fbpx

Tråbil test: 4 morsomme kjøretøy for de minste

Noe av det morsomste barn kan gjøre er å utforske nye og spennende omgivelser. Her vil en tråbil være et utmerket leketøy. En tråbil er et spennende leketøy i seg selv, men her kan også barn kjøre rundt og lage sin egen lek. Derfor har vi tatt på oss jobben med å sammenligne og finne frem til de fire beste tråbilene tilgjengelig akkurat nå.

En tråbil er oftest en troverdig kopi av ekte kjøretøy i en langt mer barnevennlig størrelse. Når vi skulle se på hvilke kjøretøy som fortjente en plass i testen vår la vi vekt på kvalitet, funksjonalitet og design. For at en tråbil skal gi timevis med moro er det viktig at den kan mer enn bare kjøre fremover. Med disse kan man åpne panseret, henge på tilhenger og ikke minst enkelt styre med rattet.

For å finne de beste tråbilene har vi tatt utgangspunkt i tilgjengelig informasjon på nett. Vi har gått gjennom tidligere best i test artikler, innhentet informasjon fra produsenter og forhandlere, samt sett på tilbakemeldinger fra tidligere kjøpere. Dette utgangspunktet har gjort det mulig å sette sammen en helhetlig vurdering og komme frem til de absolutt beste produktene.

Den tråbilen som kom best ut av våre undersøkelser var en John Deere tråbil fra Rolly Toys. Traktoren ser ut som en ekte John Deere-traktor og har en rekke spennende detaljer, samt tilbehør. Uansett om barna skal starte egen bondegård i sandkassa eller hjelpe til i hagen vil denne traktoren by på timevis med lek og moro.

VÅRE favoritter

 • Tilhenger og laster
 • Integrert kjede
 • Justerbare pedaler og sete
SJEKK PRISEN →
 • Stabile plasthjul
 • Justerbart sete
 • Mulighet for tilhenger
SJEKK PRISEN →
 • Avtagbar tilhenger
 • Integrert kjede
 • Store hjul for balanse
SJEKK PRISEN →

Test av tråbil: Alle våre favoritter

BILDE PRODUKT
Rolly Toys trampetraktor John Deere
Denne autentiske traktoren fra Rolly Toys byr på timevis med lek og moro for barna. Uansett om dere skal arbeide i hagen eller leke i sandkassa vil traktoren være opp for jobben. I tillegg kan du koble på flere forskjellige tilhengere som gjør det mulig å bygge en skikkelig garasje full av lek og moro.
SJEKK PRISEN →
Rolly Toys Trampetraktor med Tilhenger og laster
Ønsker du det lille ekstra er denne tråbilen for deg. Her får du en stilig John Deere-traktor med både laster og tilhenger. Barna vil ha timevis med moro med å hjelpe til når de voksne jobber ute i hagen, eller bare kjøre rundt på gårdsplassen. Legg noe spennende i tilhenger og la barna kjøre rundt i denne autentiske traktoren fra John Deere.
SJEKK PRISEN →
Rolly Toys Trampetraktor John Deere med Tilhenger
Her får du en stilig tråbil fra Rolly Toys som har det samme designet som den klassiske John Deere traktoren. Den kommer med justerbart sete, pedaler og en avtagbar henger. Dermed kan barna legge ut på eventyr i hagen eller bistå med hagearbeidet på en morsom og lærerik måte.
SJEKK PRISEN →
RollyKid Tråbil Gråtass
La barna kjøre rundt i hagen med sin helt egen Gråtass! Denne tråbilen fra RollyKid har hentet designet fra den folkekjære filmkarakteren og byr på timevis med moro. Den avtagbare tilhengeren gjør at ungene kan transportere både leker og løv rundt i hagen. Store hjul sørger for godt grep og stabilitet.
SJEKK PRISEN →

1. Rolly Toys trampetraktor John Deere – Best i test

Rolly Toys trampetraktor John Deere

SJEKK PRISEN →

Rolly Toys har laget en autentisk kopi av en ekte traktor fra John Deere som er perfekt for barn over 3 år. Her kan de kjøre rundt i hagen, på verandaen eller inne i stuen. Traktoren har en rekke stilige detaljer og funksjonalitet som gir følelsen av en ekte traktor. Uansett om dere skal arbeide ute i hagen eller bare kjøre rundt på gårdsplassen vil denne tråbilen gi timevis med lek og moro.

Designet har hentet sin inspirasjon fra den anerkjente traktoren til John Deere med autentiske farger og stilig logo i grillen. De fire store hjulene gir godt grep utendørs og gjør det mulig å gjøre på alle typer underlag. For tilpasning kan sete og ratt justeres i høyde slik at det passer alle barn. Pedalene har et anti-slip belegg som gjør det enkelt å trå bilen fremover. Det integrerte kjedet er skjult og dermed beskyttet mot nysgjerrige fingrer.

Denne robuste arbeidsmaskinen fra Rolly Toys har et stort panser med mulighet for å åpnes dersom noen må skru litt på motoren. I tillegg finnes det flere spennende tilhengere og utstyr du kan utvide traktoren med. Dermed kan du få en fullverdig garasje og være beredt til alle typer arbeidsoppgaver.

Uansett om du er på jakt etter en tråbil for gårdsplassen eller leker som barna kan holde på med i timevis vil denne traktoren fra Rolly Toys være et utmerket alternativ. Her får du en robust traktor som er designet etter den tradisjonelle John Deere-traktoren, bare i en langt mindre skala for barn fra 3 år og oppover. Ønsker du å utvide kan traktoren få både laster og tilhenger.

Oppsummert

 • Stabile plasthjul
 • Justerbart sete
 • Mulighet for tilhenger

LES MER

2. Rolly Toys Trampetraktor med Tilhenger og laster – Premium

Rolly Toys Trampetraktor med Laster og Tilhenger

SJEKK PRISEN →

Denne stilige traktoren fra Rolly Toys har hentet designet fra klassikeren John Deere og ser ut som en autentisk traktor i et stilig miniformat. Her får du en traktor som er utstyrt med både laster og tilhenger sånn at de minste er klare selv for de mest krevende jobbene. Lasteren styres ved hjelp av to enkle håndtak slik at barna selv kan løfte den opp og ned.

Traktoren har justerbare fotpedaler og et sete som kan tilpasses i høyden. Dette gjør at du enkelt kan justere den etter hvert som barnet vokser og sørge for at lekene varer lenger. Tilhengeren festes ved hjelp av en bolt som gjør at barna selv kan rygge inntil å hente tilhengeren, eller bare koble den på ved ønske. Maks belastning på traktoren er 50 kg, men den manuelle kontrollen sørger for at barna ikke klarer laste den med noe tyngre enn det de selv klarer å løfte opp.

For å skape et autentisk design har Rolly Toys sørget for at det store panseret kan åpnes opp, hjulene er dimensjonert i forhold til designet og alt tilbehør kan styres fra førersetet. Dermed er traktoren klappet og klar for at de små kan legge ut på nye eventyr utenfor hjemmet. Det integrerte kjedet er godt beskyttet og ikke mulig for nysgjerrige fingre å få tak i.

Ønsker du å gi barna en leke som virkelig gir timevis med moro utendørs vil denne traktoren fra Rolly Toys være et utmerket alternativ. Her får du en stilig tilhenger, en laster og en autentisk traktor perfekt for både hagearbeid og moro utendørs. Det justerbare setet og pedalene gjør at den passer de til aller fleste barn. De store hjulene sørger for at den enkelt tar seg frem på de fleste underlag uten problemer.

Oppsummert

 • Tilhenger og laster
 • Integrert kjede
 • Justerbare pedaler og sete

LES MER

3. Rolly Toys Trampetraktor John Deere med Tilhenger – Mest for pengene

Rolly Toys Trampetraktor med Tilhenger John Deere

SJEKK PRISEN →

Denne stilige tråbilen fra Rolly Toys har det klassiske designet fra John Deere og kommer med en avtagbar tilhenger. Dermed kan barna frakte lekene sine rundt, eller bidra til hagearbeidet på en morsom og kreativ måte. De stabile plathjulene sørger for at den enkelt kommer seg rundt på forskjellige underlag og har et solid grep.

Traktoren har en avtagbar tilhenger som festes med bolt på baksiden av traktoren. I tillegg er det mulig å utvide den med både laster og flere andre typer tilhenger som kjøpes separat. Dermed ligger alt til rette for at du kan utvide garasjen og la barna være med på alle typer arbeid i hagen. Både pedaler og sete er justerbart slik at det enkelt kan tilpasses etter hvert som barnet vokser. Kjedet som driver hjulene er integrert i traktoren og godt beskyttet mot nysgjerrige fingre.

Alle detaljer er hentet fra den originale John Deere-traktoren og det store panseret på fremsiden av traktoren kan åpnes opp. Dette gjør at barna selv kan “skru” på motoren og fikse sin egen traktor om den skulle stoppe underveis i arbeidsdagen. Traktoren har enkelt styre med ratt som gjør den lett å manøvrere rundt både på gress og gårdsplassen.

Denne traktoren er utmerket for deg som ønsker å gi barna en ny måte å utforske hagen på. Den er anbefalt for barn over 2.5 år og kan deretter tilpasse både pedaler og sete etterhvert som barna vokser. Muligheten til å kjøpe forskjellige tilhengere og laster gir mulighet for variasjon. La barna være transportsjef i hagen med denne stilige traktoren som byr på timevis med lek og moro.

Oppsummert

 • Avtagbar tilhenger
 • Integrert kjede
 • Store hjul for balanse

LES MER

4. RollyKid Tråbil Gråtass – Klassikeren

RollyKid Tråbil Gråtass

SJEKK PRISEN →

Med en stilig tråbil fra RollyKid får barna sin helt egen Gråtass de kan kjøre rundt med, både innen- og utendørs. Alles favoritt traktor kommer med en avtagbar tilhenger og store hjul som sikrer like godt grep på kjøkkengulvet som ute på gresset. Tilhengeren fungerer utmerket for frakt av leker eller lett hageavfall. Dermed kan barna bli transportsjef når familien skal rydde i hagen både sommer og høst.

Alle fire hjulene har slitebaner som sikrer at traktoren får godt grep uansett om den kjører rundt på grus, gress eller kjøkkengulvet. Kjedet som driver traktoren er integrert og dermed beskyttet mot både rust og nysgjerrige fingre. Sete og pedaler er justerbare i høyde slik at den kan tilpasses den aktuelle brukeren og gi en god opplevelse.

Det morsomme designet byr på timevis med lek og moro. Traktoren er stor nok til utendørs bruk, men ikke større enn at ekte Gråtassentusiaster også kan bruke den innendørs. Barnet sitter godt på et skikkelig traktorsete med god rekkevidde til både ratt og pedaler. Dette gjør at den er enkel å kjøre. Anbefalt alder fra produsenten er fra 3 år.

Dersom du har en skikkelig Gråtassentusiast i familien vil denne tråbilen fra RollyKid fort bli en hit. Her får barnet sin helt egen traktor som de kan kjøre rundt på både innen- og utendørs. Traktoren har en avtagbar tilhenger som passer utmerket for leker eller en liten nistepakke dersom man skal på lange kjøreturer rundt i hagen.

Oppsummert

 • Morsomt design
 • Avtagbar tilhenger
 • Plasthjul med slitebaner

LES MER


Spørsmål

Hvor gamle bør barn være før de får tråbil?

De fleste produsentene har satt en laveste aldersanbefaling på sine produkter på 2,5 år. Det er viktig å merke at selv om barnet er over den anbefalte grensen bør en tråbil fortsatt kun brukes under tilsyn av voksen.

Hvor mye belastning tåler en tråbil?

Tråbilene i denne testen har en maksbelastning på 50 kilo. Dette inkluderer barnet som kjører på den og eventuell last barnet har fylt opp laster og tilhenger med. NB: Dersom tråbilen overlastes kan det oppstå farlige situasjoner og den kan velte. 

Finnes det tilbehør til traktoren?

Alle fire tråbilene i denne testen har mulighet til å henge på en avtagbar tilhenger. John Deere-traktorene fra Rolly Toys har i tillegg muligheten til å få en laster og skifte mellom flere tilhengere.

Kan traktoren brukes inne- og utendørs?

Ja, alle tråbilene er produsert i en kombinasjon av plast og metall som gjør at de kan benyttes utendørs. Fra produsentene anbefales det ikke at de oppbevares utendørs da værforhold kan tære på traktoren over tid.