fbpx

Myggjager test: Disse 5 jager garantert bort myggen i 2023

Uavhengig om du er på telttur ved vannet eller nyter kveldsolen på verandaen, er det lite som er mer irriterende enn den plagsomme myggen. Formålet med vår myggjager test sammenligning er at du skal få bedre oversikt over dagens myggjager marked.

Etter grundige analyser av seks effektive myggjagere, kom vi frem til at Thermacell Myggjager er den beste. Dette er en elegant myggjager til hus og hage som effektivt vil jage bort både mygg, knott og andre bitende insekter.

Myggjager test: Her er våre favoritter

BILDE PRODUKT
Thermacell E55
Thermacell E55 er den beste myggjageren i premiumsegmentet. Den er gassfri, har en myggfri sone på 29 m² i 40 timer, 5,5 timers drift per lading og inkluderer batteri, USB-ladekabel og 12-timers refill.
SJEKK PRISEN →
Perel Insektdreper LED 50 m²
Perel Insektdreper LED 50 m² er en effektiv myggjager for innendørsbruk. Med UV LED-belysning og en kraftig vifte, tiltrekker den og fanger insekter. Den har to innstillinger for støynivå og er sikker i bruk uten kjemikalier. Effektivt område på opptil 50 m².
SJEKK PRISEN →
Rubicson Portabel insektdreper
Rubicson Portabel insektdreper gir mye for pengene. Den fungerer som både en myggjager og en lommelykt, perfekt for verandaen og teltturen. Med 10 timers batteritid, vannbestandighet og enkel lading, gir den pålitelig beskyttelse mot insekter.
SJEKK PRISEN →
Thermacell Backaper myggjager
Innovative og markedsledene Thermacell utvikler supereffektive myggjager på rekke og rad, og har her laget markedets mest bærevennlige. Den monteres enkelt på en gassbeholder, der den gir enestående beskyttelse mot den irriterende myggen.
SJEKK PRISEN →
Gardigo mosquito reppeller
En myggjager perfekt til soverommet. Myggjagerne plasseres i stikkontakt, og fjerner garantert alle insekter som prøver å snike seg inn.
SJEKK PRISEN →

1. Thermacell E55 – Premium

Thermacell E55

SJEKK PRISEN →

Thermacell har blitt en ubestridt leder innen myggjagerteknologi, og deres nyeste tilskudd til familien, Thermacell E55, har virkelig tatt verden med storm. Med sin imponerende funksjonalitet og overlegne egenskaper er det ingen tvil om at Thermacell E55 er den beste myggjageren i premiumsegmentet. Her er hvorfor:

For det første skiller Thermacell E55 seg ut fra konkurrentene ved å være gassfri. Dette betyr at du kan ta den med deg på flyet uten noen bekymringer. Uansett om du skal på en eksotisk strandferie eller utforske fjellene, kan du stole på at Thermacell E55 beskytter deg mot irriterende myggstikk, uten å kompromittere sikkerheten eller transportreglene.

En annen bemerkelsesverdig funksjon er den imponerende myggfrie sonen den skaper. Med en enkelt refill kan du glede deg over en 29 kvadratmeter stor myggfri sone i hele 40 timer. Dette betyr at du kan nyte utendørsaktiviteter uten å bli plaget av de summende insektene. Enten det er en grillfest i hagen, camping i skogen eller en koselig piknik i parken, vil Thermacell E55 sørge for at myggene holder seg på avstand.

En annen fordel med Thermacell E55 er dens imponerende batterilevetid. Den kan lades helt opp på rundt 5 timer, og den har en driftstid på 5,5 timer per lading. Dette betyr at du kan bruke den i flere timer uten å bekymre deg for strømstyringen. Med sin robuste batterikapasitet er Thermacell E55 den perfekte følgesvenn for utendørsaktiviteter og utflukter med familien.

Oppsummert

 • Gassfri og flyvennlig
 • 29 m² myggfri sone i 40 timer
 • 5,5 timers drift per lading
 • Inkluderer batteri, USB-ladekabel og 12-timers refill

LES MER

2. Perel Insektdreper LED 50 m² – Innendørs myggjager

Perel Insektdreper LED 50 m²

SJEKK PRISEN →

Med sin moderne konstruksjon og innovative funksjoner er denne myggjageren en pålitelig løsning for å skape et insektfritt miljø i hjemmet.

En av de fremragende egenskapene til Perel Insektdreper er dens bruk av UV LED-belysning og en kraftig vifte. Denne kombinasjonen er svært effektiv for å tiltrekke seg insekter som mygg. Når myggen nærmer seg den tiltrekkende belysningen, suges den inn av den kraftige viften og fanges deretter trygt i beholderen.

Insektdreperen har også to innstillinger, en sterk og en stillere, som gir deg muligheten til å tilpasse nivået av støy i henhold til dine preferanser. Den sterke innstillingen har en støynivå på 45 dB, mens den stillere innstillingen gir en mer behagelig opplevelse med et støynivå på 20 dB. Det beste av alt er at når myggen fanges av høyspenningen, vil du ikke oppleve irriterende lyder som mange andre insektdrepere produserer.

Perel Insektdreper er ikke bare effektiv, den er også trygg i bruk. Den moderne konstruksjonen er fri for kjemikalier og lukt, noe som gjør den ideell for innendørsmiljøer. Med en uttrekkbar oppsamlingsbeholder kan du enkelt og raskt rense enheten. Den er enkel å koble til et USB-uttak (5 V, 1 A), noe som gjør den praktisk å bruke i forskjellige rom i huset.

Med en imponerende effektivitet på opptil 50 m² og bølgelengder på 365 og 395 nm, gir Perel Insektdreper LED 50 m² en omfattende dekning for å holde innendørsområdet fritt for irriterende insekter.

Oppsummert

 • Effektiv myggjager for innendørsbruk
 • UV LED-belysning og kraftig vifte
 • To innstillinger for støynivå
 • Sikker bruk uten kjemikalier

LES MER

3. Rubicson Portabel insektdreper – Mye for pengene

Rubicson Portabel insektdreper

SJEKK PRISEN →

Rubicson Portabel gir deg mye for pengene ved å kombinere effektiv insektdreping med praktisk brukervennlighet.

Den bærbare insektdreperen er utstyrt med et innebygd batteri, noe som betyr at du kan si farvel til plagsomme mygg og andre insekter på verandaen eller i teltet. Ved hjelp av en tiltrekkende lyskilde lokker den til seg insektene, som deretter blir drept av den høye spenningen inne i apparatet. Du kan nå nyte utendørsopplevelsene uten å bli plaget av summende insekter.

En av de flotte egenskapene ved Rubicson Portabel insektdreper er dens allsidighet. Den fungerer ikke bare som en effektiv myggjager, men også som en praktisk lommelykt. Dette gjør den til det ideelle verktøyet for å utforske utendørsområder i mørket eller lese en bok i teltet. Med denne kombinasjonen av funksjoner får du virkelig mye for pengene.

I tillegg til sin funksjonalitet kommer Rubicson Portabel insektdreper også med praktiske egenskaper som gjør den enda mer attraktiv. Den er vannbestandig med en IPX4-klassifisering, slik at du kan stole på at den tåler lett regn eller sprut. Det oppladbare batteriet har en imponerende levetid på opptil 10 timer, slik at du kan bruke den gjennom hele kvelden uten bekymringer. Ladingen er også enkel med den medfølgende Micro-USB-kabelen, og den tar bare 3,5 timer å lade fullt.

Med Rubicson Portabel insektdreper får du en pålitelig og allsidig løsning for å holde mygg og insekter på avstand. Enten du skal slappe av på verandaen eller campe under stjernene vil denne insektdreperen gi deg god beskyttelse.

Oppsummert

 • Mye for pengene
 • Myggjager og lommelykt i ett
 • 10 timers batteritid
 • Vannbestandig og enkel å lade

LES MER


4. Thermacell Backaper myggjager — Reisevennlig myggjager

Thermacell Backaper myggjager

SJEKK PRISEN →

Innovative og markedsledene Thermacell utvikler supereffektive myggjager på rekke og rad, og har her laget markedets mest bærevennlige. Den monteres enkelt på en gassbeholder, der den gir enestående beskyttelse mot den irriterende myggen.

God rekkevidde

Det unike med denne myggjageren er det enorme beskyttelsesområdet myggjageren skaper. Denne skaper et insektsfritt område på hele 20 kvadratmeter, noe som tilsvarer en relativt romslig stue.

Er du ute på tur og bruker denne myggjagern vil du derfor unngå alle slags innsekter både når du nyter kvelden foran bålet, eller når du ligger og slapper av i teltet. Den har også en kompakt størrelse, hvilket gir god beskyttelse samt at den er lukt- og lydfri. Dette er perfekt om du skal nyte stillheten på kveldstid.

Vår dom

Denne lille myggjageren er perfekt til camping da den har en liten og bærevennlig størrelse. Den er også særdeles slitesterk, i tillegg til at den sørger for effektiv fjerning av mygg. Det neste negative vi har å påpeke er den nokså høye pris. Dog får en meget god myggjager som er ypperlig til campingturen. Derfor ser vi det som et godt kjøp, tross høy pris.

Oppsummert

 • Liten myggjager som er meget bærevennlig
 • Stor rekkevidde
 • Høy pris
 • Særdeles slitesterk

LES MER


5. Gardigo mosquito reppeller—Myggjager til stikkontakt

SJEKK PRISEN →

Dette er myggjageren i stikkontakt med størst rekkevidde. Her får du ikke bare en liten vegg av beskyttelse men myggjageren dekker hele rommet den er plassert i. Denne kan derfor plasseres i ethvert rom uten frykt for at insekter skal trenge seg inn.

Høyfrekvenslyd

Måten denne modellen holder mygg og knott unna er ved å sende ut en høyfrekventlyd som alle blodsugende insekter unngår. Tonen er regulert etter vingeslagfrekvensen til mannlige mygg som er paringsvillige som skremmer bort insekter som er i dette området.

For myggen er en fryktinngydende lyd som skremmer, men for oss mennesker er lyden vanskelig å høre. Det betyr at lyden kan høres, dersom det er helt stille rundt deg og du lytter godt etter.

Nøytralt design

Myggjageren tar liten plass rundt stikkontakten og den hvite fargen gjør den nærmest usynlig. Du får dermed en svært god myggjager i stikkontakt som dekker store områder, uten å være synlig.

Det eneste du kan legge merke til er at den lager lyd, men da skal det nærmest være lydløst rundt deg, og du må spisse ørene betraktelig.

Vår konklusjon er at dette er en utmerket myggjager til hjemmebruk.

Oppsummert

 • Plasseres i stikkontakt
 • Dekker store områder på opptil 25 kvadratmeter
 • Nøytralt design
 • Sender ut høyfrekventlyd som skremmer myggen. Denne lyden kan også høres av menneskerører.

LES MER


Hva er en myggjager?

Myggjager er sikkert et begrep du har hørt ofte i sammenheng med når du ønsker å kvitte deg med den irriterende myggen som flyr og suger blod fra deg. En myggjager skal naturligvis jage bort mygg og andre insekter, men hvordan fungerer de?

Myggjagerne fungerer ved at man kombinerer innsektsmiddel og gass, som varmes opp og danner en giftig atmosfære for insekter. Denne gassen som produserer er selvsagt uskadelig for mennesker og dyr, men for mindre insekter er den giftig.

Det finnes også myggjagere som sender ut en høyfrekvent lyd som skal skremme insektene. Denne lyden representerer ofte vingeslagene til større insekter som er skremmende for de minste insektene.

Hvilken myggjager skal du velge?

I dag er det flere forskjellige myggjagere på markedet, og hver av dem kommer med egne egenskaper. Noen er utviklet for å brukes i hjemmet, mens andre er bedre egnet på telttur. Hvilken du skal velge, avhenger derfor av faktorer som ditt behov, og dine bruksområder.

Dette er faktorene du burde tenke på før du kjøper en myggjager;

Hvor er behovet for myggjageren?

Hvor du trenger myggjagerne har mye å si for ditt kjøp. Er den til når du er ute på fisketur, campingtur og lignende eller skal den være på soverommet?

Trenger du en på soverommet ville vi ha gått for en liten en som du plasserer i stikkontakten ved senga, og dersom du skal ha en på campingtur er det helt klart mer hensiktsmessig med en portabel en. Funksjoner som innebygd LED lys er også hendig å ha når du er på telttur, da får rikelig med lys i kveldsmørket.

Frekvens eller gass?

Hva du skal velge av frekvenslyd og gass avgjøres av hvor stort område du vil myggjagerne skal dekke. Frekvenslyd dekker et større område enn det gassen gjør, men gassen er til gjengjeld mer effektiv da den tilintetgjør insekter, og ikke bare skremmer dem bort.

Verken gassen eller frekvensbølgene som sendes ut er skadelig for mennesker og kjæledyr.

Hvor stort område dekker myggjageren?

Det er stor forskjell på hvor stort område myggjagerne dekker. Velg derfor den modellen som samsvarer med området du trenger dekt.

Pris

Det er stor forskjell på prisen på myggjagerne, og det er ikke gitt at høyere pris betyr bedre kvalitet. Velg derfor en myggjager som samsvarer dine behov, og betal prisen deretter. Du finner så absolutt gode myggjagere til en billig penge.

Er dyre modeller bedre enn billigere?

Ikke nødvendigvis. Det finnes flere gode myggjagere som har en rimelig pris. Det som er lurt når du kjøper en myggjager, er å velge den som vil tilfredsstille dine behov, og ikke velge modell basert på pris.

Våre kriterier

Vårt testresultat er basert på følgende kriterier;

Frekvensområde, effektivitet, fleksibilitet og anvendelighet, størrelse og design, lukt og lydnivå, pris. 

Myggjager test