fbpx

Termokopp test: Disse 6 gir mest for pengene (2023)

Velkommen til den ultimate termokopp testen! Når det gjelder å holde ditt deilige, dampende brygg varmt i timesvis eller din forfriskende iskalde drikk forfriskende kald, er valget av termokopp avgjørende. Vi har dykket ned i jungelen av termokopper på markedet for å finne de aller beste i forskjellige kategorier, og vi er klare til å dele våre funn med deg.

Enten du er en kaffeentusiast som trenger din daglige dose varm og klar når du går ut døren om morgenen, eller en eventyrer som elsker å ha en kald forfriskning i naturens skjød, har vi dekket alle dine behov. Fra den mest stilige og elegante kopp for å imponere på kontoret til den robuste, slagfaste koppen som kan følge deg til de mest avsidesliggende stedene har vi funnet det beste utvalget for deg.

Vi har satt alle termokoppene gjennom grundige tester for å vurdere deres isolasjonsevne, holdbarhet, brukervennlighet og stil. Uansett om du leter etter noe som holder temperaturen konstant gjennom hele arbeidsdagen eller noe som kan takle de tøffeste utendørs eventyrene, har vi identifisert vinnerne i hvert segment.

Termokopp test: Alle våre favoritter

BILDE PRODUKT
Stanley PMI
Stanley PMI er en prisvinnende bestselger med en rekke fordeler. Den har en god kapasitet, er usedvanlig brukervennlig og har enormt bra slitestyrke. For oss var det ingen tvil om at denne er best og nettopp derfor er dette testvinneren.
SJEKK PRISEN →
Kinto Termokopp
Kinto Termokopp er en særdeles praktisk termoskopp av høy kvalitet. Den er nemlig designet med en dobbel vegg i rustfritt stål, samt at den kan drikkes fra alle vinkler uten søl. Dette fordi den er utformet som et vanlig glass og krus.
SJEKK PRISEN →
Lifeventure Thermal Mug
Lifeventure Thermal Mug er et imponerende budsjettvalg med god isolasjonsevne og solid konstruksjon. Den holder drikken varm i 4 timer eller kald i 12 timer, men kan ikke vaskes i oppvaskmaskin.
SJEKK PRISEN →
Lifeventure Thermal 300ml
Denne rustfrie ståltermokoppen, i frisk olivengrønn farge, gir imponerende isolasjonsevne og praktisk bruk. Med 300 ml kapasitet, vakuumisolering for varm eller kald drikke i opptil 12 timer, og solid konstruksjon, gir den utrolig verdi. Den store åpningen gjør den enkel i bruk.
SJEKK PRISEN →
Hydro Flask
Hydro Flask imponerer med langvarig TempShield™-isolering som holder drikken kald i 24 timer eller varm i 12 timer. Den har en myk overflate, pro-grade rustfritt stålkonstruksjon og Flex Sip-lokk for enkel bruk. BPA-fri og kompatibel med Wide Mouth Straw Lid.
SJEKK PRISEN →
Melitta Termokopp SST
Melitta Termokopp SST: Genialt silikongrep og praktisk på kalde dager. Elegant design. Pålitelig kvalitet. Holder drikken varm. Enkel å holde, spesielt for de med glatte fingre.
SJEKK PRISEN →
Den beste butikken for denne typen produkter

1. Stanley PMI — Testvinner

STANLEY PMI termokopp

SJEKK PRISEN →

Stanley PMI er en prisvinnende bestselger med en rekke fordeler. Den har en god kapasitet, er usedvanlig brukervennlig og enormt bra slitestyrke. For oss var det ingen tvil om at denne er best og nettopp derfor er dette testvinneren.

Termokoppen rommer 0,35 liter, og den lukkes og åpnes enkelt med en hånd takket være det praktiske designet. Det vi likte aller best er koppen sin enorme kvalitet. Den er nemlig dobbeltisolert i rustfritt stål, hvilket gjør at den tåler oppvaskmaskin og ellers har god slitestyrke. Knall og fall vil ikke tære på koppen, noe som gjør den utmerket som en termos for turer.

En annen fordel du får med denne, og som også er en elementær egenskap hos en termokopp, er at den holder på varmen i opptil seks timer. Det vil si at det tar hele seks timer før kaffen eller kakaoen begynner kjøles ned. Sagt med andre ord, egner den seg godt til lengre turer.

Videre får den plass i de fleste koppholdere i bil, samt at den har en overkommelig pris. Den er langt fra den dyreste, men er også et godt stykke unna de billigste. Avslutningsvis er det også verdt å bemerke hvor godt den skårer blant forbrukerne. På flere av kundeanmeldelsene beskrives koppen som «enestående».

Oppsummert

 • Termokopp på 0,35 liter
 • Åpnes og lukkes enkelt med en hånd
 • Meget slitesterk
 • Populær bestselger

LES MER

2. Kinto Termokopp — Premium

Kinto Termokopp

SJEKK PRISEN →

Kinto Termokopp er en særdeles praktisk termokopp av høy kvalitet. Den er nemlig designet med en dobbel vegg i rustfritt stål, samt at den kan drikkes fra alle vinkler uten søl. Dette er fordi den er utformet som et vanlig glass og krus. Best av alt er at koppen holder lenge på varmen, og ikke minst at lokket er helt tett. Det gjør at du kan plassere den i sekken eller vesken.

Kinto har flere fordeler, og er derfor et populært valg blant forbrukerne. Produsert i rustfritt stål og med silikonbelegg får man her en kvaliteten som er eksepsjonelt, samt at den er meget robust konstruert. Her vil ikke høy aktivitet påvirke kvaliteten, noe som gjør den utmerket som turkopp.

Siden Kinto har en dobbel vegg av rustfritt stål, vil den danne et vakuum på innsiden av termosen. Dette gjør at drikkevaren beskyttes mot omgivelsene, hvilket betyr at den holder på varmen i opptil seks timer. Koppen passer også ypperlig til kalde drikkevarer.

En annen ting som er verdt å merke seg er at den kommer i flere forskjellige farger. Det gjør at du kan velge akkurat din favorittfarge. Koppen rommer 350ml og den skårer høyt på kundeanmeldelsene. Prisen er noe høy, men det er på grunn av koppen sin høye kvalitet.

Oppsummert

 • Termokopp av høy kvalitet
 • Rommer 350 ml
 • Praktisk design. Du kan drikke fra alle vinkler uten søl
 • Enkelt lokk som er helt tett

LES MER

3. Lifeventure Thermal Mug – Beste budsjettvalg

Lifeventure Thermal Mug

SJEKK PRISEN →

Med en romkapasitet på 300 ml er denne koppen ideell for å ta med deg din daglige dose koffein på vei til jobb eller skole. Takket være den effektive vakuumisoleringen kan du stole på at din varme drikke holder seg varm i opptil 4 timer, mens kalde drikker forblir kjølige og forfriskende i hele 12 timer.

Det som virkelig imponerer oss er materialvalget til Lifeventure Thermal Mug. Både utsiden og innsiden er laget av rustfritt stål, noe som gir koppen en solid og pålitelig følelse. Du trenger ikke bekymre deg for den enkle slitasjen her.

Med målene 120 x 66 x 66 mm passer denne koppen perfekt i koppholdere og vesker. Og med en vekt på kun 262 gram er den enkel å bære med seg uansett hvor du går.

Den eneste nedturen er at Lifeventure Thermal Mug ikke kan vaskes i oppvaskmaskin. Dette kan være litt upraktisk for de som foretrekker enkel rengjøring, men med litt ekstra oppmerksomhet ved håndvask, kan du likevel nyte alle fordelene denne koppen har å tilby.

Oppsummert

 • Prisgunstig og pålitig termokopp
 • Effektiv isolasjon for varm og kald drikke
 • Robust rustfritt stålkonstruksjon
 • Vaskes for hånd

LES MER

4. Lifeventure Thermal 300ml – Mye for pengene

Lifeventure Thermal 300ml

SJEKK PRISEN →

Lifeventure Thermal 300ml gir deg utrolig mye for pengene, og her er grunnen til hvorfor.

Med en kapasitet på 300 ml er denne koppen perfekt for de daglige eventyrene dine. Uansett om du tar den med deg på turer, til skolen eller til kontoret, vil den holde drikken din varm i opptil 4 timer og din kalde drikke forblir kjølig i hele 12 timer, takket være vakuumisoleringen.

Det som virkelig skiller denne koppen ut, er dens rustfrie stålkonstruksjon både innvendig og utvendig. Dette gir ikke bare en solid og holdbar følelse, men gir også et tidløst utseende som passer inn uansett hvor du tar den med deg.

Den store åpningen gjør denne koppen enkel å bruke, og du trenger ikke bekymre deg for søling. Med målene 120 x 66 x 66 mm passer den komfortabelt i de fleste koppholdere og vesker. Den veier også bare 262 gram, så den er lett å bære med deg hvor enn du går.

Oppsummert

 • Solid rustfri stålkonstruksjon
 • Langvarig isolasjonsevne
 • Stor og praktisk åpning
 • Flott valuta for pengene

LES MER

5. Hydro Flask 473ml – Holder temperaturen lenge

Hydro Flask

SJEKK PRISEN →

For de som setter pris på drikkevarer som er nøyaktig riktig temperatur, er Hydro Flask en klar vinner. Denne termokoppen gir deg alt du trenger når det gjelder å holde varme drikker varme og kalde drikker kalde – og litt til.

Med en imponerende TempShield™-isolering holder Hydro Flask drikken din kald i opptil 24 timer, eller varm i 12 timer. Dette betyr at du kan nyte din iskaffe på en glovarm sommerdag eller din varme te på en iskald vintermorgen, uten å bekymre deg for temperaturendringer.

Hydro Flask er laget med en pro-grade rustfritt stålkonstruksjon (18/8) som gir den ekstra holdbarhet og et stilrent utseende. Det myke eksteriøret gjør koppen behagelig å holde i, og den passer enkelt under de fleste kaffebryggesystemer, noe som gjør den til en drøm for kaffekjennere.

Den medfølgende Flex Sip-lokket gir deg muligheten til å nyte drikken din på din måte, uten søl eller sprekker. Og for de som liker å drikke gjennom et sugerør, er Hydro Flask kompatibel med Wide Mouth Straw Lid, som gir ekstra fleksibilitet.

Med et volum på 473 ml og en vekt på 349 g, er Hydro Flask den perfekte følgesvennen for reisen, jobben eller treningen. Det er også verdt å merke seg at den er BPA- og Phthalate-fri, noe som betyr at du kan nyte drikken din uten bekymringer.

Oppsummert

 • Imponerende temperaturkontroll
 • Behagelig myk overflate
 • Praktisk Flex Sip-lokk
 • BPA-fri og kompatibel med sugerør-lokk

LES MER

6. Melitta Termokopp SST – For den slepphendte

Melitta Termokopp SST

SJEKK PRISEN →

For de av oss som har opplevd utfordringene med glatte hender eller bitende kulde når vi holder på termokopper, er Melitta Termokopp SST den perfekte løsningen. Denne geniale termokoppen er utstyrt med et sint silikongrep som omslutter koppen, noe som gjør den enkel å holde selv under de mest utfordrende forhold.

Med en elegant sølvfarge og en høyde på 21,5 cm, bredde på 8,8 cm og dybde på 8,8 cm, er Melitta Termokopp SST ikke bare praktisk, men også stilfull. Den passer perfekt inn i enhver situasjon, fra kontoret til utendørs eventyr.

Det geniale silikongrepet på denne koppen har en ekstra fordel på kalde vinterdager. Metallet på termokoppen kan noen ganger bli bitende kaldt å berøre, men med dette grepet unngår du ubehaget. Det gjør også koppen enkel å holde fast i når du er på farten.

Melitta er kjent for sin kvalitet og pålitelighet, og denne termokoppen er intet unntak. Den holder drikken din varm i lang tid, slik at du kan nyte den til det fulle uansett hvor du er. Med Melitta Termokopp SST trenger du ikke lenger bekymre deg for å miste grepet, selv med glatte fingre eller når kulden biter. Den gir deg den tryggheten og komforten du trenger når du er på farten.

Oppsummert

 • Genialt silikongrep for enkel håndtering
 • Elegant design og pålitelig kvalitet
 • Langvarig varme for drikken din
 • Spesielt praktisk på kalde dager

LES MER


Termokopp Test – Hvilken skal du velge?

I dag finnes det utallige termokopper, der alle har ulikt design, ulike funksjoner, og selvsagt ulik pris. Hvilken termokopp du bør velge kommer derfor an på flere ting, som hvor ofte du skal bruke den, hvor du skal bruke den, og hvor mye penger du ønsker å bruke. Nedenfor finner du noen tips til hva du bør se etter når du velger deg en termokopp.

 • Bruksområder: Hvor ofte skal du bruke koppen og hva er koppen tiltenkt til? Skal den brukes på jobb eller når du er på dagsturer i skogen? Hvilken termokopp du bør velge avhenger litt av hvor ofte du skal bruke den. Det kan godt lønne seg å legge litt penger i kjøpet hvis du skal bruke den hver dag, da den da skal kunne tåle daglig slitasje, bruk og at den vaskes ofte – noe som krever et visst kvalitetsnivå. Skal det derimot kun brukes en gang i blant, når du for eksempel skal på lange bilturer eller lignende, kan du godt nøyes med en enklere modell.
 • Kvalitet: Kvalitet og pris henger ofte tett sammen. Ønsker du en slitesterk kopp er du som regel nødt til å betale litt mer. Dessuten bør du vurdere om du vil ha en termokopp som tåler oppvaskmaskin. Det er flere gode termokopper som kan vaskes i oppvaskmaskinen, så hvis du ønsker å gjøre det enkelt, så bør du gå for en modell som tåler nettopp dette. Hvis du velger en termokopp som ikke kan vaskes i oppvaskmaskinen er det lurt å høre på dette. Ved mye slitasje kan det ha en påvirkning på hvor tett koppen er, samt at temperaturens grader og holdbarhet kan påvirkes.
 • Kapasitet: Igjen, det finnes termokopper i mange størrelser og former. Det er derfor lurt å tenke litt over hvor stor koppen bør være for at den skal passe til ditt forbruk. Bruker man koppen til både kald og varm drikke kan det være en fordel at den har relativt god kapasitet, og det kan det også være hvis du skal bruke den på turer, eller bare liker en stor morgenkaffe. Er det motsatt kun en termokopp som skal brukes til en liten morgenkaffe på vei til jobb så trenger du ikke den helt store koppen.
 • Design:Er designet på koppen viktig for deg? Det finnes mange flotte termokopper på markedet, og som samtidig er veldig funksjonelle. Designet kan derfor fint være en avgjørende faktor uten at det går på bekostning av kvaliteten.
 • Funksjonalitet og brukervennlighet: Har du ofte hendene fulle? Da bør du kanskje velge en termokopp som kan håndteres med én hånd. Det gjelder også hvis du skal bruke den i bilen. Hvis du skal bruke den i bilen er det dessuten lurt at du velger en modell som passer inn i koppholderen. Du bør med andre ord tenke over hva som er en funksjonell termokopp for deg.
 • Pris: Termokopper kommer i en rekke ulike prisklasser, så det kan også være smart å tenke over hva du ønsker å bruke på en termokopp. Det finnes gode og billige termokopper på markedet, men vi må også nevne at kvalitet og pris ofte går hånd i hånd. Dette handler for det meste om koppen sin evne til å holde på temperaturen. En dyrere termokopp tåler ofte mer hyppig bruk og slitasje.

Slik er vår termokopp test utført

Som nevnt innledningsvis har vi ikke selv testet produktene vi skriver om. Vi har utført testen ved å innhente informasjon fra flere forskjellige testsider, forbrukeranmeldelser i tillegg til at vi har sett på hvilke som er de mest populære på markedet. Deretter har vi funnet de vi likte best ved å vurdere faktorer som design, brukervennlighet, funksjonalitet, og så klart, pris!

Hvordan fungerer en termokopp?

Årsaken til at en termokopp klarer å holde på varmen er at den har en dobbeltsidig vegg. Mellom disse veggene er det er vakuum, som betyr at det ikke er noe luft som igjen forhindrer at varmen spres utover i koppen. Dermed holdes drikkevaren varm.

Hvor lenge holder en termokopp på varmen?

Det varierer hvor lenge en termokopp holder på varmen, men som regel er det opptil seks timer. Noen kan ha både lengre og kortere tid, men dette avhenger av en rekke faktorer som koppens design og tetthet, samt hvor kaldt det er ute og lignende.

termokopp test