fbpx

Neglelakk test: Beste neglelakk for 2023

Er det en ting man sjeldent får nok av på sminkehyllen så er det neglelakk, her vil det alltid finnes nye og spennede farger, herdinger og ikke minst styrker. Samtidig kan det være vanskelig å navigere seg på et marked der det finnes tusenvis av produsenter fra hele verden. Derfor har vi tatt på oss jobben med å finne frem til de beste neglelakkene for 2023.

Det er viktig å huske at neglelakk finnes i alle priser og fasonger, men selv om man kan være fristet til å velge et rimelig alternativ, bør man alltid påse at produktet også opprettholder en viss kvalitet. Billig kan være bra, men her bør du absolutt gå for velkjente merker og kvalitet, fremfor å gjøre et valg kun basert på pris. Derfor har vi i vår test fokusert på en kombinasjon av produsentens rykte, kvalitet og pris når vi satt sammen vår liste over beste neglelakk i 2023.

For å finne frem til de beste kandidatene for denne testen har vi tatt utgangspunkt i tilgjengelig informasjon på nett. Vi har gått gjennom en rekke tidligere best i test artikler, innhentet informasjon fra produsenter og forhandlere, samt sett på tilbakemeldinger fra verifiserte kjøpere. Dette har gjort det mulig å gjennomføre en grundig vurdering av hvert produkt og utforme denne listen av produkter.

Neglelakken som gjorde det best i våre undersøkelser var Idun Minerals Diamant. Denne neglelakken er utviklet for å gi ekstra holdbarhet og glans til dine negler. Den er kvalitetsstemplet med “5-free” som betyr at den er fri for sterke kjemikalier som kan finnes i neglelakk. Idun Minerals sine produkter er veganske, nikkelfrie og har en langvarig farge.

Neglelakk test: Alle våre favoritter

BILDE PRODUKT
Idun Minerals Diamant
Sterk og holdbar neglelakk fra Idun Minerals som er både vegansk og nikkelfri. Den langvarige diamantfargen er beriket med mineraler, vitaminer og mandelolje for å styrke og vedlikeholde neglene dine. Dette gir et langvarig resultat og en farge som beholder glans over en lengre periode.
SJEKK PRISEN →
LRP Neglelakk top coat
Denne neglelakken fra det anerkjente merket La Roche-Posay er silisiumbasert og former et beskyttende overlag på neglene dine. Aktive ingredienser sørge for å styrke, beskytte og reparere neglene over tid, samt skjerme dem mot skadelige UV-stråler. Dette gir en langvarig glans og styrker neglebåndene.
SJEKK PRISEN →
Essie Treat Love & Color
En fargesterk neglepleie fra Essie som tilfører styrke og en frisk farge til slitne negler. Den semitransparente fargen dekker over misfarging og skadede negler, samtidig som TLC skaper sterkere negler på bare én uke. Aktive ingredienser som kollagen og kameliaekstrakt sørger for å tilføre næring til slitne neglebånd.
SJEKK PRISEN →
Essie Couture Top Coat
En neglelakk med gelkonsistens for tørre og skadede negler. Her får du en neglelakk med semitransparent farge som både styrker neglene og gir dem en langvarig glans. Gel Couture serien til Essie gir den luksuriøse gel-looken uten bruk av UV-lampe.
SJEKK PRISEN →
LRP Neglelakk intens Nr14
Intens Nr14 er en langvarig neglelakk fra La Roche-Posay som styrker, reparerer og beskytter neglene dine. Den er spesielt utviklet for skrøpelige, bløte, flekkete og svake negler, og har til hensikt å gi en langvarig styrkende effekt.
SJEKK PRISEN →

1. Idun Minerals Diamant – Best i test

Idun minerals neglelakk diamant

SJEKK PRISEN →

Denne neglelakken fra Idun Minerals kommer med en langvarig glans og diamantfarge. Med en topcoat neglelakk fra Idun Minerals oppnår du strålende vakre negler med nydelig, glansfulle farger. Takket være nøye sammensatte ingredienser er den langvarig og beholder den naturlige glansen samtidig som den styrker neglene dine over en lengre periode.

Det er verdt å merke seg at Idun Minerals har et stort utvalg neglelakker i sin topcoat serie, men Diamant er uten tvil bestselgeren. Her får du en neglelakk som uten bruk av prangende farger gir en naturlig glans til neglene, samtidig som den inneholder viktige ingredienser som styrker neglene. Dermed kan du bruke den som en fast del av din håndpleierutine.

Alle neglelakkene i denne serien er veganske, som betyr at de verken inneholder ingredienser fra dyr eller har blitt testet på dyr. Den er også merket med “5-free” som betyr at den er fri for sterke kjemikalier ofte brukt i neglelakk. I tillegg er den langvarige neglelakken helt nikkelfri og opprettholder sin naturlige glans på en effektiv måte.

Er du på jakt etter en praktisk neglelakk som både pleier neglene og tilfører dem styrke vil Idun Minerals være en utmerket kandidat. Her får du et vegansk produkt som ikke bare tilfører glans gjennom en naturlig diamantfarge, men også er full av viktige næringsoljer som styrker neglene og gir deg et sterkere resultat. Utmerket for alle anledninger og som del av den faste neglerutinen din.

Oppsummert

 • Vegansk
 • “5-Free”
 • Naturlig farge og glød

LES MER

2. LRP Neglelakk top coat – Beste styrke

LRP neglelakk top coat

SJEKK PRISEN →

Denne topcoaten fra det anerkjente merket La Roche-Posay er silisiumbasert og danner en beskyttende overlakk på neglene dine. Dette bidrar til å gi sterke og sunne negler som holder lenger. Aktive ingredienser styrker, reparerer og beskytter neglene dine fra skadelige UV-stråler og misfarging, samt bidrar til å skape en langsiktig glans.

LRP har utviklet denne topcoat neglelakken for å styrke skrøpelige, flekkete og svake negler. Den passer dermed godt som en del av din daglige rutine og kan bidra til å øke kvaliteten på neglene dine. Neglelakken har en naturlig høyglans som sørger for lang holdbarhet og et sterkere resultat.

Produsert av L’Oréal er dette et merke som har lang erfaring med neglelakk av høy kvalitet. I tillegg til å være beskyttende er neglelakken fri for parabener, nikkel og en rekke andre sterke kjemikalier. Dette bidrar til å redusere mengden kjemiske blandinger i sminkerutinen din og er mer skånsomt for både miljøet og neglene dine.

Sliter du med svake negler eller misfarging vil denne topcoat neglelakken fra La Roche-Posay være et utmerket alternativ. Her vil du raskt styrke neglene dine og få den langvarige glansen alle ønsker seg. Fri for nikkel og sterke kjemikalier er dette en neglelakk som enkelt kan være en del av din faste rutine for håndpleie.

Oppsummert

 • Nikkelfri
 • Styrker neglene
 • Forebygger misfarging

LES MER

3. Essie Treat Love & Color – Beste farge

Essie Treat Love & Color

SJEKK PRISEN →

Treat Love & Color fra Essie er resultatet av fem års forskning på en ny og næringsrik neglelakk. Resultatet er en langvarig neglepleie kombinert med lett farge i ett og samme produkt. Ved hjelp av flere aktive ingredienser beriker neglelakken, gir en elegant finish og styrke til neglene i samme pakken.

Essie benytter ingredienser med dokumentert effekt som kollagen og kameliaekstrakt i sin nye serie TLC. Neglelakken gir sterkere negler på bare én uke og kan dokumentere at TLC-serien gir 60% færre delte negler og 35% færre brukne negler sammenlignet med tilsvarende produkter.

Forskning har gjort det mulig å skape en neglelakk fri for kjemiske stoffer som DBP, toluene og formaldehyd. I tillegg er produktene laboratorietestet uten dyr for å støtte bærekraftig utvikling av skjønnhetsprodukter. Den nøytrale fargen forsterker den naturlige fargen i neglene dine samtidig som den tilfører styrke og langvarig glans.

Uansett om du ønsker å styrke neglene eller bare legge på en nøytral farge er Essie sin TLC-serie et utmerket produkt. Her får du en langvarig neglelakk og topcoat som tilfører styrke og glans til neglene dine. Fargen er en nøytral rosa som etterligner den naturlige fargen til friske og velstelte negler. Fri for parabener og kjemiske kombinasjoner er dette en neglelakk som passer utmerket uansett om du skal pynte deg eller bare få litt farge i hverdagen.

Oppsummert

 • Krever ikke UV-lampe
 • Gir langvarig glans
 • Gelkonsistens

LES MER

4. Essie Couture Top Coat – Beste gel

Essie Couture Top Coat

SJEKK PRISEN →

Treat Love & Color fra Essie er en styrkende neglelakk som er spesielt utviklet for tørre og ødelagte negler. Ved å utnytte den dokumenterte effekten av aktive ingredienser legger neglelakken seg på neglene som en beskyttende hinne og tilfører dem viktig næring. Denne TLC neglelakken har en gelkonsistens som sikrer langvarig glans og en herdet overflate.

Blant de benyttede ingrediensene i neglelakken finner du kameliaekstrakt og kollagen, som begge har en dokumentert styrkende effekt på neglene dine. Tester av sammenlignbare produkter viser at TLC-serien til Essie gir 60% færre delte negler og 35% færre brukne negler enn lignende neglelakkprodukter på sammenlignbare testgrunnlag.

For å sikre et langvarig resultat er det anbefalt at du renser neglene før du deretter påfører to lag av din TLC neglelakk. Dette vil gi bedre festegrunnlag og tilføre neglene den styrken de trenger. Påfør TLC jevnlig for å opprettholde effekten og gi langsiktig styrking av neglene dine.

Essie har gjennomført en rekke tester og TLC-serien er utviklet for deg som sliter med skadede eller tørre negler. Ved hjelp av flere aktive ingredienser har neglelakken dokumentert effekt og styrker neglene dine etter bare én uke. Serien har flere flotte farger fra nøytral til fargesprakende rosa. Finn din favoritt i dag og tilfør etterlengtet styrke i neglene.

Oppsummert

 • Styrker neglene på én uke
 • Langvarig glans
 • Kollagen og kameliaekstrakt

LES MER

5. LRP Neglelakk intens Nr14 – Beste neglepleie

LRP neglelakk intens

SJEKK PRISEN →

Den anerkjente produsenten La Roche-Posay har utviklet Intens Nr14 med den hensikt å gi en langvarig glans til skrøpelige, bløte, flekkete og svake negler. Ved hjelp av flere aktive ingredienser tilfører den viktige næringsoljer til neglene og sørger for god beskyttelse mens de styrkes. Finnes i en rekke farger slik at du enkelt kan finne din favoritt.

Nr14 er silisiumbasert som betyr at den legger seg lett over neglen og skaper en hard beskyttende hinne. Dette beskytter neglene mot UV-stråler samtidig som de styrker og reparerer neglene under. Silisium har også en langvarig effekt som opprettholder glansen til neglelakken lengre enn gelbaserte alternativer.

Denne neglelakken er uten formaldehyd, toluol, harpiks, parabener og er utviklet med nikkelfrie blandekuler. Dette bidrar til bærekraftig utvikling av skjønnhetsprodukter og sikrer at neglene dine ikke utsettes for unødvendige kjemikalier. Resultatet er det samme, langvarig glans og styrker negler som er lettere slitt.

Vil du ha en neglelakk som både styrker og beskytter neglene dine mot misfarging er Nr14 fra La Roche-Posay et utmerket alternativ. Den har gjennomgått omfattende testing og benytter seg av aktive ingredienser med dokumentert effekt. I tillegg er den uten formaldehyd, toluol og en rekke andre ingredienser som finnes i lignende produkter.

Oppsummert

 • Fri for parabener
 • Styrkende effekt på neglene
 • Bredt utvalg farger

LES MER


Spørsmål og svar

Hva er neglelakk?

Neglelakk er enten basert på silisium eller gel som du kan smøre på neglene for å gi en beskyttende hinne. Disse kommer i en rekke farger og det har blitt stadig vanligere å benytte seg av neglelakk som har positive effekter på ødelagte negler.

Hvorfor bør man bruke neglelakk?

Ved å bruke neglelakk kan man forhindre misfarging av neglene, samtidig som man tilfører næringsrike oljer til neglene. Dette vil bidra til å styrke dem og redusere faren for at lengre negler knekker eller splittes.

Hvordan styrker neglelakk neglene?

Bruk av aktive ingredienser og næringsoljer tilfører næring til neglebånd og styrker dem naturlig. Ved aktiv bruk av neglelakk vil det også dannes en hinne på neglene som styrker dem ytterligere og reduserer misfarging fra UV-stråling.

Hvordan sikrer man langvarig glans?

En viktig årsak til at mange velger å bruke neglelakk er at de ønsker en langvarig glans på neglene sine. Da bør du velge en silisiumbasert neglelakk som har en naturlig og moderat farge. Dette vil balansere ut neglene dine, men samtidig sikre at de får en langvarig glanseffekt.

Neglelakk best i test