fbpx

Proteinbar test: Disse 9 vant på smak og innhold i 2023

Etter å ha testet 35 ulykke proteinbarer over de siste to ukene var det Bodylab chocolate banana som tok seieren grunnet sin gode Smak, konsistens, næringsinnhold. i tillegg til dette ble den solgt til en rimelig pris og med tanke på vår smaksopplevelse Er dette en proteinbar få Kan konkurrere seg i mot.


1. Goodlife low Sugar salted caramel, 50g – Best i test

Sjekk Prisen →

Hvis du ikke liker smaken av banan eller sjokolade er det Goodlife sin salted caramel Vi anbefaler. den har et høyt innhold av protein Per 100 gr, Men på grunn av størrelsen Er det noe mindre totalt enn det du ville se i større barer. baren har kun 2 gram sukker som gjør at karbohydrat nivået er også Lavt. samme som Bob Dylan har denne baren ingen palmeolje men den inneholder søtningsstoff so Sukralose og Maltitol.

i tillegg til å ha et godt nivå av karbohydrat og protein har den oppsett høyt innhold av fiber kom av totalt 5,6 gram per bar. når det kommer til smak leverer denne baren over all forventning. den har en rik og ekte karamellsmak. man kunne nesten tro at dette var et julegodteri og ikke en næringsrik proteinbar.

med tanke på pris Er det noe dyrere enn bodillen da Den er både mindre og koster 4 kroner mer er bare. Men hvis du har en større lommebok og ønsker kun den beste Smaken er dette et godt alternativ for deg.


2. Goodlife Low Sugar Coconut and White Chocolate, 50g

Sjekk Prisen →

Hvis du ikke er fan av verken banan eller karamell er vi sikker på at du kommer til å like proteinbaren med kokos og hvit sjokolade. Dette er en av de bestselgende produktene på Gymgrossisten og dette konkluderte vi var for en god grunn. samme som de sistnevnte proteinbarene har denne også et godt innhold av protein og karbohydrater. den har kun 2 gram sukker pr Proteinbar. Den har ikke palmeolje men denne har også søtningsstoff som Maltitol og sukralose. proteinene er lagd av melkeproteiner som som er det beste proteinet da Det gir en god smak og det ble godt tatt i mot av magen.

Smaken er det ingenting å si på og konsistensen er fantastisk. den smelter i munnen og smaken av kokos gjør den forfriskende og velsmakende. en perfekt forfriskning etter trening.


3. Goodlife caramel coco, 50g

Sjekk Prisen →

Her er det ingen stor forskjell på innhold fra de andre proteinbarene på andre og tredjeplass, men Smak forskjellen den er stor. vårt testpanel hadde delte meninger om denne baren noen elsker det og noen syntes det var en rar kombinasjon av to smaker. om du kommer til å like denne baren eller ikke kommer helt an på dine preferanser og smaksløker. men en ting er i sikker på og det er at proteinbaren har ≈tein som absorberes raskt i kroppen.


4. Proteinfabrikken Salty Peanut, 50g

Sjekk Prisen →

Proteinfabrikken sin spesiallagde proteinbar med smak av salty peanut er en perfekt forfriskning før eller etter trening. den har vunnet flere utnevnte priser for god Smak og god balanse mellom de ulike næringsinnholdene. den har 19 gram protein, under to gram sukker og har kun 168 kalorier totalt Per bar. vær var koster 26 kroner og det blir solgt i 10 pakninger. velger du å prøve ut en pakning er jeg sikker på at det ikke blir den siste.

selv om den smaker godt Har den som sagt et lavt kaloriinnhold som gjør det enkelt for deg å holde deg på den vekten du ønsker samtidlig som du kan nyte en velsmakende bar i løpet av dagen.


5. Myrevolution proteinbar banan

Sjekk Prisen →

My Revolution har vunnet toppen av våre test artikler i flere år. Det er kjent for å levere kvalitetsprodukter som proteinpulver og pre workouts. Det var godt å se at de hadde håpet på proteinbar markede og vi var like fornøyd som alltid.

i tillegg til å ha en fin balanse mellom protein, karbohydrater og fett punktum får du også kollagen inkludert i din proteinbar. Dette er godt for muskler og ledd. vi alle har på et visst punkt i karrieren år hatt vondt i skulder eller i ryggen. med det Extra kollagen tilskuddet fra My Revolution julekroppen de byggestenene De trenger for å reparere skadene som har bygget seg opp i løpet av årene med tung trening.

samtidig som du får alt du trenger får du også alt du ønsker. Denne proteinbaren blir fort ditt høydepunkt i løpet av dagen da det lengter etter en velsmakende godbit etter å ha trent eller vært på jobb.

Den har et godt innhold av protein, men sammenlignet med de andre Var det noe mindre enn det vi forventet. selv om Den smakte godt harden lite sukker og ingen søtningsmiddel som vi har funnet i andre barer.

i løpet av denne testen har vi testet Flere proteinbarer enn vi noen gang hadde forestilt oss. Når vi sier at denne proteinbaren smakte godt så mener vi det. det er kun testvinneren fra bodylab som smaker bedre men like etter finner du myrevolution med tanke på smak.

grunnen til at vi har satt en lenger ned på listen er på grunn av et høyere fettinnhold og at den mangler fiber.


6. Proteinfabrikken big 100 protein bar, 100g


Sjekk Prisen →

Løpet av oppveksten er det en proteinbar Jeg har spist mere enn de andre og det er Proteinfabrikken sin big 100. Det er en stor proteinbar som er mettende og inneholder store mengder av proteiner og fett. Dette er ikke en liten snacks Du kan spise rett før middag men heller et lite måltid Du kan spise før eller etter trening.

proteinene er soya protein og melkeprotein av høy kvalitet. Faren har noe sukker men er fri for søtningsmidler. sammenlignet med andre proteinbarer har denne et høyere innhold av karbohydrat som gjør deg et ekstra kick med energi og metthetsfølelse. Vi anbefaler å spise den etter trening på grunn av dette.

da Dette er en større barn har den også en større prislapp. Den koster 42 kroner å bli solgt som en pakke med 15 stk.

om det ikke var for det lave fiberinnholdet hadde denne baren vært på toppen av denne listen. den smaker utrolig godt og inneholde egner seg godt for de som ønsker et lite måltid før eller etter trening.


7. Snickers protein bar, 62g

Sjekk Prisen →

Hvis det er 1/5 av stickers Vil du elske denne. Dette er en ny utgave av den populære Snickers baren med smak av sjokolade og nøtter. selv om den smaker helt fantastisk Har den også et rikelig innhold av protein og en god blanding av karbohydrater. hvis du ofte leter i skuffene etter noe søtt eller en hvit sjokolade er dette en perfekt erstatning. den smaker bedre og er sunnere for deg. Den inneholder både sukker og søtningsmiddel, men mye mindre enn det du ville finne i en vanlig Snickers bar.

Den inneholder melkeproteinisolat, myseproteinkonsentrat og myseprotein. Den inneholder ikke palmeolje, men en god del fett.


8. Weider

Sjekk Prisen →

Wider inneholder så og si kun proteiner. 40% av protein baren sitt innhold er protein. Den har mindre sukker sammenlignet med andre med kun 1,5g per bar. Hvis du ønsker å få i deg en høy mengde med proteiner og samtidig holde kaloriinntaket lavt err dette en proteinbar du burde prøve.

Hvis du er på en diett Kan du ofte føle på trangen av sukker. Istedenfor å spise vanlig sjokolade med høyt kaloriinnhold kan du heller spise Wider sin proteinbar da den fjerner sukkersuget samtidig som du sparer deg for de ekstra kaloriene som er i sukker og sjokolade.

9. Bodylab Chocolate, 60 Gram

Sjekk Prisen →

bodylab chocolate er en fyldig og velsmakende proteinbar med smak av sjokolade og banan. selv om den smaker godt har den rikelig innhold av protein men også karbohydrater. proteinbaren er et perfekt snacks måltid før eller etter trening.

bodylab proteinbar er noe av den sunneste vi fant på markedet for man den er ikke palmeolje og er ikke tilsatt sukker. proteinene i Baren er av høy kvalitet og er laget av melk som gjør at den smaker godt og blir tatt godt i mot i magen uten å lage luft.

met smart var det ingen annen konkurrent som kunne måle seg. den hadde en god konsistens som var myk og enkel å tygge. den har en banan smak som var ikke for søt, noe som er et problem på flere andre produsenter,

Hvis du er ute etter en sunn og god proteinbar som smelter i munnen er det bodylab sin proteinbar vi anbefaler.


Den beste butikken for denne typen produkter

Hva må du lete etter når du skal kjøpe en proteinbar

Hvis ingen av proteinbarene Vi har nevnt på denne listen og faller i smak så er denne paragrafen for deg. for at du skulle kunne gå ut i butikken og velge en proteinbar av høy kvalitet selv har vi nå laget en kort liste med flere punkter som du burde sjekke gjennom før du eventuelt kjøper en pakke med proteinbarer.

vi alle har opplevd smaken av en deilig proteinbar. hvertfall og har den hjelper meg gjennom flere perioder der Jeg har hatt lyst å skyte med en sjokolade eller is. selv om proteinbarer har rikelig med protein anbefaler vi å bruke det som snacks og ikke som måltidserstatter.

i følge Olympiatoppen er det optimalt med restitusjonsmåltid med 15 til 20 gram proteiner og 30 til 50 gram karbohydrater. Dette kan variere fra person til person, men gjennomsnittlig er dette det de har funnet i å være optimalt. proteinbarer som Revolution er tilpasset til disse tallene slik at du får den optimale proteinbar etter trening.

Du har sikkert salg på energibarer og muligens du har tenkt deg at prisen på disse er mye billigere enn det proteinbarene koster. grunnen til dette er at energibarer består hovedsakelig av karbohydrater og rask energi som er billigere å produsere. i proteinbarer er det protein av høyt innhold jern i fra melk og dette koster mer enn karbohydrat fra sukker og hvete.

med tanke på punkter som du burde sjekke før du gjør kjøpe er det disse Vi tenker på.

 Smak

skal du spise en proteinbar etter trening er det viktig at den smaker godt. Ellers kunne du like så godt spist et par egg. Det er vanskelig å kunne vite smaken på forhånd før du bestiller en pakke. men ved å lese brukeranmeldelser og tester slik som Denne kan du få en god oversikt over hvilke barer du burde velge eller ikke med tanke på smak..

 god for magen

De fleste av oss som har testet et par proteinprodukter vet at man ofte kan få mye luft i magen av dårlig produserte varer. hovedformålet med å trene er å gjøre kroppen din sunnere og føle seg bedre. hvis du har proteinbarer som er billige laget vil du oppleve at kroppen din blir verre og ikke bedre. Derfor anbefaler vi å kjøpe proteinbarer fra kjente aktører som var Evolution eller Gymgrossisten da Disse er kjent for sin kvalitet og du vet hva du får.

 balansert næringsinnhold

skal du spise en proteinbar er det viktig at det faktisk er protein i baren. Det er mange som stopper proteinbarene med karbohydrater og sukker for å gjøre varene billigere å produsere. før du kjøper proteinbaren er det viktig at du sjekker på baksiden av emballasjen da næringsinnholdet står her. dobbeltsjekk at det ikke er mye fett eller sukker i proteinbaren da disse burde unngå Hvis du er på diett.

 Konklusjon

Vi håper at du har lært deg noe gjennom denne teksten. vårt hovedformål er å gjøre det enklere for deg å velge de beste produktene på markedet. Vi har analysert og lest flere tekster angående proteinbarer og gjennom denne informasjonen kom vi opp med denne Listen av proteinbarer og informasjon.

Proteinbar test