fbpx

Makuleringsmaskin test: Her er ekspertenes 5 favoritter (2023)

Vi har i denne makuleringsmaskin testen undersøkt markedet for å finne de beste maskinene på markedet. Nedenfor har vi laget en oversikt til deg med de beste inne ulike kategorier, slik at valget blir enklere. Vi har ikke selv testet modellene, men baserer oss på andre tilgjengelige kilder og beskrivelser.

Den beste butikken for denne typen produkter

1. Rexel Momentum X410-SL  – Best i Test

SJEKK PRISEN →

Hvis du trenger en rimelig makuleringsmaskin til å bruke hjemme eller på hjemmekontoret Er dette den perfekte makuleringsmaskinen. Den kan makulere 10 ark på en gang. I tillegg til dette fjerner den clips og stifter for deg slik at du slipper å gjøre dette selv. Den kan romme 225 Ark før den må tømmes. Den har et elegant og kompakt design som gjør at den passer inn i de fleste hjem.

Rexel er en stor produsent av makuleringsmaskiner som er lett å se da de har perfeksjonert hver eneste detalj til punkt og prikke. vi likte at den var stille i drift, var enkel å bruke og kjørte seg sjeldent fast.

Hvis du er på jakt etter en kompakt og effektiv makuleringsmaskin er Rexel momentum et godt valg. skal du makuleres større mengder med ark er det rexel auto series vi anbefaler.

LES MER


2. Rexel Auto Series – 60 Ark (A+)

SJEKK PRISEN →

Med Rexel auto series har du mulighet til å makulere en tykk bunke med papirer uten å måtte manuelt makulere en etter en. Rexel serien kommer i forskjellige størrelser alt fra 60 Ark til 750 ark. Vi anbefaler 60 ark modellen til dere som har hjemmekontor eller ønsker en praktisk makuleringsmaskin til å bruke hjemme. Hvis du ønsker en større modell er dette helt opp til deg. Regn ut hvor mange ark du makulerer hver dag og ut ifra dette kan du velge modellen som passer deg best.

Med Rexell tar det kun 6 minutter for å makulere 60. etter dette trenger den 45 minutter kjøletid. Du kan også makulere ark og kredittkort manuelt hvis du ønsker dette. Hvis det skulle oppstå noen problem vil det bli vist på displayet. Når maskinen trenger kjøling eller er ferdig med makuleringsarbeidet vil den også vise dette på skjermen.

De fleste makuleringsmaskinene på markedet i dag krever at du må manuelt legge inn ark for at maskinen skal fungere, men slik fungerer ikke Rexel. Med Rexel kan du enkelt legge inn en tykk bunke med ark og resten vil bli gjort av seg selv. Denne mekanismen vil spare deg eller kollegaene dine mye tid fremover.

Sammenlignet med de andre maskinene er Rexel på et nytt nivå. Den er effektiv, robust og er den maskinen som krever minst arbeid. De er noe dyrere enn tradisjonelle makuleringsmaskiner, men med tanke på tiden du sparer mener vi at de ekstra kronene er verdt der.

LES MER


3.  Rexel Home – Billig og bra

SJEKK PRISEN →

Dette er en makuleringsmaskin som passer godt til privatpersoner som ønsker å kvitte seg med kredittkort eller andre viktige dokumenter. Den er ikke like effektiv som de andre, men den får jobben gjort. Den er stille i drift, fjerner stifter, binders og makulere papirene raskt og effektivt. Hvis du holder deg til makulerings grensen som er 5 papirer, kjører den seg sjeldent fast.

Hvert ark blir makulert med sikkerhetsnivå P4 som betyr at informasjonen din blir makulert til et uleselig nivå.

For at du skal være sikker på at maskinen holder ut i en god stund har Rexel inkludert en 2 års garanti hvis det skulle oppstå noen problemer.

LES MER


4. Makulator Fellowes – Rask og stabil

Makulator Fellowes Powershred

SJEKK PRISEN →

Hvis rexel home er ute av lager eller ikke tilgjengelig er det makulatoren Fellowes vi anbefaler. Den er ikke en enhet for større makulerings oppdrag, men den passer godt til privatpersoner eller til et hjemmekontor.

Maskinen fjerner stifter og klips for deg slik at du slipper å bruke tiden din på dette. Den makulerer raskt og papirene setter seg sjeldent fast. Den laget noe mer lyd enn det Rexel home gjorde, derfor bestemte vi oss for å sette den nederst på vår liste.

åå fremsiden av makuleringsmaskinen er det installert et gjennomsiktig glass hvor du kan enkelt se når du skal tømme makuleringsmaskinen.

LES MER


Dette må du sjekke når du skal kjøpe en makuleringsmaskin

Hvis ingen av makuleringsmaskinen Vi har den ovenfor falt i smak har vi nå laget en guide under som beskriver punktene Du må sjekke før det eventuelt gjør et kjøp selv. Kort forklart er det hastighet, effektivitet, robusthet og brukervennlighet vi testet.

Kutte type

hvordan papirer blir opp kuttet kommer an på hvilken modell du har kjøpt. desto flere biter papirer blir kuttet opp i desto sikrere blir for informasjon din skjult. mikro kuttere har muligheten til å kutte opp et ark i over to tusen biter. de gir deg en god sikkerhet og trygghet, men de koster mer enn tradisjonelle makuleringsmaskiner.

selv om disse makuleringsmaskinen er dyre kan det være en lur investering for de som jobber innen medisin eller advokatbyrå da informasjonen i disse bransjene er svært Sensitive.

Sikkerhetsnivå

Hvor sikkert papirer blir kuttet opp blir målt med sikkerhetsenheten P. måleenheten arrangeres fra P1 til P7, hvor P7 er det sikreste nivået. Hvis makuleringsmaskinen har sikkerhetsnivå P3 kan du være sikker på at papirene blir uleselig. P3 er den mest kjente modellen, men P4 kan også bli kjøpt i butikken men du må være forberedt på at de kan koste noe mere.

Hvor mange sider kan makuleres i gangen

Hvis du skal ikke du større mengder med papir Er det lurt å ha en makuleringsmaskin som kan kutte flere ark i gangen. er det snakk om flere hundre sider som skal makuleres kan det være lurt å se på en automatisk makuleringsmaskin som rexel Auto series.

Hvor lenge tar det å kutte opp arkene

Desto flere ark som skal kuttes opp jo lengre tid tar det. Hvis du frekvent bruker makuleringsmaskinen utover dagen er nedkjølingstid og oppkuttings-tid faktorer du burde tenke nøye igjennom.

makuleringsmaskin test