fbpx

Pulsklokke test: Disse 8 er verdt å kjøpe i 2023

Ønsker du bedre oversikt over egen trening? Da bør du skaffe en pulsklokke, men hvilken er egentlig den beste? I vår test får du oversikten du trenger. Vi har nøye vurdert et gigantisk utvalg av anmeldelser og vurderinger, slik at du enklere kan finne pulsklokken som passer deg og ditt budsjett.

Resultatet av vår gjennomgang finner du lengre ned i artikkelen, men kort oppsummert er Seca M6 den aller beste. Her får du en komfortabel klokke som fungerer nesten som en personlig trener. Klokken vil utvilsomt bli et uvurderlig verktøy for deg og din treningseffekt!

 

Pulsklokke test: Her er våre favoritter

BILDE PRODUKT
Seca M6
Leter du etter en av markedets fremste pulsklokker, men ønsker ikke å betale for mye? Da er det denne vi anbefaler. Seca M6 har alt en pulsklokke trenger, pluss mye mer, og det til en svært god pris som gjør den til vår favoritt.
SJEKK PRISEN →
Garmin Fenix 6 Pro
Vår soleklare favoritt. GarminFenix 6X er den ultimate treningsklokken da den tåler alle aktivitet og all slags vær! Takket være dens fenomenale byggekvalitet og slitesterke materialer, kan du løpe, sykle, klatre eller hva enn du måtte foretrekke uten frykt for at klokken skal bli ødelagt.
SJEKK PRISEN →
Garmin Forerunner 245
Denne vanntette bestselgeren passer utmerket til all aktivitet. Her får du en oversiktlig klokke med en rekke smarte funksjoner. Polar Ignite fungerer rett og slett som en personlig trener du bærer med deg på håndleddet.
SJEKK PRISEN →
Xiaomi Mi Smart Band 6 
Denne prisvennlige pulsklokken er markedets desidert billigste! Handler du på budsjett, eller ønsker en billig og samtidig en pålitelig pulsklokke, er denne et åpenbart valg.
SJEKK PRISEN →
Polar IGNITE
Denne vanntette bestselgeren passer utmerket til all aktivitet. Her får du en oversiktlig klokke med en rekke smarte funksjoner. Polar Ignite fungerer rett og slett som en personlig trener du bærer med deg på håndleddet.
SJEKK PRISEN →
Polar Unite
Denne fjærlette klokken kommer garantert til å sitte som støpt på håndleddet. Den imponerer også med en god pris, og en rekke smarte funksjoner. Ønsker du bedre kondisjon? Da er Polar Unite en ypperlig veileder.
SJEKK PRISEN →
Garmin Venu
Ønsker du en stilren pulsklokke som vekker oppmerksomhet? Da er dette modellen du burde gå for. Denne oser kreativitet og stil, og passer enhver anledning også når du ikke trener!
SJEKK PRISEN →
Garmin Fenix 5 
Denne enestående pulsklokken er som skapt for den aktive utøver. Fenix 5 har alt som er å forvente av en topp-pulsklokke, og er perfekt for deg som stiller skyhøye krav til både kvalitet, antall funksjoner og GPS-mottak.
SJEKK PRISEN →
Den beste butikken for denne typen produkter

1. Seca M6 — Best i test

Seca M4

SJEKK PRISEN →

Seca M6 er en moderne pulsklokke proppfull av fantastiske funksjoner. Raskt forklart er den utstyrt med alt som skal til for å optimalisere treningen, og fungerer derfor som en personlig trener. Klokken både motiverer og holder deg aktiv, men best av alt er dens sensasjonelt lave pris. Sammenlignet med resten av markedet koster den vesentlig mindre og derfor vår soleklare favoritt.

Seca M6 inkluderer alt som er å forvente hos en pulsklokke. Du får målinger over puls, skritt, kaloriforbrenning, og attpåtil helsemålinger som blodtrykk og søvnovervåkning. I tillegg klarer klokken å registrere ditt energinivå og varsler dermed når det er på tide å trene. Takket være klokkens moderne display, får du også enkelt oversikt de ulike funksjonene.

 

Seca M6 er til og med i stand til loggføre dine tidligere data slik at du se statistikk over egen fremgang. Dette gjør det svært motiverende å trene og ikke minst enkelt å sette seg nye mål. Et annet viktig element som vi likte godt med klokken er at den etter sigende sitter komfortabelt på hånden.

Ifølge forbrukerne sitter den behagelig på, uavhengig av aktivitetsnivå. I tillegg utmerker den seg for lang batteritid. Klokken kan brukes i opptil 10 dager uten lading, noe som er på kanten til sensasjonelt. Dessuten kan den fint brukes i vann, ettersom den er dykkesikker helt ned til 30 meter.

Utover det er pulsklokken brukervennlig og ikke minst svært prisgunstig. Ønsker du en av markedets fremste pulsklokker, men uten å grave for dypt i lommeboken? Ja, da er det ingen tvil om at det er Seca M6 du burde gå for. Her får du desidert mest for pengene!

Seca M6 Pulsklokke

Oppsummert

 • Moderne pulsklokke proppfull av unike funksjoner
 • Ekstremt lang batteritid på opptil 10 dager
 • Vanntett ned til 30 meter
 • Meget brukervennlig og prisgunstig
 • Vår soleklare favoritt

LES MER


2. Garmin Fenix 6 Pro — Ultimate aktivitetsmåleren

Garmin Fenix 6 Pro

SJEKK PRISEN →

Klokken som tåler alt! Med fenomenal byggekvalitet og Corning Gorilla Glass, slipper du å bekymre deg for at klokken skal bli ødelagt når du trener. Klokken er som skapt for «røft» bruk og gir deg nyttig innsikt i din trening.

Hør på musikk selv uten mobilen i nærheten eller naviger deg fram i ukjent terreng med klokkens geniale TopoActive Europe-kart.

Noen funksjoner:

 • PacePro- teknologi gir deg hastighets-veiledning under treningsturen. Basert på høydeforskjeller i terrenget får du beskjed om hvilket tempo du burde ha i de ulike terrengene.
 • TopoActive Europe-kart. Finn lettere frem ved hjelp av klokkens innebygde kart.
 • Strømstyring gir deg oversikt over strømforbruket på din klokke.
 • Ytelsesmålinger gjør at du får oversikt over avanserte målinger som kondisjonsberegning, løpe dynamikk og restitusjon rådgivning.
 • Aktivitetsprofiler. Velg hva du skal trene på klokkens forhåndsinnstilte aktivitetsprofil for optimale treningsresultater. Velg mellom gåturer, sykling, løping, svømming, alpint, langrenn, golf og mer.
 • Foreslåtte ruter. Fortell hvor langt du ønsker å løpe og Fenix 6Pro vil foreslår en rute for deg i med riktig lengde som tar deg tilbake til startpunktet.
 • Sikkerhet- og sporingsfunksjoner. Klokken deler din posisjon dersom du skulle være ute for en ulykke. Det gjøres automatisk eller manuelt.
 • Garmin Pay. Betal med klokken! Neste overalt der det er skanner for kontaktløs betaling, kan du bruke Fenix 6Pro.
 • Smartvarsler. Motta alt av meldinger og e-post rett til din klokke.
 • Energimåling. Body Battery energimåling viser deg energinivået ditt gjennom hele dagen. Det gjør at du får oversikt over de beste tidspunktene for aktivitet og hvile.

Fordeler og ulemper

Klokken er perfekt for deg som trenger den «ultimate aktivitetsmåleren». Klokken har alt av funksjoner og er ekstremt slitesterk. Den kan derfor brukes uansett formål uten slitasje. Klokken har lang batteritid, så du slipper å lade den annen hver dag.

Med denne får du et helt enestående innblikk i hvordan aktivitetsnivået ditt er og det blir lettere for deg å planlegge treningen din. Trener du mye, og ønsker å bruke penger på en klokke med alt av funksjoner, finnes det ingen bedre på markedet.

Er du derimot på utkikk etter en enklere og billigere klokke vil vi anbefale andre alternativer. Fenix 6Pro er også litt stor og passer kanskje ikke på mindre håndledd.

 

LES MER


3. Garmin Forerunner 245 — Funksjonsrik og rimelig

SJEKK PRISEN →

Garmin Forerunner 245 sine mange funksjoner gjør at du kan dra på løpetur med GPS, musikk og pulsmåling på håndleddet. Utstyrt med en optisk sensor, slipper du pulsbånd når du er på treningstur. Klokken måler pulsen din gjennom hele døgnet og vises rett på displayet på klokka.

Få kontroll over alt fra treningen din til kaloriinntak og søvn. Eller kanskje du ønsker å vite ditt maksimale O2-opptak? Klokken er perfekt for deg som trener mye og som ønsker en indikator på hvor hardt du jobber når du trener. Med sine 38 gram er klokken liten og lett og passer like godt på alle håndledd.

Klokken er utstyrt med:

 • Garmin Coach. Synkroniser treningsmålene dine med treningsprogrammer som tilpasses deg. Funksjonen hjelper deg å planlegge treningen som passer deg og dine mål.
 • Løpsdynamikk. Gjør at du kan måle viktige løpedata som skrittlengde, antall skritt i minuttet og balanse.
 • Hvilepuls og makspuls. Klokken måler pulsen din til alle døgnets tider og gir beskjed om pulsen er for høy eller lav når du hviler. Du får også se ditt maksimale O2-opptak, som gir deg et innblikk i hvor god form du er.
 • Treningsbelastning og treningsstatus. Se hvor stor belastning du har hatt de siste sju dagene. Sammenlign med optimal form og treningshistorikk og legg opp treningsuken uten at du blir utslitt.
 • Mens-registering. Loggfører og registrer menstruasjons-syklusen din. Denne funksjonen hjelper deg å forstå kroppen din bedre.
 • Smartvarsler. Les meldinger og e-post på klokken.
 • Lang batteritid. Du kan bruke den i sju dager uten å måtte lade den.
 • Energiovervåking. Hjelper deg å finne de beste tidspunktene for trening og hvile.
 • Musikk. Hør favorittsangene dine samtidig som du trener.
 • Sikkerhets- og sporingsfunksjoner. Nødkontaktene dine blir varslet dersom du havner i en ulykke.

LES MER


4. Xiaomi Mi Smart Band 6 — Den billigste

Xiaomi Mi Smart Band 6

SJEKK PRISEN →

Denne prisvennlige pulsklokken er markedets desidert billigste! Handler du på budsjett, eller ønsker en billig og samtidig en pålitelig pulsklokke, er denne et åpenbart valg. Klokken imponerer imidlertid ikke bare på grunn av prisen. Den gir i tillegg preis måling av pulsen.

Klokken viser dessuten maksimal og gjennomsiktig puls, samt kaloriforbrenning. Dette gjør at du alltid har oversikt over treningen og ditt daglige aktivitetsnivå. Spesielt om du ønsker øke aktivitetsnivået for å komme i bedre form er dette gunstig, og ikke minst motiverende. Du kan sa sammenligne med dine tidligere resultat og du kan tydelig se egne forbedringer.  

Videre er klokken utstyrt med både tid, dato, stoppeklokke, i tillegg til at den tåler vann helt ned til 50 meters dyp.

Fordeler

 • Den absolutt billigste
 • Lett å forstå og enkel å bruke
 • Presis måling av pulsen
 • Passer like godt til trening som til hverdagslig bruk
 • Tåler vann helt ned til 50 meters dyp

Ulemper

 • Få funksjoner
 • Ikke den mest slitesterk klokken

LES MER


5. Polar IGNITE — Den mest populære

SJEKK PRISEN →

Vanntett aktivitetsmåler som gir deg veiledning for en mer balansert livsstil. Klokkens smarte innebygde pulsmåler og interaktive GPS gjør at du kan optimalisere treningen din og den hjelper deg å nå dine treningsmål.

Polar IGNITE fungerer som din personlige trener og planlegger treningen sammen med deg. Unngå utbrenthet med klokkens hjelpsomme FitSpark. Funksjonen fungerer som en treningsguide som legger opp treningen ut i fra hvor «klar» og restituert du er.

Fordeler med klokken

 • Du får mer ut av treningen din. Med puls- og kalorimåler får du et godt bilde over hvor god treningen din er.
 • Du får oversikt over hvor langt du løper eller sykler med Polar IGNITE sin innebygde GPS. Sammen med distansen, får du også se ruten og hastigheten på turen din.
 • Med treningslogg, aktivitetsnivå og søvnkvalitet kan du enkelt få et bedre bilde av din livskvalitet. Du får oversikt over dagen din, samtidig som du får kontroll over din egen fremgang. Klokken hjelper deg også å finne ut hvor mye søvn du trenger for best restitusjon.
 • Stress ned og finn roen med klokkens puste- og avspenningsøvelser. Dette bidrar til å redusere stress og få bedre velvære.
 • Flott design som passer alle anledninger. Kan brukes både på jobb og på trening.
 • Lett å bruke. Klokken er lite avansert med enkelt touch screen som gjør den enkel å forstå.

Hvorfor Polar IGNITE?

En enkel og flott pulsklokke til en grei pris. Klokken er ikke for stor og finnes i forskjellige størrelser som gjør at den passer alle håndledd. Den har mange smarte funksjoner og passer like godt til hverdagslig bruk som til trening.

Den bidrar også til en bedre treningshverdag, siden klokken hjelper deg å planlegge treningen din. Du får et godt innblikk over aktivitetsnivået ditt og over hvor god form du er i.

Et godt kjøp for deg som er på jakt etter en pulsklokke som er lett å bruke og som har mange funksjoner til en bra pris.

LES MER


6. Polar Unite — Den beste «dealen»

 

SJEKK PRISEN →

Fjærlett pulsklokke som bidrar til bedre søvn, smartere trening og balanse i livet ditt. Ønsker du bedre kondisjon, er Polar Unite en ypperlig veileder.

Klokken er vanntett og utstyrt med avansert pulsmåling med tilkoblingsmuligheter til GPS. Dra på løpetur eller gåtur og ha full kontroll over puls, distanse og tiden du brukte. Klokkens smartfunksjon gjør også at du kan se hvilke partier i løypen du hadde høyest eller lavest puls på.

Mange funksjoner til en rimelig pris

Klokken er utstyrt med mange funksjoner og er samtidig billigere enn mange andre på markedet. Den er derfor optimal for deg som ønsker å få mye for pengene.

Her er noen av fordelene du får med Polar Unite:

 • Nightly Recharge: gir deg tilbakemeldinger om hvor godt du har restituert fra trening og stress i løpet av natten. Med denne kan du justere dagen ut ifra tilbakemeldingene, slik at du bevarer følelsen av velvære. Klokken vil med andre ord fortelle deg om du er klar for trening eller ikke.
 • Sleep Plus Stages: følger søvnstadiene dine og gir deg detaljert søvnanalyse. Den registrerer mengden og kvaliteten på søvnen din og bidrar til å gi deg bedre søvnkvalitet.
 • Serene: hjelper deg å slappe av og håndtere stress. Med veiledet øvelse i dyp pust kan du kontrollere stressnivåene dine.
 • Pulsregistrering: få kontroll over hvor hardt du jobber når du trener. Med pulssoner og oversikt over intensitet får du best utbytte av dine treningsøkter.
 • FitSpark: hjelper deg å lage treningsøkter. Basert på dagsform og treningshistorikk lager FitSpark treningen som passer deg og ditt behov. Velg mellom flere alternativer og finn din favorittøkt.
 • PolarFlow: viser deg din treningslogg, søvn- og aktivitetsnivå samtidig som den følger fremgangen din.
 • Enkelt og flott design: match stilen din med flere forskjellig reimer. Velg din favorittfarge eller utforsk nye farger. Med utskiftbare reimer er klokken et herlig innslag på stilen din døgnet rundt, hver dag i uken.

LES MER


7. Garmin Venu — Flottest design

SJEKK PRISEN →

Vakker pulsklokke som fanger oppmerksomheten. Skapt for en aktiv livsstil, men oser samtidig kreativitet og stil. Her får du en stilig klokke som gir deg informasjon om kroppen din.

Med animerte treningsøkter for blant annet styrke og kondisjon, trenger du ikke betale penger for en personlig trener. Klokken fungerer som din egen personlige trener som alltid er tilgjengelig og hjelper deg å utføre treningsøvelsene til optimalt resultat.

Klokken kan brukes opptil fem dager på èn enkelt lading og måler kroppens energinivåer gjennom dagen. Den ser hvor godt du tar opp oksygen og hjelper deg til bedre søvn.

Hva er skiller Garmin Venu fra andre pulsklokker?

Klokken har alle de avanserte innstillingene som de fleste pulsklokker har. Du kan spille musikk, få treningsstatistikk, velge mellom 20 sportsinnstillinger og se stressnivå. Men det som skiller denne fra andre klokker er først og fremst dens stilige og eksklusive design.

Garmin Venu er en fryd å se på og passer like bra til trening som til fest. Utskiftbare reimer gjør den tilpasningsdyktig og du kan tilpasse den etter anledning. Her har Garmin prøvd å lage en klokke som passer til all bruk og lykkes til de grader!

LES MER


8. Garmin Fenix 5 — Slank multisportklokke til en høy pris

SJEKK PRISEN →

En enestående pulsklokke for aktive utøvere. Klokken er skapt for høy ytelse og vil hjelpe deg på veien til å forbedre treningsresultatene dine. Få pulsen på håndleddet eller hør på 1000 forskjellige sanger. Fenix 5 har alle funksjoner en pulsklokke trenger å ha, pluss mye mer!

Klokken gjør det enkelt for deg som elsker å gå i naturen og ta med deg kart, samtidig som du nyter musikk. Med batterilevetid opptil syv dager kan du være på fjellet i flere dager uten strøm og klokken vil fortsatt fungere optimalt.

Fenix 5 er eksepsjonell med tanke på alle funksjonene den har og klokken gir deg full oversikt over ditt eget liv. Pulsklokken er også slank og lett som gjør at du ikke merker den på håndleddet.

Men, med tanke på prisen ville vi ha gått for andre pulsklokker. Det er fordi du får mange av de samme funksjonene i andre pulsklokker til en rimeligere pris.

Dette får du med Fenix 5

 • Robust materiale konstruert for røffe opplevelser. Med ramme av rustfritt stål er klokken meget slitesterk og tåler tøffe turer.
 • Roterende fargekart som hjelper deg å holde kursen og orientere deg. Fargekartene er laget for lynrask navigasjon og sporing, slik at du kan løpe eller sykle i ukjent terreng uten problemer.
 • Bedre satellittmottak. For tilkobling i de mest krevende miljøene. Uansett hvor du er, så kan Fenix 5S PLUS hjelpe deg med navigeringen.
 • ClimbPro stignings-administrator. Med innebygd høydemåler kan du overvåke stigninger og nedstigninger på turen din.
 • Ytelsesmåling- og pulsmåling. Fullpakket med treningsfunksjoner som gjør at du kan overvåke formen din. Teller alle skritt du tar i løpet av en dag og måler søvnkvalitet, samt stressnivået ditt. Du får også vite hvor mange kalorier du forbrenner på en dag.
 • Utskiftbare reimer. Velg din favorittfarge eller tilpass reimen etter anledning.
 • Menstruasjons-sporing. Spor din syklus og skriv personlige notater rett på klokken for bedre oversikt over kroppen din.
 • Måling av løpekraft. Ved å laste ned Running Power-appen, kan du innhente målinger av ditt tempo, vertikal bevegelse og lokale vindforhold når du løper. Dette gjøres for å avgjøre hvor mye kraft du bruker når du løper. Det er for å gjøre turen din mest mulig energieffektiv og for best mulig ytelse.

LES MER


Hvorfor kjøpe pulsklokke?

En pulsklokke har mange funksjoner og de mest avanserte gjør mye mer enn å måle puls, tid og distanse. Pulsklokker har på kort tid blitt mer enn en «treningsklokke» og har i dag mange ulike funksjoner.

Men den viktigste grunnen til å kjøpe en pulsklokke, er at det gir deg en fantastisk oversikt over treningen din. Uansett om du løper, sykler, går, trener styrke eller spiller fotball,så vil klokken fungere som en motiverende trener som holder deg på tå hev. Selv når du ikke trener kan du ha stor glede av en pulsklokke. De fleste registrerer og følger aktivitetsnivået ditt gjennom hele dagen og gir deg en god indikator på hvor aktiv du er i løpet av en dag.

En pulsklokke er et morsomt redskap som gjør at du enkelt får oversikt over din egen fremgang. De vil også gi deg grundige analyser om hva som skal til for at du kan nå ditt spesifikke treningsmål. Ved å måle søvnkvalitet og stressnivå vil klokken også bidra til bedre livskvalitet.

Så uavhengig om du trener mye eller lite kan en pulsklokke være et godt hjelpemiddel for å gjøre deg bedre kjent med kroppen din.

Ting å tenke på når du kjøper pulsklokke

Det første du må finne ut er hva skal du bruke klokken til. Trener du lite og ønsker å få bedre oversikt over mye du beveger deg, eller skal klokken analysere de hardeste treningsøktene? Pulsklokkene har mange ulike funksjoner og prisen bestemmes av merke og hvilke funksjoner klokken har. Velg derfor en klokke som passer ditt formål. Her er hva du må tenke igjennom før du kjøper din pulsklokke.

Treningsmengde

Er du veldig aktiv og trener daglig, er det anbefalt med en dyrere og funksjonsrik pulsklokke som kan gi deg stort spillerom. En dyr klokke med mange funksjoner er så absolutt en god treningsveileder og fungerer som en personlig trener du har rundt håndleddet.

Trener du en sjelden gang, er det mye smartere å kjøpe en billigere og enklere pulsklokke. Alle «fancy» funksjoner blir fort unødvendige og vil bare gjøre klokken mer komplisert enn den trenger å være. Man sparer også utrolig mye penger på å kjøpe en enklere klokke enn de mest avanserte.

Hvilken klokke passer til din trening?

Skal klokken brukes kun til rolige løpeturer i nabolaget eller spennende sykkelturer i brutalt terreng? Velg en klokke som har de funksjonene du trenger for optimal trening. Vurder om du egentlig trenger kart og GPS på klokken din eller om du kommer til å bruke den på svømmetur.

Slitestyrke

Finn en som tåler forbruket ditt. Det er kjedelig å måtte kjøpe en ny flere ganger fordi den blir ødelagt. Det er smartere å bruke litt ekstra på en klokke som tåler mer, enn å måtte kjøpe en ny.

Batteri

Skal du på lange fjellturer langt unna sivilisasjon, er det gunstig med en klokke med lang batterilevetid. Det er like frustrerende å være uten strøm på klokka som mobilen.

Vekt, størrelse og design

Kjøp en klokke som passer til håndleddet ditt. En klokke som er for stor eller for liten, vil på ingen måte bidra til en bedre treningsopplevelse.

Og du bør selvfølgelig kjøpe en du synes er fin! Hva er vitsen med en klokke dersom du ikke vil bruke den, fordi den ikke er stilig nok. Du får mye mer igjen for pengene om du kjøper en dyr klokke som du alltid bruker enn en billig klokke som du aldri bruker.

Hva skiller pulsklokker fra smartklokker?

Forskjellen mellom pulsklokker og smartklokker er ekstremt små. De mest avanserte pulsklokkene har mange av de samme funksjonene som dagens smartklokker. Men hovedforskjellen er at pulsklokken i større grad er laget for å tåle aktivitet. Du vil også få mer presise analyser om din nåværende treningshverdag og hva slags trening du burde trene med en pulsklokke.

Smartklokker har også noe kortere batterilevetid, så en pulsklokke passer bedre du ønsker langvarige aktiviteter.

Prisen på pulsklokkene og smartklokkene er relativt likt, men de billigste pulsklokkene er mye billigere enn en standard smartklokke. Men de vil derimot ikke ha i nærheten av de samme funksjonene.

Men er du på jakt etter en klokke som du kan ringe og sende meldinger med, er det smartklokker som er tingen.

Hva så vi etter når vi testet klokkene?

For å finne den beste pulsklokken var det viktig for oss at det er en klokke som tåler regelmessig treninger med funksjoner som er tilpasset en variert treningshverdag. Klokkens batterilevetid hadde også betydning for hvor godt vi likte klokken. Til slutt så vi på pris, brukervennlighet, vekt og størrelse. Vi vurderte klokkene etter følgende kriterier:

 • Funksjoner
 • Slitestyrke
 • Batteri
 • Pris
 • Brukervennlighet
 • Vekt- og størrelse

Funksjoner

Var klokkene i stand til å gi presise analyser selv med mye variert aktivitet? Eller målte bare klokkene antall skritt og puls? For oss var det viktig at klokkene var i stand til å gi korrekte tilbakemeldinger uavhengig om du driver med sykling eller løping. Det føles utrolig bortkastet om du har brukt penger på en pulsklokke som skal gi avanserte analyser av din trening. Men som ikke har nok innstillinger til å skille om hvilken aktivitet du driver med.

Det er stor forskjell på intensitet og kaloriforbrenning på en rolig sykkeltur og det å spille en håndballkamp. Derfor var det helt essensielt at klokkene kunne justeres ut ifra aktivitet.

Slitestyrke

Tåler klokken din forbruk eller blir den fort ødelagt. Helt åpenbart ønsker man seg et produkt som holder lenge.

Batteri

Hvor ofte må pulsklokken lades? Jo lengre batterilevetid, dess bedre.

Pris

Man må alltid ha med pris i betraktningen. Ser du etter en klokke til enkelt bruk, skal du selvsagt ikke kjøpe den dyreste. Men trener du mye og skal trene mot et spesifikt mål, kan du uten dårlig samvittighet unne deg en pulsklokke som koster litt ekstra.

Men du skal ikke kjøpe den dyreste bare fordi den er dyrest. Finn klokken som har det du ønsker deg og betal deretter.

Brukervennlighet

Hvor enkel var klokkene å forstå og å bruke? Ingen vil ha et produkt som er håpløst å bruke.

Vekt og størrelse

Er klokken stor og tung eller for liten og stram å ha rundt håndleddet. Man bruker ikke for store eller for små sko, og det samme gjelder en klokke. For at klokkene skal være behagelige å ha på, er det viktig at de passer på håndleddet ditt.

pulsklokke test