningsklær som kombinerer høy funksjonalitet med optimal komfort. Her får du en treningstights som sitte godt på kroppen og har pustende egenskaper uten at den har for mye kompresjon og hold. Dette sikrer deg optimal bevegelsesfrihet i en tights som like godt kan brukes hjemme for komfort som på trening.

Det nøytrale utseende gjør at tightsen fungerer til alle anledningen. Det er ingen store trykk eller iøynefallende detaljer på denne tightsen. De eneste detaljene du finner er en ICIW logo i linningen og en på venstre ben. I tillegg har den minimalt med sømmer slik at du unngår unødvendig friksjon når du trener.

Ved hjelp av høyt liv og kompresjonsmateriale er dette en tettsittende treningstights med høy komfort. Livet består av en avrundet strikk som tilpasser seg de fleste kroppsfasonger uten behov for knyting. Dette gjør at du slipper løse tråder og alltid er klar for selv de mest krevende treningsøktene.

Vi liker ICIW sine treningstights på grunn av det nøytrale designet og den høye komforten. Her får du et svært funksjonelt treningsplagg som fungerer utmerket til alle typer aktivitet. Den naturlige holden i plagget gir muskulær støtte og det tynne materialet har en naturlig pustende egenskap, samt transporterer bort fuktighet og svette under treningsøktene.

Oppsummert

 • Høy komfort
 • Nøytralt design
 • Kompresjonsstoff

LES MER

3. Anarchy Vaeneti Leggings – Beste design

Anarchy Vaeneti Leggings

SJEKK PRISEN →

Ser du etter et stilig design som skiller seg ut på treningssenteret vil Vaeneti Leggings fra Anarchy Apparel være et godt valg. Her får du en kompresjonstights med en rekke stilige detaljer og et blikkfangende design. I tillegg har tightsen flere praktiske detaljer som gripstop ved anklene og bred linning.

Denne tightsen fra Anarchy er utviklet i et kompresjonsstoff for å sikre høy tøyelighet og komfort. Den har praktisk snøring i livet for å sikre optimal passform og er kledd i et stilig design fra Anarchy. God stretch og fleksibilitet sørger for at den er like god til styrketrening og løping, som en runde med yoga eller på matbutikken. Uansett har du et design som skiller seg ut og virkelig gir et stilig inntrykk.

Når vi så på størrelser og tilbakemeldinger fra verifiserte kunder var inntrykket at denne treningstightsen kan være noe liten i størrelsen. Vi anbefaler derfor at du går opp en størrelse dersom du skulle være i tvil eller befinne deg mellom to størrelser. Når det gjelder funksjonalitet så savner vi en eller flere lommer som hadde gjort dette til et fullverdig alternativ for alle typer trening.

Er du ute etter å gjøre en fashion statement når du går inn døren på treningssenteret vil denne stilige tightsen fra Anarchy Apparel være et utmerket alternativ. Her får du et blikkfang av et design i form av en tights som er klar for alle utfordringer. Skill deg ut fra de tradisjonelle treningsplaggene med denne tightsen.

Oppsummert

 • Stilig design
 • Høy fleksibilitet
 • Gripstop

LES MER

4. ICANIWILL Define Seamless Tights – Beste seamless

ICANIWILL Define Seamless Tights

SJEKK PRISEN →

Denne treningstightsen fra ICIW har god pusteevne og høy midje for optimal passform. I tillegg har den en stilig ICIW-logo på hoften og nedover høyre ben som detaljer. Utviklet for økt komfort på trening har denne treningstightsen ⅞ lengde og minimalt med sømmer. Dette sikrer en uslåelig komfort og høy bevegelighet uansett om du skal løpe, løfte eller tøye på trening.

Ved å utnytte det siste innen seamless-teknologi og en fireveis-stretch øker ikke tightsen bare passform og kvalitet, men også bevegelighet og komfort. I tillegg er seamless produksjon bedre for miljøet ved at mindre stoffrester oppstår under produksjonen av plaggene. Dermed kan du trene med god komfort og samvittighet i en tights som er både behagelig og miljøvennlig.

Utseende er preget med prikkedetaljer i stoffet slik som den resterende seamless kolleksjonen til ICIW. Blant de stilige detaljene finner du en ICIW logo på venstre hofte, samt en ICIW logo som brer seg diskret nedover høyre ben. Den har en utrolig god passform og du kan velge mellom flere stilige farger. Det er også verdt å merke seg at det finnes matchende overdeler og sports-BH i kolleksjonen.

Leter du etter komfortable treningstights skal du lete lenge for å finne noe bedre enn ICIW sin seamless kolleksjon. Stilige detaljer og høy komfort sikrer slitesterke plagg med høy bevegelighet. Takket være moderne seamless-teknologi får plagget god pusteevne og ingen begrensninger når du skal trene. En liten bonus er også at det finnes matchende overdeler og sports-bh i kolleksjonen.

Oppsummert

 • Seamless
 • Matchende overdeler og sports-bh
 • God pusteevne

LES MER

5. Better Bodies Camo High Tights – Beste kompresjon

Better Bodies Camo High Tights

SJEKK PRISEN →

Ønsker du treningstights som er både stilig og behagelige kan Camo High Tights fra Better Bodies være et utmerket alternativ. Her får du treningstights utviklet i et komprimerende stoff med god pusteevne og fukttransporterende egenskaper. I tillegg finner du flere praktiske detaljer som skjult innerlomme og ⅞ lengde på ben.

Denne treningstightsen har høy midje som blant annet har en skjult innerlomme. Dette gjør det mulig å ha med seg det mest nødvendige som husnøkler og mobiltelefon uten at du trenger ha det løst i jakkelommer eller ryggsekk. I tillegg sikrer det at midjen til tightsen har god passform uten at den blir trang.

Det stilige designet i camo er diskret samtidig som det gir en behagelig fargekombinasjon sammenlignet med tradisjonelle mørke treningstights. Stoffet av høy kvalitet er lite gjennomsiktig selv ved høy aktivitet eller tøying. Dermed kan du med trygghet ha på treningstightsen på treningssenter uansett om du skal løpe, løfte eller tøye ut etter en treningsøkt.

Vi liker spesielt godt kombinasjonen av høy komfort og stilig design som Better Bodies byr på i denne treningstightsen. Her får du et design som skiller seg ut fra tradisjonelle mørke treningstights, men som fortsatt er diskret nok til å passe de aller fleste overdeler. En skjult lomme i midjen og kompresjonsstoff sikrer optimal passform og praktisk lagring for det mest nødvendige under treningsøkter og løpeturer.

Oppsummert

 • Stilig design
 • Kompresjon
 • Praktisk lomme

LES MER


Spørsmål og svar

Hva er forskjellen på treningstights og bukser?

Tights sitter tettere på kroppen enn vanlige treningsbukser, men er samtidig produsert i mer elastiske materialer. Dette sikrer høy bevegelighet og økt komfort for krevende treningsøkter.

Har tights lommer?

Noen tights har en praktisk lomme i midjen slik som Better Bodies sin tights har. Imidlertid er det verdt å merke seg at ikke alle tights har en slik lomme. Du bør derfor forsikre deg om at det aktuelle plagget har lomme dersom dette er ønskelig.

Når bør man bruke tights?

Tights kan brukes til alt fra hverdag til krevende trening. Kompresjonsmaterialene gir en økt muskulær støtte som igjen gir en behagelig passform og komfort uansett gjøremål.

Hva er fordelen med treningstights?

Treningstights har ved hjelp av kompresjonsmateriale en muskulær støttefunksjon i plaggene. I tillegg har de uslåelig fleksibilitet og gir deg muligheten til full bevegelighet når du skal trene. Nettopp dette gjør at mange foretrekker tights fremfor tradisjonelle joggebukser og shorts.