fbpx

Skjeggtrimmer test: Her er forbrukernes 5 favoritter (2023)

Noe av det mest etterspurte produktet fra leserne våre var skjeggtrimmer. Det virker som det er dårlige skjeggtrimmere på markedet som ikke fungerer som de skal eller er svært ubehagelige å bruke. For å forhindre at du skal bruke pengene på en av disse har vi tatt en grundig analyse av markedet og plukket de beste utifra kundenes anmeldelser og dommerpanelets meninger.

Etter å ha fått god skryt fra både testmagasiner og forbrukere var det Vitek 2 Professional som ble best i test i denne skjeggtrimmer testen. Den viser til gode resultater samtidig som den er enkel å bruke og komfortabel. Den er noe dyrere enn de andre på listen, men her får du det du betaler for.

Skjeggtrimmer test: Alle våre favoritter

BILDE PRODUKT
Vitek 2 Professional
Denne kraftige barbermaskinen fra Vitek fungerer til absolutt alt – både klipping av hår og trimming av skjegg, men best av alt er at den er skånsom mot huden. Takket være det titanbelagte barberbladet, er det minimal risiko for å oppleve irritert og kløende hud.
SJEKK PRISEN →
Philips One Blade Pro Trim
Denne anerkjente skjeggtrimmeren skårer høyt hos stort sett alle testmagasin og en meget robust og pålitelig modell. Det er særlig dens komfort, brukervennlighet og utallige lengeinnstillinger som imponerer aller mest. Vi tror denne gir den beste «helheten» og derfor er dette best i test.
SJEKK PRISEN →
Remington Beard Kit
Denne pålitelige skjeggtrimmeren er meget prisvennlig, og er derfor modellen som gir mest for pengene. Dessuten imponerer den med sitt selvslipende blad, samt at den er utrolig brukervennlig.
SJEKK PRISEN →
Philips MultiGroom 11-i-1 kit
Denne allsidige og presise skjeggtrimmeren kommer med en rekke praktisk tilbehør som gjør at du enkelt kan tilpasse trimmingen slik du liker det best. Dessuten er det modellen som får best tilbakemeldinger på kundeanmeldelser vi har lest, og derfor er dette skjeggtrimmeren vi anser som mest populær
SJEKK PRISEN →
Philips 5000 Series BT5200
Den er utstyrt med 17 forskjellige lengdeinnstillinger fra 0.5 millimter til 10 milliteter med 0.2 millimeters økning for hvert steg. Det er enekelt å justere legden til den du ønsker ved å snurre på et lite hjul på siden av skjeggtrimmeren.
SJEKK PRISEN →
Panasonic Skjeggtrimmer ER-GB40 
Dette er en prisvennlig skjeggtrimmer som skårer høyt både på effekt, funksjoner, og lengdeinnstillinger. Dessuten får den gode tilbakemeldinger på å være svært komfortabel og enkel å bruke da den veier minimale 150 gram.
SJEKK PRISEN →
Den beste butikken for denne typen produkter

1. Vitek 2 Professional – Best i Test

Vitek 2 Professional

SJEKK PRISEN →

Vitek 2 er en kraftig barbermaskin utstyrt med avansert kutteteknologi, og en rekke andre unike egenskaper. Basert på våre undersøkelser var det med god margin den beste barbermaskinen på markedet. Stiller du høye krav til både presisjon og anvendelighet, tror vi utvilsomt denne er best for deg. Prisen er også god, så her får du ekstremt mye for pengene.

Den profesjonelle barbermaskinen Vitek 2 kan vise til en effekt på hele 3W og en teknologi helt utenom det vanlige. Det gjør at maskinen kan brukes til absolutt alt – uavhengig om du skal trimme, hår eller fjerne alt av skjegg. Maskinen er i tillegg justerbar mellom lengden 2 til 12 mm, som gjør at du enkelt kan tilpasse maskinen og trimme til preferert lengde.

Det som derimot begeistrer aller mest er at den etter sigende ikke irritere sensitiv hud eller etterlater seg røde merker. Den populære bestselgeren beskrives av både eksperter og kunder som svært skånsom. Med denne maskinen skal det heller ikke være et problem med lugging, ettersom den er utstyrt med avansert teknologi og en høy effekt på 3W. grunnen til at maskinen er skånsom mot huden er nok fordi den har et titanbelagt blad av høy kvalitet.

Utover det har Vitek 2 en enorm driftstid på hele 90 minutter. Du kan med andre ord klippe og stusse helt uten avbrudd, samt at den bruker kun tre timer på å lade fra helt tom til helt full. Andre ting vi likte godt er dens ergonomisk utforming. Det gjør at den ligger behagelig i hånden, i samtidig som det gjør at du enkelt kommer til på mer krevende områder som rundt ørene.

Alt i alt er det en eksepsjonell barbermaskin som virkelig innfrir forventningene. Skal du ha det beste av det beste, men uten å grave for dypt i lommeboken, tror vi det er Vitek 2 Professional du bør gå for.

  • Elektrisk barbermaskin som er både oppladbar og trådløs
  • Lang driftstid på 90 minutter
  • Avansert kutteteknologi som effektivt fjerner-, trimmer-, og stusser til den høyeste presisjon
  • Justerbar mellom 3 til 12 mm

LES MER


2. Philips One Blade Pro Trim – Populære

Philips OneBlade Pro

SJEKK PRISEN →

Philips er en av de mest annerkjente skjeggtrimmerne på markedet. Den har blitt testet en rekke ganger av store aktører som wired.com og testmagasinet T3. I begge disse fikk den svært god score av dommerpanelet.

Den har fått stor skryt på grunn av komforten den gir mens man trimmer skjegget. Dette er en av de største feilene på mange skjeggtrimmenere, men dette  har Philips løst perfekt.

I tillegg til god komfort er den også presis som gjør det lett å et jevnt trimmet skjegg som ser bra ut. Det elegante designet er robust og vanntett, så slipper du den i vasken er ikke dette noe problem.

14 forskjellige lengdeinntillinger
For at alle skal kunne ta nytte av skjeggtrimmeren har den 14 forskjellig lengdeinstillinger. Den egner seg godt til alle skjegg lengdet, både langt og kort.  Hvert hakk er jevnt fordelt og sitter som støpt når du har satt den i sporet slik at den holder lengden du ønsker.
Oppladbar

Selv om skjeggtrimmeren blir solgt til en rimelig pris er den uten ledning. Med kun en times lading kan du bruke den i hele 90 minutter! Lader du den en gang i uken er det mer en nok til å trimme skjegget hver morgen i en hel uke.

Oppgradert teknologi med dobbeltsidige barberblader
Grunnet phillips nye teknologi har du muligheten til å bruke skjeggtrimmeren til hvilken som helst oppgave, om du trenger å trimme, barbere eller style skjegget så kan du gjøre med Philips.
Med den nye oppgraderingen får du dobbeltslipte barberblad som spinner i 200 omdreininger per skund. Dette gjør det mulig å barbere fra alle vinkler samtidlig som det føles komfortabelt.
Konklusjon: Etter å ha blitt testet av ulike aktører og forbrukere er det ingen tvil om at Philips er en av de beste på markedet. Her får du en skjeggtrimmer som kan vare deg i flere år samtidlig som den kan gjøre alt av skjegg kutting på en komfortabel og trygg måte.

3. Remington Beard Kit – Mest for pengene

Remington Beard Kit

 

SJEKK PRISEN →

Hvis Philips sin skjeggtrimmer er enten ute av lager eller over ditt budsjett er det Remington sitt beard kit som er vår anbefaling. I pakken får du en rekke verktøy som hjelper deg å style, trimmme og kutte skjegget til perfeksjon.

Legden kan justeres fra 1.5 til 18mm slik at den kan brukes av forbrukere med både kort og langt skjegg.

Det vi likte best med Remington sin skjeggtrimmer var titaniumbladet som er selvslipende. Det kutter bra og føles svært komfortabelt i bruk uansett hvilken lengde på skjegget.

Med tanke på rengjøring er Remington en av de beste. Det følger med ulike hoder som kan enkelt byttes ut. Når du barberer deg fester meste parten av skjegget seg her, når du er ferdig kan du enkelt ta av hode og skylle det i vasken slik at du er etterlat med små skjegg utover hele badet.

Konklusjon: En komplett pakke med alt du trenger. Her får du alt du trenger for å ta vare på skjegget ditt på en komfortabel og effektiv måte. Skjeggtrimmeren blir solgt til en relativ lav pris og med tanke på forbrukerne og dommerpanelets tilbakemeldinger er den mer en verdt pengene.

LES MER


4. Philips MultiGroom 11-i-1 kitMest populære

Philips MultiGroom 11-i-1 kit

SJEKK PRISEN →

Denne allsidige og presise skjeggtrimmeren kommer med en rekke praktisk tilbehør som gjør at du enkelt kan tilpasse trimmingen slik du liker det best. Dessuten er det modellen som får best tilbakemeldinger på kundeanmeldelser vi har lest, og derfor er dette skjeggtrimmeren vi anser som mest populær.

Funksjonsrik

Med denne får den en rekke tilbhør som gjør trimmingen enklere. Den har blant annet et presist trimmehode i metall, et presisjonstrimmehode i metall, en nese- og ørehårstrimmer, bodyshaver, samt tilbehør som skåner huden. Dessuten har den justerbar skjeggkam, to stykk skjeggstubbkammer, tre stykk hårkammper og to kroppskammer.

Takket være alt tilbehøret fungerer skjeggtrimmeren ypperlig til både lang skjegg, kort skjegg, skjeggstubber, rene lunjer, detaljert styling i tillegg til bukkeskjedd. Annet forklart er den en skjeggtrimmer som er i stand til alt!

Resultatet trimmeren gir skal også være det «beste av det beste». Philips Mulitgroom har nemlig DualCut-teknologi som skjærer i to retninger og selvslipende blader. I tillegg har den en imponerende batteritid på 120 timer, det den fullades på bare én time. Du kan også om ønskelig, hurtiglade trimmeren i fem minutter. Dette skal gi nok strøm til en klipp. Videre er den vanntett og meget enkel å vedlikeholde – den trenger faktisk ikke å oljes!

Dessuten har den et godt gummibelagt grep og 2 års produsentgaranti.

Konklusjon

Med denne får du absolutt en god skjeggtrimmer som er verdt pengene. Den er nemlig svært prisgunstig, der den også imponerer med mye tilbehør. Skal du ha en pålitelig modell til en bra pris, tror vi helt klart at dette er riktig skjeggtrimmer å gå for.

Oppsummert

  • Funksjonsrik skjeggtrimmer
  • Lang batteritid
  • Kan hurtiglades
  • Bra pris

LES MER


5. Philips 5000 Series BT5200 – Forbrukernes favoritt

SJEKK PRISEN →

igjennom utvelgingen av produkter for denne artikkelen var den skjeggtrimmer som ble snakket om mer enn noen andre og det var BT5200. Den har fått prisen som beste skjeggtrimmeren fra testmagasinet which.co.uk og svært gode tilbake meldinger fra kundene sine.

Den er utstyrt med 17 forskjellige lengdeinnstillinger fra 0.5 millimter til 10 milliteter med 0.2 millimeters økning for hvert steg. Det er enekelt å justere legden til den du ønsker ved å snurre på et lite hjul på siden av skjeggtrimmeren.

Skjeggtrimmeren kan brukes både i dusjen og over vasken da den er vanntett. Dette gir deg fleksibiliteten til å barbere deg hvor enn du vil, men gjør det også lettere å rengjøre barbermaskinen etter bruk.

Selvslipende blader som gir et jevnt resultat

Kammen på barbermaskinen løfter opp skjegghørene og de selvslipende bladene sørger for å kutte hårene jevnt og smertefritt. På grunn av disse funksjonene kan du bruke barbermaskinen i flere år fremover uten at bladene må hverken byttes ut eller bli slipt.

Philips sin nye teknologi sørger for at kuttingen er vennlig mot huden da den minimerer friksjon mot huden samtidig som den sørger for å ikke kutte deg.

Konklusjon: En fantastisk skjeggtrimmer med hele 17 lengdeinntillinger med enkel å justering og solide blader. Her får du alt du kunne ønske deg for en lav pris. Da produktet er laget av den kjente aktøren Philips kan du være sikker på at produktet er av høy kvalitet og får jobben gjort.

LES MER


6. Panasonic Skjeggtrimmer ER-GB40 

SJEKK PRISEN →

Panasonic skjeggtrimmeren ble testet av businessinsider. Her fikk de testet alt av funksjoner, innstillinger, effektivitet… alt sammen. Utifra dette ble den scoret høyt og utkonkurrerte selv skjeggtrimmere som kostet dobbelt så mye.

Grunnen til at Panasonic ikke er vinneren av denne testen er på grunn av den lange oppladningstiden på hele 8 timer. Men det er ikke mer enn det.

Den har totalt 19 forskjellige lengdeinstillinger så denne klipperen kan du bruke fra første uken i skjeggveksten til det er full grodd. Klippeinstillingene er lett å justere og sitter godt når den er satt i hakket.

Skjeggtrimmer sitter godt i hånden selv om den er våt takket være gummi belegget. Dette gjør det enklere å fin justere kantene uten å måtte tviholde på skjeggtrimmeren.

I tillegg til dette er den veldig lett. Den veier totalt kun 150 gram som gjør den til en av de letteste skjeggtrimmerne i denne testen.

Når det kommer til barberbladet er dette også av svært høy kvalitet. Det er komfortabelt, selvslipende og enkelt å rengjøre. Bortsett fra den lange oppladningstiden er dette en perfekt skjeggtrimmer som gjør jobben effektivt, komfortabelt å stabilt.

LES MER


Dette må du sjekke hvis du skal finne en skjeggtrimmer selv

Hvis ingen av skjeggtrimmere I listen har falt i smak er denne paragrafen for deg. her Skal vi gå igjennom noen av punktene du burde sjekke før du kjøper en skjeggtyper.

kraftig motor

Når vi lette etter en skjeggtrimmer ville De har en som kuttet gjennom sjekke som det var ingenting. er motoren først så er det fort at det blir rusking og smerter mens man barbere seg.

utskjærte kniver vs pressede knivblader

Det er en stor forskjell på skarpheten mellom pressede og utskjærte knivblader. et utført barberblade som er slipt vil føles skarpere og vil gjøre jobben mer presist og effektivt sammenlignet med en maskin presset barberkniv.

Det er så og si umulig å vite forskjellen på disse to ved å se på pakningen eller produktsiden. mamma selv teste de eller lense brukeranmeldelser for å få tegn på dette.

Tetthet imellom knivbladene

En god indikator på at skjeggtrimmeren er av god kvalitet er avstanden mellom bladene på bunnen og toppen. ifølge profesjonelles meninger skal bladene være så nært hverandre som mulig. man skal ikke kunne plassere mer enn en fingernegl i mellom.

tynn og robust

Når vi lette etter skjeggtrimmere ville vi ha en trimmer som var tynn men også robust. grunnen til dette er at de veier mindre som betyr at det er enklere å håndtere. i tillegg til dette gjør den tynne størrelsen det enklere for deg å se hvor du barberer. men balansen må være riktig. Nei skjeggtrimmeren for tynn vil den være spinkel og kan lett knekke eller ødelegges, er den for tykk er det vanskelig å håndtere og du får vanskeligheter med å se hvor det barberer.

muligheten til å barbere uten beskyttelse

Mange savner muligheten til å få den grotter barberingen som en barberhøvel i derfor ønsket vi å finne en skjeggtrimmer som kunne gi samme resultat. for å gjøre dette kan man ikke bruke beskyttelsen og vi har sett at flere gjør huden irritert og napper i hud overflaten hvis man ikke bruker beskyttelsen. men etter Grundig testing fant vi en rekke forskjellige produkter som ga oss denne følelsen og krysset av denne boksen.

ingen ledning melder lang og robust ledning

Vi foretrekker skjeggtrimmeren som ikke har noen ledning da Disse er enklere å manøvrere. Men hvis vi måtte ha en ledning måtte denne være tykk og robust slik at det ikke var noen fare for at den skulle ryke etter et par uker.

 billig og bra

Når vi analyserte markedet for å finne en skjeggtrimmer som var både billig og levere gode resultater. vi visste at det fantes solide produkter, men disse kostet også mye. i testen vår lette vi etter produkter som hadde alle nzd essensielle funksjonene, var komfortable å bruke og hadde lang batteritid..

Skjeggtrimmer test