fbpx

Saltvannsspray hår test: Få volum og liv i håret med disse 5

Med en saltvannsspray hår får du den sexy og rufsete frisyren som en rekke stjerner og stylister sverger til. Mary-Kate Olsen, Rachel Bilson og Jessica Biel har alle sverget til den enkle, men moteriktige frisyren. Hensikten med en saltvannsspray er å få den frisyren som ellers oppstår på stranden når sol, sjø og sand gir en rufsete look.

Ved å bruke naturlige ingredienser gir hårproduktet tekstur og fylde til alle typer hår og hårlengder. Du vil oppleve at håret føles tykkere, grovere og får en stilig matt finish uten at det ser fett ut. En god saltvannsspray kan være et utmerket virkemiddel for å få sexy og voluminøst hår hjemme på badet, slik at det ser ut som du kommer rett fra en eksotisk strand i Middelhavet.

Det er relativt enkelt å tilføre en saltvannsspray i håret da den kan brukes i både vått og tørt hår. Ønsker du det absolutt beste resultatet bør du tilsette sprayen i vått hår og deretter la det lufttørke naturlig. Dette vil fremheve naturlige bølger i håret og den litt rufsete stilige teksturen.

For å finne frem til de mest populære saltvannssprayene har vi tatt utgangspunkt i informasjon tilgjengelig på nett. Vi har sett på en rekke tidligere best i test artikler, innhentet informasjon fra produsenter og forhandlere, samt sett på tilbakemeldinger fra tidligere kjøpere.

Den mest populære saltvannssprayen var Hair Play fra KMS. Denne sprayen gjør det enkelt å skape den stilige beach-looken og fremhever naturlige bølger i håret, med en elegant matt finish. For å tilføye fylde til håret benytter den salt fra Dødehavet, påføres i håndkletørt hår før du lar håret lufttørke for å oppnå det beste resultatet.

VÅRE favoritter

 • Fungerer med tørt hår
 • Glyserin og Polymer
 • God fylde
SJEKK PRISEN →
 • Vegansk
 • Salt fra Dødehavet
 • Volum og matt finish
SJEKK PRISEN →
 • Naturlige ingredienser
 • Ekte beach følelse
 • Beskytter håret mot UV-stråling
SJEKK PRISEN →

Saltvannsspray hår: Alle våre favoritter

BILDE PRODUKT
KMS Hair Play Saltvannspray
KMS er et populært merke hos norske frisører og deres Hair Play saltvannsspray gjør det enkelt å skape den rufsete beach-looken som mange ønsker. Ved hjelp av salt fra Dødehavet gir den en naturlig fylde og matt finish uten at håret fremstår fett og tørt.
SJEKK PRISEN →
Toni&Guy Sea Salt Texturising Spray
Toni&Guy sin saltvannsspray gir håret struktur, hold og fylde. Her kan du skape rufsete bølger med naturlig bevegelser og en herlig beach-look. Sprayen inneholder flere aktive ingredienser som glyserin og polymer for å tilføre fuktighet og hold til håret ditt.
SJEKK PRISEN →
Wella EIMI Ocean Spritz Salt Sea Spray
EIMI fra Wella er en saltvannsspray som gir den ekte strandfølelsen hjemme på badet. Den gir god hold og lar deg skape den bustete frisyren som fremhever naturlige bølger i håret. EIMI inneholder naturlige mineralsalter som beskytter og tilfører håret ditt viktig næring.
SJEKK PRISEN →
Björn Axén Organic Salt Water Spray
Björn Axén byr på en naturlig og pleiende saltvannsspray som kun inneholder organiske ingredienser. Her får du et produkt som pleier håret samtidig som det enkelt fremhever naturlige bølger i håret ditt. Dermed kan du skape den rufsete beach-looken hjemme med økt volum og en stilig matt finish.
SJEKK PRISEN →
Sachajuan Ocean Mist
Tilfør den herlige sommerfølelsen til håret ditt med denne naturlige saltvannssprayen fra Sachajuan. Ved hjelp av naturlige saltmineraler tilfører den hold og en matt finish til tørt eller fuktig hår, akkurat som om du skulle vært på stranden og badet i solen hele dagen.
SJEKK PRISEN →

1. KMS Hair Play Saltvannspray – Best i test

KMS Hair Play

SJEKK PRISEN →

Hair Play fra KMS er en saltvannsspray hår som gjør det enkelt å style håret slik du måtte ønske. Sprayen bruker vann og salt fra Dødehavet til å fremheve naturlige bølger, samt gi en stilig matt finish. Dermed kan du oppnå den rufsete og moteriktige beach-looken hjemme på badet. Alt du trenger å gjøre er å spraye den i tørt hår for å skape hold og volum.

Saltvannsspray er et populært stylingprodukt takket være bruken av naturlige ingredienser og saltvann. Den gjør det enkelt å style håret, samt fungerer på alle typer hår. Dermed kan du få en stilig frisyre og matt finish uten at du trenger bruke hårprodukter som sliter på håret ved langsiktig bruk. Her får du den naturlige effekten av saltvann, sol og strand som vanligvis gir et rufsete og matt hår gjennom sommeren.

KMS sine produkter er fri for farlige kjemikalier og helt cruelty free. Denne saltvannssprayen er i tillegg merket som vegansk som betyr at den kun inneholder naturlige ingredienser. Ved å tilføre saltvannsspray i håret vil du oppnå fylde og matt finish, samtidig som du tilfører viktig næring til håret som kommer fra det naturlige saltinnholdet i sprayen.

Vi liker spesielt godt KMS sin saltvannsspray ettersom den både gir volum og er fuktighetsgivende. Den fungerer med alle typer hår og er vegansk som betyr at den er bærekraftig utviklet. Resultatet er en allsidig spray med høy funksjonalitet og kvalitet som er enkel å tilføre som en del av din daglige styling rutine.

Oppsummert

 • Vegansk
 • Salt fra Dødehavet
 • Volum og matt finish

LES MER

2. Toni&Guy Sea Salt Texturising Spray – Beste struktur

Toni&Guy Sea Salt Texurising Spray

SJEKK PRISEN →

Toni&Guy har utviklet en saltvannsspray som gir håret struktur, hold og fylde. Den skaper den rufsete beach-looken som fremhever naturlige bølger i håret og gir en herlig matt finish. Sprayen inneholder en magisk formel som benytter havsalt til å gi både struktur og matt finish. Dermed kan du style håret med helt naturlige ingredienser og oppnå fantastiske resultater.

Fordelen med en saltvannsspray hår er at du kan gjenopplive gårsdagens krøller på en enkel og morsom måte. Alt du trenger å gjøre er å spraye saltvannssprayen i håret og deretter klemme opp krøllene med hendene. Saltvannet vil gi naturlig hold og fremheve de naturlige bølgene i håret som krøllene har etterlatt seg.

Denne sprayen fra Toni&Guy inneholder glyserin og polymer for å gi et bedre resultat. Glyserin tilfører fuktighet til håret innenfra og gir en herlig matt finish. Polymer bidrar til å gi økt kontroll og hold i håret slik at du enkelt kan fremheve de naturlige bølgene i håret ditt. Bruk de naturlige egenskapene til saltvann for å få den rufsete og stilige beach-looken.

Ønsker du deg en allsidig og praktisk saltvannsspray som gjør det enkelt å få fremheve de naturlige bølgene i håret ditt, vil Toni&Guy sin spray være et utmerket alternativ. Den benytter seg av naturlige ingredienser og gir både fylde og fuktighet til håret ditt. Alt du trenger å gjøre er å spraye den i tørt hår og bruke hendene til å fremheve bølgene.

Oppsummert

 • Fungerer med tørt hår
 • Glyserin og Polymer
 • God fylde

LES MER

3. Wella EIMI Ocean Spritz Salt Sea Spray – Beste beskyttelse

Wella EIMI

SJEKK PRISEN →

EIMI Ocean Spritz er en saltvannsspray fra det anerkjente merket Wella. Her får du en saltvannsspray som gjør det enkelt å få en ekte strandfølelse hjemme på badet og fremheve de naturlige bølgene i håret ditt. Alt du trenger å gjøre er å tilføre sprayen i vått eller tørt hår og deretter bruke hendene til å skape den rufsete looken.

Wella sin saltvannsspray inneholder naturlige mineralsalter som bidrar til å beskytte håret ditt mot uttørking og skader fra UV-stråling. Den tilfører fuktighet til håret og gir en stilig matt finish uten at håret fremstår fett. Dermed får du et helt naturlig stylingprodukt som enkelt kan gi en rufsete beach-look med helt naturlige ingredienser.

En fordel med den naturlige formelen til Wella er at den fungerer med alle typer hår og lengder. Har du langt eller fyldig hår vil sprayen gi en matt finish og bygge volum. Har du derimot tynt eller kort hår kan du bruke saltvannssprayen som et naturlig styling produkt, og oppnå den rufsete looken og ekte strandfølelse på helt naturlig måte.

Ser du etter en saltvannsspray hår som fungerer med alle hårtyper og gir den naturlige strandfølelsen i håret vil Wella sin EIMI være et godt valg. Her får du en beskyttende og fuktighetsgivende saltvannsspray som benytter naturlige ingredienser til å pleie og beskytte håret ditt. Den tyske produsenten Wella har lenge vært en bestselger hos profesjonelle frisører og et renomé for produkter av høy kvalitet.

Oppsummert

 • Naturlige ingredienser
 • Ekte beach følelse
 • Beskytter håret mot UV-stråling

LES MER

4. Björn Axén Organic Salt Water Spray – Beste organiske

Björn Axén

SJEKK PRISEN →

Björn Axén sin saltvannsspray gjør det enkelt å skape en ekte følelse av strandlivet hjemme på badet. Den naturlige sprayen er både pleiende og ikke-klissete, samt fungerer utmerket med alle typer hår ved å gi en lett tekstur og volum. I tillegg forebygger den statisk hår og gir en lett hold ved hjelp av naturlige saltmineraler.

For å gi et mest naturlig resultat benytter Björn Axén sprayen en kombinasjon av naturlig salt og sorbitol med økologisk havreekstrakt med nordisk sukkerroer. Dette gir den enkle, men holdbare teksturen som ellers kommer av et resultat av saltvann, sand og sol på stranden om sommeren. De naturlige og pleiende ingrediensene kan fordelaktig påføres flere ganger som en fast del av din hårrutine.

Kombinasjonen hold, tekstur og fuktighet gjør at sprayen utgjør en utmerket base før oppsatt hår eller fletting. Som en del av den nye naturlige pleie- og stylingserien fra Björn Axén er sprayen duftsatt med kaldpresset bergamottolje som gir en behagelig duft. Den inneholder 99% naturlige ingredienser og fungerer like godt på alle typer hår.

For deg som foretrekker naturlige skjønnhetsprodukter vil den nye serien fra Björn Axén være et godt valg. Her får du en saltvannsspray hår som inneholder 99% naturlige ingredienser og 10% økologiske ingredienser. Den fungerer like godt med alle typer hår og er dermatologisk testet. Sprayen oppfyller kravene til veganske produkter, samt kommer i en klimakompensert forpakning.

Oppsummert

 • Vegansk
 • Dermatologisk pakket
 • 99% naturlige ingredienser

LES MER

5. Sachajuan Ocean Mist

Sachajuan Ocean Mist

SJEKK PRISEN →

Ocean Mist fra Sachajuan gir den herlige sommerfølelsen til håret ditt. Skap naturlig hold og volum som om du har vært på stranden og badet i solen hele dagen lang. I tillegg får du en elegant matt finish og fuktighet til håret som beskytter mot UV-stråling. Fremhev de naturlige bølgene i håret ditt og få den ekte beach-looken hjemme på badet.

Denne saltvannssprayen har en volumgivende effekt som enkelt fremhever naturlige bølger i håret, eller gjenoppliver gårsdagens krøller om du ønsker det. Ved hjelp av fuktighetsgivende mineraler og vann kan sprayen tilføres i både tørt og fuktig hår for ønsket resultat. En annen fordel er at den er svært skånsom og fungerer med alle typer hår, både kort og langt.

Takket være næringsgivende ingredienser kan denne sprayen med fordel inkluderes som en del av din faste hårrutine. Du vil oppnå bedre hold og tekstur i håret, samt tilføre det viktig næring gjennom fuktighetsgivende mineraler fra havet. Ikke minst blir det langt enklere å style da håret vil utvikle en naturlig hold uten behov for hårspray og andre produkter.

Gi håret ditt en herlig sommerfølelse med Ocean Mist fra Sachajuan. Denne saltvannssprayen inneholder flere næringsgivende saltmineraler og byr på volumgivende tekstur. Du kan med fordel påføre den flere ganger og bruke den i både fuktig og tørt hår. For best resultat anbefales det at du tilfører den i lett fuktig hår og deretter lar det lufttørke akkurat som på stranden.

Oppsummert

 • Volumgivende
 • Beach-struktur
 • UV-beskyttelse

LES MER


Spørsmål og svar

Hva er en saltvannsspray?

En saltvannsspray er et naturlig styling produkt som benytter seg av vann og saltmineraler til å gi volum og struktur til håret ditt.

Hvordan fungerer en saltvannsspray?

En saltvannsspray etterligner effekten lange solfylte dager på stranden har på håret ditt. Ved å bruke naturlige saltmineraler får du volum og hold, samtidig som den gir en matt finish som om du har ligget på stranden hele dagen.

Er saltvannssprayer naturlige stylingprodukter?

De aller fleste saltvannsspray er helt naturlige produkter, men noen tilsettes aktive ingredienser for økt effekt. Dersom du ønsker et helt naturlig produkt bør du vurdere en spray som er kategorisert som vegansk. Dette sikrer at den kun inneholder naturlige ingredienser og er Cruelty-free.