fbpx

Overmadrass test: Her årets 5 Vinnere i 2023 (Anmeldelse)

Vi har i denne overmadrass testen sammenlignet ulike modeller på markedet, slik at det skal være lettere for deg å velge modellen som best passer deg. Vi har ikke selv testet modellene, men baserer oss på andre tilgjengelige kilder og beskrivelser. Etter dommerpanelets sammenligning og analyser var det ingen tvil hvem vinneren var og det var Prestige madrassen fra bedre nætter. Den er rimelig og er en av de mest komfortable madrassene. Den gir deg støtten hvor du trenger den meste og den tette kjernen sørger for at du sover godt uansett hva du veier. Du kan finne Prestige madrassen på bedre nætter her.

I listen nedenfor finner du de beste madrassene. I vår link sender vi deg til en madrass størrelse, men merk deg at hver enkelt madrass finnes i flere størrelser hos sovbedre.no – slik får gleden av å velge fritt mellom alle, uavhengig hvilken størrelse du trenger.

Er du ikke fornøyd med madrassen du kjøper har du 100 dagers prøve hos bedre nætter.

Overmadrass test: Her er våre favoritter

BILDE PRODUKT
Essential Rönd 90x210
Essential Rönd er den beste overmadrassen på markedet, med naturlatex-kjerne og probiotikabehandlet trekk som bekjemper allergener og husstøvmidd. Den gir en førsteklasses søvnopplevelse med god støtte og komfort.
SJEKK PRISEN →
Essential Rönd 140x200
Dette er samme overmadrass som testvinneren i størrelse 140x200. Med naturlatex-kjerne og probiotikabehandlet trekk som bekjemper allergener og husstøvmidd gir Essential Rönd en førsteklasses søvnopplevelse med god støtte og komfort.
SJEKK PRISEN →
Essential Rönd 160x200
Dette er samme overmadrass som testvinneren i størrelse 160x200. Med naturlatex-kjerne og probiotikabehandlet trekk som bekjemper allergener og husstøvmidd gir Essential Rönd en førsteklasses søvnopplevelse med god støtte og komfort.
SJEKK PRISEN →
Essential Rönd 180x200
Dette er samme overmadrass som testvinneren i størrelse 180x200. Med naturlatex-kjerne og probiotikabehandlet trekk som bekjemper allergener og husstøvmidd gir Essential Rönd en førsteklasses søvnopplevelse med god støtte og komfort.
SJEKK PRISEN →
Essential Rönd 180x210
Dette er samme madrass som testvinneren i størrelse 180x210. Med naturlatex-kjerne og probiotikabehandlet trekk som bekjemper allergener og husstøvmidd gir Essential Rönd en førsteklasses søvnopplevelse med god støtte og komfort.
SJEKK PRISEN →

1. Essential Rönd 90×210 – Best i test

Essential Rönd Overmadrass

SJEKK PRISEN →

Essential Rönd er en eksepsjonell overmadrass som har tatt markedet med storm og vi er ikke overrasket over at den har blitt vår klare testvinner. La oss utforske hvorfor denne overmadrassen skiller seg ut fra konkurrentene.

Essential Rönd sin kjerne er det som virkelig gjør den unik. Med en høyde på 60 mm og en 100% naturlatex-kjerne som er OEKO-TEX®-sertifisert, er den både støttende og miljøvennlig. Naturlatexen er ikke bare ideell for miljøet, men gir også en behagelig støtte som tilpasser seg kroppens konturer. Så uansett om du er en side-, mage- eller ryggsøvner, vil Rönd gi deg den riktige mengden støtte for en god natts søvn.

Men det stopper ikke der. Det OEKO-TEX®-sertifiserte trekket til Rönd har også sine unike fordeler. Probiotikabehandlingen med naturlige melkesyrer gjør dette trekket til husstøvmiddens verste mareritt. Husstøvmidd, som ofte trives i varme sengemiljøer, blir effektivt eliminert av Rönd-trekkets probiotiske egenskaper. Dette betyr at du kan nyte et allergivennlig og sunt sengemiljø, uten bekymringer for uønskede sengebakterier.

Vi vet alle hvor irriterende det kan være når overmadrassen sklir rundt om natten. Men med Rönd trenger du ikke bekymre deg for det lenger. Undersiden av overmadrassen er dekket med anti-skli materiale, slik at den forblir på plass gjennom hele natten, og du kan sove uforstyrret.

Essential Rönd er ikke bare en overmadrass, den er en investering i din egen søvnkvalitet. Med dens naturlige latekskjerne og probiotikabehandlede trekk, gir den deg den beste mulige støtten og et miljø som avskyr husstøvmidd.

Oppsummert

 • Naturlatex-kjerne gir god støtte
 • Probiotikabehandlet trekk bekjemper allergener
 • Anti-skli materiale holder den på plass
 • Beste overmadrassen med førsteklasses søvnopplevelse

LES MER

2. Essential Rönd 140×200 – Beste til 140×200 seng

Essential Rönd

SJEKK PRISEN →

Dette er den samme overmadrass som testvinneren i størrelsen 140×200, og er derfor klart beste madrass i den størrelsen.

En av de mest unike egenskapene til Essential Rönd er kjernekonstruksjonen. Kjernen, som er laget av 100% naturlatex og har en høyde på 60 mm, er både OEKO-TEX®-sertifisert, støttende og miljøvennlig. Denne naturlatexen gir ikke bare et miljøvennlig alternativ, men gir også en behagelig støtte som tilpasser seg til kroppens form. Uavhengig av om du sover på siden, magen eller ryggen, vil Rönd tilby akkurat den rette støtten for en behagelig søvn.

Rönd skiller seg ut med flere enn bare én unik egenskap. Trekket, som også er OEKO-TEX®-sertifisert, er behandlet med probiotika med naturlige melkesyrer, noe som gjør det til et uønsket miljø for husstøvmidd. Disse skapningene, som ofte finner behag i varme senger, blir effektivt eliminert av trekkets probiotiske funksjoner. Dermed kan du sove trygt og sunt, uten bekymringer for uønskede mikroorganismer i sengen.

Anti-skli-materialet på undersiden av overmadrassen sørger for at du ikke trenger å irritere deg over at madrassen sklir rundt om natten. Rönd sørger for en uforstyrret søvn ved å holde seg på plass gjennom hele natten.

Essential Rönd er mer enn bare en overmadrass, det er en investering i god søvnkvalitet. Med en naturlatexkjerne og et probiotikabehandlet trekk, tilbyr den deg en optimal støtte og et allergivennlig sengemiljø.

Oppsummert

 • Størrelse: 140×200
 • Naturlatex-kjerne gir god støtte
 • Probiotikabehandlet trekk bekjemper allergener
 • Anti-skli materiale holder den på plass

LES MER

3. Essential Rönd 160×200 – Beste til 160×200 seng

SJEKK PRISEN →

Dette er den samme overmadrass som testvinneren i størrelsen 160×200, og er derfor klart beste overmadrass i den størrelsen.

Et av kjennetegnene ved Essential Rönd er den unike kjernekonstruksjonen. Denne overmadrassen har en kjerne laget av 100% naturlatex som er OEKO-TEX®-sertifisert, noe som betyr at den er både støttende og miljøvennlig. Med en høyde på 60 mm, gir denne naturlatexkjernen ikke bare fordeler for miljøet, men gir også komfort og støtte som former seg etter kroppen. Dette sikrer at enten du er en side-, mage- eller ryggsøvner, vil Rönd tilby den perfekte støtten for en komfortabel natts søvn.

Men Rönd’s distinkte funksjoner slutter ikke med kjernen. Overmadrassens trekk, også OEKO-TEX®-sertifisert, er infundert med probiotika med naturlige melkesyrer, noe som skaper et ugunstig miljø for husstøvmidd. Disse mikroorganismene, som vanligvis trives i sengens varme miljø, blir effektivt bekjempet av trekkets probiotiske funksjoner. Resultatet er en allergivennlig og sunn søvnopplevelse, fri for bekymringer om uønskede sengebakterier.

I tillegg, bekymringene over en skliende overmadrass om natten blir eliminert med Rönd. Undersiden av overmadrassen har et anti-skli materiale, noe som sikrer at madrassen forblir på plass gjennom hele natten for en uforstyrret søvn.

Essential Rönd er mer enn bare en overmadrass, den er en verdifull investering i din søvnkvalitet. Med sin unike naturlatexkjerne og sitt probiotikabehandlede trekk, tilbyr Rönd den høyeste graden av støtte og et sengeklima som er uvennlig for husstøvmidd.

Oppsummert

 • Størrelse: 160×200
 • Naturlatex-kjerne gir god støtte
 • Probiotikabehandlet trekk bekjemper allergener
 • Anti-skli materiale holder den på plass

LES MER

4. Essential Rönd 180×200 – Beste til 180×200 seng

SJEKK PRISEN →

Dette er den samme overmadrass som testvinneren i størrelsen 180×200, og er derfor klart beste overmadrass i den størrelsen.

Det første aspektet vi legger merke til med Essential Rönd er dens unike kjerne. Denne kjernen er laget av 100% OEKO-TEX®-sertifisert naturlatex, som sikrer både støtte og miljøvennlighet. Med en høyde på 60 mm gir denne naturlatexkjernen ikke bare en miljøvennlig løsning, men også en komfortabel støtte som tilpasser seg kroppens konturer. Dette betyr at enten du er en side-, mage- eller ryggsøvner, vil Rönd gi deg den optimale støtten for en god natts søvn.

Rönd stopper imidlertid ikke ved kjernen. Trekket til overmadrassen, som også er OEKO-TEX®-sertifisert, er behandlet med probiotika med naturlige melkesyrer. Dette gjør det til en fiende for husstøvmidd, som typisk trives i varme senger. Med trekkets probiotiske egenskaper blir disse mikroorganismene effektivt eliminert, noe som lar deg sove trygt i et sunt og allergivennlig miljø, uten bekymringer for uønskede sengebakterier.

En annen ting med Essential Rönd er at den også har løst problemet med overmadrasser som glir om natten. Med et anti-skli materiale på undersiden, vil Rönd overmadrassen forblir på plass gjennom hele natten, sikrer en uforstyrret søvn.

Investeringen i Essential Rönd er mer enn bare å kjøpe en overmadrass, det er en investering i bedre søvnkvalitet. Med dens unike naturlatexkjerne og sitt probiotikabehandlede trekk, gir Rönd deg den beste støtten og et uvennlig miljø for husstøvmidd.

Oppsummert

 • Størrelse: 180×200
 • Naturlatex-kjerne gir god støtte
 • Probiotikabehandlet trekk bekjemper allergener
 • Anti-skli materiale holder den på plass

LES MER

5. Essential Rönd 180×210 – Beste til 180×210 seng

SJEKK PRISEN →

Dette er den samme overmadrass som testvinneren i størrelsen 180×210, og er derfor klart beste madrass i den størrelsen.

Kjernen, laget av 100% OEKO-TEX®-sertifisert naturlatex, gir både støtte og tar hensyn til miljøet. Den har en høyde på 60 mm og tilbyr ikke bare en miljøvennlig løsning, men også en komfortabel støtte som tilpasser seg kroppens form. Så, om du sover på ryggen, siden eller magen, vil Rönd sikre den ideelle støtten for en god natts søvn.

Men det er mer som gjør Rönd unik. Trekket, også OEKO-TEX®-sertifisert, har gjennomgått en probiotisk behandling med naturlige melkesyrer. Dette gjør det til en skrekkelig plass for husstøvmidd, som ofte trives i varme senger. Den probiotiske egenskapen i trekket eliminerer effektivt disse organismene, noe som betyr at du kan sove i et allergivennlig og sunt miljø, uten å bekymre deg for uønskede bakterier i sengen.

Essential Rönd har også tenkt på den irriterende skliingen som kan skje med overmadrasser om natten. Med anti-skli materiale på undersiden, vil Rönd overmadrassen holde seg på plass gjennom hele natten, og sikre at søvnen din forblir uforstyrret.

Å investere i Essential Rönd er ikke bare å kjøpe en overmadrass, det er å investere i en bedre søvnkvalitet. Med sin unike kjerne av naturlatex og sitt probiotisk behandlede trekk, tilbyr Rönd både topp støtte og et miljø som er utrivelig for husstøvmidd.

Oppsummert

 • Størrelse: 180×210
 • Naturlatex-kjerne gir god støtte
 • Probiotikabehandlet trekk bekjemper allergener
 • Anti-skli materiale holder den på plass

LES MER


Når burde du kjøpe ny madrass

Hvis du ikke klarer å sove godt på grunn av smerter i ledd og musklerkan vi trygt si at du ikke har en god nok seng.Når du våkner opp med du tenker på hvor du har vondt er det i ryggen, knærne, nakken eller skuldrene. hvis du kjenner en i disse stedene Kan det være at madrassen din ikke er tilpasset godt nok til kroppen og formen din. et annet tegn på at det er tenkt og bytte madrass er hvis det er tidlige tegn på hvor du har logget altså at kroppsfasongen din vises godt i madrassen.

Dette er et godt tegn på at du har brukt madrassen i en god stund som fører til at madrassen synker i midten.

Nei før du insisterer 1000 en ny madrass er viktig å utelukke andre faktorer som kan gi smerter i nakken. det Vi oftest ser hvis du sliter med nakkesmerter er at du har en feil pute. Vi anbefaler å bytte ut putene og se hvordan dette påvirker smertene dine før du eventuelt skal kjøpe ny madrass.

Hvordan velge riktig madrass type?

alle madrasser ser like ut, Det er en pose fylt med stoff som gjør at de er myke å ligge på. det eldste madrassene som vi kjenner til er fylt med blader og planter for å gjøre sove opplevelsen bedre. Heldigvis har vi kommet noe lengre og i dag Finnes det en rekke forskjellige typer madrasser som du kan velge mellom. disse er skum, spring senger eller hybrid.

Hver eneste type har sine egne positive sider og negative sider, og hvilken du skal velge skal vi finne ut i løpet av denne artikkelen.

det første punktet som må være på plass er komfort en. når du kjøper en madrass gjennom oss har du 100 dagers prøvekjøp hos bedre netter. hvis du ikke er helt fornøyd med sengen når du tester den blir det som oftest heller ikke noe bedre for mange tenker at madrassen trenger litt utvidelse er det tilpasning, Men de mener at Hvor får en skal være på plass fra dag 1. er den ikke gå når du tester den er det best at du leverer den tilbake.

Hvis du skal kjøpe en madrass andre steder enn vår promotere leverandør anbefaler vi å teste av madrassene i butikken eller hos venner først slik at du får en opplevelsene på hvordan madrassen er og føles.

Er den myk og kompakt nok?

og samme prinsippene gjelde når vi tester en madrass Så når vi tester klær. selv om butikkene har sine mål enheter er det forskjellige fra butikk til butikk, samme gjelder det på madrasser punkt likevell om det står at madrassen Er myk er det ikke sikkert at den er så mye som du hadde ønsket. eller at du går på butikken og tester den hardeste madrassen nå og deretter går nedover gradvis slik at du finner det perfekte punktet for deg.

Vil du ha en madrass som holder deg varm eller kjøler deg

Det finnes en rekke forskjellige madrasser i dag og noen av disse har muligheten til å kjøre deg eller varme deg. hvis det er en som sliter med svette på natten er det viktig at du velger en madrass som gir deg den luft gjennomtrengningen som du ønsker. Hvis du fryser på natten gjelder det omvendte. Kan du finne en madrass som holder godt på varmen slik at du kan holde kroppstemperaturen i løpet av natten.

 Er kanten stødig nok for deg?

hvis du liker å sitte på kanten av sengen er det viktig at madrassen har en kompakt kant som er egnet for å sitte på. spring senger har vanligvis en kraftigere konstruksjon som lar deg sitte på sengekanten uten at det ødelegger Hverken sengen eller stoffet i morgen. Vi anbefaler springer penger til deg som liker en stødig sengekant da Disse har en tendens til å bli enda mer robust Jo mere du sitter på de. hybrid og skummadrasser kan også gi deg denne støtten, men det er vanskelig å vite dette før du har testet den selv.

Skal partneren din også sove i sengen

Hvis du har en Partner er det viktig at begge to er enige om kjøpet og får testet madrassen. Dette kan være krevende hvis dere begge Jeg har ulike preferanser. Derfor er det viktig å ta med begge på test runden eller ved sisden av deg når du kjøper madrassen på nettet slik at dere begge kan ha en mening på kjøpet.

Hvis dere ikke finner en madrass som passer til begge Har dere flere muligheter som å kjøpe en spesialseng som har muligheten til å justere følelsen på hver enkelt side. da disse kan koste mye har dere også muligheten til å kjøpe en overmadrass som er mykere på den ene siden og hardere på den andre siden. hvis dette er noe du kunne vurdere Kan du sjekke ut vår overmadrass test der vi vurderer Norges beste i madrasser..