fbpx

Tørrshampoo test: 5 Beste på markedet i dag

I en hektisk hverdag er det ikke alltid tid til å vaske, tørke og pleie håret hver dag, men heldigvis finnes det produkter som kan gjøre hverdagen enklere. Her kommer tørrshampoo inn i bildet. Tørrshampoo har en tilnærmet lik effekt som vanlig shampoo og sørger for at håret ser nyvasket ut på sekunder. I tillegg løser det opp fett i hodebunnen og produktrester du har i håret.

Mange som sverger til tørrshampoo gjør dette nettopp fordi den opprettholder både volum og gir følelsen av ren som kommer av å vaske håret. Fordelen med en tørrshampoo er at du kan bruke den direkte i tørt hår og dermed slipper å vaske og tørke håret etterpå. Dette gjør at du kan gå noen dager uten å gjennomføre en fullstendig vask av håret i en hektisk hverdag.

For å finne frem til de beste produktene tilgjengelig har vi tatt utgangspunkt i informasjon på nett. Vi har gått gjennom en rekke tidligere best i test artikler, innhentet informasjon fra forhandlere og produsenter, samt sett på tilbakemeldinger fra tidligere kjøpere. Dette grunnlaget har gjort det mulig å gjennomføre en helhetlig vurdering og finne frem til de mest allsidige og beste produktene.

Den tørrshampoen som gjorde det best i våre undersøkelser var Kisby Dry Shampoo powder. Denne fjerner effektivt fett fra hodebunnen og gir en frisk og ren følelse i håret. Pulveret er lett å blande inn i håret og kommer i en praktisk reisestørrelse som gjør det mulig å ha den liggende i vesken uansett destinasjon.

VÅRE favoritter

 • Hold og volum
 • Utviklet med profesjonelle aktører
 • Brukes i tørt hår
SJEKK PRISEN →
 • Pulver
 • Frisk og rengjørende følelse
 • Praktisk pakning
SJEKK PRISEN →
 • Vegansk
 • Spray format
 • Paraben- og sulfatfri
SJEKK PRISEN →

Tørrshampoo test: Alle våre favoritter

BILDE PRODUKT
Kisby Dry Shampoo powder
Denne tørrshampoen fra Kisby fungerer utmerket for alle hårtyper og har en volumgivende effekt. Pulveret blander seg enkelt inn i håret og løser opp fett og produktrester effektivt. Den etterlater en ren og frisk følelse samtidig som den forhindrer at håret ser fett ut.
SJEKK PRISEN →
Schwarzkopf Professional Osis+ Refresh Dust
Schwarzkopf har lenge vært en favoritt blant profesjonelle hårstylister og Osis+ Refresh er utviklet med nettopp disse i tankene. Her får du en tørrshampoo som enkelt brukes i tørt hår for å gi både volum og tekstur, samt gir en forlengelse av den friske følelsen.
SJEKK PRISEN →
Maria Nila Invisidry Shampoo
Invisidry fra Maria Nila er en parabenfri tørrshampoo som fungerer godt i alle hårtyper. Den er vegansk og gir en naturlig hold i håret. Forleng den friske følelsen av rent hår ved hjelp av denne sprayen som effektivt løser opp fett i hodebunnen og gir en matt finish.
SJEKK PRISEN →
Lernberger Stafsing Dryclean Dry Shampoo
Lernberger Stafsing har produsert en tørrshampoo som bygger utrolig volum, tekstur og sikrer varig hold i håret. Den bryter ned fett i hodebunnen og gir håret en oppfriskende følelse. Den fungerer med alle hårtyper og både langt og kort.
SJEKK PRISEN →
Batiste Dry Shampoo Dark & Deep Brown
Batiste tørrshampoo renser og forfrisker håret mellom vaskene i en hektisk hverdag. Denne tørrshampoen er spesielt utviklet for mørke fargetoner som gir et nyvasket utseende for håret ditt. Masser den grundig inn i håret og style det slik du ønsker.
SJEKK PRISEN →

1. Kisby Dry Shampoo powder – Best i test

Kisby Dry Shampoo Powder

SJEKK PRISEN →

Dry Shampoo powder fra Kisby er en enkelt og effektiv måte å forlenge den rene og friske følelsen i håret. Tørrshampoen løser effektivt opp fett i hodebunnen og gir en forfriskende følelse i håret. Den kommer i en praktisk reisestørrelse som gjør at du alltid kan ha den beredt i vesken uansett hvor enn du måtte være på vei.

Pulveret blander seg enkelt inn i håret og gir raskt ønsket effekt. Ved å massere det inn i tørt hår vil du effektivt fjerne fettet i hodebunnen og opprettholde den naturlige glansen i håret, uten at det ser fett ut. Dette gjør det mulig å å oppnå en ren og frisk følelse med langt hår, uten at du trenger vaske og tørke det på en daglig basis. Ikke minst vil dette redusere slitasjen på håret og gi et sterkere resultat.

En fordel med tørrshampoo fra Kisby er at den har en volumgivende effekt uten at den etterlater seg glans eller klumper. Dermed kan du enkelt bruke den ved behov når du er på farten. For et best mulig resultat bør håret være tørt når du påfører pulveret slik at den får tid og mulighet til å ha tilsiktet virkning.

Vi liker spesielt godt at pulveret er svært enkelt å tilføre uansett hårtype. Dette gjør at du alltid kan ha Kisby tørrshampoo klar når behovet skulle melde seg. Den kommer i en praktisk reisestørrelse på 40 ml som gjør at den tar begrenset med plass i vesken og enkelt kan være med deg på helgeturer, arbeid eller andre steder der du kunne få behov for hårpleie.

Oppsummert

 • Pulver
 • Frisk og rengjørende følelse
 • Praktisk pakning

LES MER

2. Schwarzkopf Professional Osis+ Refresh Dust – Best for tekstur

Schwarzkopf Professional Osis+ Refresh Dust

SJEKK PRISEN →

Schwarzkopf er en favoritt blant profesjonelle hårstylister og frisører, og deres serie Professional er utviklet med nettopp denne gruppen i tankene. Her får du en tørrshampoo som passer utmerket til alle typer hår og enkelt brukes i tørt hår. Pulveret blander seg raskt inn i håret slik at du får den gode følelsen av nyvasket hår.

Tørrshampoen har en oppfriskende effekt for deg som ikke har tid til å vaske håret på farten, men den gir samtidig tekstur og volum. Dermed er den utmerket til bruk før styling av håret. Fordelen med en tørrshampoo er at den effektivt løser opp rester av gamle hårprodukter, samt fettet i hodebunnen. Dette gir en forfriskende følelse samtidig som det gjør håret klart til ny styling uten å slite det med vasking og tørking. Utmerket for deg som er på farten og ønsker å friske opp utseende gjennom dagen.

Sammenlignet med rimeligere alternativer har Schwarzkopf utviklet en tørrshampo som gir volum og tekstur uten å se fettete ut. I steden har pulveret en effektiv hold og etterlater en matt finish som enkelt ivaretar det naturlige utseende på håret ditt. Flasken er relativt stor, men den er fortsatt kompakt nok til at man kan ha den i en veske eller koffert.

Vi liker at Schwarzkopf sin tørrshampoo ikke bare løser opp fett, men også gir volum, hold og en matt finish. Dette gjør den til et utmerket supplement for din hårpleierutine, eller for deg som har en hektisk hverdag. Den gir mulighet til å forlenge den friske følelsen av rent hår samtidig som du ivaretar hårets naturlige utseende på en god måte.

Oppsummert

 • Hold og volum
 • Utviklet med profesjonelle aktører
 • Brukes i tørt hår

LES MER

3. Maria Nila Invisidry Shampoo – Beste spray shampoo

Maria Nila Invisidry Shampoo

SJEKK PRISEN →

Invisidry fra svenske Maria Nila er en naturlig tørrshampoo som oppfyller kravene for veganske produkter. Dette betyr at den ikke benytter seg av ingredienser fra dyr, eller at det har foregått dyretesting underveis i utviklingen av produktet. For deg som er opptatt av bærekraftig kosmetikk vil dette være et utmerket alternativ.

Tørrshampoen kommer i form av spray som enkelt brukes i tørt hår. Den er paraben- og sulfatfri og benytter seg kun av naturlige ingredienser. Når den påføres håret løser den effektivt opp fett i hodebunnen samtidig som den gir hold og en naturlig matt finish. Dette gjør at du kan style håret enklere eller opprettholde frisyren gjennom en hektisk hverdag, uten behov for å dusje og tørke det på nytt.

Produktet inneholder flere sertifiseringer for å verifisere den bærekraftige produksjonen. Disse inkluderer blant annet The Vegan Society, Leaping bunny og PETA vegansk. Dette er interesseorganisasjoner som jobber for bærekraftig kosmetikk og eliminering av dyretesting under utviklingen av nye produkter.

Det som gjør at Maria Nila sin Invisidry skiller seg fra konkurrentene er det faktum at den er vegansk, men også at den kommer i en praktisk spray. Dette gjør at den er enklere å påføre og du slipper grise med pulver som fort kan bli liggende på både vasken og klærne dine. Bare spray den inn i håret og la den gjøre jobben sin slik at du opprettholder et naturlig og fettfri utseende.

Oppsummert

 • Vegansk
 • Spray format
 • Paraben- og sulfatfri

LES MER

4. Lernberger Stafsing Dryclean Dry Shampoo – Beste veskestørrelse

Lernberger Stafsing Dryclean Dry Shampoo

SJEKK PRISEN →

Lernberger Stafsing har utviklet en praktisk tørrshampoo som fungerer like godt på alle typer hår og både langt og kort. Den bygger utrolig volum , samtidig som den gir tekstur og langvarig hold i håret ditt. Ved hjelp av effektive ingredienser bryter den ned fettet i hodebunnen og gir en forfriskende følelse og duft i håret.

En fordel med en tørrshampoo fra Lernberger Stafsing er at den kommer i spray format, slik at du kan tilsette den i hele håret raskt og enkelt, eller bare på de områdene hvor du har behov for hold. Den gir en oppfriskende effekt og etterlater en behagelig duft av bergamott, pære, eple og vanilje. Duften er lite sjenerende og oppleves som forfriskende, litt som nyvasket hår.

Før du tilsetter den til tørt hår bør du riste flasken godt. Den praktiske flasken har en innebygd kule som signaliserer når den er balansert ut godt nok og er klar til bruk. Spray direkte inn i tørr hodebunn eller i områdene du ønsker tekstur og volum med ca. 10 cm avstand. La det tørke inn i håret og børst deretter enkelt av det overflødige før du former håret slik du ønsker.

Ønsker du deg en tørrshampoo som opprettholder en frisk og fettfri hodebunn, samtidig som den har styling effekter, vil Lernberger Stafsing være et utmerket alternativ. Her får du en spray som bryter opp fet hodebunn, gir varig hold og tekstur, samtidig som den etterlater en behagelig duft av bergamott og vanilje. Utmerket for deg som ønsker litt oppfriskning gjennom hektiske dager eller vil forlenge den rene følelsen i håret.

Oppsummert

 • Varig hold og tekstur
 • Behagelig duft
 • Bryter effektivt ned fet hodebunn

LES MER

5. Batiste Dry Shampoo Dark & Deep Brown – Best for mørkt hår

Batiste Dry Shampoo

SJEKK PRISEN →

Batiste tørrshampo Dark & Deep Brown er spesielt utviklet for deg som har mørke fargetoner i håret. Den ivaretar de naturlige fargene i håret ditt. Spray den direkte i tørt hår og la det tørke før du styler håret slik du pleier. Tørrshampoen etterlater en behagelig duft og oppfriskende følelse med et nyvasket utseende.

Ved hjelp av mørke fargetoner får du det ønskede utseende for rent og friskt hår, selv uten å vaske håret. Dermed er den perfekt for deg som ønsker å friske opp håret gjennom en hektisk hverdag, men ikke har tid til å vaske og tørke det hver gang. Dark & Deep brown er volumgivende samtidig som den har en rengjørende effekt ved å effektivt bryte ned fet hodebunn.

Den har også en naturlig hold og skaper tekstur i håret ditt slik at du kan style det etter eget ønske. De aktive ingrediensene gir en oppfriskende følelse, men det fjerner også rester av stylingprodukter. Dermed er du klar til å friske opp frisyren og kan opprettholde den naturlige looken du ønsker gjennom dagen. En praktisk størrelse gjør at du enkelt kan ha den med deg i vesken eller baggen uansett destinasjon.

Har du mørkt hår vil dette være et utmerket alternativ for hektiske hverdager. Spray tørrshampoen direkte i håret og la den tørke noen minutter før du styler håret som ønsket. Dette vil gi en forfriskende effekt, samt et nyvasket utseende for mørkt hår. Fungerer like godt i langt og kort hår og for alle hårtyper med mørke fargetoner.

Oppsummert

 • Utviklet for mørkt hår
 • Rengjørende effekt
 • Volum og tekstur

LES MER


Spørsmål og svar

Hva er tørrshampoo?

Tørrshampoo er et produkt innen hårpleie som gir oppfriskende og rent utseende på håret, uten at du trenger vaske og tørke det. Den bryter effektivt ned fet hodebunn og sørger dermed for at du opprettholder et rent utseende og naturlig hold.

Når bør man bruke tørrshampoo?

Tørrshampoo er spesielt godt egnet for deg som har en hektisk hverdag og ikke har tid til å vaske håret hver dag. Ved å tilsette tørrshampoo kan du forlenge den friske følelsen av rent hår, samt gi håret naturlig hold og tekstur.

Fungerer tørrshampoo til alle hårtyper?

De fleste tørrshampoer fungerer like godt på alle hårtyper, men det finnes noen unntak som er spesielt utviklet for lyse eller mørke fargetoner. Du bør derfor velge en som er utviklet for nettopp din hårtype for best resultat.