fbpx

Smoothie blender test: Her er markedets 9 beste i 2023

Leter du etter en god, ny blender til å lage smoothies med? Det er mange flotte blendere på markedet og hvis du ønsker å kjøpe en ny blender, kan det lønne seg å få god oversikt over hvilke modeller som er tilgjengelige. Du finner ganske mange ulike blendere med ulike funksjoner, yteevne, utseende og prisnivå.

Vi har derfor i denne smoothie blender testen sammenlignet ni av de beste smoothieblenderne på markedet i dag og gir deg her en oversikt over blenderens fordeler og ulemper. Vurderingen er basert på omtaler, beskrivelser og andre tester. Blenderen som står frem som den beste i testen vår er Nutribullet PRO 900W. Det er en god blender, noe som er helt nødvendig for den som er glad i smoothie og juice, og denne flotte maskinen scorer høyt både på funksjoner, pris og design.

Smoothie blender test: Her er årets vinnere

BILDE PRODUKT
Nutribullet PRO 900W
Denne står frem som vinneren av testen vår, siden den scorer høyt både på design, funksjonalitet og pris. Dette er en smoothieblender som vil fungere veldig godt for de fleste av oss.
SJEKK PRISEN →
Nutribullet 600W
Med denne nyttige blenderen får du mye for pengene. Dette er en brukervennlig og fin smoothieblender som fungerer godt og som mange forbrukere trives med.
SJEKK PRISEN →
Electrolux  - ESB2500
Denne flotte blenderen er perfekt for den som handler på budsjett, siden det er en god maskin som selges for en veldig rimelig pris.
SJEKK PRISEN →
Magimix Mikser 11628SK - 1300W
Denne flotte luksusblenderen er veldig populær blant de som er ekstra interessert i smoothies og juice og som gjerne vil investere litt ekstra i en veldig god blender.
SJEKK PRISEN →
Gear Tony 1-1
Dersom du ønsker en flott blender til en lav pris, er denne et veldig godt valg. Det er en moderne og enkel maskin som gjør det den skal og som selges for en lav pris.
SJEKK PRISEN →
BlendJet Mikser One
Denne nyttige og enkle smoothieblenderen passer perfekt for de av oss som ønsker å enkelt ta med oss ferske smoothier. Dette er en blender som er populær blant mange, siden den er enkel å bruke og er spesielt designet for å være lett å ha med på farten.
SJEKK PRISEN →
Gastronoma High Power 2l
Denne flotte smoothieblenderen skiller seg ut fra de andre modellene i testen vår på grunn av den store kapasiteten. Her er det plass til mye drikke og den kan fungere spesielt godt for familier.
SJEKK PRISEN →
Blendtec Designer 725
Dette er en profesjonell smoothieblender som brukes på mange større kjøkken og som også kan komme veldig godt med i private hjem. Den har en sterk motor og gode funksjoner, så den gjør det lett å lage større porsjoner med smoothie både kjapt og enkelt
SJEKK PRISEN →
NutriBullet Balance 1200W
Denne stilrene og kraftige blenderen har moderne løsninger og kan styres av en app på mobilen. Den er et veldig godt all-rounder valg, siden den vil fungere veldig godt i hverdagen og er enkel å bruke.
SJEKK PRISEN →
Den beste butikken for denne typen produkter

1. Nutribullet PRO 900W – Best i test

Smoothie Blender test

SJEKK PRISEN →

Nyttige løsninger

Dette er en pen blender som er utstyrt med en rekke nyttige funksjoner og egenskaper som vil komme godt med i hverdagen. Den har en kapasitet på 900 ml og en beholder på 700 ml er inkludert. Blenderen kommer med “to go” sikkerhetslokk, noe som sørger for at beholderen ikke lekker. Det vil derfor være enkelt å ta med smoothien på farten. Av alle produktene på markedet i dag, gikk denne av med seieren i testen vår på grunn av sin gode kvalitet, fornuftige pris, gode funksjoner og fine designinntrykk.

Kraftig motor

Dette er en blender med veldig god kvalitet, som vil kunne forsyne deg med smoothies i mange år fremover. Denne solide og stødige smoothieblenderen er utstyrt med en sterk motor på 900 Watt og har to Extractor Blade kutteblader. Selv om denne modellen kun har en hastighet, oppleves det ikke det som noe problem, siden den ene innstillingen er kraftig og kan hamle opp med de fleste ingredienser, inkludert nøtter, frossen frukt og harde grønnsaker.

Brukervennlig

Denne blenderen er intuitiv og lett å forstå seg på. Det er ikke nødvendig å bruke tid på å lese mye i bruksanvisningen, siden de fleste av oss lett vil forstå hvordan den fungerer, og det sparer jo tid i en travel hverdag. Maskinen er både lett og kompakt, noe som er et pluss dersom den skal brukes på mindre kjøkken. Dette er en allsidig smoothieblender som vil være i stand til å lage flere typer smoothie med mange ulike ingredienser.

Fordeler:

 • Pent design
 • Brukervennlig
 • Fra et anerkjent merke
 • Kraftig motor

Ulemper:

 • Kun en hastighet – for de som er veldig interessert i smoothie, kan flere hastigheter være et pluss for å lage ulike typer smoothie

LES MER


2. Nutribullet 600W – Godt valg 

SJEKK PRISEN →

Effektiv modell

Dette er en flott og effektiv blender som vil vare lenge og som er veldig brukervennlig. Modellen er lett å forstå seg på siden den er rimelig enkel, men er likevel kraftig, med en motor på 600 Watt. To gjenbrukbare flasker med lokk på 500 ml og 750 ml følger med på kjøpet, så dette er virkelig en god pris for en allsidig og god smoothieblender. I tillegg er det også en nyttig oppskriftsbok inkludert, slik at du kan prøve ut mange ulike smoothies.

Enkel i bruk 

Nutribullet 600W er intuitiv og brukervennlig i sitt design. Den er patronformet, som de fleste andre modellene i Nutribullet-serien og det eneste man trenger å gjøre er å legge i ingrediensene og trykke på knappen. Man trenger ikke å holde knappen nede mens blenderen jobber og smoothien er ferdig på rundt 30 sekunder, avhengig av ingrediensene du bruker. Et negativt punkt er imidlertid at bladene ikke kan vaskes i oppvaskmaskinen og må vaskes for hånd.

Designet for å utvinne alt av vitaminer

Denne smoothieblenderen er spesielt designet for å få tak i alt av vitaminer og mineraler i ingrediensene og modellen er i stand til å ta opp de nødvendige næringsstoffene selv fra epleskrotter og kjernehus, så denne modellen passer veldig godt til deg som ønsker å bruke alle ressursene fra maten vi kjøper. Blenderen klarer dette på grunn av de kryssede bladene på modellen, som finhakker maten og utvinner alt som kan fås tak i av næringsstoffer.

Fordeler:

 • Brukervennlig
 • Tar opp mest av næringsstoffer
 • Effektiv modell

Ulemper:

 • Mindre kraftig enn visse andre modeller
 • Bladene må vaskes for hånd

LES MER


3. Electrolux  – ESB2500 – Budsjettvalget

SJEKK PRISEN →

Sportsblender

Dette er en flott, allsidig blender som er spesiallaget for sport. Med denne flotte modellen får du mye for pengene, siden den er brukervennlig, med en kraftig motor som kan håndtere flere ulike typer ingredienser, som frø, nøtter, grønnsaker og isbiter. Takket være det nyttige munnstykket, som også kan brukes som lokk, er denne modellen veldig enkel å bruke, rengjøre og ta med seg når man er på farten. To flasker på 600 ml med lokk følger med på kjøpet av blenderen og det er også mulig å få kjøpt flere flasker dersom dere ønsker en flaske til hver i familien.

Gode funksjoner

Denne kraftige blenderen er i stand til å mikse nesten hva som helst på kort tid. Den er utstyrt med fire sugekopper på bunnen som sørger for at den står stødig under bruk og blenderdelen er i rustfritt stål. Den har en pulsfunksjon som fungerer på samme måte som en av og på-knapp. Alt du trenger å gjøre er å holde knappen nede for at de kraftige fire knivene i rustfritt stål begynner å jobbe, og blenderen stanser når du slipper knappen igjen.

Enkel rengjøring

Denne modellen er veldig enkel å gjøre ren. De fire avtagbare knivene i blenderen er lette å vaske og det er også selve blenderen. Det er veldig greit å ha en smoothieblender som er lett å rengjøre i en travel hverdag, så man slipper å bruke mye tid på dette. De gjenbrukbare flaskene er enkle å vaske og er laget av Tritan-plast, som ikke absorberer lukt eller smak.

Fordeler:

 • Sportsmodell
 • Praktisk i bruk
 • Enkel å vaske
 • To gjenbruksbare flasker medfølger

Ulemper:

 • Mindre kapasitet enn flere andre modeller

LES MER


4. Magimix Mikser 11628SK – 1300W – Premiumluksusvalg

SJEKK PRISEN →

Dette er et fantastisk valg for den som vil ha en veldig god smoothieblender og som ønsker å investere litt ekstra i kjøpet. Denne flotte blenderen har mange gode egenskaper og bruker avansert, moderne teknikk. Modellen passer veldig godt til den som vil investere i en veldig flott blender som vil vare i mange år fremover og som kan brukes til mye forskjellig. På kjøpet medfølger en eksklusiv glasskanne på 1,8 liter, som både ser pen ut og har høy kapasitet. Prisen på denne modellen er høyere enn de andre smoothieblenderne i testen vår, men det vil være verdt det for den som vil ha det beste av det beste.

Avanserte funksjoner

Denne smoothieblenderen er allsidig og er utstyrt med avanserte funksjoner. Blenderen har en høy effekt på hele 1200 Watt og med på kjøpet følger en nyttig oppskriftsbok med over 80 ulike smoothie-oppskrifter til inspirasjon. Den er utstyrt med fire ulike forhåndsinnstilte programmer og åtte ulike hastigheter, slik at du kan skape akkurat den smoothien du drømmer om eller prøve deg frem med ulike typer. I tillegg er den utstyrt med en turbopuls-funksjon og er i stand til å gjøre mer enn å bare lage smoothie. Den kan for eksempel også lage suppe og knuse is.

Stillegående

På tross av den avanserte teknologien i denne blenderen, er den både brukervennlig og anvendelig. Den bruker stillegående teknologi, slik at det ikke blir mye bråk i huset når du lager smoothie til frokost. Den er også både robust og solid og er laget av kvalitetsmaterialer som sikrer at blenderen vil ha god holdbarhet i årene fremover. Dette er en kraftig og solid modell som vil passe veldig godt for de som ønsker å investere litt mer penger i en blender.

Fordeler:

 • Nyskapende teknologi
 • Gode funksjoner
 • Sterk og kraftig modell

Ulemper:

 • Høy pris
 • Muligens for avansert for den som kun ønsker en enkel basisblender

LES MER


5. Gear Tony 1-1 – Billig og bra

SJEKK PRISEN →

Veldig bra om du handler på budsjett

Hvis du ønsker en god blender til en grei pris er denne helt perfekt. Det er en enkel maskin som gjør det du trenger og selges til en veldig grei pris. Denne flotte blenderen er spesialutviklet til smoothie-elskere og er veldig enkel i bruk. Den billige prislappen betyr ikke dårligere kvalitet i dette tilfellet, for denne smoothieblenderen passer veldig godt for de som kun trenger en enkel blender til en rimelig penge.

Mindre kraftig

Modellen er helt klart enklere og mindre kraftig enn flere av de andre smoothieblenderne vi har testet. Motoren er på kun 300 Watt, men likevel er dette en god blender som er i stand til å knuse både frossen frukt, bær, små isbiter og nøtter med bladene i rustfritt stål. Alt i alt er dette en meget god basisblender til nybegynnere, eller til de som vet at de kun trenger blenderen til enkle smoothier i hverdagen. Med på kjøpet får du to beholdere på 600 ml med lokk.

Trygt og sikkert

Dette er en enkel og grei blender som er veldig brukervennlig. Modellen er utstyrt med en sikkerhetsfunksjon som sørger for at maskinen ikke kan starte med mindre alle delene er riktig satt sammen, noe som gir deg og din familie ekstra trygghet og gjør det mindre sannsynlig at det blir skader ved bruk av blenderen. Blenderen er også enkel å rengjøre, siden den har en autoclean-funksjon, og både beholdere og lokk kan vaskes i oppvaskmaskinen. Imidlertid må knivene i oppvaskmaskinen vaskes for hånd. Motordelen kan tørkes over med en fuktig klut dersom det er nødvendig.

Fordeler:

 • Sikkerhetsfunksjon
 • Perfekt for nybegynnere
 • Brukervennlig og praktisk

Ulemper:

 • Mindre funksjonell enn andre modeller
 • Mindre kraftig, med kun 300 W

LES MER


6. BlendJet Mikser One – Mint – Beste bærbare

SJEKK PRISEN →

Pent og moderne utseende

Denne flotte blenderen er veldig pen å se på, i tillegg til å være både nyttig og praktisk. Dette er en smoothieblender som vil ta seg fint ut på kjøkkenbenken og på instagrambildene av dine flotte smoothies, med sin moderne design og flotte mint-farge. For den som ønsker seg en veldig grei og bærbar smoothieblender som er et ekstra dekor-element på kjøkkenet, så er denne modellen midt i blinken.

Bærbar løsning

Blenderen er moderne og nyttig, med en oppladbar og bærbar løsning. Du lader maskinen ved å koble den til en USB-port og når den er fullt ladet, kan den blende 8-12 ganger. Dette er kjempenyttig om du ønsker å ta maskinen med deg og ikke har stikkontakt eller strømtilgang, for eksempel hvis du skal på hyttetur, men fortsatt vil ha en frisk og deilig smoothie. Med denne flotte modellen kan du nyte gode smoothies når og hvor som helst.

Funksjonell

Her er det flere gode funksjoner og egenskaper som hjelper deg med å lage veldig gode smoothies og juicer. Denne moderne og pene modellen er veldig brukervennlig og ikke minst enkel å bruke. Flasken er BPA-fri og maskinen er utstyrt med seks skarpe kniver som kutter gjennom det som må hakkes opp. Her får du en blender av god kvalitet, som er utformet spesielt for de som ønsker en rask og grei løsning på smoothieblender.

Fordeler:

 • Pent design i flott farge
 • Bærbart alternativ
 • Moderne løsning

Ulemper:

 • Mindre kapasitet enn visse andre modeller
 • Mindre kraftig

LES MER


7. Gastronoma High Power 2l – Størst kapasitet

SJEKK PRISEN →

Populært produkt 

Denne modellen er populær blant forbrukere og scorer godt på flere ulike områder. Maskinen har et lekkert design i rustfritt stål og ser veldig flott ut på kjøkkenbenken. Med denne avanserte og flotte modellen kan du ikke bare lage smoothies, men du kan også lage supper, sauser, knuse isbiter eller tørke krydder og krydderurter dersom det er ønskelig. Maskinen er rimelig stillegående, men er likevel kraftig nok til å hamle opp med det meste du kan trenge på kjøkkenet takket være den ekstremt kraftige motoren på 2000 Watt.

Gode funksjoner

Blenderen som er levert av et anerkjent selskap, yter svært mye, med en motor på 2000 Watt og mange andre nyttige funksjoner. På denne sterke smoothieblenderen vil du finne seks ulike programmer som er forhåndsinnstilte- Det er suppe, saus, grønnsaker, crush, smoothies og pulse. Ved bruk av disse kan du lage akkurat det du trenger og bruke nesten hva som helst av ingredienser. Det finnes ti ulike hastighetsinnstillinger, samt en nyttig timer med LED-skjerm. Dette har blitt en av de ledende modellene i verden når det gjelder stille drift på tross av en svært effektiv motor.

Stor kapasitet 

Dette er en ekte power-blender som er utstyrt med flere gode egenskaper og funksjoner. Denne maskinen er høytytende, med en kraftig motor på hele 2000 Watt. Den er utstyrt med seks blader av rustfritt stål. Blenderen er utstyrt med mange ulike hastigheter og program slik at du kan takle nesten hva som helst av ingredienser. Med på kjøpet følger en beholder av Tritan som er BPA-fri og som har en makskapasitet på 3 liter, med 2 liters arbeidsvolum.

Fordeler:

 • Avanserte funksjoner
 • Stor kapasitet
 • Svært kraftig motor på 2000 W
 • Relativt stillegående

Ulemper:

 • Mye kapasitet, kanskje for mye for mange forbrukeres behov
 • Dyr

LES MER


8. Blendtec Designer 725 – Beste profesjonelle

SJEKK PRISEN →

Pent design

Denne flotte smoothieblenderen har et veldig pent design og er utformet i rustfritt, børstet stål. Det er ikke tvil om at denne tar seg godt ut på kjøkkenet, men den har flere positive sider. Denne maskinen er utstyrt med flere gode, brukervennlige egenskaper og detaljer som gjør den veldig praktisk å bruke, i tillegg til at den har en svært kraftig motor og er den sterkeste blenderen i testen vår.

Kraftig, med nyttige funksjoner

Dette er den kraftigste smoothieblenderen i testen vår, med en motor på hele 2800 Watt, som er tre hestekrefter! Det er altså ingen tvil om at denne sterke blenderen lett vil kunne hamle opp med det meste du kan tenke på av ingredienser. Blenderen er utstyrt med flere hastigheter, pulsfunksjon og seks innebygde programmer for smoothies, salsa og annen dressing, is (inkludert frozen yogurt, milkshake og sorbet), juice, suppe (inkludert fondue), samt et nyttig vaskeprogram. Blenderen er også utstyrt med et nyttig touchpanel.

Rengjør seg selv 

Ikke nok med at denne flotte modellen ser pen ut, har en veldig kraftig motor og avanserte funksjoner – den er også enkel å rengjøre siden den har et veldig praktisk eget program for selvrengjøring. For å vaske blenderen, trenger du kun å ha i litt vann og såpe i beholderen, og så vil din Blendtec selv vaske beholderen for deg. Den anerkjente Wildside+ beholderen får du med på kjøpet av blenderen.

Fordeler:

 • Kraftig og sterk blender med 2800 W
 • Moderne, avanserte funksjoner
 • Wildside+ beholder medfølger

Ulemper:

 • Dyr
 • Ikke alle vil trenge en såpass kraftig maskin i hverdagen

LES MER


9. NutriBullet Balance 1200W – Beste app

SJEKK PRISEN →

Anerkjent merke 

Når det gjelder smoothieblendere, finnes det knapt en produsent som er såpass berømt og anerkjent som Nutribullet. I Nutribullet-serien finnes det veldig mange gode modeller og det kan være vanskelig å velge hvilken modell som passer for deg, men NutriBullet Balance 12000 W passer spesielt godt for den moderne personen som ønsker greie og smarte løsninger som fungerer godt i hverdagen. Du kan være trygg på at dette er en god kvalitetsblender som vil ha god holdbarhet, og lett vil hamle opp med dine ingredienser.

Smart løsning 

I disse dager er det apper som gjelder. Mange av oss synes det er veldig greit å finne smarte løsninger via mobilen på mye i hverdagen og smoothieblenderen kan lett innlemmes i dette. Denne smarte og avanserte blenderen har en app du kan bruke til å styre den og det finnes mange gode ressurser i appen, blant annet over 100 ulike smoothieoppskrifter. Vær oppmerksom på at appen er på Engelsk, men det vil antagelig ikke være et problem siden den er veldig intuitiv å bruke og lett å forstå.

Praktisk 

Denne flotte blenderen er veldig enkel og praktisk å bruke ved hjelp av appen på mobilen. Den har en motor på 1200 W som kan takle det meste av ingredienser, og er også utstyrt med en smart innebygd vekt slik at du og appen kan vite nøyaktig hva som er i smoothien din. Dette er spesielt greit for de av oss som er opptatt av kosthold og trening, og du vil lett holde oversikt over ditt kaloriinntak. Med på kjøpet følger to nyttige beholdere på 950 ml som kan vaskes i oppvaskmaskinen.

Fordeler:

 • Moderne og smart appstyring
 • To nyttige beholdere medfølger
 • Innebygd vekt

Ulemper:

 • Mindre kapasitet enn andre maskiner
 • Passer mindre godt for de som ikke trives med bruk av app

LES MER


Hvorfor investere i en smoothieblender?

Smoothier er veldig populære og blenderen er et veldig nyttig redskap på kjøkkenet. For å si det enkelt er en smoothieblender en forholdsvis liten og lett elektrisk maskin, som hjelper med å kutte, mikse, samt gjøre råvarer flytende eller til pure.

I løpet av de siste tiårene har smoothier og juice blitt veldig populært, fordi mange av oss er opptatt av å spise sunt og få i seg nok næringsstoffer. Smoothies er en veldig enkel måte å få i seg mange vitaminer og mineraler på en kjapp og enkel måte, i tillegg til at det smaker veldig godt.

Miksing av friske råvarer, som frukt, grønnsaker, bær, yogurt, proteinpulver osv. til en drikk, er en voksende helsetrend både i Norge og i utlandet. Mange trives veldig godt med å få i seg det vi trenger, fordi kroppen har lettere for å ta til seg næring i flytende form og smoothies ofte gir jevnere energi utover dagen enn kalorier i fast føde.

Det finnes mange flotte og spennende smoothieblendere på markedet, så du kan velge akkurat det som passer best for deg. Blant de ulike modellene er det stor forskjell på både prisnivå, yteevne, motorkraft, funksjoner og design. Hvilken blender som passer for deg kommer an på hva du ønsker og trenger i blenderen din og budsjettet du har. Før du går til innkjøp av din splitter nye smoothieblender, er det viktig at du gjør research og velger den riktige modellen for deg.

Funksjoner

Det er stor variasjon i funksjonene til de ulike modellene på smoothieblender-markedet. Det er viktig å tenke over hva du ønsker og trenger i blenderen din, slik at du kan finne modellen som passer best for deg og dine behov.

Tradisjonelt sett har blendere vært brukt for å lage supper, pureer, saus og lignende, men det er nå veldig vanlig med smoothieblendere. Med denne typen blender er det både kjapt og enkelt å legge bær, grønnsaker, is, yogurt, havre, melk, frukt eller annet i blenderen. La det mikse en kort stund og ta med deg drikkeflasken på vei til skole, jobb eller trening.

Blenderen du velger bør være av god kvalitet og det vil lønne seg å tenke over om du trenger en kraftig blender med sterk motor, avanserte funksjoner og teknologi, eller en enkel og grei smoothieblender som gjør det lett å ta med seg smoothien når man er på farten.

Det kan være lurt å tenke over støynivået til smoothieblenderen du kjøper. Det kan være stor forskjell på hvor mye forskjellige blendere bråker. Noen maskiner er veldig høylytte mens de arbeider, mens andre er mer stillegående. Dersom det er viktig for deg å ha en blender som er stille i drift, så er det lurt å vurdere en modell som har denne egenskapen.

Rengjøring 

En fordel med smoothieblendere er at de som regel er lette å rengjøre. Dersom du planlegger å bruke blenderen din ofte, bør den være enkel å demontere. Det er det nemlig ikke alle modeller som er og det kan være slitsomt i lengden.

Pass på at du gjør research angående hvilke deler av ulike smoothieblendere som kan vaskes i oppvaskmaskinen, siden dette vil være veldig nyttig å vite. Noen blendere kommer med et praktisk rengjøringsprogram, slik at du bare kan helle litt vann og såpe i maskinen og sette på vaskeprogrammet og det fungerer godt i en travel hverdag!

Smoothieblenderens størrelse og vekt

Det er lurt å tenke over blenderens størrelse og vekt. Mange av oss legger vekt på at blenderen er robust og stødig, slik at den står tryggere på kjøkkenbenken mens den arbeider. Det kan være irriterende hvis blenderen bråker mye eller rister når den er i gang.

Generelt er blendere utformet på en slik måte at de er solide og står stille, selv om de ikke er for tunge. I dag er blendere som regel mindre i størrelse, kompakte, men likevel kraftige. Samtidig finnes det også større og tyngre modeller og det er viktig å tenke over hva du trenger i din smoothieblender når det gjelder størrelse og vekt.

Variasjon i pris

Det finnes mange gode smoothieblendere i ulike prisklasser. Som regel er det slik at de beste blenderne har en høyere prislapp, men det er likevel mulig å få tak i en flott blender på budsjett som gjør akkurat det du trenger i hverdagen.

Pris er et aspekt det er lurt å tenke godt over. Få oversikt over hva du er i stand til og ønsker å investere i ditt nye kjøkkenredskap. Noen smoothieblendere er veldig dyre, men det kan være en god investering i lengden. Andre varianter er veldig billige, men er kanskje ikke like slitesterke, og det hadde jo vært kjedelig måtte kjøpe ny blender etter kort tid siden kvaliteten ikke var god nok på den første modellen.

Prisen er ofte i forhold til utstyrets kvalitet og kapasitet, men det er ingen vits i å bruke mye penger på en premium blender hvis du ikke kommer til å bruke maskinen noe særlig. Hvis du ikke har spesielt høye krav til blenderen du kjøper, kan det være mye lurere å kjøpe en billigere, enklere versjon. Det er fullt mulig å finne en god smoothieblender til en rimelig penge og alle budsjett-variantene i denne testen kan anbefales.

smoothie blender test