fbpx

Melkemaskin test: Beste i 2022

Er du på utkikk etter en Melkemaskin baby? I denne artikkelen finner du de beste Melkeerstatnings- og vellingsmaskinen på markedet. Formålet med denne artikkelen er å gjøre det enklere for deg å sammenligne dagens utvalg, slik at du lettere finner modellen som passer deg.

Testen inneholder et utvalg av markedets mest populære modeller, der testresultatet er basert på grundig gjennomgang av pålitelige kilder som produktbeskrivelser og tester utført av ekspertpanel.

Melkemaskinen vi oppfatter som best basert på vår gjennomgang, er Baby Brezza Formula Pro Advanced. Denne melkemaskinen er proppfull av unike egenskaper og stikker seg ut fordi den er både brukervennlig, effektiv og mer stillegående enn andre melkemaskiner på markedet. I tillegg blander den til ypperlige resultat.


Beste Melkemaskin: Baby Brezza Formula Pro Advanced

SJEKK PRISEN →

Beste melkemaskin ifølge oss er den populære modellen Baby Brezza Formula. Grunnene til dette er flere, men i hovedsak handler det om dens oppgraderte funksjoner, oversiktlige digitale display, enorme effekt og ikke minst at den er stillegående. Maskinen lager nesten ikke en lyd, hvilket er svært gunstig når du ønsker å bevare husroen. Vi er heller ikke de eneste som har latt seg begeistre av denne fantastiske modellen. Baby Brezza er nemlig svært populær også blant forbrukerne.

Baby Brezza Formula Pro Advanced Melkeerstatning

Forbedret versjon av forgjengeren Formula Pro

Baby Brezza Formula Pro Advanced er oppfølgeren til den populære melkeerstatnings- og vellingsmaskinen Formula Pro. Med et digitalt kontrollpanel og oppgraderte funksjoner, er det enklere enn noensinne å tilberede en flaske med velling eller melkeerstatning. Formula Pro Advanced doserer, blander og ferdigstiller måltidene på bare noen få sekunder! En mer effektiv vellingmaskin skal du lete lenge etter.

Ikke nok med det, maskinen er både smartere, raskere og mer stillegående enn sine forgjengere og konkurrenter. Det er med andre ord en maskin proppfull av unike egenskaper. Fordelen med at den er raskere er at du slipper å vente i evigheter på at ungen skal få mat, samtidig som at den er lydløs slik at det ikke er noe fare for at ungen skal vekkes av at du skrur på maskinen.

Det som gjør maskinen smartere derimot, er fordi du kan enkelt velge mellom 60,90,120,150,180,210, 240,270 og 300 ml vann. Dessuten kan du justere temperaturen mellom rom – og kroppstemperatur, eller enda varmere enn det om ønskelig.

Andre ting som er verdt å bemerke er at Baby Brezza er svært brukervennlig. Du styrer enkelt maskinen ved å stille inn målehjulet digitalt, samt at maskinen er kompatibel med alle typer flasker og vellings- og melkeerstatningsprodukter. Rengjøringen gjøres også fullstendig problemfritt takket være den avtakbare vanntanken.

Populær bestselger

Vi er ikke alene om å like dette produktet. Også forbrukerne virker å være mektig imponert, i alle fall om man baserer seg på kundeomtaler. Der skrives det om et produkt som er et «must» for enhver småbarnsforelder. Det er da særlig maskinens brukervennlighet, enorme effektivitet og fantastiske blanderesultat som trekkes frem som de største fordelene.

Maskinen klarer nemlig å automatisk gjenkjenne blandingsforholdet mellom ulike morsmelkerstatninger, og den blander slik at melken får en perfekt konsistens helt uten bobler. Mødre verden over gå regelrett av hengslene og noen går så lang og kaller Pro Advanced for en «Life Savior».

Slik bruker du maskinen

Som påpekt er maskinen utrolig brukervennlig og den krever ingen teknisk kompetanse for å få den til å fungere. Alt du må gjøre er å helle vann i vanntanken, og pulveret i pulverbeholderen. Deretter velger du mengden melk maskinen skal blande. Etter det er gjort, velger du foretrukne temperatur og klikker på start.

Maskinen varmer da vannet opp til ønsket temperatur og doserer automatisk perfekt mengde, temperatur og konsistens. Det er takket være den patenterte teknologien som gjør at maskinen alltid opprettholder et ypperlig blandingsforhold.

Det som imidlertid er viktig å være oppmerksom på med denne maskinen er at vannet må steriliseres før det kan brukes. Vann direkte fra springen kan føre til negative effekter på barnets helse. Du må derfor alltid koke og deretter kjøle ned vannet før det helles i vanntanken.

Dessuten anbefales det å alltid følge Baby Brezzas instruksjoner om gjeldende målehjulinnstillinger og vedlikehold, samt produsenten av pulveret sine anbefalinger for tilberedning av akkurat deres type pulver.

I tillegg presiseres det at enkelt pulvertyper kan klumpe seg, men at dette fikses enkelt ved å riste flasken i noen sekunder. Det er også viktig at maskinen rengjøres etter bruk, da mangel på regelmessig vedlikehold ofte er årsaken til at pulveret klumper seg.

Derfor er denne best

Vi har allerede presisert hva som gjør denne til den beste, men for å forsterke fordelen ytterligere skal vi gi en rask sammenlign med andre modeller på markedet. Først og fremst er denne modellen betydelige raskere enn andre vellingsmaskiner. Der Pro Advanced bruker kun 10 sekunder på å blande og varme melken, bruker andre maskiner minutter.

Dessuten er det svært få, om ingen, som er kompatibel med alle type flasker. Som regel må man kjøpe egne tåteflasker kompatibel med akkurat den maskinen du har. Dette har ingen betydning med Pro Advanced. Uansett hvilken flaske du har vil den passe i maskinen.

Ikke nok med det, denne blander nesten uten en eneste lyd. Dette er også sjelden kost, fordi flere av modellene på dagens marked har en tendens til å bråke en del når den blander melken, pulveret og vannet.

Avslutningsvis og kanskje den største fordelen med Baby Brezzas bestselger, er at den er særdeles brukervennlig. Den er enkel å rengjøre og enkel å styre. Kun med noen klikk på displayet kan du lage melk til ypperlige resultat til din lille. Normalt er denne prosessen en del mer tidkrevende.

Designet er også praktisk da maskinen er kompakt og smal, hvilket gjør at den tar minimal plass på kjøkkenbenken. Den kan også enkelt gjemmes bort i et skap dersom du ikke ønsker å ha den framme ved enhver anledning.

Til slutt må vi nevne maskinens pris. Den koster noe mer enn andre på markedet, men den er likevel verdt hver eneste krone. En bedre vellingsmaskin finnes nemlig ikke, og det er ikke uten grunn at dette er markedets aller ypperste bestselger. Med denne i hus kan vi nærmest garantere en enklere hverdag!

Oppsummert

  • Brukervennlig vellingsmaskin som er stillegående
  • Du kan velge mellom 60, 90, 120, 150, 180, 210, 240, 270, 300 ml vann
  • Velg mellom tre forskjellige temperaturer (romtemperatur, kroppstemperatur, varmere enn kroppstemperatur)
  • Doserer og blander automatisk
  • Svært effektiv. Varmer melk på sekunder
  • Kompatibel med alle tåteflasker

Baby Brezza

LES MER