fbpx

Proteinpulver test: Disse 5 Proteinpulver er våre favoritter

Det kan være mange grunner til at man bruker proteinpulver. Uansett er en ting sikkert, og det er at markedet er veldig stort. Det er så mange ulike produsenter, og hver og en av de tilbyr så mange ulike typer protein og enda flere smaker. Når utvalget blir så stort, blir det også vanskelig å velge. Vi har derfor gått litt gjennom hva som er å velge mellom, og funnet frem til 5 favoritter. Forhåpentligvis finner du din favoritt blant disse!

Her kan du lese om “Kreatin test”

VÅRE favoritter

 • Hydrolisert mysepeptider
 • Velsmakende
 • Lettoppløselig
SJEKK PRISEN →
 • Forbedrer restitusjonen
 • Smaker godt også med melk
 • Veldig rimelig pris
SJEKK PRISEN →
 • Inneholder 80 % protein
 • Fyldig og glatt konsistens
 • Perfekt som kveldsprotein eller mellom måltider
SJEKK PRISEN →

Proteinpulver test: Alla våra favoriter

BILDE PRODUKT
Whey-80, 1 kg fra Star Nutrition
Whey 80 stikker av med en soleklar seier i vår test. Et kjempestort utvalg av mange forskjellige smaker til en svært rimelig pris gjør dette proteinpulveret svært populært. I tillegg er innholdet protein per porsjon stort, og man er garantert at pulveret er sikkert, trygt og bare inneholder lovlige ingredienser.
SJEKK PRISEN →
100% Whey Gold Standard, 908g fra Optimum Nutrition
Dette er det mest solgte proteinpulveret i hele verden, og vi kan forstå hvorfor. Kombinasjonen kvalitet og god smak er en innertier, i tillegg til at dette proteinpulveret inneholder mindre kalorier, fett og sukker enn mange andre konkurrende produkter.
SJEKK PRISEN →
Supreme Casein, 750g fra Star Nutrition
Et svært velsmakende alternativ for kaseinprotein. Konsistensen er glatt og flytende og produktet enger seg godt til å lage kakao eller andre dessertvalg som for eksempel mousse. Perfekt som kveldsmåltid.
SJEKK PRISEN →
Iso Whey Zero Lactose Free, 2270g fra Biotech USA
Produktet for deg som er opptatt av hva du tilfører kroppen. Ingen transfett, laktose eller sukker i dette proteinpulveret.
SJEKK PRISEN →
100% Whey Protein Professional, 2350g fra Scitech Nutrition
Et premium alternativ som koster litt mer, men som er kjent for god kvalitet og svært velsmakende smaker å velge mellom.
SJEKK PRISEN →


1. Whey-80, 1 kg fra Star Nutrition – Test-vinneren!

Whey-80, 1 kg fra Star Nutrition

SJEKK PRISEN →

Whey 80 fra Star Nutrition stikker av med seieren i vår test. Den er blant de rimeligste alternativene på markedet og kommer fra en anerkjent produsent. I tillegg har den fått veldig gode tilbakemeldinger fra kunder som allerede har prøvd dette proteinpulveret.

Produsent

Det svenske selskapet Star Nutrition ble etablert i 1999 og den gang var det kun proteinpulver de produserte. Opp gjennom årene har selskapet blitt mer og mer innovativt og tilbyr i dag et mye bredere utvalg innen kosttilskudd. Når du kjøper et produkt fra Star Nutrition er du garantert sikre, lovlige ingredienser og korrekt merking. Dette er fordi deres avdeling for produktutvikling samarbeider med lovregulerende organisasjon i Sverige. Star Nutrition har et av markedets bredeste utvalg av kosttilskudd for målgruppen mennesker som vil utvikle en atletisk livsstil og forbedre sine prestasjoner.

Ingredienser og næringsinnhold

Whey 80 består av myseprotein som utviklet fra melk. Denne proteinkilden både brytes ned fort og tas fort opp i kroppen. For hver porsjon av pulveret vil du innta mellom 25-28 g protein. Dersom du kjøper Whey 80 med den svært populære smaken Double Rich Chocolate vil du per 100 g pulver få i deg 380 kcal, hvorav 6 g er fett, 5 g er karbohydrater, 76 g er protein og 0,6 g salt.

Smaksvarianter

Whey 80 har fått veldig gode tilbakemeldinger på mange av smakene som tilbys. I tillegg kommer de stadig vekk med nye smaker som de prøver ut på markedet. Utvalget i dag består av følgende smaker: banan, belgisk sjokolade, blueberry cheesecake, caramel latte, sjokolade hasselnøtt nougat, sjokolade appelsin, sjokolade peanøtt, sjokolade, sjokolade (mindre søt), sjokoladebolle, kanelbolle, cookies and cream, double rich chocolate, bringebær, iskaffe, jordbær, jordbær og melk, lakris, mintsjokolade, naturell, pineapple ice cream, salted caramel, vanilje og vanilje pære.

Bruk

Bland 1 dl proteinpulver med 2-3 dl vann og rist deretter godt. Nå er proteindrikken klar til å nytes. Det er lett å blande ut og hverken skummer eller klumper seg. Denne type proteinpulver som tas raskt opp egner seg svært godt å innta etter trening eller på morgenen når aminosyrenivåene i kroppen er lave. Mange av kundene finner ulike måter å innta pulveret på, noen blander det med melk, andre har det i frokostblandingen sin, smoothie og det er til og med benyttet som smakstilsetning i kaker og desserter.

Anmeldelser og tilbakemeldinger fra kunder

Kundene er generelt sett veldig fornøyde med mange gode smaker og at den er lett og forfriskende etter trening. Noen liker ikke smaken når den blandes med vann, og blander i stedet med melk. Smaken er som baken, og når det kommer til smakene så er det noen som elsker vanilje, andre liker den ikke. Det virker uansett som om at svært mange er veldig fornøyd med Double Rich Chocolate.

Fordeler

 • 25-28 g protein per porsjon
 • Svært mange ulike smaker å velge mellom
 • Forbedrer restitusjonen
 • Mest populære proteinet i Nord-Europa
 • Smaker godt også med melk
 • Veldig rimelig pris

Ulemper

 • Kundene synes at noen av smakene er litt kunstige

LES MER

2. 100% Whey Gold Standard, 908g fra Optimum Nutrition – Mest populære

100% Whey Gold Standard, 908g fra Optimum Nutrition

SJEKK PRISEN →

Fra Optimum Nutrition kommer verdens mest solgte proteinpulver som fortjener en plass blant våre 5 favoritter.

Produsent

Hos Optimum Nutrition vet de at kvalitet er viktig og de er svært nøye under produksjonen av produktene. Etter mer enn 30 år i bransjen vet de godt hva de holder på med og de tester produktene mer enn en gang under både utvikling og produsering.

Ingredienser og næringsinnhold

Sportprodukt med myseprotein og aminosyrer. Inneholder også søtstoffer. Dette er et myseprotein med høyt innhold protein takket være metoder som isolerer myse fra uønskede ingredienser som fett, kolesterol og laktose. Resultatet blir et myseprotein som er mer enn 90 % protein. Hver porsjon inneholder omtrent 24 g protein. Produktet er tilsatt enzymer, mer mysepeptider og har et høyt innhold av glutamin og BCAA. Dette sørger for lettere opptak og nedbryting. Dersom du velger Vanilla Ice Cream vil du per 100 g få i deg 378 kcal. 3,3 g fett, 5,5 g karbohydrat, 81,6 g protein og 0,65 g salt.

Smaksvarianter

Produktet tilbys i smaksvariantene Banana Creme, Cereal Milk, Chocolate Hazelnut, Chocolate Mint, Chocolate Peanut Butter, Cookies and Cream, Delicious Strawberry, Double Rich Chocolate, Extreme Milk Chocolate, French Vanilla, Vanilla Ice Cream og White Chocolate Raspberry.

Bruk

Anbefalt dosering er en måleskje (ca 30 g pulver) 2-3 ganger per dag. Passer ekstra bra etter trening og mellom måltider. Noen liker å blande ut med vann, noen med vann og andre igjen tilsetter annet innhold alt etter personlige preferanser.

Anmeldelser og tilbakemeldinger fra kunder

Kundene er meget fornøyde med effekten fra dette proteinpulveret, og de liker godt at pulveret inneholder mer protein, mindre kalorier og sukker i forhold til mange konkurrende merker. Enkelte kunder sier også at de tidligere har fått magereaksjoner etter bruk av proteinpulver, men at det ikke har forekommet ved bruk av dette pulveret. Kundene er også fornøyde med konsistensen, den klumper seg ikke og er lett å drikke.

Fordeler

 • Hydrolisert mysepeptider
 • Mindre kalorier, fett og sukker enn i mange andre proteinpulver
 • Velsmakende
 • Lettoppløselig
 • Styrker restitusjon og øker muskelmasse
 • God kvalitet, kjent verden over

Ulemper

 • Litt mer kostbart enn noen av konkurrentene

LES MER

3. Supreme Casein, 750g fra Star Nutrition – Beste kaseinalternativ

Supreme Casein, 750g fra Star Nutrition

SJEKK PRISEN →

Dette kaseinproteinpulveret fra populære Star Nutrition har fått en velfortjent plass blant favorittene.

Kaseinprotein

Kaseinprotein er populært komplement til myseprotein, fordi det gir en mer langsom frigjøring av aminosyrer og bedre metthetsfølelse. Den passer bra mellom måltider og blir også ofte brukt i forbindelse med kveldsmåltid. Slik opprettholdes en optimal proteinsyntese gjennom natten.

Ingredienser og næringsinnhold

Et proteinpulver med melkeproteinkonsentrat. Inneholder 80 % kaseinprotein og 20 % myseprotein. Er tilsatt søtningsmiddel. Velger du smaken Chocolate Peanut vil du få per dosering (30 g) 105 kcal. <0.5 g fett, 1,9 karbohydrater, 0,5 g fiber, 23 g protein og 0,4 g salt.

Smaksvarianter

Du får dette proteinpulveret i smakene: Chocolate Banana, Sjokolademelk, Chocolate Peanut, Kanelbolle, Creamy Vanilla, Double Rich Chocolate, Salted Caramel, Jordbær Milkshake, Vanilje Pære og uten smak.

Bruk

1 dl (30 g) pulver blandes med 250 ml vann og ristes godt i en shaker. Anbefales 1-3 ganger daglig, mellom måltider. Hver porsjon gir 24 g protein.

Anmeldelser og tilbakemeldinger fra kunder

Kundene liker både smak og konsistens og grunnet den litt tykke konsistensen er det flere som bruker pulveret til å lage seg kakao eller en sunn dessert som f.eks sjokoladmousse.

Fordeler

 • Kan brukes til å lage alt fra kakao, mousse og shaker og passer godt å blande med det meste
 • Inneholder 80 % protein
 • Fyldig og glatt konsistens
 • Tilsatt laktas for å gi lavere laktoseinnhold, snill mot magen
 • Perfekt som kveldsprotein eller mellom måltider

Ulemper

 • Noe kostbar
 • Måleskje følger ikke med

LES MER

4. Iso Whey Zero Lactose Free, 2270g fra Biotech USA – Laktosefritt alternativ

Iso Whey Zero Lactose Free, 2270g fra Biotech USA

SJEKK PRISEN →

Iso Whey Zero er perfekt for deg som vil ha kontroll på inntakene dine.

Produsent

Etter oppstarten i 1993 er Biotech USA i dag blitt en av Europas største produsenter og distributører av kosttilskudd relatert til idrett og fitness. De setter kvalitet høyt og tilbyr over 800 produkter som hjelper mennesker å nå sine mål, uansett om de ser etter produkter uten gluten eller laktose, eller ønsker sukkerfrie produkter eller følger en vegansk livsstil.

Ingredienser og næringsinnhold

Iso Whey Zero produseres av cross-flow mikro- og ultrafiltrert myseproteinisolat. Produktet inneholder ikke laktose, transfett eller sukker. Pulveret inneholder heller ingen unødvendige næringsemner som kan lagres som fett. 100 g pulver gir deg 372 kcal. 1,6 g fett, 5,2 g karbohydrater, 84 g protein og 0,71 g salt.

Smaksvarianter

Fås i smakene banan, sjokolade, kokos, Cookies and Cream, hasselnøtt, ananas mango, jordbær og vanilje.

Bruk

Anbefalt dosering er 25 g pulver blandet med 200 ml vann eller melk.

Anmeldelser og tilbakemeldinger fra kunder

Dette proteinpulveret er svært godt likt av kundene, og har fått gode tilbakemeldinger på muskeloppbygging, smak, den er lettoppløselig og snill mot magen. Noen får problemer med kviser etter bruk av andre proteinpulver og har i Iso Whey Zero endelig funnet et alternativ som ikke gir problemhud.

Fordeler

 • Gode smaker
 • Klumpefri
 • Inneholder ikke laktose, sukker eller transfett
 • 22 g protein per porsjon

Ulemper

 • Ikke blant de rimeligste proteinpulverene på markedet

LES MER

5. 100% Whey Protein Professional, 2350g fra Scitech Nutrition – Premium valg

100% Whey Protein Professional, 2350g fra Scitech Nutrition

SJEKK PRISEN →

Et proteinpulver som har fått popularitet grunnet en svært god smak og god kvalitet.

Ingredienser og næringsinnhold

Et ultrafiltrert myseproteinkonsentrat med høy biologisk verdi. Pulveret har et høyt innhold av de anabole aminosyrene (BCAA, arginin, glutamin og tyrosin). Produktet passer også for laktoseintolerante da det har et lavt innhold av laktose. En porsjon på 30 g gir 112 kcal. Av dette er 2 g fett, 1,4 g karbohydrater, 22 g protein og 0,41 g salt.

Smaksvarianter

Produktet fås i smaksvariantene Banan, Sjokolade, Sjokolade kokos, Chocolate Cookies and Cream, Sjokolade hasselnøtt, Sjokolade peanøtt, Iskaffe, Lemon Cheesecake, Peanøttsmør, Jordbær, Jordbær hvit sjokolade, Vanilje og Vanilla Very Berry.

Bruk

30 g pulver blandes inn i melk, vann eller annen væske. Anbefales etter trening.

Anmeldelser og tilbakemeldinger fra kunder

Pulveret har fått svært gode tilbakemeldinger på smak og at kundene ikke opplever problemhud som akne etter bruk.

Fordeler

 • Mange gode smaker å velge mellom
 • Kan brukes av laktoseintolerante
 • God kvalitet

Ulemper

 • Noe mer kostbar enn andre proteinpulver blant favorittene våre

LES MER


Konklusjon

Det er vanskelig å vite om du kommer til å like smaken av et proteinpulver selv om treningskameraten din gjør det. Smaken er som baken, og ofte må man bare prøve seg frem. Men vi har tatt kundeanmeldelser i betraktning, og for å få en plass blant favorittene våre skal det være svært mange gode tilbakemeldinger fra kunder, også når det kommer til smak. Vinneren er soleklar, da de har så utrolig mange spennende smaker å velge mellom.

Prisen er også helt klart rimeligst og produktet kommer fra et anerkjent selskap. Vi har også en del alternativer for deg som tenker på innholdet i proteinpulveret, her er laktosefritt og sukkerfritt om det er et ønske. I tillegg kan du sjekke ut kaseinproteinet blant favorittene våre. Velger du dette i tillegg har du både riktig protein til etter trening og til kveldsmåltidet.