fbpx

Printer test: Her er markedets 8 beste skrivere (2022)

Hvis du lurer på å kjøpe en ny printer, har du kommet til rett sted. Det finnes mange gode skrivere på markedet i dag, men før du går til innkjøp av ditt nye produkt, bør du få god oversikt over hvilke modeller som er tilgjengelige og hva som er fordelene med de ulike. Vi har derfor i denne printer test, laget en oversikt til deg med de beste innen ulike kategorier.

Vi har sammenlignet åtte av de beste printerne som er tilgjengelige på markedet i dag og gir deg her en oversikt over fordelene og ulempene med de forskjellige modellene i testen vår. Skriveren som står frem som vinneren i testen vår er HP LaserJet Pro MFP M227fdw – Multifunksjonsskriver, basert på produktspesifikasjoner og omtaler. Det er en veldig god og funksjonell printer med godt design og flotte funksjoner, som både er brukervennlig og nyttig i hverdagen.

VÅRE favoritter

 • Avansert teknologi
 • Kompakt størrelse og pent utseende
 • Smart og økonomisk blekksystem
SJEKK PRISEN →
 • Kompakt
 • Brukervennlig
 • Kjapp skriverhastighet
SJEKK PRISEN →
 • Kompakt
 • Enkel i bruk
 • Allsidig
SJEKK PRISEN →

Printer test: Her er årets vinnere

BILDE PRODUKT
HP LaserJet Pro MFP M227fdw
Denne flotte skriveren er spesielt god for de som ønsker en laserskriver. Modellen har avanserte funksjoner og et godt design.
SJEKK PRISEN →
Epson EcoTank ET-2720
Denne gode skriveren er perfekt for deg som ønsker å investere litt mer i en dyrere modell. Her vil du finne flere gode og avanserte funksjoner. På grunn av den høyere prisen er ikke modellen riktig for alle, men et flott premium valg for den som ønsker en svært god skriver.
SJEKK PRISEN →
Canon PIXMA MG2550S
Dersom du har lyst på en god og nyttig skriver til en grei pris, er dette et veldig godt valg. Dette er en fin modell som som vil fungere veldig godt for printerbehovene dine i hverdagen og for en veldig god pris.
SJEKK PRISEN →
HP Envy Photo 7134 All-in-One
Printeren står frem som vinneren av testen vår på grunn av sitt gode design, nyttige funksjoner og rimelige pris. De fleste som ønsker seg en god printer til hverdagsbruk vil være veldig fornøyd med denne.
SJEKK PRISEN →
HP Color LaserJet Pro MFP 
Ønsker du en printer som kan skrive ut det du trenger raskt og enkelt,gjør du et godt valg her. Du får du mye for pengene og skriveren vil fungere veldig bra for de fleste av oss.
SJEKK PRISEN →
Canon PIXMA IX6850
Her har du en flott skriver som passer best for de som ønsker en liten og kompakt skriver som ikke tar opp for mye plass. Modellen er veldig brukervennlig og er derfor perfekt for nybegynnere.
SJEKK PRISEN →
HP Officejet Pro 9010 All-in-One 
Denne gode printeren fra HP har et bra design og er svært allsidig i bruk. Den er også enkel å bruke og vil fungere godt for de fleste forbrukere.
SJEKK PRISEN →

1. HP LaserJet Pro MFP M227fdw – Beste laserskriver

SJEKK PRISEN →

HP LaserJet Pro MFP M227fdw – Multifunksjonsskriver fra det gode merket HP er en laserskriver. Laserskrivere er kjent for å være mye raskere enn blekkskrivere, så det er ikke rart at mange trives godt med en laserskriver. Denne modellen har svært gode funksjoner og passer veldig godt for et hjemmekontor eller til bruk for en mindre bedrift.

Multifunksjonell 

En printer for de som ønsker seg en multifunksjonell skriver med svært god bildekvalitet og som er svært rask når det gjelder skriverhastighet. HP LaserJet Pro MFP M227fdw – Multifunksjonsskriver leverer veldig gode fotoutskrifter og laserkopier.

Godt design

Skriveren har et godt design og tar seg flott ut. Den er svært brukervennlig og enkel å forstå seg på. Printeren er større enn flere av de andre modellene i testen vår og vil nok ikke passe like godt til de som har lite plass på hjemmekontoret og ønsker en kompakt eller bærbar skriver.

Fordeler:

 • Kompakt
 • Brukervennlig
 • Kjapp skriverhastighet

Ulemper:

 • Stor i størrelsen
 • Høy pris

LES MER


2. Epson EcoTank ET-2720 – Premium

SJEKK PRISEN →

Denne flotte skriveren fra det svært gode merket Epson er et godt valg for de som ønsker seg et godt produkt som er fullspekket av gode funksjoner, og som tar seg godt ut i tillegg.  Epson EcoTank ET-2720 Multifunksjon er både flott i utseende og avansert, med mange gode egenskaper.

Premiumvalget

Skriveren kan printe ut mange ulike typer dokumenter og fotokvaliteten er svært god. Den kompakte og funksjonelle modellen er perfekt for de som vil investere i litt mer i en dyrere printer som vil vare lenge og fungere godt. Samtidig innebærer den høye prisen at printeren ikke passer til alle forbrukere og mange vil oppleve at en rimeligere modell vil fungere like godt.

Godt blekksystem 

Selv om printeren i seg selv koster mer, har den et svært godt blekksystem som kan være billigere i lengden enn visse andre skrivere. Maskinen leveres med to sett blekkflasker, så det vil være en stund til du trenger å skifte ut blekket.

I denne andre generasjonen av EcoTank-skrivere har Epson forbedret sitt gjenfyllbare blekksystem, noe som er veldig bra. Her vil det være mulig å fylle på blekkpatronene når du går tom, noe som er svært kostnadseffektivt. Blekket varer også lenge i denne printeren, så her er det penger å spare på blekk!

Multifunksjonell

Epson EcoTank ET-2720 multifunksjon har flere gode funksjoner som fungerer svært godt. Blant annet kan den skrive ut i A3 og det er det absolutt ikke alle skrivere som kan. Bildeprinting fungerer veldig godt med modellen, siden den gir bilder med veldig gode farger og flott detaljgjengivelse. I tillegg er det svært nyttig at denne printeren gjør det så enkelt å skrive ut direkte fra mobiltelefonen. Det er jo veldig mange av oss som nå til dags tar bilder med mobiltelefonen, og det er en enkel og smidig prosess å skrive ut fra mobilen med denne gode printeren.

Fordeler:

 • Avansert teknologi
 • Kompakt størrelse og pent utseende
 • Smart og økonomisk blekksystem

Ulemper:

 • Høy pris i forhold til de andre modellene i testen
 • Installasjon tar litt lang tid

LES MER


3. Canon PIXMA MG2550S – Budsjett

Canon PIXMA MG2550S

SJEKK PRISEN →

Canon PIXMA MG2550S er en god printer som mange forbrukere er fornøyde med. Dette er en god modell som fungerer veldig bra og er nyttig i hverdagen. Dette er en flott og allsidig printer som fungerer godt på flere ulike områder, og spesielt yter gode bildeutskrifter.

Populær modell

I tillegg selges skriveren til en svært god pris, så det er ingen overraskelse at det er populært blant mange! Alt i alt er dette et veldig godt skrivervalg når du handler på budsjett.

Kompakt og allsidig 

Det er flere gode funksjoner i Canon PIXMA MG2550S. Canon er et svært anerkjent merke og de leverer produkter av høy kvalitet. Det er en funksjonell og allsidig printer som er svært kompakt i størrelsen, noe som er veldig nyttig, spesielt hvis printeren skal være på et hjemmekontor.

Printeren leverer svært gode fotoutskrifter og den nyttige, store touch-skjermen gjør det enkelt å bruke maskinen. Skriveren er utstyrt med et uttak for SD-kort, som er svært nyttig når det gjelder å skrive ut bilder.

Rimelig pris 

Denne printeren er svært prisgunstig og er derfor svært godt for den som handler printer på budsjett. Skrivehastigheten er litt langsom og noen opplever at printeren er litt høylytt i drift, men den gode prisen veier opp for dette for mange.

Likevel bør du vært oppmerksom på at dette er en printer av blekkstråle-varianten. Den drives med blekkpatroner og noen opplever at blekket må fylles rimelig ofte. Det vil innebære en del løpende kostnader for blekk hvis du ønsker å printe mye.

Alt i alt er dette et veldig godt valg for den som ønsker en god printer til hverdagsbruk uten å måtte investere for mye penger i produktet.

Fordeler:

 • Kompakt
 • Enkel i bruk
 • Allsidig
 • Prisgunstig

Ulemper 

 • Litt høylytt i drift

LES MER


4. HP Envy Photo 7134 All-in-One – Best i test

Printer test: her er våre favoritter

SJEKK PRISEN →

Med denne flotte modellen fra det anerkjente merket HP får du alt du trenger i et moderne og god skriver. HP Envy Photo 7134 All-in-One Blekkskriver Multifunksjon er utstyrt med mange nyttige funksjoner og egenskaper som vil komme godt med i hverdagen din. Printeren kommer med en svært nyttig og god app, som er veldig grei å bruke. Den har en flott intuitiv touch screen, og har også god skrivehastighet.

Best i test

Av alle de mange gode printerne du finner på markedet i dag, gikk denne av med seieren i testen vår fordi det er en printer av god kvalitet, den er brukervennlig og har et smart og pent design.

Gode funksjoner, spesielt for print av bilder

Dette er en allsidig og grei printer som har gode funksjoner og fungerer spesielt godt for å printe foto. Printeren klarer også å skrive ut både fargebilder og dokumenter i svart/hvitt kjapt, som er svært nyttig. Det er jo veldig kjedelig å måtte vente ved printeren, når den bruker lang tid på å skrive ut det du trenger! Bildekvaliteten er også svært god, med god gjengivelse av detaljer.

Enkel og grei å bruke

Printeren er både enkel og grei å bruke. Selve skriveren er kompakt, så den tar ikke opp for mye plass hvis den skal være på hjemmekontoret. Den er også stillegående, noe som er veldig greit i hverdagen. Et lite problem noen forbrukere rapporterer, er at blekkpatronene muligens er litt små i forhold til en del andre patroner på markedet.

Fordeler:

 • Smarte funksjoner
 • Nyttig app
 • Stillegående
 • Rask fotoutskrift
 • Brukervennlig
 • Testvinner

Ulemper:

 • Noen forbrukere opplever at blekkpatronene er litt små

LES MER


5. HP Color LaserJet Pro MFP – Beste skriverhastighet

HP Color LaserJet Pro MFP

SJEKK PRISEN →

Dette er en svært god skriver som fungerer spesielt godt når det gjelder skriverhastighet. HP Color LaserJet Pro MFP er et veldig godt produkt med mange nyttige egenskaper og den er testens vinner når det gjelder skriverhastighet. Hvis du trenger en printer som arbeider raskt, er dette et fantastisk godt valg for deg.

All-rounder

HP Color LaserJet Pro MFP er et veldig godt all-rounder valg for mange av oss. Det er en effektiv multifunksjonsskriver som leverer svært gode fargeutskrifter. Printeren er enkel å installere og er veldig intuitiv og grei i bruk. Modellen har gode funksjoner, skriver ut raskt og leverer dokumenter av god kvalitet, enten det er tekstdokumenter eller bilder du vil printe.

Brukervennlig

HP Color LaserJet Pro MFP er utviklet med nyskapende og innovativ teknologi og har mange gode egenskaper og funksjoner. Skriveren er utstyrt med flere integrerte sikkerhetsfunksjoner som sørger for at informasjonen din er trygg og du vil få varsler dersom det oppstår et sikkerhetsproblem.

Det er også en mer miljøvennlig modell, siden den er utstyrt med en automatisk av-og-på teknikk som sørger for at den sparer energi. I tillegg har den også fokus på å spare papir, med dobbeltsidig utskrift konfigurert som standardvalget på printeren.

Fordeler:

 • God teknologi
 • Brukervennlig
 • Høy skriverhastighet

Ulemper:

 • Noen brukere opplever problemer med å forstå et par av skriverens funksjoner

LES MER


6. Canon PIXMA IX6850 – Beste kompakte skriver

SJEKK PRISEN →

Dette er en flott, kompakt modell som er svært brukervennlig. På grunn av den lille størrelsen, får printeren god plass selv på små områder og på mindre hjemmekontor. Skriveren er perfekt for de som ikke er vant til å bruke printere, fordi den er veldig enkel å bruke og lett å forstå seg på.

Multifunksjonell

Dette er en multifunksjonell enheten som både kan skrive ut vanlige tekstdokumenter, gode fargeutskrifter og A3-utskrifter. Bildeutskriftene Canon PIXMA IX6850 leverer er av svært god kvalitet og det er mange som synes det er veldig nyttig å kunne skrive ut i A3-format.

Enkel i bruk 

En flott skriver er både lett å bruke og enkel å installere. Mange forbrukere opplever at dette er en veldig god modell for de som ikke er spesielt kjent med skrivere, fordi den er såpass enkel å forstå seg på. Canon PIXMA IX6850 er likevel ikke spesielt rask når det gjelder utskrift og touchscreenen er ganske liten, noe som kan være et problem for enkelte.

Fordeler:

 • Kompakt og liten, perfekt for små kontor
 • Veldig god for nybegynnere
 • Enkel i bruk

Ulemper:

 • Litt treg skriverhastighet
 • Liten touchscreen

LES MER


8. HP Officejet Pro 9010 All-in-One – Allsidig skriver til hjemmekontoret

SJEKK PRISEN →

Dette er en printer som passer spesielt godt til bruk på hjemmekontor. Modellen er populær blant forbrukere som legger vekt på godt design og pålitelige funksjoner. Lydnivået ved printing er slett ikke for høyt, noe som er veldig greit når man jobber hjemmefra og ikke ønsker å bli distrahert av høye lyder fra skriveren.

Praktisk i bruk

HP Officejet Pro 9010 All-in-One – Multifunksjonsskriver er en svært brukervennlig og kompakt skriver som passer perfekt til bruk på hjemmekontoret. Denne modellen gir en veldig god utskriftskvalitet og fotoutskriftene er veldig klare og gode i fargene. Installasjonen er litt lang, men når den er gjennomført er skriveren enkel å bruke.

Allsidig 

HP Officejet Pro 9010 All-in-One – Multifunksjonsskriver er en multifunksjonell printer som fungerer svært godt både på et større kontor og på hjemmekontoret. Her vet du at du vil få et kvalitetsprodukt som vil fungere godt i hverdagen og vare lenge.

Fordeler:

 • Pent design
 • Praktisk og brukervennlig
 • Perfekt for hjemmekontor

Ulemper:

 • Litt mindre funksjoner enn visse andre modeller

LES MER


Hvorfor kjøpe en skriver til hjemmet?

I disse dager er det mer vanlig å jobbe hjemmefra, enten det er på deltid med kun et par dager i uken eller på fulltid. Da er det svært nyttig å ha en god skriver tilgjengelig på hjemmekontoret, for det blir nok aktuelt å printe iblant i forbindelse med både jobb og privatliv.

Uansett om du ønsker en liten printer som vil fungere godt til mindre skriverbehov eller du må printe mye og trenger en avansert og kraftig modell, så finnes det helt sikkert en skriver som er perfekt til ditt bruk.

Når du skal kjøpe en printer, er det flere ting du bør tenke på. Det er fordi det er svært mange ulike skrivere på markedet i dag, og det er slett ikke lett å vite hvilken modell du bør kjøpe.

Dette bør du tenke over når du skal kjøpe skriver

Det finnes mange ulike skrivere på markedet i dag og det er stor forskjell på prisnivå, yteevne, størrelse, funksjoner og design. Det er også stadig nye og oppdaterte modeller som introduseres på markedet.

Tenk på dine ønsker

Hvilken skriver som passer best for deg kommer både an på hva du ønsker og trenger når det gjelder funksjoner og hvilket budsjett du har. Derfor er det lurt at du gjør en del research og tenker over flere forskjellige aspekter ved dette før du bestemmer deg for hvilken printer du vil kjøpe.

Det er stor variasjon i funksjonene og egenskapene til de ulike skriverne vi finner til salgs i dag. Siden det er mange flotte gode modeller tilgjengelig, er det viktig å tenke over hva du ønsker og trenger av funksjoner i produktet du kjøper, slik at du kan finne modellen som passer best for deg og dine behov.

Trådløse

Det finnes skrivere med mange ulike funksjoner til ulike bruksbehov, blant annet trådløs tilkobling, innebygd scanning, alternativer for fotoutskrifter, A3-printing og så videre. I tillegg må du tenke over om du bør ha en blekkskriver eller en laserprinter, og hva som passer best til dine behov.

De fleste skriverne på markedet i dag er trådløse, noe som er svært nyttig og greit. Du vil finne gode og pålitelige kontorskrivere som skriver ut mange dokumenter veldig raskt, multifunksjonelle printere som gjør nesten alt du trenger og blekkskrivere som printer gode bilder i profesjonell kvalitet.

Ulike prisklasser

Siden det er mye variasjon i de ulike modellene, bør du tenke over hva budsjettet ditt er, og hva slags modell du har råd til å kjøpe.Det finnes mange gode printere i ulike prisklasser, til ulike formål og behov i hverdagen. Du trenger slett ikke betale mye for en veldig avansert printer hvis du egentlig kun trenger en basismodell, og samtidig er det ikke lurt å kjøpe en rimelig enkel skriver hvis du senere innser at du trenger flere gode funksjoner i printeren din og da må gå til innkjøp av en ny modell.

Vær oppmerksom på blekkostnader

Vi vet nok alle hvor frustrerende det er når printeren går tom for blekk igjen, når vi føler at vi nettopp satte inn nye patroner. Blekk kan forsvinne fort når vi printer mye, og det er alltid lurt å ha ekstra patroner på lur slik at du ikke blir sittende fast i en klemme med noe som må skrives ut og en printer som nekter å fungere siden den er tom for magenta.

Tenk på blekket

Det er også slik at blekk til printer kan bli dyrt, både på kort sikt og i lengden. Derfor bør du tenke over hvordan blekket til de ulike printerne fungerer og sette deg inn i det når du velger hva slags skriver du vil kjøpe. Noen skrivere bruker veldig mye blekk, slik at du må fylle på svært ofte, men andre har et system som fungerer bedre.

Spar penger

Blekk er en løpende kostnad for printerbruket ditt, og det kan fort bli dyrt. Det er derfor lurt å investere litt tid i å gjøre research og få god oversikt over hvordan du kan redusere de løpende kostnadene for blekkpatroner og spare penger på printingen din.