fbpx

Overmadrass test: Her årets 5 Vinnere i 2022 (Anmeldelse)

Vi har i denne overmadrass testen sammenlignet ulike modeller på markedet, slik at det skal være lettere for deg å velge modellen som best passer deg. Vi har ikke selv testet modellene, men baserer oss på andre tilgjengelige kilder og beskrivelser. Etter dommerpanelets sammenligning og analyser var det ingen tvil hvem vinneren var og det var Prestige madrassen fra bedre nætter. Den er rimelig og er en av de mest komfortable madrassene. Den gir deg støtten hvor du trenger den meste og den tette kjernen sørger for at du sover godt uansett hva du veier. Du kan finne Prestige madrassen på bedre nætter her.

I listen nedenfor finner du de beste madrassene. I vår link sender vi deg til en madrass størrelse, men merk deg at hver enkelt madrass finnes i flere størrelser hos sovbedre.no – slik får gleden av å velge fritt mellom alle, uavhengig hvilken størrelse du trenger.

Er du ikke fornøyd med madrassen du kjøper har du 100 dagers prøve hos bedre nætter.

VÅRE favoritter

 • Favorittprodukt
 • Ekstra pustende, sterk og smidig
 • 100% naturlig produkt
SJEKK PRISEN →
 • Lateks kjerne
 • Anbefales tverst på vektklasser
 • Vaskbart betrekk
SJEKK PRISEN →
 • Favorittprodukt
 • Ekstra pustende, sterk og smidig
 • 100% naturlig produkt
SJEKK PRISEN →

Overmadrass test: Her er våre favoritter

BILDE PRODUKT
Prestige
Dette er en behagelig overmadrass til en meget god pris. Ingen kombinerer pris og kvalitet bedre enn denne, noe som gjør den til vår favoritt.
SJEKK PRISEN →
Mayan Pulse
Mayan Pulse er en overmadrass for deg som drømmer om å sveve på en sky. Ingen gir bedre søvnkvalitet enn denne, og her får du en madrass som gjør veien til drømmeland meget kort.
SJEKK PRISEN →
Mayan Green
Denne miljøvennlige madrassen imponerer med sin enorme kvalitet! Er du allergiker tror vi få modeller egner seg bedre enn denne.
SJEKK PRISEN →
Temprakon Advance
Denne tempurmadrassen former seg etter kroppen, og er utmerket for deg med rygg- eller hofteproblemer. Her får du et komfortnivå helt utenom det vanlige!
SJEKK PRISEN →

1. Prestige – Best i test

overmadrass test: denne er best i test

SJEKK PRISEN →

 • Produsert av ventilerende lateks
 • Har en tett kjerne som sørger for at all kan sove komfortabelt uansett hvilken vekt.
 • Den holder formen godt selv etter hyppig bruk.

Kjernen i madrassen utgjør mer en 5/8 deler av madrassen noe som gjør at den er fast og spenstig. Et vanlig problem er at kjernen er for tynn noe som gjør at du synker rett igjennom, men dette er ikke et problem her. Prestige overmadrassen forvandler sengen din til en lun og komfortabelt sove sted som sørger for at du får en godt med søvn hver eneste natt.

Vi har sett at madrassen holder seg godt uansett vekten på personen og hvor mye madrassen er brukt, mye av dette er grunnet den kompakte kjernen som har en stor innflytelse på helheten i produktet.

Madrassen støtter opp godt uten at den føles hard, en perfekt balanse som gjør den til vår favoritt madrass i denne pris klassen.

LES MER


2. Mayan Pulse – Høyest komfort (Premium A+)

SJEKK PRISEN →

Mayan Pulse er til forbrukere som ønsker den beste søvnkvaliteten og komforten man kan få. Mayan pulse er laget med SonoCore teknologi noe som gjør madrassen sterkere og mer ventilert. Betrekket på madrassen er spesial laget tencelbetrekk av FSC-sertifiserte trefibre som gir god fuktavledning.

Selv om Mayan Åulse er laget av lateks kan den ikke sammenlignes med andre lateks madrasser på markedet. En kombinasjon av SonoCore teknologien og tencelbetrekket gir deg en søvnkvalitet på et helt annet nivå en det vi har sett tidligere.

Madrassen har en perfekt balanse av kjerne, komfort, tetthet og form som resulterer i et lun og god seng som sørger for at du sover godt igjennom natten.

Merk deg at prisen mellom prestige og Mayan Pulse er dobbelt så høy, men med tanke på kvaliteten og robustheten i denne madrassen mener vi at den er verdt hver eneste krone med tanke på hva du får for pengene. Men hvilken madrass som passer deg og ditt budsjett er noe du må velge selv.

LES MER


3. Mayan Green – Best selger ( CO2-nøytral lateks )

SJEKK PRISEN →

Mayan green er en organisk madrass laget av CO2-nøytral lateks og er en av få madrasser som er blitt godkjent av Rainforest Alliance. Selv om den er organisk laget er den både spenstig og elastisk i følelsen. Samme som test vinneren Prestige har Mayan Green en tett kjerne som sørger for at den holder formen godt, gir god støtte og komfort.

Da den er bygget av kvalitets materialer er den også allergivennlig noe dommerpanelet likte godt. Dette er en madrass som burde bli implementert mer i samfunnet grunnet sin miljøvennlige produksjon og material. Hvis du er en miljøbevisst forbruker som ønsker å ta vare på samfunnet vårt, men samtidig ikke ofre komforten er denne madrassen perfekt for deg.

LES MER


4. Temprakon Advance – En nedkjølende madrass

SJEKK PRISEN →

Temprakon Advance er en spesial madrass laget av Tempur som kontinuerlig regulerer temperaturen i sengen. Denne teknologien sørger for at du ikke våkner i løpet av natten på grunn av varmen. I tillegg til å regulere temperaturen gir øker den også komfort nivået betraktelig da den former seg til kroppen.

Hvis du sliter med stiv nakke eller vond korsrygg kan det være en god ide å se nærmere på denne madrassen. Grunnen til at vi sier dette er på grunn av madrassen sitt skum. Skummet i madrassen er laget av waterlilly-skum som er kjent for å være svært elastisk som betyr at den gir deg støtte der du trenger den mest. Skummet er også kjent for sin nedkjølende effekt.

LES MER


Når burde du kjøpe ny madrass

Hvis du ikke klarer å sove godt på grunn av smerter i ledd og musklerkan vi trygt si at du ikke har en god nok seng.Når du våkner opp med du tenker på hvor du har vondt er det i ryggen, knærne, nakken eller skuldrene. hvis du kjenner en i disse stedene Kan det være at madrassen din ikke er tilpasset godt nok til kroppen og formen din. et annet tegn på at det er tenkt og bytte madrass er hvis det er tidlige tegn på hvor du har logget altså at kroppsfasongen din vises godt i madrassen.

Dette er et godt tegn på at du har brukt madrassen i en god stund som fører til at madrassen synker i midten.

Nei før du insisterer 1000 en ny madrass er viktig å utelukke andre faktorer som kan gi smerter i nakken. det Vi oftest ser hvis du sliter med nakkesmerter er at du har en feil pute. Vi anbefaler å bytte ut putene og se hvordan dette påvirker smertene dine før du eventuelt skal kjøpe ny madrass.

 hvordan velge riktig madrass type

alle madrasser ser like ut, Det er en pose fylt med stoff som gjør at de er myke å ligge på. det eldste madrassene som vi kjenner til er fylt med blader og planter for å gjøre sove opplevelsen bedre. Heldigvis har vi kommet noe lengre og i dag Finnes det en rekke forskjellige typer madrasser som du kan velge mellom. disse er skum, spring senger eller hybrid.

Hver eneste type har sine egne positive sider og negative sider, og hvilken du skal velge skal vi finne ut i løpet av denne artikkelen.

det første punktet som må være på plass er komfort en. når du kjøper en madrass gjennom oss har du 100 dagers prøvekjøp hos bedre netter. hvis du ikke er helt fornøyd med sengen når du tester den blir det som oftest heller ikke noe bedre for mange tenker at madrassen trenger litt utvidelse er det tilpasning, Men de mener at Hvor får en skal være på plass fra dag 1. er den ikke gå når du tester den er det best at du leverer den tilbake.

Hvis du skal kjøpe en madrass andre steder enn vår promotere leverandør anbefaler vi å teste av madrassene i butikken eller hos venner først slik at du får en opplevelsene på hvordan madrassen er og føles.

er den myk og kompakt nok?

og samme prinsippene gjelde når vi tester en madrass Så når vi tester klær. selv om butikkene har sine mål enheter er det forskjellige fra butikk til butikk, samme gjelder det på madrasser punkt likevell om det står at madrassen Er myk er det ikke sikkert at den er så mye som du hadde ønsket. eller at du går på butikken og tester den hardeste madrassen nå og deretter går nedover gradvis slik at du finner det perfekte punktet for deg.

Vil du ha en madrass som holder deg varm eller kjøler deg

Det finnes en rekke forskjellige madrasser i dag og noen av disse har muligheten til å kjøre deg eller varme deg. hvis det er en som sliter med svette på natten er det viktig at du velger en madrass som gir deg den luft gjennomtrengningen som du ønsker. Hvis du fryser på natten gjelder det omvendte. Kan du finne en madrass som holder godt på varmen slik at du kan holde kroppstemperaturen i løpet av natten.

 Er kanten stødig nok for deg

hvis du liker å sitte på kanten av sengen er det viktig at madrassen har en kompakt kant som er egnet for å sitte på. spring senger har vanligvis en kraftigere konstruksjon som lar deg sitte på sengekanten uten at det ødelegger Hverken sengen eller stoffet i morgen. Vi anbefaler springer penger til deg som liker en stødig sengekant da Disse har en tendens til å bli enda mer robust Jo mere du sitter på de. hybrid og skummadrasser kan også gi deg denne støtten, men det er vanskelig å vite dette før du har testet den selv.

 skal partneren din også sove i sengen

Hvis du har en Partner er det viktig at begge to er enige om kjøpet og får testet madrassen. Dette kan være krevende hvis dere begge Jeg har ulike preferanser. Derfor er det viktig å ta med begge på test runden eller ved sisden av deg når du kjøper madrassen på nettet slik at dere begge kan ha en mening på kjøpet.

Hvis dere ikke finner en madrass som passer til begge Har dere flere muligheter som å kjøpe en spesialseng som har muligheten til å justere følelsen på hver enkelt side. da disse kan koste mye har dere også muligheten til å kjøpe en overmadrass som er mykere på den ene siden og hardere på den andre siden. hvis dette er noe du kunne vurdere Kan du sjekke ut vår overmadrass test der vi vurderer Norges beste i madrasser..