fbpx

Kunstig juletre test: Her er årets 7 best selgere (2023)

Det finnes mange flotte kunstige juletre på markedet i dag, og det er lurt å få god oversikt over hvilke modeller som er tilgjengelige før du går til innkjøp av ditt nye tre.

Vi har i denne kunstig juletre testen sammenlignet syv av de beste kunstige juletreene på markedet i dag, og gir deg her en oversikt over fordelene og ulempene ved de ulike modellene. Vurderingen er basert på spesifikasjoner og omtaler. Juletreet som vinner testen vår er Kunstig Juletre Arjeplog Infloria Med LED-lys 210cm Grønn. Dette er et veldig godt kunstig juletre som tar seg svært godt ut og vil vare lenge.

Kunstig juletre test: Våre favoritter

BILDE PRODUKT
Kunstig Juletre Arjeplog Infloria Med LED-lys 210cm Grønn
Dette flotte kunstige treet vinner vår test på grunn av sitt flotte design, gode størrelse og rimelige pris. De fleste som ønsker seg et godt juletre som vil vare lenge vil bli veldig fornøyd med dette kjøpet!
SJEKK PRISEN →
Kunstig Juletre Sorsele Infloria Med LED-lys 210cm Grønn
Hvis du ønsker deg et pent kunstig juletre til en grei pris, er dette et fantastisk valg. Dette er et flott tre i en dyp, pen farge som selges til en veldig rimelig pris.
SJEKK PRISEN →
Juletre Hengseltre Infloria Grønn 210cm x 140cm
Dette nydelige treet er perfekt for deg som ønsker å investere litt mer i en premium modell. Dette er et vakkert tre som har god tetthet, er pent pyntet med kongler og som vil vare lenge.
SJEKK PRISEN →
Juletre Larvik Star Trading, ink. 360-LED (210 cm)
Dette flotte kunstige treet er klassisk utformet og tar seg svært godt ut. Treet er pyntet med flotte LED-lys, så dette er en svært god og enkel løsning for dem som ønsker et tre med lite vedlikehold.
SJEKK PRISEN →
Juletre 320-LED "Arvika" Star Trading, Grønn (210 cm)
Dette er et stort, vakkert tre som er svært naturtro og kommer med LED-lys inkludert. Her får du mye for pengene, med et svært godt design, pent utseende og en rimelig pris sett i forhold til hvor god kvaliteten er.
SJEKK PRISEN →
Juletre Minnesota Star Trading, Grønn (210 cm)
Dette flotte juletreet er det beste valget for dem som ønsker et lett og smalt tre, for eksempel dem av oss som bor i mindre hus. Modellen er et flott valg som selges til en god pris, og dette er et tre som er veldig populært blant mange forbrukere.
SJEKK PRISEN →

1. Kunstig Juletre Arjeplog Infloria Med LED-lys 210cm Grønn – Best i test 

Kunstig Juletre Arjeplog Infloria

SJEKK PRISEN →

Best i test

For de fleste av oss vil Kunstig Juletre Arjeplog Infloria Med LED-lys 210cm Grønn. være et veldig godt valg. Av alle de mange gode kunstige juletrærne på markedet i dag, ble dette kåret til best i test på grunn av sin gode kvalitet og pene design. Treet har en svært fin fasong og ser naturtro ut, i tillegg til at det kommer med LED-lys inkludert.

Treets grønne grener er allerede pyntet med 360 LED-lys som har et nydelig varmt hvitt lys, som gir mye julestemning. Juletreet har en IP44 klassifisering og kan dermed settes opp både inne og ute, grenene er utstyrt med hengsler som gjør dem enkle å pakke ned, dette betyr at du enkelt kan pakke det ned og lagre det til neste julesesong.

Kvalitetsprodukt

Det er ingen tvil om at dette flotte treet er av god kvalitet og vil fungere bra år etter år. Heldigvis er dette flotte treet solgt sil en rimelig pris og kommer med 2 års garanti. Det inkluderer også en fot til treet. Juletreet kommer med en 5m kabel som gir deg mye frihet med hvor du ønsker å sette det opp hjemme. Alt i alt er dette treet best utstyrt og derfor vår test vinner.

Fordeler:

 • LED-lys allerede påsatt
 • Flott fasong
 • God kvalitet
 • 2 År garanti

LES MER


2. Kunstig Juletre Sorsele Infloria Med LED-lys 210cm Grønn – Budsjett

SJEKK PRISEN →

Mørkt og elegant stiluttrykk

Dette er et svært pent juletre i en mørk farge, som avgir et elegant stiluttrykk. Treet kommer med hele 500-LED lys innebygget og lyser opp treet veldig jevnt for optimal julefølelse. Dette flotte juletreet er ganske stort på hele 210cm, det vil fylle et hvilket som helst rom med en flott julefølelse. Dette er et kunstig tre laget av PVC, og er tilgjengelig til en svært rimelig pris som gjør det ganske populært blant forbrukere.

Prisgunstig

Ønsker du et veldig godt budsjettvalg, er prisen på denne modellen veldig god. Dette flotte juletreet fra Infloria har justerbar grenvinkel samt hengsler på grenene for enklere oppbevaring.Kunstig Juletre Sorsele Infloria Med LED-lys 210cm Grønn er et veldig godt valg dersom du er på utkikk etter et prisgunstig, stort juletree med ferdig montert belysning.

Fordeler:

 • Mørk farge
 • Høyt, med hele 210 cm
 • Høy kvalitet
 • 2 Års forsikring

Ulemper:

 • Kan bli for høyt for dem med mindre stue

LES MER


3. Juletre Hengseltre Infloria Grønn 210cm x 140cm – Premium

SJEKK PRISEN →

Prisgunstig valg

Dette er et fantastisk valg for dem som ikke bare ønsker seg et svært pent tre, men som ønsker god kvalitet til den gunstigste prisen. Når det gjelder kunstige juletrær er Juletre Hengseltre Infloria Grønn 210cm x 140cm  perfekt for dem med et litt lavere budsjett eller dem som rett og slett ikke ønsker å betale for mye for et juletree.

Treet er imidlertid billig i forhold til de andre alternativene i testen vår og vil slett ikke være det beste valget for alle. Dersom du ønsker å handle på budsjett passer dette for deg. Dette er et naturtro tre uten innebygget belysning men a like vell et godt valg for deg som ønsker et billig kunst juletre.

God grentetthet 

Dette er et svært pent tre med fin fasong, og det er veldig naturtro. Treet må få skryt for at det ser ekte ut og har god gren tetthet som gir det et flott stiluttrykk. Dette er et kunstig juletre av svært god kvalitet, og mange fine funksjoner som hengslede grener for mer praktisk oppbevaring. treet er hele 210cm høyt og 140cm bredt og vil fylle et hvilket som helst rom med julefølelse.

Fordeler:

 • Flott design
 • God grentetthet
 • Prisgunstig

Ulemper:

 • Ingenn belysning
 • Stort, passer ikke for dem med mindre hus

LES MER


4. Juletre Larvik Star Trading, ink. 360-LED (210 cm) – Juletre med lys

SJEKK PRISEN →

Vakker farge

Dette flotte treet får skryt for dens pene, dype grønnfarge, og Juletre Larvik Star Trading, ink. 360-LED (210 cm)kan skape herlig julestemning for mange. Treet har en høyde på 210 cm og kan brukes både innendørs og utendørs. De fyldige grenene er permanent festet til trestammen, og treet er enkelt å sette sammen og felle ned når det skal legges bort.

Pent utseende 

Dette juletreet tar seg svært godt ut, med sitt flotte farge, elegante design og pene lys. Det flotte treet har 360 LED-lys montert på grenene allerede. Lysene har en behagelig varm tone som ser svært pen ut. Dette er en svært enkel og nyttig løsning for dem som synes det er greit å slippe maset med å henge lys på treet hvert år.

Fordeler:

 • Kommer med LED-lys i flott varmtone
 • Dyp, pen grønnfarge

Ulemper:

 • Med sine 210 cm kan treet være litt høyt for dem med mindre hus

LES MER


5. Juletre 320-LED “Arvika” Star Trading, Grønn (210 cm)Juletre i grankonstruksjon med lys

SJEKK PRISEN →

Naturtro

Dette er et vakkert og naturtro kunstig juletre som vil spre mye julestemning år etter år. Treet kan brukes både innendørs og utendørs, og er 210 cm høyt. Dette kunstige juletreet er svært lett å sette sammen, og er også enkelt å felle sammen etter julen. Når det er lagt sammen, krever det lite plass til oppbevaring, noe som også er veldig nyttig.

Pent design

Juletre 320-LED “Arvika” Star Trading, Grønn (210 cm) har et svært godt og naturlig design. Treet har en dyp og fin grønnfarge, og er pyntet med snø på grenene og 320 LED-lys med et varmt, hvitt lys som skaper flott stemning. For de som ønsker seg en flott løsning på et juletre som tar seg godt og og krever lite pynt er nok dette flotte treet midt i blinken.

Fordeler:

 • Pent design med snødetaljer og LED-lys
 • Naturtro

Ulemper:

 • Passer ikke for dem som ikke ønsker pynt i form av snø og lys

LES MER


6. Juletre Minnesota Star Trading, Grønn (210 cm) – Smalt juletre

SJEKK PRISEN →

Lett og kompakt 

Dette flotte juletreet er en litt smalere modell enn de andre trærne i testen vår, og vil passe perfekt til litt mindre områder både innendørs og utendørs. Dette er også en lett og nyttig modell som enkelt kan legges sammen og bli svært kompakt. Slik blir det veldig enkelt å lagre treet på loftet, i kjelleren eller i boden frem til neste år.

Klassisk design

Dette pene treet er designet med en flott, dyp grønnfarge, og har et ellers tradisjonelt og klassisk design. Juletre Minnesota Star Trading, Grønn (210 cm) kommer kun med de pene grønne grenene, uten noe ekstra pynt i form av lys, snø eller kongler. Her kan du altså pynte treet som du selv ønsker!

Fordeler:

 • Smal modell
 • Klassisk design
 • Lett og kompakt

Ulemper:

 • Smalere modell kan være uheldig for de som ønsker et mer fyldig tre

LES MER


Hvorfor velge et kunstig juletre?

I disse dager er kunstige juletrær i plast blitt stadig mer populære. Utvalget av gode falske juletre har blitt større og modellene som er tilgjengelige blir stadig mer naturtro og flotte.

Kunstig juletre kan lett lønne seg økonomisk. Det er fordi at man ved å kjøpe et flott kunstig juletre som kan brukes igjen år etter år, sparer pengene man ville brukt på å kjøpe et nytt, ekte tre hvert år. Et svært pent ekte tre blir fort veldig dyrt, og julen er jo generelt en dyr affære, så hvis man kan finne en god løsning på juletre kan man spare mye!

Det er veldig beleilig å ha et falskt juletre, fordi man slipper både kostnaden og styret med å velge ut, betale for og frakte et ekte tre hjem hvert år. I tillegg slipper man vedlikeholdet med vanning, dryss av nåler på gulvet og eventuelle ekle småkryp som gjemmer seg på treets grener. Med et kunstig juletre er du sikker på at du får opp et nydelig tre, år etter år!

Det er ikke tvil om at juletrær bidrar til å skape mye julestemning. Det er nå mulig å få tak i kunstige juletrær i alle slags størrelser, prisnivå og design. Enten du ønsker med julebelysning, uten julelys, med snø eller kongledetaljer, eller noe annet, finner du helt sikkert en modell som passer perfekt til deg.

Generelt er det svært lett å sette opp trærne, og for de fleste tar det kun få minutter før treet er satt sammen og klar til å pyntes! Noen juletrær er allerede satt sammen, og da trenger du kun å dandere grenene etter dine preferanser, før pyntingen kan begynne.

I denne testen har vi tatt for oss noen av de beste kunstige juletrærne som er tilgjengelige i dag, og alle disse kan anbefales. Det er mange flotte modeller på markedet og det er viktig å tenke over hva du ønsker og trenger når det gjelder juletreet ditt, slik at du kan finne modellen som passer best for deg og dine behov.

Dette bør du tenke over når du skal kjøpe et kunstig juletre

Flere og flere nordmenn velger nå å bruke kunstige juletrær ved høytiden, og dette er ikke uten grunn. Det er nemlig mye positivt ved kunstige juletrær.

Disse er generelt allergivennlige og krypfrie, så de er et svært godt alternativ for dem som har astma, allergier eller er redd for småkryp. Å kjøpe et kunstig juletre er et godt valg hvis noen i familien er plaget av allergier eller luftveisproblemer, siden et ekte tre vanligvis har både pollen og muggsopp. Dette er bekymringer man ikke trenger å tenke på når man har et kunstig og allergivennlig juletre som sprer juleglede uten å spre allergi eller insekter hjemme!

Kunstige juletrær drysser ikke, så det er ikke nødvendig å rydde opp eller feie under treet hver dag. I tillegg trenger du ikke å gi treet vann, og det krever ikke noe vedlikehold i det daglige slik det er med ekte juletrær. For mange er dette en veldig grei og enkel løsning i en travel juletid.

Juletrærne kan lett sammenlegges og gjemmes bort på loftet eller boden frem til de skal tas frem igjen neste år. For mange er kunstige juletrær en svært enkel, økonomisk og nyttig løsning – slik kan man oppleve gleden ved juletrær hvert år, med minimal innsats. Disse flotte trærne kan brukes i flere år, og dette kan være mye billigere enn ekte juletrær.

Et flott kunstig juletre kan være en svært god investering som vil vare i mange år fremover. Så lenge du tar grei vare på det kunstige juletreet du kjøper vil det holde seg i svært god stand i flere år, og kan derfor brukes igjen og igjen. Om man kjøper et kunstig tre av god kvalitet vil dette være en engangsinvestering som kan lønne seg svært godt over tid.

Når man har mye å gjøre i en travel julestri, er det veldig greit og enkelt å bare kunne hente frem juletreet fra boden eller loftet og sette det opp på null komma niks, i stedet for å måtte dra på juletrehandling. Når julen er over, er det veldig enkelt og greit å pakke treet sammen, og sette det til lagring frem til neste jul.

Det finnes også et bredt utvalg av kunstige juletrær i disse dager, så det finnes noe for enhver smak. På markedet i dag vil du finne naturtro juletrær i mange ulike former, fasonger og design. Blant annet finnes det smalere modeller for dem som har mindre plass, høye, fyldige modeller for dem som har svært mye plass, tre med snødekorasjon på grenene for dem som ønsker vinterstemning hjemme, og modeller som kommer med eller uten lys, alt etter hva du foretrekker.

De flotte juletrærne i testen vår har blitt utviklet for å være så naturtro og pene som mulig, og med et kunstig juletre vil treet ditt holde seg like fint hele julen gjennom, uten noe behov for vedlikehold.

Hvilket tre bør du velge?

Det finnes en hel skog av kunstige juletrær på markedet, slik at du kan velge akkurat den modellen som passer deg og huset ditt. Trærne kommer i mange ulike størrelser, og både høyde og bredde varierer. Du bør tenke over hva du ønsker og trenger, og velge treet ditt deretter.

Om du for eksempel ønsker en veldig lettvint løsning, kan du velge en modell som kommer med ferdigmonterte lys, slik at du slipper maset med å surre på lyslenker hvert år. Hvis du derimot allerede har noen flotte lyslenker og synes det er koselig å pynte treet hvert år, vil nok et tre uten lys være et bedre valg for deg.

For dem som ikke har så mye plass hjemme, kan det være lurt å gå for et litt mindre eller smalere tre som kan legges sammen kompakt og lett. Hvis du derimot har en stor stue og ønsker et rimelig stort tre, finnes det mange modeller som er både høye og fyldige.

Kunstig juletre test