fbpx

Reiseseng test: Her er forbrukernes 4 favoritter i 2023

Vi har i denne reiseseng testen sammenlinget ulike modeller på markedet, slik at det skal være lettere for deg å velge modellen som passer deg best. Vi har ikke selv testet modellene, men baserer oss på andre tilgjengelige kilder og beskrivelser. Etter grundige analyser var det BabyBjörn reisesenger som ble en klar test vinner. Den tar kun noen få sekunder å sette opp og inkludert med sengen får du en komfortabel madrass. Med de fleste reisesengene er du nødt til å ta med en separat madrass for å få sengen til et greit komfort nivå, men det trengs ikke her! Sjekk prisen på BabyBjörn her.

Reiseseng test: Alle våre favoritter

BILDE PRODUKT
BabyBjörn Reiseseng
Denne komplette reisesengen er vår favoritt og testvinner. Takket være en romslig størrelse, enkelt oppsett og angivelig høye komforten, var det aldri noe tvil om at denne skulle bli testvinner.
SJEKK PRISEN →
Beemoo Reiseseng
Denne prisgunstige reisesengen er perfekt om du ønsker mye for pengene. Her får du et komplett produkt, som inkluderer både sen, madrass og reisebag. Kvaliteten er også god, samt at den er lett i vekt og ellers praktisk å ha med på tur.
SJEKK PRISEN →
Deryan Baby Luxe Reiseseng
Deryan reiseseng omtales som en kundefavoritt hos andre testmagasin, noe også vår oppfatning er. Etter å ha lest igjennom utallige kundeanmeldelser er det liten vil om at denne er markedets mest populære. Det er særlig dens praktiske oppsett, høye kvalitet og gunstige pris som gjør denne til en favoritt.
SJEKK PRISEN →
Inovi Reiseseng
Denne innovative reisesengen er perfekt om du er mye på farten. Som markedets letteste, er den ypperlig til flyreiser, bilreiser og lignende. Dessuten har den et enkelt oppsett, og er ifølge forbrukerne både myk, komfortabel og trygg.
SJEKK PRISEN →
Moweo Dream Lux
Dette er en av markedets rimeligste modeller, og derfor ypperlig om du handler på budsjett. Den har tross sin lave pris, meget god kvalitet, og imponerer forbrukerne sitt enkle oppsett og myke innermadrass. Den kan i tillegg vugges, noe som er utmerket om barnet sliter med å sove.
SJEKK PRISEN →
Den beste butikken for denne typen produkter

1. BabyBjörn Reiseseng  – Best i test

SJEKK PRISEN →

Madrass: 60 x 105 x 4 cm.
Mål: 82 x 112 x 60 cm.
Pakket sammen : 60 x 49 x 14 cm.
Passer til barn mellom: 0 måneder til 3 år

BabyBjörn er en komplett reiseseng som gir deg alt du trenger. Sammenlignet med andre reisesenger er BabyBjörn på et helt annet nivå. Den tar kun noen få sekunder å sette opp. Pakk den ut av posen og trekk i hvert hjørnet av sengen så er sengen ferdig. Det eneste som gjenstår da er å feste krokene og legge i madrassen.

Det som overrasket oss mest var komforten på madrassen. Den er kompakt, men også myk og god. Sammenlagt tar den liten plass som gjør at du kan fortsatt ta med sengen på fly uten at det skulle oppstå noen problemer med tanke på hverken plass eller vekt.

Veggene i sengen er også av høy kvalitet som forsikrer deg at barnet ligger trygt, men også komfortabelt da stoffet er mykt og godt.

Sengen er tilpasset til barn mellom 0 måneder til 3 år.

LES MER


2. Beemoo Reiseseng – Mest for pengene

SJEKK PRISEN →

Høyde: 76cm.
Bredde: 60cm.
Lengde: 120cm.
Mål i sammenslått tilstand: L73 x B21 cm.
Vekt: 9,1kg.

Beemoo sin reiseseng gir deg alt du trenger for 1/4 av prisen til konkurentene. Her får du en komplett reiseseng som er enkel å betjene og du får en god madrass med 4 cm tykkelse inkludert. Den fungerer utmerket som en reiseseng, men den kan også brukes som en ekstra seng hjemme hvis dere får besøk eller trenger en midlertidig seng for barnet.

Vi forventet at prisen var høyere med tanke på kvaliteten på sengen og utstyret som var inkludert, så her får du en god deal! Veggene er ikke av like høy kvalitet som BabyBjörn, men dette kan heller ikke forventes.

Den får jobben gjort på praktisk, rimelig og god måte. Hvis dere reiser noen par ganger i året er dette en perfekt reiseseng, det er ikke nøvendig å kjøpe reisesenger av høyerekvalitet hvis de ikke blir ofte brukt.

Beemo sin reiseseng er enkel å sette opp, pakkesammen og tar lite plass.

All ShortcodesLES MER


3. Deryan Baby Luxe Reiseseng – Mest populær

Deryan Baby Luxe Reiseseng

SJEKK PRISEN →

Deryan reiseseng omtales som en kundefavoritt hos andre testmagasin, noe også vår oppfatning er. Etter å ha lest igjennom utallige kundeanmeldelser er det liten vil om at denne er markedets mest populære. Det er særlig dens praktiske oppsett, høye kvalitet og gunstige pris som gjør denne til en favoritt.

Deryan er også en unik reiseseng som er en utmerket erstatter til tyngre modeller. Dette fordi den er utrolig enkel å sette opp. Alt du trenger å gjøre er å dra den ut av liten veske, åpne sengen, for at den så «klappes» automatisk opp og er klar til bruk. Den er dessuten helt problemfri å legge sammen igjen etter bruk.

Videre har den et praktisk myggnett, et UV filtret nett på 50+, samt at den veier liten tross sin romslige størrelse. Annet forklart er den ypperlig til alle slags turer, både om det er til camping eller annet.

Øvrige mål er 120 x 75 x 46 cm, hvilket gjør den egnet for barn i alderen 0-2 år. I nedpakket størrelse måler den 36 x 36 x 13 cm. Forskjellen er altså markant, som gjør det lite rart at dette regnes som det «ultimate reiseseng» blant forbrukerne.

Sengen er også sertifisert i henhold til NF EN 1466+A, EN71-1-2-3, NF EN1888 og 91-1292. Det betyr at den innfrir alle sikkerhetsstandarder og er godkjent som barneseng. Avslutningsvis må vi nevne dens pris. Daryan har nemlig en meget overkommelig prislapp, men uten at det går utover kvaliteten. Dette er med andre ord et godt eksempel på at gode produkter ikke trenger å koste skjorta.

Oppsummert

 • Enkelt oppsett
 • Romslig
 • Populær blant forbrukerne
 • Overkommelig pris

LES MER

 


4. Inovi Reiseseng – Best til fly reiser

SJEKK PRISEN →

 • Veier 3,7 kg og passer i håndbagasjen på fly
 • Netting vegget som beskytter for innsekter, men gir også luftgjennomstrømning hvis barnet ligger inntil.
 • Enkelt å sette opp og pakke ned
 • Vakkert design
 • Myk og komfortabel madrass
 • God låsemekanisme som gjør sengen stabil

Inovi er den letteste reisesengen på markedet og den mest kompakte. Hvis dere planlegget en flyreise er det denne reisesengen vi anbefaler.

I tilegg til å være lett og kompakt følger den IATAs anbefalinger når det kommer til håndbagasje på fly. Med dette kan du kan være sikker på at den passer i håndbagasjen.

Den veier kun 3,7 kg som er over halvparten av konkurentenes vekt. Dette gjør at den er enkel å transportere, men også flytte når den er oppslått.

Med den myke madrassen som kommer inkludert får du en komplett resiseseng som er myk og lun å lun å ligge i. Trekket på madrassen er også enkelt å ta av og vaske.

I veggene er det brukt et lett nettmateriale som gir god luftgjennomstrømming selv om barnet ligger helt inntil veggen. Selv om det er små luftehull er veggen beskyttende mot mygg, flyer og andre innsekter.

Designet på reisesenger sørger for at barnet for et trygt og komfortabelt hvile sted. Sengen er romslig og stabil med Inovi sitt praktiske låsesystem som er installert på hver fot av sengen. Selve nettingen og fargen på sengen ser også bra ut som gjør at den kan stå oppslått i huset uten at den skiller seg ut fra møblemanget.

LES MER


5. Moweo Dream Lux – Billig og bra

SJEKK PRISEN →

Moweo Dream Lux koster under 600kr som gjør den til en av de billigste reisesengene i denne testen. Selv om den er billig betyr ikke det at den er dårlig. Moweo Dream utkonkurerte reisesenger som kostet dobbelt så mye på både vekt og komfort.

Den veier kun 5,5kg og er mindre enn selv de mest populære sengene på markedet. Sammenslått er den fin og komapakt som gjør at den enkelt kan pakkes med på bilturer og flybagasje.

Når sengen er ferdig oppsatt kan den også gynges som kan hjelpe barnet i søvn. Vi testet ikke effekten av dette eller hvordan det påvirket barnet i løpet av natten, men muligens du vet dette selv utifra tidligere erfaringer med gyngesenger.

Kalajsen på sengen er avtakbar som gjør den enkel å pakke sammen, men også vaskes. Den kan byttes med et myggnett hvis du skulle ønske å bruke reisesengen ute eller i tropiske land der det er mye mygg.

Selv om den er billig er den en av de beste i testen. Den er kompakt, komfortabelt, enkel å sette opp og veier lite. I følge forbrukernes kommentarer kan vi også konkludere med at sengen er verdt hver eneste krone.

LES MER


Hvorfor må man ha en reiseseng

hvis du skal på reise med barnet ditt er det ikke sikkert at du får plass til den vanlige sengen i verken flyet eller bilen. Det er da en reiseseng kommer inn i bildet. en reiseseng er en sammenleggbar seng som veier lite og tar lite plass slik at den kan passe inn så å si hvor som helst.

i tillegg til å bruke reisesengen på reise Kan du også bruke en hjemme som en gjesteseng eller som en midlertidig stengt for barnet.

 fordeler ved å kjøpe en reiseseng

vi alle har for mye bagasje og overvekt når du er ute og reiser. Derfor er det ikke plass til en stor og tung seng i tillegg. reisesenger er både enkle, kompakte og komfortabel som gjør at jeg er perfekt til reise.

 •  en reiseseng tar opp mindre plass enn en kubbe og Den var også mindre
 •  med reisesengen for selv den minste en komfortabel seng den kan ligge i, i løpet av reisen
 •  når man er på reise slipper man å tenke om hotellet har barnesenger tilgjengelig da dere allerede har dette på klart.
 •  dere sparer penger i lengden da dere alltid har en seng ekstra som gjør at dere kan bestille mindre rom som koster mindre.

å reise med barn er tøft nok i seg selv. det å vite at Barnet har en komfortabel seng uansett hvor dere ender opp kan hjelpe deg å senke skuldrene i alt stresset.

 hvordan velge en reiseseng

 •  Hvilken type reiseseng burde du velge
 • hvor barnet seg i løpet av natten
 •  hvor enkel er sengen å bruke og sette opp
 •  vekten på sengen og størrelsen
 •  alderen på barnet ditt

type reiseseng

Det finnes en rekke forskjellige reisesenger på markedet og nå skal vi gå gjennom de ulike typene slik at du kan selge evaluere Hvilken du skal velge til din neste reise.

 Luftmadrasser.

luftmadrasser har fordelen med at de tar svært lite plass og har gjerne har høye vegger på sidene som forhindrer barnet i å rulle ut av sengen.

faren med luftmadrasser er at vi kan springe eller at det kan gå hull i deg i løpet av reisen som kan drastisk Endre reiseplanen. i tillegg er en stor del av reise sengene i denne kategorien ukomfortabel. Du har sikkert selv sovet i en luftmadrass og har sett problemene som hører med her.

 Sammenleggbare senger

en sammenleggbar seng er akkurat det ordet betyr kom av en seng som er sammenleggbar slik at den tar mindre plass.

sammenleggbare senger kommer også i en rekke forskjellige typer og modeller. noen av disse har føtter under seg slik at de er hevet over bakken. disse typene anbefaler du ikke til mindre barn komme men gjerne eldre barn som har kontroll på kropp og sjel.

alle våre anbefalte senger i denne testen er sammenleggbare, men det har sikkerhetsmarginer som vegger og Tak som gjør at barnet ikke kan komme seg ut i løpet av natten.

 Komfort

vi alle har sovet i en hard og ukomfortabel seng. Dette er noe vi helst burde unngå spesielt når det kommer til et barn ellers kan det fort bli mye skriking og dårlig humør turen.

Det er viktig at madrassen er komfortabel, men også sidene da Barnet har en tendens til å lene seg inntil veggen. Det er funnet at mykt nettingstoff er optimalt når det kommer til veggmaterialer. Dette gir god komfort, men også god luft gjennomføring som er viktig hvis barnet ligger trygt opp til veggen

Vekt

Dette punktet er ganske selvforklarende, men det må sies. skal man ut på en flytur er det viktig at reisesengen er så lett som mulig. Du kan enkelt finne ut vekten på de ulike Reisen sengene under produktet.

Hvor enkelt er den å bruke

når man endelig har kommet fram til hotellet og har lyst å legge seg ned å slappe av er det siste man vil å jobbe med en reiseseng i flere minutter. gjennom våre anmeldelser finner du de produktene som er enklest å bruke slik at du kun trenger noen få sekunder for å sette opp sengen.

Play with the Rubiks Cube simulator online! Drag the pieces with your mouse to unjumble the puzzle.

Reiseseng test