fbpx

Printer test: Her er markedets 7 beste skrivere (2023)

Hvis du lurer på å kjøpe en ny printer, har du kommet til rett sted. Det finnes mange gode skrivere på markedet i dag, men før du går til innkjøp av ditt nye produkt, bør du få god oversikt over hvilke modeller som er tilgjengelige og hva som er fordelene med de ulike. Vi har derfor i denne printer test, laget en oversikt til deg med de beste innen ulike kategorier.

Vi har sammenlignet åtte av de beste printerne som er tilgjengelige på markedet i dag og gir deg her en oversikt over fordelene og ulempene med de forskjellige modellene i testen vår. Skriveren som står frem som vinneren i testen vår er HP OfficeJet 200 Mobile, basert på produktspesifikasjoner og omtaler. Det er en veldig god og funksjonell printer med godt design og flotte funksjoner, som både er brukervennlig og nyttig i hverdagen.

Printer (Skriver) test: Her er årets vinnere

BILDE PRODUKT
HP OfficeJet 200 Mobile
HP OfficeJet 200 Mobile er den beste printeren med skyhøy kvalitet og god pris. Den er rask, bærbar, har lang batteritid, og imponerer med pålitelig ytelse og lite støy.
SJEKK PRISEN →
Epson EcoTank ET-14000
Epson EcoTank ET-14000 er den beste skriveren i premiumsegmentet med sylskarpe utskrifter og smart blekktanksystem som reduserer blekksvinn. Den leverer profesjonelle resultater og har enkel betjening.
SJEKK PRISEN →
HP LaserJet Pro MFP
HP LaserJet Pro MFP M282nw er den beste laserprinteren med imponerende utskriftshastighet og kvalitet. Den er allsidig med kopierings-, skanne- og faksfunksjoner, og har enkel trådløs tilkobling. JetIntelligence-teknologien gir mer utskrifter per tonerkassett og bedre kvalitet.
SJEKK PRISEN →
Epson Ecotank ET-3850
Epson Ecotank ET-3850 er en prisgunstig alt-i-ett-printer med avansert Ecotank-system, rask utskriftshastighet og mobilutskriftsstøtte. 
SJEKK PRISEN →
Canon PIXMA MG2550S
Dersom du har lyst på en god og nyttig skriver til en grei pris, er dette et veldig godt valg. Dette er en fin modell som som vil fungere veldig godt for printerbehovene dine i hverdagen og for en veldig god pris.
SJEKK PRISEN →
HP Officejet Pro 9010 All-in-One 
Denne gode printeren fra HP har et bra design og er svært allsidig i bruk. Den er også enkel å bruke og vil fungere godt for de fleste forbrukere.
SJEKK PRISEN →

1. HP skriver OfficeJet 200 Mobile – Best i test

HP skriver OfficeJet 200 Mobile

SJEKK PRISEN →

HP OfficeJet 200 Mobile er vår klare testvinner som den beste printeren på markedet, takket være den enestående kombinasjonen av kvalitet og pris. Denne raske skriveren med lavt støynivå gir flere sider per blekkpatron og har en imponerende lang batteritid.

Med denne bærbare skriveren blir utskrift en lek uansett hvor du er. Du kan enkelt skrive ut trådløst fra en bærbar PC eller mobile enheter, uten behov for en ruter. HP Automatisk trådløs tilkobling gjør installasjonen sømløs. Den kompakte og holdbare designen gjør det enkelt å ta den med i bilen, ryggsekken eller hvor som helst, slik at du kan skrive ut hvor som helst.

HP OfficeJet 200 Mobile imponerer med sin rask og enkle mobilutskrift. Det langvarige batteriet gir færre avbrudd for lading, og du kan skrive ut flere sider enn andre skrivere i samme klasse ved bruk av originale HP-blekkpatroner. Den høye utskriftshastigheten og det brukervennlige kontrollpanelet gjør at du kan holde farten oppe hele dagen og være produktiv uansett hvor du er.

Kvaliteten og påliteligheten til denne skriveren er eksepsjonell. Den har nok strøm til å vare gjennom hele arbeidsdagen, og med HP Fast Charge kan den lades opp på kun 90 minutter når den er avslått. Den førsteklasses designen og ytelsen med lite støy sørger for færre avbrudd og imponerende utskrifter gang etter gang. HP OfficeJet 200 Mobile er virkelig bygget for å være pålitelig og imponere kundene dine uten å bli forstyrret av støyende avbrudd.

Oppsummert

 • Beste printer med høy kvalitet og god pris
 • Rask, bærbar og lang batteritid
 • Pålitelig ytelse og lite støy
 • Imponerende utskriftskvalitet og enkel bærbarhet

LES MER

2. Epson EcoTank ET-14000 – Premium

Epson EcoTank ET-14000

SJEKK PRISEN →

Hvis du er på jakt etter den beste skriveren i premiumsegmentet, trenger du ikke lete lenger. Epson EcoTank ET-14000 er svaret på alle dine utskriftsbehov, og den imponerer med sine sylskarpe utskrifter og smarte teknologi som sparer blekk.

En av de mest fremtredende egenskapene til EcoTank ET-14000 er dens avanserte utskriftsteknologi som gir sylskarpe og profesjonelle resultater. Uansett om du skriver ut bilder, dokumenter eller grafikk, vil denne skriveren levere utskrifter med imponerende kvalitet og detaljer. Den er perfekt for hjemmebruk, småbedrifter eller kontormiljøer som krever eksepsjonelle utskrifter.

Det som virkelig skiller EcoTank ET-14000 fra andre skrivere er dens innovative blekktanksystem. I stedet for tradisjonelle blekkpatroner har denne skriveren store, gjenfyllbare blekktanker. Du kan fylle på blekket enkelt og uten søl ved hjelp av blekkflasker. Dette betyr at du kan skrive ut store mengder dokumenter og bilder uten å bekymre deg for å løpe tom for blekk. Med dette systemet unngår du også unødvendig blekksvinn som ofte oppstår med engangsblekkpatroner, noe som er både kostnadsbesparende og miljøvennlig.

Epson EcoTank ET-14000 er utstyrt med avansert PrecisionCore-utskriftsteknologi som gir jevnere og mer detaljerte utskrifter. Den har også høy utskriftshastighet, slik at du får jobben gjort raskt og effektivt. Med denne skriveren kan du være trygg på at resultatene alltid blir av høyeste kvalitet.

Ikke bare imponerer EcoTank ET-14000 med sin utskriftskvalitet og smarte blekktanksystem, men den er også brukervennlig og pålitelig. Den har enkel installasjon og betjening, og dens robuste design gjør den til en pålitelig arbeidshest som vil tjene deg godt i mange år fremover.

Oppsummert

 • Smart blekktanksystem reduserer blekksvinn
 • Profesjonelle resultater og høy utskriftshastighet
 • Enkel installasjon og pålitelig bruk
 • Egnet for hjemmebruk, småbedrifter og kontormiljøer

LES MER

3. HP LaserJet Pro MFP M282nw – Beste laserprinter

HP LaserJet Pro MFP M282nw

SJEKK PRISEN →

HP LaserJet Pro MFP M282nw er en av de mest imponerende multifunksjonsskriverne der ute, og den leverer effektive utskrifter og praktiske funksjoner for alle dine kontorbehov.

En av de mest fremtredende egenskapene ved HP LaserJet Pro MFP M282nw er dens imponerende utskriftshastighet og kvalitet. Med denne skriveren kan du skrive ut dokumenter og bilder raskt og uten å gå på kompromiss med kvaliteten. Uansett om du skriver ut tekstdokumenter eller fargegrafikk, vil du få skarpe og klare utskrifter hver gang.

Multifunksjonsskriveren er utstyrt med kopierings-, skanne- og faksfunksjoner, noe som gjør den ekstra allsidig og nyttig i ethvert kontormiljø. Du får alt du trenger i én enhet, og det sparer plass og gjør arbeidsflyten mer effektiv. Med automatisk tosidig utskrift kan du også spare papir og redusere miljøpåvirkningen.

HP LaserJet Pro MFP M282nw er enkel å bruke, og den passer perfekt inn i små kontorer eller arbeidsgrupper. Med sin trådløse tilkobling kan du skrive ut direkte fra mobile enheter, noe som gir ekstra bekvemmelighet og fleksibilitet. Den har også en brukervennlig berøringsskjerm som gjør det enkelt å navigere og tilpasse innstillingene etter dine behov.

En annen bemerkelsesverdig funksjon er HPs JetIntelligence-teknologi, som gir mer utskrifter per tonerkassett og skarpere tekst og bilder. Dette bidrar til å redusere driftskostnadene og gir bedre utskriftskvalitet over tid.

Alt i alt er HP LaserJet Pro MFP M282nw den beste laserprinteren du kan få tak i akkurat nå.

Oppsummert

 • Imponerende utskriftshastighet og kvalitet
 • Allsidig med kopierings-, skanne- og faksfunksjoner
 • Enkel trådløs tilkobling for mobile enheter
 • JetIntelligence-teknologi gir flere utskrifter og bedre kvalitet

LES MER

4. Epson Ecotank ET-3850 – Masse funksjonalitet

Epson skriver Ecotank ET-3850

SJEKK PRISEN →

Epson Ecotank ET-3850 er en imponerende alt-i-ett-printer som kombinerer brukervennlighet, pålitelighet og utmerket funksjonalitet til en svært konkurransedyktig pris. Denne skjønnheten fra Epson-familien leverer uovertruffen verdi og imponerer med sin avanserte teknologi. Uansett om du trenger den til skolearbeid, hjemmekontor eller til og med småbedriftsbehov, vil ET-3850 ta utskriftsopplevelsen til nye høyder.

La oss starte med funksjonaliteten som gjør denne skriveren til en drøm å bruke. Først og fremst er det Epsons innovative Ecotank-system som setter ET-3850 i en klasse for seg selv. Istedenfor tradisjonelle blekkpatroner, kommer denne skriveren med store og enkelt påfyllbare blekktanker. Dette eliminerer behovet for hyppige blekkpatronbytter, og du kan enkelt fylle på blekk når det trengs uten søl eller bryderi.

Med ET-3850 får du også rikelig med tilkoblingsmuligheter. Den støtter både Wi-Fi og Ethernet, noe som gjør det enkelt å koble den til nettverket ditt og dele den med hele familien eller kontoret. I tillegg har den mobilutskriftsstøtte, slik at du kan skrive ut direkte fra smarttelefonen eller nettbrettet ditt. Glemt å skrive ut en viktig fil på vei til møtet? Ikke noe problem – ET-3850 har deg dekket!

Hastighet er også en nøkkelkomponent i denne imponerende enheten. Med en rask utskriftshastighet på opptil 15 sider per minutt for svart-hvitt og 8 sider per minutt for farger, vil du ikke måtte vente lenge på utskriftene dine. I tillegg er det automatisk tosidig utskrift, slik at du sparer både tid og papir.

Den medfølgende flatbed-skanneren gir deg også muligheten til å skanne dokumenter, bilder og bilder i høy kvalitet. Du kan også sende skannede filer direkte til e-post, noe som gjør deling av viktige dokumenter enkelt og problemfritt.

Oppsummert

 • Prisgunstig alt-i-ett-printer med avansert Ecotank-system
 • Rask utskriftshastighet og mobilutskriftsstøtte
 • Allsidige tilkoblingsmuligheter (Wi-Fi, Ethernet)
 • Kvalitetsskanner og automatisk tosidig utskrift

LES MER

5. Canon PIXMA MG2550S – Budsjett

Canon PIXMA MG2550S

SJEKK PRISEN →

Canon PIXMA MG2550S er en god printer som mange forbrukere er fornøyde med. Dette er en god modell som fungerer veldig bra og er nyttig i hverdagen. Dette er en flott og allsidig printer som fungerer godt på flere ulike områder, og spesielt yter gode bildeutskrifter.

Populær modell

I tillegg selges skriveren til en svært god pris, så det er ingen overraskelse at det er populært blant mange! Alt i alt er dette et veldig godt skrivervalg når du handler på budsjett.

Kompakt og allsidig 

Det er flere gode funksjoner i Canon PIXMA MG2550S. Canon er et svært anerkjent merke og de leverer produkter av høy kvalitet. Det er en funksjonell og allsidig printer som er svært kompakt i størrelsen, noe som er veldig nyttig, spesielt hvis printeren skal være på et hjemmekontor.

Printeren leverer svært gode fotoutskrifter og den nyttige, store touch-skjermen gjør det enkelt å bruke maskinen. Skriveren er utstyrt med et uttak for SD-kort, som er svært nyttig når det gjelder å skrive ut bilder.

Rimelig pris 

Denne printeren er svært prisgunstig og er derfor svært godt for den som handler printer på budsjett. Skrivehastigheten er litt langsom og noen opplever at printeren er litt høylytt i drift, men den gode prisen veier opp for dette for mange.

Likevel bør du vært oppmerksom på at dette er en printer av blekkstråle-varianten. Den drives med blekkpatroner og noen opplever at blekket må fylles rimelig ofte. Det vil innebære en del løpende kostnader for blekk hvis du ønsker å printe mye.

Alt i alt er dette et veldig godt valg for den som ønsker en god printer til hverdagsbruk uten å måtte investere for mye penger i produktet.

Fordeler:

 • Kompakt
 • Enkel i bruk
 • Allsidig
 • Prisgunstig

Ulemper 

 • Litt høylytt i drift

LES MER

6. HP Officejet Pro 9010 All-in-One – Allsidig skriver til hjemmekontoret

SJEKK PRISEN →

Dette er en printer som passer spesielt godt til bruk på hjemmekontor. Modellen er populær blant forbrukere som legger vekt på godt design og pålitelige funksjoner. Lydnivået ved printing er slett ikke for høyt, noe som er veldig greit når man jobber hjemmefra og ikke ønsker å bli distrahert av høye lyder fra skriveren.

Praktisk i bruk

HP Officejet Pro 9010 All-in-One – Multifunksjonsskriver er en svært brukervennlig og kompakt skriver som passer perfekt til bruk på hjemmekontoret. Denne modellen gir en veldig god utskriftskvalitet og fotoutskriftene er veldig klare og gode i fargene. Installasjonen er litt lang, men når den er gjennomført er skriveren enkel å bruke.

Allsidig 

HP Officejet Pro 9010 All-in-One – Multifunksjonsskriver er en multifunksjonell printer som fungerer svært godt både på et større kontor og på hjemmekontoret. Her vet du at du vil få et kvalitetsprodukt som vil fungere godt i hverdagen og vare lenge.

Fordeler:

 • Pent design
 • Praktisk og brukervennlig
 • Perfekt for hjemmekontor

Ulemper:

 • Litt mindre funksjoner enn visse andre modeller

LES MER


Hvorfor kjøpe en skriver til hjemmet?

I disse dager er det mer vanlig å jobbe hjemmefra, enten det er på deltid med kun et par dager i uken eller på fulltid. Da er det svært nyttig å ha en god skriver tilgjengelig på hjemmekontoret, for det blir nok aktuelt å printe iblant i forbindelse med både jobb og privatliv.

Uansett om du ønsker en liten printer som vil fungere godt til mindre skriverbehov eller du må printe mye og trenger en avansert og kraftig modell, så finnes det helt sikkert en skriver som er perfekt til ditt bruk.

Når du skal kjøpe en printer, er det flere ting du bør tenke på. Det er fordi det er svært mange ulike skrivere på markedet i dag, og det er slett ikke lett å vite hvilken modell du bør kjøpe.

Dette bør du tenke over når du skal kjøpe skriver

Det finnes mange ulike skrivere på markedet i dag og det er stor forskjell på prisnivå, yteevne, størrelse, funksjoner og design. Det er også stadig nye og oppdaterte modeller som introduseres på markedet.

Tenk på dine ønsker

Hvilken skriver som passer best for deg kommer både an på hva du ønsker og trenger når det gjelder funksjoner og hvilket budsjett du har. Derfor er det lurt at du gjør en del research og tenker over flere forskjellige aspekter ved dette før du bestemmer deg for hvilken printer du vil kjøpe.

Det er stor variasjon i funksjonene og egenskapene til de ulike skriverne vi finner til salgs i dag. Siden det er mange flotte gode modeller tilgjengelig, er det viktig å tenke over hva du ønsker og trenger av funksjoner i produktet du kjøper, slik at du kan finne modellen som passer best for deg og dine behov.

Trådløse

Det finnes skrivere med mange ulike funksjoner til ulike bruksbehov, blant annet trådløs tilkobling, innebygd scanning, alternativer for fotoutskrifter, A3-printing og så videre. I tillegg må du tenke over om du bør ha en blekkskriver eller en laserprinter, og hva som passer best til dine behov.

De fleste skriverne på markedet i dag er trådløse, noe som er svært nyttig og greit. Du vil finne gode og pålitelige kontorskrivere som skriver ut mange dokumenter veldig raskt, multifunksjonelle printere som gjør nesten alt du trenger og blekkskrivere som printer gode bilder i profesjonell kvalitet.

Ulike prisklasser

Siden det er mye variasjon i de ulike modellene, bør du tenke over hva budsjettet ditt er, og hva slags modell du har råd til å kjøpe.Det finnes mange gode printere i ulike prisklasser, til ulike formål og behov i hverdagen. Du trenger slett ikke betale mye for en veldig avansert printer hvis du egentlig kun trenger en basismodell, og samtidig er det ikke lurt å kjøpe en rimelig enkel skriver hvis du senere innser at du trenger flere gode funksjoner i printeren din og da må gå til innkjøp av en ny modell.

printer skriver test

Vær oppmerksom på blekkostnader

Vi vet nok alle hvor frustrerende det er når printeren går tom for blekk igjen, når vi føler at vi nettopp satte inn nye patroner. Blekk kan forsvinne fort når vi printer mye, og det er alltid lurt å ha ekstra patroner på lur slik at du ikke blir sittende fast i en klemme med noe som må skrives ut og en printer som nekter å fungere siden den er tom for magenta.

Tenk på blekket

Det er også slik at blekk til printer kan bli dyrt, både på kort sikt og i lengden. Derfor bør du tenke over hvordan blekket til de ulike printerne fungerer og sette deg inn i det når du velger hva slags skriver du vil kjøpe. Noen skrivere bruker veldig mye blekk, slik at du må fylle på svært ofte, men andre har et system som fungerer bedre.

Spar penger

Blekk er en løpende kostnad for printerbruket ditt, og det kan fort bli dyrt. Det er derfor lurt å investere litt tid i å gjøre research og få god oversikt over hvordan du kan redusere de løpende kostnadene for blekkpatroner og spare penger på printingen din.