fbpx

Sodastream test: Her er de 9 beste på markedet i 2023

Vurderer du å kjøpe en ny sodastreamer? Det blir mer og mer populært med brusmaskiner, eller sodastreamer som det ofte kalles. Det er mange gode sodastreamere på markedet i dag og hvis du er interessert i å kjøpe en, er det lurt å få god oversikt over hvilke modeller som er tilgjengelige. Du vil finne ganske mange ulike modeller med ulike funksjoner, design og prisnivå.

Vi har i denne sodastream testen sammenlignet ni av de beste sodastreamerne på markedet i dag og gir deg her en oversikt over fordelene og ulempene med de ulike modellene. Maskinen som står frem som den beste i testen vår er Sodastream Spirit – en god sodastreamer, som er veldig god for de som er glad i kullsyredrikker- Denne gode sodastreameren scorer høyt både på funksjon, pris og design. Testen er basert på produktspesifikasjoner, andre tester og omtaler.

Sodastream test: Her er årets vinnere

BILDE PRODUKT
Sodastream Spirit
Denne sodastreameren står frem som vinneren av testen vår på grunn av sitt gode design, funksjonalitet og rimelig pris. Her er det mye å skryte av og dette er et flott valg for folk flest.
SJEKK PRISEN →
SodaStream Power White
Denne flotte sodastreameren er perfekt for deg som ønsker å investere litt mer i en kraftig og funksjonell sodastreamer som fungerer, er slitesterk og som skal brukes i flere år fremover. Den høye prisen betyr at den ikke er riktig for alle, men for den som har litt høyere krav til sodastreameren sin, så er denne perfekt.
SJEKK PRISEN →
SodaStream Genesis MegaPack
Denne nyttige sodastreameren er perfekt for familier. Modellen er populær blant mange familier, siden den både er enkel i bruk, og kommer med fire flasker, noe som betyr at hele familien kan bruke den med hver sin flaske.
SJEKK PRISEN →
KitchenAid Sodastreamer
Denne stilrene, kraftige brusmaskinen er perfekt for de som ønsker å ha en pen og funksjonell maskin på kjøkkenbenken. Den har det som skal til for å takle de fleste behov og er et veldig godt all-rounder valg.
SJEKK PRISEN →
SodaStream Source Black
Denne flotte maskinen er superpopulær på sodastream-markedet og det er ikke uten grunn - dette er en god brusmaskin som er slitesterk og vil vare lenge. Den scorer høyt på både pris, funksjoner og brukervennlighet.
SJEKK PRISEN →
Crystal Black
For de som har glassflasker de ønsker å bruke, er denne sodastreameren helt perfekt. Dette er en moderne, enkel maskin som gjør jobben lett og som selges til rimelig pris.
SJEKK PRISEN →
Sodastream Jet
Dersom du ønsker en god sodastreamer til en grei pris, er denne et fantastisk valg - den moderne, enkle maskinen gjør jobben og er veldig billig. Her får du mye for pengene.
SJEKK PRISEN →
Aarke Carbonator II
Denne kraftige og avanserte sodastreameren er et veldig godt premium alternativ for den som ikke har noe imot å legge mer penger i kjøpet av sodastreamer.
SJEKK PRISEN →
Sodastream Source White
Hvis du ønsker en moderne og stilriktig sodastreamer, er denne modellen et veldig godt valg. Her får du mye for pengene.
SJEKK PRISEN →
Den beste butikken for denne typen produkter

Sodastream test: Best i test

1. Sodastream Spirit – Best i test

sodastream test: Best i test

SJEKK PRISEN →

Publikumsfavoritt

Det er veldig mange forbrukere som er fornøyde med denne moderne og elegante sodastreameren. Av alle de gode produktene på markedet i dag, gikk denne av med seieren på grunn av sin gode kvalitet, fornuftige pris og flotte designinntrykk. Pakken inneholder Spirit kullsyremaskin, en kullsyreflaske som rommer en liter, og en kullsyresylinder (denne gir opptil 60 liter kullsyrevann). Dette er en prisvennlig modell med god kvalitet, som vil fungere godt på kjøkkenet i flere år fremover.

Gode funksjoner

Det er ingen tvil om at sodastreameren er av god kvalitet og vil kunne hjelpe deg på kjøkkenet i mange år fremover. Selve streameren er både solid og robust og man ser med en gang at dette er et kvalitetsprodukt. Sodastreameren er utstyrt med en praktisk “snap lock”-funksjon som innebærer at du ikke trenger å skru flasken inn i maskinen, samt en ny og innovativ teknikk som er tatt i bruk, slik at maskinen er så stillegående som mulig under kullsyreprosessen. Kvaliteten på drikken som produseres er veldig god og den er også like frisk og sprudlende dagen etter at den er laget.

Brukervennlig

Denne maskinen er veldig enkel i bruk og lett å forstå seg på. Selve maskinen er veldig enkel å montere og den kan enkelt brukes av nybegynnere, så vel som mer erfarne brukere. Når det er så enkelt å lage kullsyrevann hjemme, så er det ingen grunn til å kjøpe det på butikken.

Fordeler:

 • Klassisk, stilrent design
 • Enkel i bruk
 • Flasken er enkel å montere

Ulemper:

 • Litt tung

LES MER


2. SodaStream Power White – Premiumvalget

SJEKK PRISEN →

Luksusvalg

Dette er et fantastisk valg for de som vil ha en veldig god sodastreamer og ikke er redd for å investere penger i dette prosjektet. Dette er en pen brusmaskinen som er funksjonell. Den er perfekt for den som vil investere i en god sodastreamer som vil vare lenge og ser flott ut på benken. Prisen på denne er høyere enn de fleste andre sodastreamerne i testen vår, men det vil være verdt det for den som vil ha det beste som er tilgjengelig på markedet i dag.

Prisvinner

Denne flotte sodastreameren er populær blant mange forbrukere og scorer høyt i mange tester. Faktisk ble denne modellen gitt tittelen “Årets produkt 2017” i en test utført av Consumer Survey of Product Innovation. Når du kjøper denne modellen, får du en gjenbrukbar flaske på en liter og en karbondioksid-flaske som du kan lage opptil 60 liter kullsyreholdig vann med. Det kullsyreholdige vannet denne flotte maskinen produserer er smakfullt og holder på boblene flere dager etter at det ble laget.

Enkel å rengjøre

Det er viktig at en sodastreamer ikke bare fungerer godt og er nyttig, men også at den er enkel å vedlikeholde og rengjøre. Dette er en maskin som er veldig enkel å vaske, siden det ikke er så mange ulike deler innen maskinen som må vaskes. Mange vil nok sette pris på en sodastreamer som er veldig lett å rengjøre, siden den antageligvis vil brukes oftere.

Fordeler:

 • Holder godt på boblene, selv et par dager etter at vannet ble produsert
 • Enkel å rengjøre
 • Prisvinner

Ulemper:

 • Høy pris

LES MER


3. SodaStream Genesis MegaPack – Best for familien

SJEKK PRISEN →

Familievalget

Dette er en flott sodastreamer som er spesialtilpasset for familier, eller de som kan trenge flere flasker, siden flere personer skal bruke maskinen. Med denne modellen får du mye for pengene – denne brusmaskinen kommer med fire PET-flasker, slik at fire familiemedlemmer kan få hver sin flaske.

Pent design

Denne fine sodastreameren har et pent og slankt design som vil ta seg godt ut på de fleste kjøkken, uansett hva slags interiør du har på kjøkkenet. Den passer kanskje spesielt godt for små kjøkken, siden den er liten og kompakt. Maskinen har et pent design, med klassisk rene linjer. Brusmaskinen er også veldig lett og kompakt, som er veldig nyttig dersom dere vil ta den med dere – for eksempel hvis dere liker å reise på hytta, og gjerne vil ha med sodastreameren. Den veier kun 2,6 kg, så den er særdeles bærbar.

Gunstig pris 

På tross av at dette er en mega-pakke, er prisen veldig gunstig. Siden man får hele fire gjenbrukbare flasker med på kjøpet skulle man tro at denne var dyrere, men den er faktisk veldig budsjettvennlig. Den er også superenkel å bruke og veldig enkel å rengjøre etter bruk.

Fordeler:

 • Lett, enkel å ta med seg
 • Flott for familie
 • Budsjettvennlig

Ulemper:

 • Litt mange flasker dersom det ikke er flere i huset som skal bruke maskinen

LES MER


4. KitchenAid Sodastream – Designvalget

SJEKK PRISEN →

Pent design

Hvis du ønsker en god sodastreamer som er enkel i bruk og pen i designet, er denne helt perfekt. Det er en moderne, enkel maskin som gjør akkurat det du trenger. Denne flotte maskinen er utformet i det anerkjente merket KitchenAids klassiske design, med rene linjer og et godt utseende som vil ta seg godt ut på kjøkkenet. Maskinen er laget i metall, og det vil si at den er veldig stødig og robust. Samtidig kan dette være et negativt punkt for noen brukere – denne sodastreameren veier faktisk 8,8 kg, så den er ganske tung og ikke lett å ta inn og ut av skap.

Kompatibel med andre merker

Denne modellen ble utarbeidet av KitchenAid i samarbeid med Sodastrea og er utformet på en slik måte at den er kompatibel med andre merker. Denne flotte sodastreameren kan brukes med kullsyrepatroner fra både Sodastream og Aqvia, noe som er veldig nyttig. En enkelt kullsyrepatron lager opp til 60 liter brusende vann, avhengig av hvor sterk du vil at kullsyren skal være i drikken din. Maskinen er trådløs, og bruker AAA-batterier i stedet for strøm.

Enkel i bruk

Dette er en god sodastreamer som vil vare lenge og er veldig brukervennlig. Modellen er lett å forstå seg på siden den er veldig enkel i bruk. Nybegynnere vil lett kunne bruke denne og til og med barn kan bruke maskinen uten hjelp.

Fordeler:

 • Nyttig display som viser kullsyrenivået
 • Enkel i bruk, til og med for barn
 • Pent, klassisk design

Ulemper:

 • Høy pris
 • Litt tung

LES MER


5. SodaStream Source Black – Bestselger

SJEKK PRISEN →

Praktisk

Denne flotte sodastream-maskinen er både nyttig og praktisk. Her får du en kullsyremaskin av god kvalitet, som er utformet med gode funksjoner. Denne modellen er utstyrt med den nyttige snap-lock funksjoner, som innebærer at du ikke trenger å skru flasken på maskinen. I tillegg har den en praktisk tre-stegs LED-skjerm som viser hvor mye kullsyrenivået er på. Med denne gode maskinen kan du lage godt kullsyrevann og leskedrikk av vanlig vann fra kranen på kun få sekunder.

Godt design

Sodastream Source Black er veldig brukervennlig og er enkel å bruke. Denne flotte modellen er et populært valg blant mange forbrukere, siden denne er veldig god på flere områder. Brusmaskinen ble designet av Yves Behar, som er en designer og forkjemper for bærekraft. Den har et stilig og moderne design, med ståldetaljer som gir en flott finish. Sodastreameren vil ta seg godt ut på kjøkkenbenken hos de fleste!

Prisvinner

Dette er en flott maskin med flere gode egenskaper og detaljer som gjør den veldig grei og praktisk å bruke på kjøkkenet. Faktisk er den såpass god at den har vunnet flere priser, blant annet “Product of the Year 2014” – det er altså ikke overraskende at såpass mange forbrukere er fornøyd med denne gode maskinen.

Fordeler:

 • Flott design
 • Prisvinner
 • Nyttige funksjoner

Ulemper:

 • Litt tung

LES MER


6. Crystal Black – Beste for glassflasker

SJEKK PRISEN →

Perfekt for glassflasker

Denne flotte sodastream-maskinen er skreddersydd for de som ønsker å bruke glassflasker. Dersom du ønsker en god sodastreamer til en grei pris, er denne et fantastisk valg, siden den moderne, enkle maskinen gjør jobben. Med på kjøpet av Crystal Black Metal brusmaskin følger en kullsyreflaske av glass på 0,65 liters som kan vaskes i oppvaskmaskinen og en kullsyresylinder som gir opptil 60 liter boblevann.

Elegant design

Denne pene sodastreameren er både stilig og elegant i sitt design og vil ta seg godt ut på de fleste kjøkken. Mange synes det gir et spesielt og fancy touch med de eksklusive glassflaskene som hører til denne sodastreameren, så den er populær blant mange!

Enkel rengjøring

Denne flotte sodastreameren er særdeles enkel å rengjøre, som alltid er nyttig i et kjøkkenredskap. Glassflaskene som brukes med denne kullsyremaskinen kan vaskes i vaskemaskin, som er en veldig praktisk løsning.

Fordeler:

 • Elegant design
 • Flott for de som ønsker å bruke glassflasker
 • Eksklusivt touch i forhold til andre sodastreamere

Ulemper:

 • Glassflaskene er tyngre enn flasker i andre materialer
 • Passer ikke like godt for de som ikke ønsker å bruke glassflasker

LES MER


7. Sodastream Jet  – Budsjettvalget

SJEKK PRISEN →

Veldig god pris 

Denne maskinen er perfekt for de som ønsker en nyttig og grei sodastreamer, men som handler på budsjett. Dette er en moderne og enkel maskin som er lett å bruke, og selges for en veldig rimelig pris. Sodastream Jet er mer prisvennlig enn mange av de andre Sodastream-modellene, men det betyr ikke at kvaliteten på maskinen er dårligere. Denne brusmaskinen gir deg mye for pengene.

Praktisk i bruk

Denne maskinen er enkel å forstå seg på, og lett å bruke for alle i familien. Med på kjøpet får du en stor gjenbrukbar flaske som rommer en liter. En kullsyrepatron på SodaStream Jet kan gi opptil 50-60 liter brus, som blir produsert i den resirkulerbare flasken som medfølger når du kjøper brusmaskinen. Dette er en lett modell som kun veier 1,6 kg, hvilket er veldig nyttig hvis dere ønsker å sette denne inn i skapet mens den ikke er i bruk, eller hvis dere vil ta den med på hytta for å ha lett tilgang på sprudlende drikker der også.

God kvalitet 

Som de andre produktene i Sodastream-familien, er Sodastream Jet et kvalitetsprodukt som vil vare lenge på kjøkkenet. Denne gode og solide brusmaskinen forvandler vanlig vann fra springen til sprudlende drikk både kjapt og enkelt og vil helt klart bli en slager i hjemmet.

Fordeler:

 • Veier lite
 • God pris
 • Stor gjenbruksbar flaske medfølger

Ulemper:

 • Mindre robust enn andre maskiner

LES MER


8. Aarke Carbonator II – Premium alternativ

SJEKK PRISEN →

Luksusmodell 

Aarke Carbonator II er et veldig godt premium valg for de som ønsker å investere mer penger i en god og stilfull brusmaskin som vil ta seg godt ut på kjøkkenet og vare lenge. Dette er en pen, brukervennlig modell som mange vil trives med, men den passer ikke særlig godt for de som handler på budsjett.

Moderne design

Denne maskinen har et pent, moderne design, og er utformet i polert rustfritt stål. Aarke Carbonator II er et elegant og stilig tillegg til kjøkkenet. Denne kompakte brusmaskinen tar seg godt ut på kjøkkenbenken, og lager godt musserende vann på veldig kort tid.

Kompatibel med andre merker

Denne flotte brusmaskinen er kompatibel med CO2-sylindre fra flere ulike produsenter av sprudlende vann, blant annet Sodastream, AGA, Linde med mer. Dette er veldig nyttig, fordi du da kan sette i sylindere fra andre produsenter uten problemer dersom du skulle bli tom for sylindre fra Aarke.

Fordeler:

 • Premiumvalg
 • Kompatibel med mange merker
 • Elegant, pent design

Ulemper:

 • Dyr, passer best for de som ønsker å investere i en ekstra god maskin

LES MER


9. Sodastream Source White – Det moteriktige valget

SJEKK PRISEN →

Populært produkt 

Denne modellen er populær blant forbrukere og scorer godt på flere ulike områder. Mange skryter av det gode designet, og maskinen er utformet med ståldetaljer som gir en flott finish – denne sodastreameren tar seg godt ut på kjøkkenbenken. Sodastream Source White er designet av miljøforkjemperen og designeren Yves Behar. I tillegg til å være et nyttig og miljøvennlig alternativ til å kjøpe brus og musserende vann på butikken, har denne maskinen også et godt utseende.

Gode funksjoner

Dette anerkjente selskapet har kombinert gode funksjoner med pent design. Sodastreameren er utstyrt med snap-lock mekanisme for å sørge for at flasken er trygg med kun et trykk, og du slipper å skru fast flasken. I tillegg har den en nyttig LED-indikator for manuell karbonatisering av vannet, slik at du kan lage drikken din akkurat som du ønsker. Dette er en flott sodastreamer som kan forvandle vanlig vann fra springen til deilig musserende vann på kun få sekunder og det eneste du trenger å gjøre er å fylle flasken, sette den i maskinen, trykke på knappen for å slippe kullsyren ut i vannet, og legge til smak hvis du ønsker det.

Prisbelønt sodastreamer

Dette er en prisbelønt maskin, siden Sodastreamer Source vant Red Dot Design sin populære pris innen kategorien for produktdesign. Brusmaskinen leveres med en 60 liters gassflaske og en en karbonatiserings-flaske på en liter som er fri for BPA og kan gjenbrukes og resirkuleres.

Fordeler:

 • Prisvinner
 • Moderne og stilig design
 • 1 liters flaske medfølger

Ulemper:

 • Noen ønsker kanskje ikke en brusmaskin i hvitt

LES MER


Hva er en kullsyremaskin?

Mange av oss er glade i å drikke brus både til hverdag og fest. Med en kullsyremaskin kan du lage ditt eget vann eller drikke med kullsyre og gjøre en innsats både for å spare penger og miljøet.

Brus er usunt og har mye sukker, så det anbefales generelt å begrense inntaket vårt av denne typen drikke. Det er også dyrt å handle inn flere flasker brus per uke til husholdningen, for ikke å snakke om all plasten som produseres. Mange ønsker å begrense den negative påvirkningen våre daglige liv og vaner har på miljøet og planeten, og et steg i dette kan være å investere i en kullsyremaskin.

Kullsyremaskiner, eller sodastreamere som de også er kalt, har blitt mer og mer utbredt over de siste tiårene. En brusmaskin kan forvandle helt vanlig vann fra springen til sprudlende vann og brus, med smak eller uten, på kun et par sekunder. Maskinen gjør vanlig vann om til kullsyreholdig vann eller brus ved å legge til kullsyre, og smak om det er ønskelig.Dette er en superkjapp prosess og når du har gått til innkjøp av en sodastreamer, kan du bruke den samme i flere år fremover.

Miljøvennlig

En brusmaskin produserer ikke bare sunnere brus enn det du får kjøpt på butikken. Å bruke en sodastreamer til å produsere kullsyredrikke er også mer miljøvennlig. Det er fordi disse maskinene bruker resirkulerbare og gjenbrukbare flasker. Du vil altså bruke den samme flasken om og om igjen, i stedet for å måtte kjøpe nye plastflasker på butikken hver uke. En enslig kullsyrepatron som brukes på en brusmaskin gir gjerne 50-60 liter brus. Dette sparer mye for miljøet, siden du slipper å kaste eller resirkulere plastikkflaskene og det blir mindre behov for å fremstille plast.

Hvis du er imot høy produksjon av brusflasker og bokser og generelt ønsker å begrense mengden plastikk vi bruker i samfunnet, så kan en sodastreamer være et veldig godt produkt for deg. Ved bruk av en brusmaskin kan du spare opptil 1000 plastflasker og bokser i løpet av ett år, så sodastreamere er et mye mer miljøvennlig alternativ enn å kjøpe kullsyrevann og brus på flaske og boks. I tillegg er det mer praktisk i bruk, siden du ikke trenger å dra med deg tunge brusflasker hjem fra butikken, og du trenger heller ikke bekymre deg for panting av tomme flasker.

Hvordan fungerer dette? 

En kullsyremaskin gjør det enkelt og raskt å produsere sprudlende vann og brus hjemme. Disse maskinene lar deg koble en flaske til en kullsyrepatron og den lar deg styre hvor mye bobler du ønsker skal komme ut i vannet. Det er kullsyren som utgjør forskjellen på de ulike maskinene på markedet, når vann fra springen skal gjøres om til forfriskende brus uten høyt sukkerinnhold.

Som regel brukes disse maskinen ved at du trykker på en knapp på toppen av maskinen, slik at kullsyren slippes ut i vannet. Det er denne prosessen som gir vannet bruseffekten som er så god. Når du holder knappen nede i noen sekunder på de fleste sodastreamere, slippes en middels stor mengde med kullsyre ned i vannet. På denne måten oppnår man den samme sprudlingen som man får i brus som kjøpes på butikken. De beste sodastreamerne har i tillegg ulike nivåer for mengde kullsyre som skal slipes ut i vannet, slik at man kan få akkurat så mye kullsyre som man ønsker.

Med en sodastream i huset trenger du ikke lenger tenke på å handle inn brus eller sprudlende vann hverken i hverdagen eller til fest, du vil alltid ha boblevann tilgjengelig og det eneste du trenger er vann fra springen. Gasspatroner kjøpes separat og byttes når de er tomme.

I tillegg til å velge hvor mye bobler du vil ha i vannet og brusen du lager, kan du også velge å legge til smakstilsetning for å få en ekstra piff på vannet ditt. Det finnes mange ulike smaker du kan kjøpe for å tilsette vannet ditt, som for eksempel cola, sitron og appelsin. Alle har sin egen favoritt og det er vanskelig å si hvilken som er den beste smaken for sodastreamer, så her er det best å prøve seg frem og finne den smaken du og din familie foretrekker på deres hjemmelagde sprudlevann og brus.

Du vil finne mange ulike sodastreamere på markedet i dag og det er stor forskjell på både prisnivå, funksjoner og design. Hvilken modell som passer for deg kommer an på hva du ønsker og trenger i brusmaskinen din og hvilket budsjett du har. Det er viktig at du gjør litt research og tenker over flere forskjellige aspekter ved dette før du bestemmer hvilken modell du vil kjøpe.

Dette bør du tenke over når du skal kjøpe sodastreamer

Det er flere ting du bør tenke på når du skal kjøpe en sodastreamer. Pass på at du gjør litt research før kjøpet ditt og finner ut hvilke merker og modeller som er tilgjengelig på markedet i dag. Slik kan du forsikre deg om at du kjøper av et anerkjent, godt merke som er til å stole på. Noen er forvirret angående navnet på denne typen kjøkkenredskap og det er slik at både betegnelsene sodastream, brusmaskin eller kullsyremaskin brukes om hverandre. Sodastream er faktisk kun et merke som produserer maskiner for brus og kullsyreholdig vann og det finnes flere andre merker som lager brusmaskiner, men det har blitt så vanlig med sodastreamere at vi nå generelt bruker den betegnelsen også på produkter fra andre merker.

Du bør tenke over om du ønsker en liten og kompakt brusmaskin, som lett kan løftes inn og ut av kjøkkenskap eller tas med på hytta om dere ønsker det eller om dere foretrekker en større, robust modell som har et pent design og vil være et dekorelement på kjøkkenet. På markedet i dag finnes det mange ulike produkter og du må tenke over hva du trenger og ønsker i din sodastreamer og om du ønsker en liten og lett modell eller en mer stødig, tung variant.

Det vil også være relevant å velge en brusmaskin som er veldig lett å bruke. Her er spesielt enkel festing og løsning av flasken du skal bruke, i tillegg til kjapp og lett bytting av kullsyrepatronen viktig å tenke på. Du skal jo bruke denne maskinen mye, så det er veldig lurt å velge en modell som vil være veldig enkel å bruke i hverdagen.

Det er også viktig at det er lett å styre boblene ned i vannet når du lager din kullsyredrikke og at det er enkelt å styre mengden bobler som skal i vannet. Generelt er det derfor lurt å kjøpe en maskin som har den gode funksjonen at den viser hvor mye kullsyre som er i vannet. I tillegg er det lurt å kjøpe en flaske som viser det maksimale volumet, slik at man ikke står i fare for å fylle flasken for mye og få vann over seg når man skal få i kullsyren.

Når du har valgt kullsyremaskinen du ønsker deg, er det lurt å være oppmerksom på tilbehøret. Velg kullsyrepatronene som anbefales av produsenten og husk at flaskene som er inkludert i kjøpet av din sodastreamer ikke varer evig. Som regel har disse en utløpsdato på cirka tre år etter produksjonsdato og da er det på tide å resirkulere flasken og kjøpe en ny en. Siden det oppstår trykk når du fyller kullsyre i vannet i flasken din, kan dette over tid føre til at flasken blir porøs. Da er det fare for at flasken kan sprekke, og det er derfor viktig at du følger rådene og resirkulerer flaskene dine når de har gått ut på dato.

Variasjon i prisnivå

Det finnes mange gode sodastreamere i ulike prisklasser, til ulike formål og behov. Generelt sett er det slik at de beste modellene ligger litt høyere i prissjiktet, men det betyr ikke at det ikke er mulig å få tak i en flott brusmaskin på budsjett som gjør akkurat det du trenger. Som regel står pris i forhold til kvaliteten og kapasiteten til kjøkkenutstyret, men det er meningsløst å bruke mye penger på en høykvalitets luksusmaskin dersom du ikke kommer til å bruke den mye eller gi den hedersplassen på kjøkkenbenken grunnet dens stilfulle design.

Generelt er sodastreamer et veldig økonomisk valg i forhold til pengene du ellers ville brukt på kullsyreholdige drikker på butikken, så det kan være verdt det å investere i en god maskin du vil bruke mye. Samtidig viser de flotte budsjettmodellene vi har diskutert her at god kvalitet ikke nødvendigvis må koste mye penger. Du kan få en god sodastreamer uten å betale i dyre dommer.

sodastream test