beste riskoker test

Riskoker test: Her er årets 5 test vinnere i 2021 (Anmeldelse)

Her på kontoret er ris et standard tilbehør til lunsjen, derfor bestemte vi oss for å ta to fluer i en smekk. Finne en bedre riskoker til kontoret og lage en test artikkel for dere som gjør det enklere for deg å velge hvilken riskoker du skal kjøpe.

Etter 2 uker med testing og analyse var det riskokeren Tefal fra kitchentime som gikk av med seieren. Sammenlignet med andre riskokere vi testet var denne på et annet nivå. Den kan koke ris til perfeksjon, men også grønnsaker og kjøtt! Det er mer som en multi koker som gir deg muligheten til å lage perfekt ris.


1. Tefal Riskoker – Best i test

Sjekk Prisen →

Tefal er en enkel, men velfungerende riskoker som kan brukes til grønnsaker og ris Den har to funksjoner Cook/Warm. Når du har gjort klar risen i riskokeren slår du på cook og det er alt du trenger å gjøre. Når den er ferdig vil du ha en bolle fylt med perfekt ris uten at noe setter seg fast eller blir brent.

Den har en kapasitet på 1,8 liter som er stort nokk for å lage ris til hele familien. Riskokeren har 600W som sørger for å få jobben gjort raskt og effektivt.

Vi likte at den hadde nivåmerkinger innveding i gryten som gjorde det lett å fylle i riktig mengde vann i forskjell fra mengde ris.

Lokket på kokeren er også av glass slik at du kan enkelt å sjekke konsistensen og hvor lenge det er igjen.

Konklusjon: Det er en enkel, rimelig og vel fungerende riskoker som gir deg alt du trenger pluss litt til.


2. KitchenMinis Riskoker – Forbrukernes favoritt

Sjekk Prisen →

  • Perfekt til 1-2 perfonser
  • Kan gjøres om til en lusjboks
  • Kan brukes til damping av grønnsaker, kjøtt og fisk
  • Mindre volum slik at det går raskere å koke opp

Hvis dere er 1-2 personer er det denne riskokeren vi anbefaler. Den er kompakt, rask og gir deg muligheternt il å gampe grønnsaker og fisk. I tillegg til dette kommer den utstyrt med et tettsluttende lokk som gjør det mulig å forvandle kokeren til en lusjboks.

Sammenlignet med test vinneren Tefal har denne noe mindre watt, men på grunna av den kompakte størrelsen tar det kortere tid å forbedre risen.

Riskokeren er lagd av rustfritt støl som gjør at den er robust, men gir den også en stilig look.


3. Hamilton Beach – Premium riskoker (A+)

Sjekk Prisen →

  • 4,75 L
  • Timer på 15 timer – få ferdig laget mat når du kommer hjem
  • Funksjoner spesifisert for de ulike typene ris

Det er ingen ting som er bedre enn å komme hjem til ferdig laget mat. Med Hamilton beach trenger du hverken en husmor eller kokk for å gjøre dette. Riskokeren lar deg sette på en timer slik at maten klar når du kommer hjem.

Men ris er vel ingen komplett middag? Nei det er det ikke. Derfor har Hamilton gjort det mulig å lage hvilken som helst matrett i kokeren. Den har en heat/simmer-funksjon som fungerer utmerket til pastablandinger, bønner, supper og kjøtt.

Hell i bønner, et par kjøtt stykker og grønnsaker så har du et komplett måltid som er klart når du kommer hjem.

Hamilton Beach har program for hver type ris som gjør det enkelt for deg å koke risen til perfekt konsistens uansett hvilken type.


4. Princess Riskoker 1,8 – Billig og bra

Sjekk Prisen →

Princess var den billigste riskokeren i testen. Selv om den er rimelig betyr ikke det at den er dårlig, for her får du mye for pengene! Den kan koke hvilke som helst ris type uten å brenne seg fast. Den har ikke en spesifikk funksjon for hver type, men pågrunn av den gode innergryten setter risen seg sjeldent fast.

Den rommer 1,8L som er nokk til å lage ris til 8-10 personer. Den er også kraftig med 700W totalt som gjør det effektivt å koke risen selv med større porsjoner.

Vi ble overrasket av kvalitet, kraften og volumet på denne riskokeren. Den utkonkurer flere riskokere som koster dobbelt så mye.


En god i riskoker kan produsere ris med god smak, som er luftig, vel og har god konsistens.gjennom kosten vår lette vi etter riskokere som kunne gjøre dette og samtidig var enkle å håndtere og rengjøre.

for å finne de beste produktene teste Mester gjennom kundeanmeldelser og andre anmeldelser slik som denne for å se Hvilke riskokere som allerede har gjort det bra på markedet. vi snakket med eksperter og tidligere riskoker entusiaster som snevres med utvalget drastisk. etter dette var vi etterlatt med åtte riskokeren som vi måtte teste og ut ifra disse var det tre som besto testen.

Når vi fikk produktene var det disse punktene vi sjekket

jevn koking

når du først kjøper en riskoker er det viktig at den leverer samme konsistens og Smak Hver eneste gang du prøver den. Dette var et punkt vi satte høyt på våre kvitteringslister da vi selv vet hvor viktig dette er.

kan koke forskjellige typer ris

i Dagens Marked Finnes det en rekke forskjellige ris typer og hvis man Først skal kjøpe en riskoker er det viktig at den kan håndtere de fleste av disse.

Hastighet

i en travel hverdag er det viktig at riskokeren gjør arbeidet sitt rask. Derfor er det viktig at riskokeren har høy varme og effektiv lukt Systemer som gjør at varmen holder seg inne ii riskoker. men vanlig kasserolle Kan jeg få opptil 30 minutter for å koke ris, men våre utvalgte riskokeren tar det kun 18 minutter.

at risen ikke setter seg fast

implementert på de fleste riskokere i Dagens marked. men hvor gode de er og presterer var noe vi tok i betraktning da Vi valgte ut våre testvinnere. etter utallige forsøk presterte de fleste bra, men det var noen få som hadde en tendens til å brenne risen.

et tett lokk

jeg tettelokk kan sørge for at Risen blir kokt så raskt som mulig, men også at energiforbruket er så lavt som det kan bli. skal man koke kylling eller grønnsaker som lukter en del kan det være lurt å ha en forseglet riskoker slik at de ikke lukt sprer seg over alt på kjøkkenet.

holde seg varm innstilling

etter at Risen en kokes burde den stå på en innstilling som heter holde seg varm. Denne burde være automatisk slik at den automatisk går over til varme modus etter at den er ferdig kokt. med denne metoden Kan du være sikker på at Risen er varm selv om du ble 10 minutter for sen etter jobb.

en kompakt størrelse

Det er ikke alle som bor på landet og har 25 skap for å lagre kjøkkenredskap i. derfor var størrelsen etter punkt vi hadde på vår liste.

Hvordan fungerer en riskoker?

En riskoker fungerer veldig likt som å koke ris i en kaserolle, men den holder noe bedre på varmen og har instillinger tilpasset til det å koke ris som gjør at det tar mindre tid og resultet blir bedre.