fbpx

Stelleveske test: Her er de 7 beste på markedet (2023)

Er du på leting etter den perfekte nye stellevesken? Det er mange flotte stellevesker på markedet i dag, så før du går på shopping er det lurt at du tenker godt over hva du trenger i din stelleveske og hvilken modell som passer for deg.

I denne stelleveske testen har vi sammenlignet 6 av de beste stelleveskene på markedet og gir deg en grundig oversikt over fordelene og ulempene med de forskjellige modellene. Her har vi vurdert utseende, pris og kvalitet. Vi har ikke selv testet modellene, men baserer oss på andre tilgjengelige kilder og beskrivelser. Stellevesken vi har kåret til best i test er Skip Hop Duo Signature – dette er en veldig flott veske som er både pen å se på og funksjonell i bruk, i tillegg til at den greie prisen er en bonus.

 

Stelleveske test: Årets vinnere

BILDE PRODUKT
Skip Hop Duo Signature
Denne står frem som vinneren av testen vår på grunn av det flotte, funksjonelle designet. I tillegg har den en god pris. Alt i alt er dette en flott og allsidig stelleveske som vil passe godt til flere ulike anledninger.
SJEKK PRISEN →
Petite Chérie Fantaisie Stelleveske
Denne stilige stellevesken fra Petite Cherie passer like godt som hverdagsveske. Dessuten imponerer den forbrukerne med romslig størrelse, flere oppbevaringsrsom og gode pris. Her får du mye for pengene!
SJEKK PRISEN →
Bugaboo Changing Bag
Dette er en flott, elegant stelleveske fra det superpopulære merket Bugaboo. Denne er dyrere i pris og passer veldig godt for foreldre som ønsker å legge mer penger i stellevesken sin. Den er spesielt bra for de som ønsker seg et kvalitetsprodukt, som er levert av et anerkjent merke og som vil vare lenge.
SJEKK PRISEN →
Petite Chérie City
Denne flotte modellen er best i test for de som trenger en litt rimeligere stelleveske, som likevel tar seg godt ut og fungerer bra. Den har en god på pris og har mye å tilby når det gjelder funksjoner, utseende og brukervennlighet.
SJEKK PRISEN →
ELODIE Signature Edition
Denne flotte og funksjonelle vesken er populær blant mange småbarnsforeldre. Denne gode stellevesken er både pen å se på, enkel i bruk og selges til en rimelig pris. Dette er et trygt valg for dem som ønsker seg en flott og grei veske som ikke er for dyr.
SJEKK PRISEN →
Bugaboo+Storksak Lær
Denne flotte, stilige stellevesken er fra anerkjente designere og har mye nyttig å tilby, men har en høyere prislapp enn flere andre modeller. Her er det mange gode funksjoner og oppbevaringsmuligheter, samt flere smarte løsninger.
SJEKK PRISEN →
LITTLEPHANT Messenger Bag
Denne stilrene stellevesken er en ordentlig klassiker. Den er et veldig godt valg og har mange gode funksjoner som vil komme godt med i en travel hverdag.
SJEKK PRISEN →
Den beste butikken for denne typen produkter

Stelleveske test: Her er våre favoritter

1. Skip Hop Duo Signature – Best i test

Stelleveske test: Her er våre favoritt - Duo

SJEKK PRISEN →

Praktisk 

Skip Hop Duo Signature stelleveske er en nyttig og praktisk stelleveske som er populær hos mange barnefamilier. Denne flotte vesken har blitt kåret til best i test av flere forskjellige magasiner. Her er det gode oppbevaringsmuligheter. På innsiden finnes det to store lommer, i tillegg til en mindre lomme med glidelås, der mobil, nøkler eller andre småting kan oppbevares. Det er også oppbevaringsmuligheter utenpå vesken, med nettingdekte flaskelommer på begge kortsidene, i tillegg til to lommer med magnetlås og et større rom med glidelås på fremsiden. Av alle de flotte stelleveskene på markedet i dag, gikk denne modellen av med seieren på grunn av sin funksjonalitet, gode pris, og flotte designinntrykk.

Gode funksjoner

Her er det flere flotte funksjoner på gang, med patenterte Shuttle Clips som forvandler vesken til en flott skulderveske eller barnevognsveske alt etter hva du ønsker. Vesken er også 100% fri for BPA. Den har en nyttig opphengsfunksjon, der man kan bruke en dobbel klips som kan festes til en reim som kan henge rundt håndtaket på barnevognen og deretter kan skulderremmen kneppes fast på toppen.

Pent utseende

Vesken har et pent utseende og er utformet i et kanvasmateriale. Den er lett og grei å bære på og har flere rom for oppbevaring. Stellevesken er tilgjengelig i et bredt utvalg av ulike farger og mønstre, med et klassisk design. Yttersiden på vesken er laget i et slitesterkt materiale som er lett å holde rent. Dette er en god stelleveske med godt design, som vil vare lenge.

Fordeler:

 • Klassisk, stilrent design
 • Mye oppbevaringsrom og lommer
 • Slitesterk
 • Konkurransedyktig pris

Ulemper:

 • Kunne hatt flere mindre rom inne i vesken

LES MER


2. Petite Chérie Fantaisie Stelleveske – Praktisk

Petite Chérie Fantaisie Stelleveske

SJEKK PRISEN →

Anerkjente «Petite Cherie» har i en årrekke dominert stelleveskemarkedet, noe denne modellen er god grunn til. Ikke bare er den stilig å se på, men har også en rekke praktisk fordeler. Prisen er heller ikke ille, og her får du garantert en veske som innfrir.

Romslig

En viktig årsak til veskens høye popularitet er dens romslige størrelse og mange oppbevaringsrom. Den har et stort hovedrom stort hovedrom og et smart ytre rom, som hjelper til med å holde alt fra bleier til nøkler og mobiltelefonen på plass. Vesken lukkes også enkelt med en glidelås, hvilket gir trygg oppbevaring.

Den medfølgende skulderstroppen er også myk og justerbar, som gjør at du enkelt kan feste vesken på barnevognen. Det følger i tillegg med en stellematte og avtakbare barnevognkroker, slik at du enkelt kan feste stellevesken til vognen. Når den ikke er i bruk, kan stellevesken lett brettes sammen, for enkel oppbevaring.

En annen ting som gjør at denne vesken skårer høyt i kundeanmeldelsene er at den er av ypperste kvalitet. Petit Cherie har nemlig laget denne av 100 prosent polyester. Det betyr at den tåler mye, der hverken hyppig bruk eller dårlig vær skal slite på dens kvalitet.

Godt egnet som hverdagsveske

En annen fordel du får med denne vesken er at den passer like godt som hverdagsveske. Takket være dens lekre design og farger, er den godt egnet til all slags bruk. Du kan altså fint bruke den til så mye mer enn bare en «stelleveske».

Prisen er som nevnt, heller ikke ille. Det gjør at du slipper å betale mye for en veske av høy kvalitet. Dette er naturligvis en stor fordel. Utenom det er det lite negativt å påpeke, og alt i alt virker det som en svært god veske. Det er ikke uten at grunn av den skårer høyt også hos andre testmagasin.

Oppsummert

 • Romslig stellveske med flere rom til oppbevaring
 • Stilig design, passer like godt som hverdagsveske
 • Prisvennlig
 • Komfortabel stropp 

LES MER


3. Bugaboo Changing Bag – Premiumvalget

SJEKK PRISEN →

Populært merke 

Bugaboo er en stor favoritt blant mange småbarnsforeldre, med et bredt utvalg gode produkter. Denne stellevesken er ikke noe unntak – mange foreldre trives veldig godt med denne vesken. Likevel er det et minus at stellevesken raskt kan bli tilsmusset eller skitten og den kan ikke vaskes i maskin. Både innsiden og utsiden skal rengjøres med en fuktig klut.

Funksjonell 

Dette er en moderne stelleveske med flere gode funksjoner. Vesken inneholder fire innerlommer, fire ytterlommer og en isolert flaskelomme som holder drikken varm eller kald. Med på kjøpet følger en matchende skiftematte med to ekstra lommer. Den nyttige stellematten er stor og er utstyrt med to smarte rom for oppbevaring i siden samt et eget rom inne i vesken, slik at den alltid er lett å få tak i. På utsiden av stellematten er det en termoisolert lomme der flasker eller glass kan stå for å holde på varmen. Vesken er utstyrt med en justerbar skulderreim. I tillegg har den et smart oppheng for barnevognene fra Bugabo og integrerte festekroker som lett kan festes til vognen. Det er også smart at man kan henge stellevesken både på håndtaket og legge den under vognen.

Luksusvalget 

Dette er en fantastisk stelleveske som passer perfekt for den som er ønsker å investere penger i en ordentlig fin og god veske. Vesken har et nydelig, klassisk design, gode oppbevaringsmuligheter og passer til mange ulike anledninger. Med denne modellen får du mye for pengene, og en brukervennlig, komfortabel stelleveske.

Fordeler:

 • Gode funksjoner
 • Anerkjent merke
 • Godt design
 • Smart oppheng

Ulemper:

 • Høy pris
 • Ikke like lett å vaske som andre modeller

LES MER


4. Petite Chérie City – Best i test for budsjett

SJEKK PRISEN →

Flott pris

Dette er en flott stelleveske for de av oss som handler på budsjett. Den er både praktisk, romslig og fin, samt at prisen er svært gunstig. Den er også kompakt og tar opp liten plass. Dette er en stelleveske som er praktisk, nyttig i designet og som passer til mange ulike anledninger.

Nyttig ryggsekkstil

Denne flotte stellevesken er utformet som en sekk og har en type design som passer veldig godt for mange av oss. Mange opplever at stellesekken er veldig grei å ha i hverdagen, siden den lett kan bæres på ryggen – den er altså veldig lett å få med seg, og det blir plass til andre ting i kurven under vognen.

Praktisk

Denne vesken er perfekt for den som vil gå til innkjøp av en god stelleveske som vil fungere godt og vare lenge, men som handler på budsjett. Sekken har en bred åpning med glidelås og dette gjør det lett å få oversikt over innholdet i sekken. Hovedrommet har fire åpne lommer samt to som er utstyrt med glidelås. I tillegg finnes det en glidelåslomme foran og fem flaskelommer til sammen. Med på kjøpet får du også et nyttig stelleunderlag.

Fordeler:

 • Praktisk ryggsekkstil
 • Flott budsjettsvalg
 • Lett

Ulemper:

 • Muligens ikke like slitesterk som andre stellevesker
 • Design som ikke fungerer like godt for alle

LES MER


5. ELODIE Signature Edition – Klassisk design

SJEKK PRISEN →

Praktisk 

Denne flotte modellen er veldig praktisk i bruk, med mange muligheter for å organisere bleier, klesskift og alt annet som skal oppbevares i stellevesken og helst være lett å finne. Vesken er formet på en slik måte at det er lett å få oversikt over hvor alt er. Vesken har et stort rom med glidelås, mange innvendige lommer der ulike små og store ting kan oppbevares, i tillegg til tre lett tilgjengelige lommer på utsiden. Den har også nyttige skjulte termolommer som holder flasker oppreist og ved riktig temperatur. Med denne stellevesken er det lett å være velorganisert, noe som kan hjelpe mye i en travel hverdag.

Pent design

Denne stilrene og pene stellevesken er utformet i 100% polyster, med detaljer i 100% skinn. Bærehåndtakene er også i skinn. Dette er en flott stelleveske som er veldig pen å se på, og vil passe til bruk i både hverdag og til festlige anledninger. Vesken er såpass pen at den kan passere som en vanlig håndveske, men føles også litt mindre romslig enn visse andre modeller.

Nyttig

Du får blant annet en flott skiftematte, barnevognsstropper og skulderstropper med på kjøpet når du kjøper denne modellen. Skulderreimen er justerbar og kan fjernes, noe som alltid er nyttig.

Fordeler:

 • Velorganisert
 • Nyttige lommer og rom
 • Enkel i bruk

Ulemper:

 • Ikke like romslig som andre modeller
 • Kan kun flekkvaskes

LES MER


6. Bugaboo+Storksak Lær – Mye for pengene

SJEKK PRISEN →

Designerveske 

Dette er en flott stelleveske for stilbevisste foreldre. Det anerkjente Nederlandske merket Bugaboo og det anerkjente britiske designerhuset Storksak har gått sammen om å skape denne gode stellevesken for småbarnsforeldre som legger vekt på både design, funksjon og pent utseende. Den flotte vesken er laget av premium nylon, med detaljer i 100% lær. Med på kjøpet følger en skjønn ovalformet luksus-stellematte som er polstret og kan vaskes i maskin.

Mye oppbevaringsplass

Denne stellevesken har mye å tilby når det gjelder oppbevaring. Vesken har et integrert håndtak og to store lommer inni der bleier og våtservietter kan oppbevares. Den har også en innebygd lomme med glidelås for flasker, som kan holde dem både varme eller kalde i flere timer. I tillegg har den en utvendig lomme med glidelås foran, som er veldig nyttig, og en lomme med magnetisk lukking bak.

Gode funksjoner

Denne flotte stellevesken er litt dyrere enn visse andre modeller, men fortsatt en veldig god pris for det du får. Dette er en veldig fin veske som er veldig brukervennlig, og fungerer godt i hverdagen. Støvpose er inkludert, og sørger for at stellevesken holder seg i god stand når den ikke er i bruk. Vesken kan vaskes med en våt klut.

Fordeler:

 • Godt design
 • Anerkjente merker
 • God oppbevaringsplass

Ulemper:

 • Dyrere enn visse andre modeller

LES MER


7. LITTLEPHANT Messenger Bag  – God all-rounder

SJEKK PRISEN →

Stilig design

Littlephant Messenger er en veldig stilig stelleveske som kan kjøpes i flere ulike farger og design. Mange ønsker å ha en stelleveske med god design og da kan denne modellen være veldig flott. Denne vesken fra det svenske interiørmerket Littlephant blir kjapt en favoritt, enten den skal med på shoppingturer, kafebesøk eller spaserturer med barnet ditt.

Vesken er laget av bomullsstoff og har skinndetaljer. Stoffet ser veldig pent ut og føles godt, men den er ikke særlig motstandsdyktig mot skitt og smuss. Her blir det lett flekker, og vesken bør helt klart impregneres før den tas i bruk. Den kan heller ikke vaskes i vaskemaskinen, og må flekkvaskes.

Romslig

Denne flotte vesken er romslig, med mye muligheter for oppbevaring. Her er det mange lommer og ulike rom tilgjengelig der alle de små nødvendighetene kan oppbevares. Det er veldig god plass på innsiden av vesken, med to store hovedrom som passer veldig greit til bleier og våtservietter. I tillegg finner man et lite rom med glidelås der verdisaker kan oppbevares, og en mobillomme. Det finnes også en koppholder på hver siden av vesken. På tross av dette, kan det være vanskelig å finne det man har med seg i vesken fordi den er litt uoversiktlig inni og ingen ytre lommer eller rom.

Funksjonelt oppheng

Vesken fungerer godt når det gjelder opphengning på barnevognen. Med på kjøpet av vesken medfølger to kroker som festes på vognens håndtak med trykknapper. Man hekter så krokene fast i skulderremmen på stellevesken, og den henger godt og trygt fast.

Fordeler:

 • Pent utseende
 • Romslig

Ulemper:

 • Kan lett bli flekkete
 • Tung
 • Uoversiktlig inni
 • Mangler ytterrom

LES MER


Hva er en stelleveske? 

Stellevesken er småbarnsfamiliens evige følgesvenn. Den er helt nødvendig tilbehør for de med bleiebarn i hus. Ved siden av barnevogn og stellebord, er stelleveskene et av typene babyutstyr som flest folk kjøper. Men det er jo mange ulike stellevesker på markedet, med mange ulike funksjoner. Så hvordan kan du da finne ut akkurat hvilken som passer for deg?

Det er ingen hemmelighet at babyer trenger mye forskjellig. Det er utrolig mye utstyr som må handles inn når man er vordende foreldre og etter hvert som barnet blir større, alt fra større innkjøp som barnevogn og bilsete til småting som flasker og smekker. Vi vet alle at det er veldig mye å følge med på og håndtere når man tar vare på en liten. Det er mye utstyr og ting man må ha med seg når man skal ut på noe, enten det er lengre reise eller bare en tur på kafe. Da er stellevesken gull verdt.

Stellevesken er det perfekte stedet der du kan oppbevare alt babyen din trenger på ett sted mens du er ute. Selv den mest minimalistiske av foreldre trenger å pakke med seg både bleier, kluter, smokker, flasker, klesbytte, og lekene eller bamsene som babyen er mest glad i akkurat i dag.

For å finne den perfekte stellevesken, må du tenke godt over dine personlige ønsker og preferanser. Det er flere ting du bør vurdere før du tar en avgjørelse og går til innkjøp av din nye stelleveske.

Hvorfor kjøpe en stelleveske?

En nyttig og romslig stelleveske kan gjøre hverdagen din mye enklere med små barn i hus. Enten du har fokus på stil eller funksjonalitet, finnes det helt klart en stelleveske som er perfekt for deg. En velorganisert stelleveske kan være en ordentlig livredder i den travle hverdagen som småbarnsforelder – det er mange som har priset seg lykkelig når de finner et ekstra klesskift eller en juiceboks akkurat når de trenger det i stellevesken sin.

Stellevesker er utformet nettopp med tanke på hva du og barnet ditt vil trenge når dere skal ute på tur, enten det er en liten trilletur eller en lengre reise. Blant annet vil stellevesken inneholde bleier, våtservietter, stellematte, klesskift, flasker, smokker og eventuelt snacks.

Det er veldig mange ulike stellevesker tilgjengelig på markedet i dag, i mange ulike prisklasser. Vær oppmerksom på at mange barnevognsprodusenter inkluderer en stelleveske når man kjøper barnevogn, men mange ønsker å kjøpe sin egen stelleveske separat eller de ønsker kanskje å ha to stellevesker.

Mange foreldre velger å henge stellevesken på håndtaket på barnevognen, men dette er generelt frarådet av produsenten, siden det kan være utrygt og føre til at vognen velter. Det er derfor lurt å enten plassere stellevesken i handlekorga under vogna, eller velge en stelleveske som lett kan bæres på ryggen, på skulderen eller i hånda.

Hva bør du tenke på når du skal kjøpe stelleveske?

Når du skal kjøpe stelleveske for første gang, kan dette oppleves som litt overveldende. Det er mange forskjellige stellevesker tilgjengelig i dag, produsert av flere ulike merker, med ulikt design og prisnivå. Det er viktig at du tenker godt over valget du skal, og tar stilling til flere ting som vil hjelpe deg å komme frem til hvilken type stelleveske som passer best for deg.

Når det gjelder valg av stelleveske, er det viktigst å tenke over størrelse, materiale og funksjoner, i tillegg til utseende. Tenk over deres behov som familie, hvis du vurderer deres livsstil, deres behov, ønsker og hvordan dere planlegger å bruke vesken, vil dette gjøre valget enklere.

Hvis dere kun har et barn, vil det kanskje være nok med en liten stelleveske, mens andre vil trenge en veldig stor og romslig veske som har plass til både skift og mat til to eller flere barn. Hvis du bor i by og ønsker å ha hendene fri til å trille eller annet, kan en stelleveske i ryggsekkstil passe greit for deg. Hvis dere skal bruke flasker til babyen, er det helt klart en god ide å velge en stelleveske som er utstyrt med isolerte flaskelommer, slik at dere lett finner frem til flaskene når dere er ute.

Hvis du er interessert i stil og design, er kanskje en mer luksuriøs designerveske riktig for deg. Om du derimot er en minimalist med praktisk fokus på stellevesken, kan det hende du vil trives bedre med en enkel, nøytral stelleveske.

Det viktigste ved stellevesken

Det er mye forskjellig du bør se etter når du skal velge stellevesken din. For det første, er det lurt å sørge for at vesken din er romslig og har god plass til alt av ting og tang en baby trenger når dere er utenfor hjemmet. Den bør også være enkel å rengjøre, siden det lett kan komme både flasker som lekker, skitne bleier, kluter med oppgulp og mye annet i vesken. En veske som kan vaskes i vaskemaskin eller lett kan vaskes med klut, er veldig greit.

Husk også at vesken bør være behagelig å bære, spesielt når det er mye i vesken. Hvis du synes det er mer behagelig å ha den på ryggen, vil en ryggsekkformet stelleveske være best for deg. Hvis du trives best med en veske som kan henges på skulderen, bør du finne en stelleveske med den funksjonen.

Oppbevaringsmulighetene vesken har er også viktig å tenke over. Generelt er det slik at mange lommer og rom er veldig nyttig, men det kan være mye lettere og kjappere å finne det du leter etter hvis du vet nøyaktig hvor lommen befinner seg på vesken. Hvor enkelt det er å få tilgang på de ulike tingene i vesken er også et viktig aspekt her. Se for deg at du står med et skrikende småbarn på armen og skal hale noe ut av vesken. Hvilken av stelleveskene du vurderer vil da fungere best?

Tenk også over bæreegenskapene. Dette vil komme an på hva dere foretrekker. Noen ønsker en stelleveske som er formet som en vanlig håndveske, andre ønsker en i ryggsekkform som kan bæres på ryggen, mens andre liker skulderveske-designet med lang rem.

Når det gjelder utseende, er det viktig at du eller dere trives med hvordan stellevesken ser ut, siden dere faktisk skal bruke den og ha den med dere overalt. Noen vesker har et praktisk eller sporty utseende, andre er pene og klassiske med rene linjer, noen er veldig nøytrale og allsidige, mens andre er trendy og moteriktige, akkurat som håndvesker. Tenk også over hvem som skal bruke vesken. Mange småbarnsforeldre velger et unisexvennlig designinntrykk.

Stelleveske test