fbpx

Lakenpose test: 5 beste på markedet (2023)

Lakenpose test: Her er våre favoritter

BILDE PRODUKT
Sea to summit Reactor Compact Plus
Med lakenposen Reactor Compact Plus får du en meget varm og romslig modell som er spesialutviklet til utendørsbruk. I tillegg er den blant de mest behagelige på markedet, takket være dens unike materiale, Thermolite.
SJEKK PRISEN →
Sea to Summit Reactor
Denne ekstra romslige lakenposen er spesialutviklet til røft bruk og fungerer dermed ypperlig også til utendørsbruk. Uavhengig av om du skal bruke den alene eller sammen med en sovepose, er det nærmest garantert at dette vil være en modell du kommer til å bli fornøyd med.
SJEKK PRISEN →
Sea to Summit Reactor Extreme
Extreme modellen fra Sea to Summit-serien er perfekt for deg som ønsker markedets varmeste lakenpose. Ingen er varmere enn denne, og her får du en lakenpose som varmer godt selv på vinterstid – også uten hjelp fra sovepose.
SJEKK PRISEN →
Den beste butikken for denne typen produkter

1. Sea to summit Reactor Compact Plus

SJEKK PRISEN →

Med lakenposen Reactor Compact Plus får du en meget varm og romslig modell som er spesialutviklet til utendørsbruk. I tillegg er den blant de mest behagelige på markedet, takket være dens unike materiale, Thermolite. Prisen er heller ikke den verste, og her får du mye for pengene.

Høy kvalitet

Med denne er du sikret god kvalitet og materialer som holder lenge. Selv om du bruker posen hyppig og er ofte på røffe turer utendørs, vil ikke denne modellen la seg slite ut av den grunn. Her får du en pose du kan få god nytte av i mange år fremover.

Dessuten sørger materialer for den ypperste komfort mens du sover. Lakenposen er utviklet av «Theromlite»-materiale, noe som gjør at produktet alltid vil være tørt, varmt og lett, uavhengig av vær og temperatur. Med andre ord, er posen godt egnet til bruk også utendørs, og den varmer til og med i temperaturer helt ned i 11 grader.

Formen på posen er også genial. Med sin «mumieform», er det god plass til både ben og hode, og størrelsen er på 183 x 80 cm. Dette gjør den godt egnet til barn og voksne som ikke strekker seg veldig mye lenger enn 183 cm.

Prisgunstig bestselger

Compact Plus har lenge vært en av favorittene på markedet. Dette er det flere grunner til, men først og fremst på grunn av dens gunstige pris. Her får du ekstremt mye for pengene, og svært få modeller kan vise til en slik kvalitet til en så lav pris.

Når den i tillegg med sine 263 gram er meget pakkevennlig, er det ikke rart at den er blitt så populær blant turentusiaster. Alt i alt, er dette en lakenpose som passer enhver og til ethvert formål.

Den varmer godt ved bruk utendørs sammen med en sovepose, og den også kan brukes i varmt vær uten sovepose. Det eneste man bør være oppmerksom på er at den kan bli noe kort til personer som strekker seg over 183 cm.

Oppsummert

 • Mål: 183 x 80 cm
 • Pakkevennlig lakenpose med en vekt på 263 gram
 • God kvalitet
 • Du får mye for pengene

LES MER


2. Sea to Summit Reactor

SJEKK PRISEN →

Denne ekstra romslige lakenposen er spesialutviklet til røft bruk og fungerer dermed ypperlig også til utendørsbruk. Uavhengig av om du skal bruke den alene eller sammen med en sovepose, er det nærmest garantert at dette vil være en modell du kommer til å bli fornøyd med.

«King Size» lakenpose

Det som gjør denne posen unik er dens enorme størrelse. Med en lengde på 210 cm og en bredde på 90 cm, får du her lakenposen med den desidert største størrelsen. Er du en voksen mann som ønsker at posen skal dekke hele kroppen, er det utvilsomt denne modellen du burde gå for.

Den har også rikelig med plass til både ben og hode, takket være dens geniale form. Du unngår med andre ord en pose som kan oppleves som trang og klaustrofobisk på visse områder.

Ellers er den som alle Sea to Summit modellene utviklet av Thermolite-materiale. Dette gjør den meget slitebestandig, samt tørr og varm under alle forhold. Her slipper du en klam og fuktig pose dersom det skulle være varmt der du sover.

Anvendelig

Vi var ikke akkurat vanskelig å begeistre når vi evaluerte denne lakenposen. At det rommer ekstra mye er ikke en ulempe, samtidig som vi ble mektig imponert over hvor anvendelig den er. Reactor fungerer like godt inne som ute, og den varmer også ved temperaturer helt ned til 8 grader.

Dette gjør den til en sesongvare som kan brukes uansett årstid, og egner seg spesielt som et tilskudd til soveposen. I tillegg vil dens eksemplariske pusteegenskaper alltid sørge for et behagelig sovemiljø.

Prisen er heller ikke den verste, og dette er helt klart et meget godt kjøp.

Oppsummert

 • Mål: 210 x 90 cm
 • Vekt: 248 gram
 • God kvalitet og bra slitestyrke
 • Anvendelig lakenpose som kan brukes både inne og ute, samt til alle årstider.

LES MER


3. Sea to Summit Reactor Extreme

SJEKK PRISEN →

Extreme modellen fra Sea to Summit-serien er perfekt for deg som ønsker markedets varmeste lakenpose. Ingen er varmere enn denne, og her får du en lakenpose som varmer godt selv på vinterstid – også uten hjelp fra sovepose. I tillegg kommer den i to forskjellige lengder.

Kommer i to størrelser

En fordel med denne modellen er at du kan velge mellom to typer størrelser. Den ene heter Regular og er på 210 x 90 cm, mens den andre heter Long og er 235 x 90 cm. Med «long»-varianten får du altså en lengde på hele 235 cm, noe som er ypperlig om du trenger god benplass.

Ellers gjør «mumieformen» på posen at den ikke føles for stram rundt ben og bryst, og også kvaliteten på lakenposen er av det bedre slaget. Thermolite-materialet den er utviklet av sørger for et behagelig sovemiljø som verken for kaldt, varmt eller fuktig.

Uavhengig av temperatur og klima, vil denne lakenposen sørge for høy komfort. Det du imidlertid må være oppmerksom på er at prisen er noe høyere enn for andre modeller, og den også veier noe mer enn de andre i denne testen.

Perfekt til bruk om vinteren

Selv om den kan anses som mindre pakkevennlig, samt at den har noe høyere pris, er denne absolutt verdt pengene. Spesielt personer som trenger en lakenpose til bruk om vinteren og som trenger ekstra varme vil få god nytte av denne.

Å betale noen hundrelapper ekstra er en lav pris for å ikke fryse ute på tur. Når den i tillegg kan måle både 210 cm og 235 cm, er det tydelig at denne lakenposen gir noe helt utenom det vanlige.

Oppsummert

 • Kommer i to størrelser: enten 210 x 90 eller 235 x 90 cm
 • Vekt på 399 gram
 • Ekstra varm lakenpose som er perfekt til bruk om vinteren
 • Toppmodell til en noe høyere pris

LES MER