fbpx

Slow Juicer test: 4 Beste maskinene i 2022

Selv om utvalget av juice på kartong har blitt bra i Norge, kan det ikke måle seg med ferskpresset juice. Derfor har stadig flere nordmenn plukket opp en slow juicer, den gir muligheten til å lage helt ferskpresset juice hjemme på kjøkkenet, samt har en rekke andre bruksområder. En annen årsak til at mange velger å investere i en slow juicer er at juice man kjøper på butikken har blitt pasteurisert. Dette betyr at den har blitt varmebehandlet for å øke holdbarheten, men det påvirker også smak og næringsinnholdet til juicen.

Så dersom du ønsker den reneste smaken og sunneste juicen vil du måtte presse juicen selv. Her kommer en slow juicer inn i bildet. Ikke bare får du helt fersk juice når du selv måtte ønske, men du kan også mikse og blande frukter for å lage akkurat den juicen du vil. Dermed kan du tilpasse smak, vitaminer og næring etter eget ønske og få en styrkeeliksir skreddersydd dine ønsker.

For å finne frem til de beste slow juicer maskinene på markedet har vi tatt utgangspunkt i tilgjengelig informasjon på nett. Vi har gått gjennom en rekke tidligere best i test artikler, innhentet informasjon fra forhandlere og produsenter, samt sett på tilbakemeldinger fra verifiserte kjøpere. Resultatet er et utmerket informasjonsgrunnlag som har gjort det mulig for oss å finne frem til de fire beste slow juicer maskinene tilgjengelig i dag.

Slowjuice maskinen som kom best ut av våre undersøkelser var J8228 fra Omega. Den horisontale jmaskinen gir deg en rekke muligheter uansett om du bare vil lage fersk juice, eller bruke maskinen til å male kaffebønner, lage hjemmelaget peanøttsmør eller en deig til pasta. Den allsidige maskinen kan brukes til en rekke formål og er utrolig enkel å rengjøre.

VÅRE favoritter

 • 1,5 liter beholder
 • Integrert fruktpresse
 • Enkel rengjøring
SJEKK PRISEN →
 • Mye tilbehør
 • Stor juicebeholder
 • Allsidig bruk
SJEKK PRISEN →
 • Spennende design
 • 0,5 liter kapasitet
 • Integrert presse
SJEKK PRISEN →

Slow Juicer test: Alle våre favoritter

BILDE PRODUKT
Omega J8228 Horisontal Juicer
J8228 fra Omega er en allsidig og praktisk slowjuicer som kan brukes til alt fra å lage fersk juice, til hjemmelaget peanøttsmør og pasta eller male kaffebønner. Det ekstra fine nettet i maskinen gir en forsiktig innmating av frukt som gjør at optimale mengder vitaminer, enzymer og næringsstoffer blir ivaretatt.
SJEKK PRISEN →
Kenwood JMP800SI Slowjuicer
Kenwood Slowjuicer er en maskin som gjør det lett å nyte 100% naturlig juice hjemme på kjøkkenet. Maskinen har en kraftig presse som gjør at du ikke trenger å dele opp frukten før den går i maskinen. Dette gjør at du får med alle de næringsstoffene frukten har å by på. Maskinen lager raskt juice takket være den integrerte pressen og resultatet er utmerket.
SJEKK PRISEN →
SMEG Dolce & Gabbana Slowjuicer
For deg som ønsker å slå på stortromma blir det ikke bedre enn en høykvalitets slowjuicer produsert sammen med motehuset Dolce & Gabbana. Resultatet er en kjøkkenmaskin av høy kvalitet i et innovativt og ikonisk design. Dette er kjøkkenmaskinen du ønsker at står fremme på benken selv når den ikke brukes.
SJEKK PRISEN →
Kuvings B6200S Whole Slowjuicer
Witt by Kuvings er en utmerket slowjuicer som byr på et utmerket resultat. Det store fyllerøret gjør det mulig å presse hele frukter og maskinen maler grønnsaker på en effektiv måte. Den finproduserte juicen kan oppbevares i kjøleskapet opptil 3 dager uten at den mister smak eller næringsstoffer.
SJEKK PRISEN →

1. Omega J8228 Horisontal Juicer – Best i Test

Omega J8228 Horisontal juicer

SJEKK PRISEN →

J8228 fra Omega er en allsidig slowjuicer som kan brukes til så fryktelig mye mer enn bare å lage fersk juice på kjøkkenbenken. Maskinen kan blant annet brukes til å lage eget peanøttsmør, male kaffebønner eller produsere pasta og lignende. Den praktiske maskinen er lett å rengjøre, samt gir optimal behandling slik at næringsstoffer, vitaminer og enzymer ivaretas.

Maskinen kommer med en rekke tilbehør inkludert. her får du får en holder for masse, rengjøringsbørste, sil, en juicebeholder og poser til å lage nudler, pasta og grissini. Maskinen er enkel å rengjøre med børsten og såpevann slik at daglig bruk ikke blir en belastning. Omega Juicer har kapasitet på opptil 20% mer juice enn tidligere modeller, samt er designet kjent for å være svært brukervennlig.

Er du på jakt etter en slitesterk og allsidig slowjuicer vil J8228 fra Omega Juicer være et utmerket alternativ. Her får du en maskin som kan lage pasta, male kaffebønner, lage juice og så mye mer. I tillegg er den enkel å rengjøre og du får alt nødvendig utstyr inkludert i esken. Dermed kan du by på rykende fersk juice hver morgen og gi familien et snev av hverdagsluksus.

Oppsummert

 • Mye tilbehør
 • Stor juicebeholder
 • Allsidig bruk

LES MER

2. Kenwood JMP800SI Slowjuicer – Premium

Kenwood Slowjuicer JMP800SI

SJEKK PRISEN →

Kenwood son slowjuicer er et utmerket tilskudd til kjøkkenet for deg som ønsker litt hverdagsluksus om morgenen. Maskinen lager 100% naturlig juice og kan håndtere de aller fleste frukter og grønnsaker. Den integrerte pressen gjør at du slipper dele opp frukten før du legger den i juicemaskinen, dermed bevarer du de rike næringsstoffene og den utsøkte smaken av fersk frukt.

Maskinen bruker bare noen få sekunder på å presse frukten og deretter sile ut juicen. Dermed kan du enkelt legge i frukt med både steiner og skall i maskinen uten at disse ødelegger juicen din. Kenwood har også utstyrt maskinen med en praktisk skyllefunksjon som gjør at rengjøring etter bruk er raskt og effektivt.

JMP800SI fra Kenwood er en utmerket slowjuicer for deg som ønsker det absolutt beste. Her får du et kjøkkenredskap i høy kvalitet som er enkelt å betjene, samt leverer et utmerket resultat. Bare sleng ønsket frukt i beholderen og la maskinen gjøre resten av jobben. Den store beholderen gjør det mulig å produsere opptil 1,5 liter juice i slengen som er tilstrekkelig for hele familien rundt kjøkkenbordet.

Oppsummert

 • 1,5 liter beholder
 • Integrert fruktpresse
 • Enkel rengjøring

LES MER

3. SMEG Dolce & Gabbana Slowjuicer – Unikt design

Smeg Slowjuicer Dolce & Gabbana

SJEKK PRISEN →

Når SMEG inviterte Dolce & Gabbana til et samarbeid kunne ikke resultatet bli annet enn ikonisk. Her får du en slowjuicer av høy kvalitet med et helt unikt design. SMEG har brukt sin Slow-Squeeze teknologi for å lage en utmerket juicemaskin med muligheten til å presse myke frukter og grønnsaker til smakfull og næringsrik juice. Her kan du skreddersy juice kombinasjoner etter eget ønske og komme frem til helt unike resultater.

Det innovative designet er dekorert av motehuset Dolce & Gabbana som er kjent for sine fargerike design. Resultatet er en helt unik kjøkkenmaskin som har gjort seg fortjent til hedersplassen på kjøkkenbenken. Maskinen har en beholder på 0,5 liter og takler opptil 43 omdreininger per minutt. Dette resulterer i en juice som er skarp, men fortsatt full av næring.

For deg som ønsker det mest eksklusive du kan parkere på kjøkkenbenken er denne maskinen virkelig kronjuvelen. Det eksklusive designet kombinert med avansert teknologi har resultert i en fantastisk kjøkkenmaskin. Lag fersk og naturlig juice hjemme på kjøkkenbenken med akkurat de frukter og grønnsaker du selv ønsker.

Oppsummert

 • Spennende design
 • 0,5 liter kapasitet
 • Integrert presse

LES MER

4. Kuvings B6200S Whole Slowjuicer – Best kapasitet

Witt by Kuvings B6200S Whole

SJEKK PRISEN →

Witt by Kuvings B6200S er en stilren slow juicer med høy kapasitet. Her har du muligheten til å produsere juice med akkurat de frukter og grønnsaker du selv ønsker. Maskinen har et romslig fyllerør med en bredde på 7,65 centimeter. Dette gjør det mulig å kjøre hele frukter og grønnsaker gjennom maskinen, uten behov for å dele dem opp.

Maskinen maler frukt og grønnsaker på en utmerket måte slik at alle næringsstoffer blir ivaretatt på en god måte. Maskinen har en dryppfri beholder som gjør at du kan lage en full servering med juice før du heller det over på glass eller kanne. Dersom du ønsker å lage juicen i forkant kan den stå i en lufttett beholder i kjøleskapet opptil 3 dager. Beholderen gjør det også mulig å blande juice fra de forskjellige fruktene slik at du får et jevnt og smakfullt resultat.

Denne maskinen fra Kuvings er et utmerket alternativ for deg som ofte lager juice og saft hjemme. Her får du en maskin som har høy kapasitet og utmerket blandeforhold i den integrerte beholderen. Du får også inkludert et praktisk rengjøringsverktøy som gjør det enkelt å vaske maskinen etter bruk. Det stilrene designet gjør at maskinen enkelt kan stå fremme på kjøkkenbenken uten at den skiller seg ut fra interiøret på de aller fleste kjøkken.

Oppsummert

 • Bredt fyllerør
 • Dryppfritt lokk
 • Inkludert rengjøringsutstyr

LES MER


Spørsmål og svar

Hvorfor bør man bruke en slow juicer?

Juice kjøpt på kartong har i de aller fleste tilfeller blitt pasteurisert (med unntak av ferskpresset butikkjuice). Dette betyr at juicen har blitt varmebehandlet og dette påvirker både næringsstoffer og smak. Derfor vil fersk juice fra en slow juicer bevare flere viktige næringsstoffer og gi en mer autentisk smak.

Hva kan man lage i en slow juicer?

I en slow juicer kan du lage juice, male kaffe, lage peanøttsmør og en rekke andre produkter. Fordelen med en slow juicer er at den bruker sil og presse til å få viktige næringsstoffer ut av frukt og grønnsaker. Resultatet blir derfor mer smakfullt enn ferdigproduserte varer.

Kan slowjuice maskiner presse frukten?

Ja, de fleste slowjuice maskiner kan presse frukt uten at du må dele de opp eller skjære de i biter. Samtlige maskiner i vår test har enten integrert presse, eller et stort fyllerør som gjør det mulig å slenge hele frukter inn i maskinen.

Hvor lenge holder fersk juice i kjøleskapet?

Så lenge du heller juicen rett fra maskinen over i en lett lufttett beholder når den er ferdig laget kan den holde i kjøleskapet opptil 3 dager. Dermed kan du lage fersk juice og ha den serveringsklar i flere dager. Dette gjør at du kan lage en hel kanne om gangen og deretter nyte et friskt resultat i flere dager etterpå.

Er det vanskelig å rengjøre en slow juicer?

Det viktigste når du skal rengjøre en slowjuicer er å skylle pressen skikkelig. De fleste maskiner kommer med rengjøringsutstyr inkludert i esken. Her vil du få en børste eller lignende som gjør at du kun trenger vann for å skylle gjennom fyllerøret og beholderen på en forsvarlig måte.