fbpx

Termokopp test: Disse 4 gir mest for pengene (2022)

Lite er verre enn lunken kaffe. Løsningen? En termokopp! Ikke bare holder termokopper godt på varmen, de har også utallige bruksområder. Uansett hva du fyller på den, fungerer den ypperlig til alle slags turer. På vei til jobb, til bruk i bilen eller ute på langtur – termokoppen kan brukes til alt.

Formålet med denne testen er å hjelpe deg å finne beste termokopp. Vi har derfor grundig vurdert dagens utvalg ved å innhente informasjon fra en rekke troverdige kilder og beskrivelser.

Basert på våre vurderinger er det termokoppen Stanley PMI som er den beste. Her får du en brukervennlig kopp som åpnes enkelt med en hånd. Den er også meget slitesterk og tåler vask i oppvaskmaskin. Dessuten holder den godt på varmen og er en av de mest populære på markedet.

Jakter du et mer prisgunstig alternativ? Da er det Rosendahl GC To Go vi anbefaler. Her får du en meget lekker termokopp til en sjeldent god pris.

VÅRE favoritter

 • Svært prisvennlig
 • God kvalitet
 • Rommer 28 cl
SJEKK PRISEN →
 • Termokopp på 0,35 liter
 • Meget slitesterk
 • Populær bestselger
SJEKK PRISEN →
 • Koppen er fullstendig tett
 • Funksjonelt og minimalistisk design
 • Slitesterk og praktisk
SJEKK PRISEN →

Termokopp test: Alle våre favoritter

BILDE PRODUKT
Stanley PMI
Stanley PMI er en prisvinnende bestselger med en rekke fordeler. Den har en god kapasitet, er usedvanlig brukervennlig og har enormt bra slitestyrke. For oss var det ingen tvil om at denne er best og nettopp derfor er dette testvinneren.
SJEKK PRISEN →
Rosendahl GC To Go
Denne lekre og minimalistiske termokoppen stikker seg ut på grunn av sin lave pris. Ønsker du et rimelig alternativ, eller kanskje du handler på budsjett? I så fall er det ingen tvil om at det er en Rosendahl termokopp du bør gå for. Ikke bare er den prisvennlig, men holder også lenge på varmen.
SJEKK PRISEN →
Eva Solo Nordic termoskopp
Denne populære termokoppen fra Eva Solo er en del av serien Nordic Kitchen. Det betyr at du får en svært minimalistisk og elegant kopp, ypperlig til enhver anledning. Best av alt er at koppen er fullstendig tett. Det gjør at du kan oppbevare den i vesken eller sekken mens du er på farten, uten frykt for lekkasje.
SJEKK PRISEN →
Kinto Termokopp
Kinto Termokopp er en særdeles praktisk termoskopp av høy kvalitet. Den er nemlig designet med en dobbel vegg i rustfritt stål, samt at den kan drikkes fra alle vinkler uten søl. Dette fordi den er utformet som et vanlig glass og krus.
SJEKK PRISEN →

1. Stanley PMI — Testvinner

STANLEY PMI termokopp

SJEKK PRISEN →

Stanley PMI er en prisvinnende bestselger med en rekke fordeler. Den har en god kapasitet, er usedvanlig brukervennlig og enormt bra slitestyrke. For oss var det ingen tvil om at denne er best og nettopp derfor er dette testvinneren.

Termokoppen rommer 0,35 liter, og den lukkes og åpnes enkelt med en hånd takket være det praktiske designet. Det vi likte aller best er koppen sin enorme kvalitet. Den er nemlig dobbeltisolert i rustfritt stål, hvilket gjør at den tåler oppvaskmaskin og ellers har god slitestyrke. Knall og fall vil ikke tære på koppen, noe som gjør den utmerket som en termos for turer.

En annen fordel du får med denne, og som også er en elementær egenskap hos en termokopp, er at den holder på varmen i opptil seks timer. Det vil si at det tar hele seks timer før kaffen eller kakaoen begynner kjøles ned. Sagt med andre ord, egner den seg godt til lengre turer.

Videre får den plass i de fleste koppholdere i bil, samt at den har en overkommelig pris. Den er langt fra den dyreste, men er også et godt stykke unna de billigste. Avslutningsvis er det også verdt å bemerke hvor godt den skårer blant forbrukerne. På flere av kundeanmeldelsene beskrives koppen som «enestående».

Oppsummert

 • Termokopp på 0,35 liter
 • Åpnes og lukkes enkelt med en hånd
 • Meget slitesterk
 • Populær bestselger

LES MER

2. Rosendahl GC To Go — Best på pris

Rosendahl GC To Go Kopp

SJEKK PRISEN →

Denne lekre og minimalistiske termokoppen stikker seg ut på grunn av sin lave pris. Ønsker du et rimelig alternativ, eller kanskje du handler på budsjett? I så fall er det ingen tvil om at det er en Rosendahl termokopp du bør gå for. Ikke bare er den prisvennlig, men holder også lenge på varmen.

Danske Rosendahl har lenge vært en favoritt blant skandinavere, ettersom de er kjente for sitt enkle og stilrene design. Rosendahl består av utallige kjøkkenprodukter til ulike merkevarer og denne gang er det altså en termokopp de har utviklet.

Også dette produktet har fått mye anerkjennelse for sitt lekre og stilrene utseende. Den har en beige farge og et delikat design, noe som gjør at koppen passer alle anledninger. Her har det ingen betydning om du skal ha med kaffe på jobb eller ut på skogstur – Rosendahl GC To Go er skreddersydd for enhver anledning.

Koppen måler 17,5 x 9 cm og har et volum på 28 cl. Det gir rikelig med plass til drikke, samtidig som den får enkelt plass i en veske eller en sekk. Videre har den god slitestyrke og en robust kvalitet. Viktigst av alt er dog at koppen holder lenge på varmen. Så vår konklusjon er at du får en meget flott og anvendelig kopp til en særdeles god pris.

Oppsummert

 • Svært prisvennlig
 • Lekker termokopp som passer enhver anledning
 • God kvalitet
 • Rommer 28 cl

LES MER

3. Eva Solo Nordic termoskopp — Funksjonell termokopp

Eva Solo Nordic Kitchen termokopp

SJEKK PRISEN →

Denne populære termokoppen fra Eva Solo er en del av serien Nordic Kitchen. Det betyr at du får en svært minimalistisk og elegant kopp, ypperlig til enhver anledning. Den kommer dessuten i flere forskjellige farger, og dermed er du er garantert å finne en favoritt. Best av alt er at koppen er fullstendig tett. Det gjør at du kan oppbevare den i vesken eller sekken mens du er på farten, uten frykt for lekkasje.

En annen fordel med denne termokoppen fra Eva Solo er at den holder lenge på varmen. Drikken holdes varm i mange timer takket være sidene med doble vegger og vakuum. I tillegg til det har Eva Solo utstyrt koppen med en praktisk klikk-funksjon i lokket, som gjør det enkelt å åpne koppen med en hånd.

Kapasiteten til Eva Solo er 0,35 liter og den er laget av materialene rustfritt stål og silikon. Dette sikrer høy kvalitet og lang holdbarhet, og på den måten er du sikret en termokopp i mange år fremover. Koppen tåler til og med vask i oppvaskmaskin.

Helt til slutt må vi også nevne koppens gode skussmål på kundeanmeldelsene. Den beskrives som «praktisk» og «hendig», og den har absolutt alt som er å kreve hos en termokopp.

Oppsummert

 • Populære termokopp fra det anerkjente merket Eva Solo
 • Koppen er fullstendig tett
 • Funksjonelt og minimalistisk design
 • Slitesterk og praktisk

LES MER

4. Kinto Termokopp — Premium

Kinto Termokopp

SJEKK PRISEN →

Kinto Termokopp er en særdeles praktisk termokopp av høy kvalitet. Den er nemlig designet med en dobbel vegg i rustfritt stål, samt at den kan drikkes fra alle vinkler uten søl. Dette er fordi den er utformet som et vanlig glass og krus. Best av alt er at koppen holder lenge på varmen, og ikke minst at lokket er helt tett. Det gjør at du kan plassere den i sekken eller vesken.

Kinto har flere fordeler, og er derfor et populært valg blant forbrukerne. Produsert i rustfritt stål og med silikonbelegg får man her en kvaliteten som er eksepsjonelt, samt at den er meget robust konstruert. Her vil ikke høy aktivitet påvirke kvaliteten, noe som gjør den utmerket som turkopp.

Siden Kinto har en dobbel vegg av rustfritt stål, vil den danne et vakuum på innsiden av termosen. Dette gjør at drikkevaren beskyttes mot omgivelsene, hvilket betyr at den holder på varmen i opptil seks timer. Koppen passer også ypperlig til kalde drikkevarer.

En annen ting som er verdt å merke seg er at den kommer i flere forskjellige farger. Det gjør at du kan velge akkurat din favorittfarge. Koppen rommer 350ml og den skårer høyt på kundeanmeldelsene. Prisen er noe høy, men det er på grunn av koppen sin høye kvalitet.

Oppsummert

 • Termokopp av høy kvalitet
 • Rommer 350 ml
 • Praktisk design. Du kan drikke fra alle vinkler uten søl
 • Enkelt lokk som er helt tett

LES MER


Termokopp Test – Hvilken skal du velge?

I dag finnes det utallige termokopper, der alle har ulikt design, ulike funksjoner, og selvsagt ulik pris. Hvilken termokopp du bør velge kommer derfor an på flere ting, som hvor ofte du skal bruke den, hvor du skal bruke den, og hvor mye penger du ønsker å bruke. Nedenfor finner du noen tips til hva du bør se etter når du velger deg en termokopp.

 • Bruksområder: Hvor ofte skal du bruke koppen og hva er koppen tiltenkt til? Skal den brukes på jobb eller når du er på dagsturer i skogen? Hvilken termokopp du bør velge avhenger litt av hvor ofte du skal bruke den. Det kan godt lønne seg å legge litt penger i kjøpet hvis du skal bruke den hver dag, da den da skal kunne tåle daglig slitasje, bruk og at den vaskes ofte – noe som krever et visst kvalitetsnivå. Skal det derimot kun brukes en gang i blant, når du for eksempel skal på lange bilturer eller lignende, kan du godt nøyes med en enklere modell.
 • Kvalitet: Kvalitet og pris henger ofte tett sammen. Ønsker du en slitesterk kopp er du som regel nødt til å betale litt mer. Dessuten bør du vurdere om du vil ha en termokopp som tåler oppvaskmaskin. Det er flere gode termokopper som kan vaskes i oppvaskmaskinen, så hvis du ønsker å gjøre det enkelt, så bør du gå for en modell som tåler nettopp dette. Hvis du velger en termokopp som ikke kan vaskes i oppvaskmaskinen er det lurt å høre på dette. Ved mye slitasje kan det ha en påvirkning på hvor tett koppen er, samt at temperaturens grader og holdbarhet kan påvirkes.
 • Kapasitet: Igjen, det finnes termokopper i mange størrelser og former. Det er derfor lurt å tenke litt over hvor stor koppen bør være for at den skal passe til ditt forbruk. Bruker man koppen til både kald og varm drikke kan det være en fordel at den har relativt god kapasitet, og det kan det også være hvis du skal bruke den på turer, eller bare liker en stor morgenkaffe. Er det motsatt kun en termokopp som skal brukes til en liten morgenkaffe på vei til jobb så trenger du ikke den helt store koppen.
 • Design:Er designet på koppen viktig for deg? Det finnes mange flotte termokopper på markedet, og som samtidig er veldig funksjonelle. Designet kan derfor fint være en avgjørende faktor uten at det går på bekostning av kvaliteten.
 • Funksjonalitet og brukervennlighet: Har du ofte hendene fulle? Da bør du kanskje velge en termokopp som kan håndteres med én hånd. Det gjelder også hvis du skal bruke den i bilen. Hvis du skal bruke den i bilen er det dessuten lurt at du velger en modell som passer inn i koppholderen. Du bør med andre ord tenke over hva som er en funksjonell termokopp for deg.
 • Pris: Termokopper kommer i en rekke ulike prisklasser, så det kan også være smart å tenke over hva du ønsker å bruke på en termokopp. Det finnes gode og billige termokopper på markedet, men vi må også nevne at kvalitet og pris ofte går hånd i hånd. Dette handler for det meste om koppen sin evne til å holde på temperaturen. En dyrere termokopp tåler ofte mer hyppig bruk og slitasje.

Slik er vår termokopp test utført

Som nevnt innledningsvis har vi ikke selv testet produktene vi skriver om. Vi har utført testen ved å innhente informasjon fra flere forskjellige testsider, forbrukeranmeldelser i tillegg til at vi har sett på hvilke som er de mest populære på markedet. Deretter har vi funnet de vi likte best ved å vurdere faktorer som design, brukervennlighet, funksjonalitet, og så klart, pris!

Hvordan fungerer en termokopp?

Årsaken til at en termokopp klarer å holde på varmen er at den har en dobbeltsidig vegg. Mellom disse veggene er det er vakuum, som betyr at det ikke er noe luft som igjen forhindrer at varmen spres utover i koppen. Dermed holdes drikkevaren varm.

Hvor lenge holder en termokopp på varmen?

Det varierer hvor lenge en termokopp holder på varmen, men som regel er det opptil seks timer. Noen kan ha både lengre og kortere tid, men dette avhenger av en rekke faktorer som koppens design og tetthet, samt hvor kaldt det er ute og lignende.