fbpx

Krølltang test: Her er de 7 beste på markedet i 2023

Er du på interessert i å kjøpe en ny krølltang, men er usikker på hvilken modell som er riktig for deg? Da har du kommet til rett stedet. Det finnes mange gode krølltenger på markedet i dag og det er lurt å få god oversikt over hvilke modeller som er tilgjengelige før du går til innkjøp av din nye krølltang.

Vi har sammenlignet åtte av de beste krølltengene på markedet i dag og denne krølltang testen gir deg en oversikt over fordelene og ulempene med de forskjellige modellene. Krølltangen som vinner i testen vår er Kemei 2 Professional. Det er en fantastisk og allsidig modell med godt design som fungerer svært godt.

Krølltang test: Her er årets vinnere

BILDE PRODUKT
Kemei 2 Professional
Kemei 2 er en profesjonell krølltang som kan brukes til absolutt alt, uavhengig om du ønsker å krølle, bølge eller reparere håret. Den har flere unike egenskaper som enestående varmefordeling, praktisk håndtak, samt at den er utstyrt med tre varmerør for enklere bruk. Kanskje ikke rart at denne er en av markedets fremste bestselgere.
SJEKK PRISEN →
Babyliss Krølltang C1300E Curl Secret
Her har du en flott krølltang med godt design, gode funksjoner og en rimelig pris for bra kvalitet. Modellen er spesielt utformet for å lage krøller på en superenkel måte.
SJEKK PRISEN →
Babyliss Krølltang C338E
Hvis du ønsker deg en god krølltang til en grei pris, er denne et fantastisk valg. Dette er en moderne og enkel krølltang som vil fungere veldig godt i hverdagen og prisen er veldig rimelig.
SJEKK PRISEN →
BaByliss Curling Iron Rose Quartz
Denne modellen er klassisk utformet og ser pen ut. Denne krølltangen fungerer godt, og et nyttig hjelpegrep følger med på kjøpet.
SJEKK PRISEN →
Dyson Airwrap Complete, Multistyler
Denne flotte krølltangen er perfekt for deg som ønsker å investere litt mer i en premium modell. Dette er en smart og funksjonell krølltang som fungerer godt, er allsidig og vil vare lenge.
SJEKK PRISEN →
Babyliss Krølltang GPB007E Mini i-Curl
Krølltangen er det beste valget for de som ønsker en kompakt krølltang. Modellen er et flott valg som selges til en god pris og vil fungere godt til de fleste av oss.
SJEKK PRISEN →
Babyliss Curling Iron - Rose Quartz Tight Curls Wand C449E
Dette er en modell som er veldig populær blant mange forbrukere. Den flotte krølltangen har et pent design og fungerer spesielt godt om du ønsker mindre krøller.
SJEKK PRISEN →
Multistyler
Et godt valg dersom du ønsker en hel pakke med nyttig utstyr. Her får du en god pris for og tangen er både enkel og grei å bruke.
SJEKK PRISEN →
Den beste butikken for denne typen produkter

1. Kemei 2 Professional – Best i test

Kemei 2 Professional

SJEKK PRISEN →

Det som gjør at denne krølltangen skårer best i vår test, er at den utmerker seg på flest områder. Denne populære bestselgeren er blant annet utstyrt med tre rør, som gir en rekke bruksområder. Best av alt derimot er den unike varmeteknologien, og ikke minst det keramiske belegget, hvilket gjør at den kan bruke både til styling og reparasjon av slitt hår.  

Kemei 2 er en profesjonell krølltang som kan brukes til absolutt alt. Den krøller like bra som den bølger, samtidig som den gir slitt og skadet hår nytt liv. Dette fordi den er utstyrt med et keramiske belegg som ikke brenner håret, og som også slipper ut negative ioner – som er dokumentert å beskytte og reparere skadet hår.

Krølltangen har i tillegg en uovertruffen varmefordeling noe som garanterer ypperlige resultat, uansett hva dine behov er. Uavhengig om du skal krølle, bølge eller reparere, vil Kemei 2 helt sikkert innfri dine krav. Dette er langt ifra det eneste som imponerer. Den har nemlig også en unik teknologi, som gjør at den klar til bruk kun 30 sekunder etter at strømmen er skrudd på.

Utover det har den et meget brukervennlig og praktisk håndtak som er enkelt å klemme. Du kan også justere styrken på klemmingen slik at du kan oppnå akkurat de resultatene du måtte ønske. Alt i alt er dette den mest allsidige og anvendelige krølltangen på markedet, og derfor var den en opplagt testvinner hos oss. Dette gjelder også særlig på grunn av dens nokså lave pris.

Fordeler:

 • Allsidig krølltang som både styler og reparerer slitt hår
 • Utstyrt med keramisk belegg som ikke skader håret
 • Unik varmteknologi som effektiv fordeler varme
 • Praktisk håndtak som er brukervennlig

LES MER


2. Babyliss Krølltang C1300E Curl Secret – Enklest for å lage krøller

Babyliss Krølltang C1300E

SJEKK PRISEN →

Keramisk varmeoverflate

BaByliss Easy Curl har en keramisk varmeoverflate som raskt gir vakre krøller. Testerne synes imidlertid at varmeoverflaten var litt for glatt til å gi full kontroll på krøllingen. Makstemperaturen er 200 grader, men lavere grader enn dette blir kun en gjetning siden bryteren bare er merket 0–10. Etter 72 minutter slår tangen seg automatisk hvis du har glemt at den er påslått – bra!

Kjent merke

Det følger med to «tofingervanter», men passformen er ikke særlig god. Dessverre har Easy Curl kort ledning, så du må stå nær strømuttaket. BaByliss er kjent for sine stylingverktøy, så vi hadde høyere forventninger til Easy Curl.

Fordeler:

 • Lett, automatisk avstenging

Ulemper:

 • Vantene som er inkludert er klumpete
 • Kort ledning

Funksjonell 

Babyliss Krølltang C1300E Curl Secret fungerer svært godt og er veldig brukervennlig. Krølltangen har en keramisk varmeoverflate som sørger for at krøllene blir til veldig kjapt, i tillegg til at den er skånsom mot håret ditt.

Den er også trygg i bruk og har en svært god funksjon i at den automatisk slår seg av etter 72 minutter dersom du har glemt å slå den av. Det er en veldig god funksjon som vil være betryggende for mange.

Lett og kompakt 

Krølltangen er både lett og kompakt, noe som gjør det veldig enkelt å ta med den med seg på reise eller med i veska når man skal på trening på morgenen og vil gjøre seg klar på treningssenteret. Babyliss Krølltang C1300E Curl Secret er altså veldig grei for de som ofte er på farten, og vil ha en krølltang som er lett å ta med seg.

Nydelige krøller

Babyliss Krølltang C1300E Curl Secret skaper nydelige krøller veldig kjapt. Modellen gir deg mye for pengene og er en brukervennlig krølltang som har mye å by på.

Fordeler:

 • God teknologi
 • Anerkjent merke
 • Lett og enkel å ta med

Ulemper:

 • Kort ledning, kan være plagsomt

LES MER


3. Babyliss Krølltang C338E – Budsjett 

Babyliss Krølltang C338E

SJEKK PRISEN →

Flott hårstyler 

Dette er en profesjonell og god krølltang som gir flere flotte og ulike typer krøller. Med denne modellen får du nydelige krøller eller bølger hver gang, til en veldig rimelig pris. Babyliss Krølltang C338E Pro180 Sublime Touch gir pene krøller som varer lenge og den har et nyttig hjelpegrep øverst.

Funksjonell 

Det er flere gode funksjoner i denne krølltangen. Varmeplatene er utstyrt med turmalin-teknologi som beskytter håret ditt mot varmeskade under bruk. Krølltangen varmes raskt opp og du kan justere temperaturen etter hva du foretrekker. Babyliss Krølltang C338E Pro180 Sublime Touch fungerer svært godt og er populær blant mange forbrukere.

Rimelig pris

Ønsker du et veldig godt budsjettvalg, så er prisen veldig god for denne modell. Krølltangen er enkel i bruk og lett å forstå seg på, samt at den har flere gode funksjoner. Alt i alt er Babyliss Krølltang C338E Pro180 Sublime Touch et veldig godt valg for den som ønsker en grei krølltang uten å måtte investere for mye penger.

Fordeler:

 • Gode funksjoner
 • Enkel i bruk
 • Prisgunstig

Ulemper:

 • Kort ledning, kan være plagsomt
 • Stor og tung i forhold til mange andre modeller

LES MER


4. BaByliss Curling Iron Rose Quartz – Klassisk krølltang

BaByliss Curling Iron Rose Quartz

SJEKK PRISEN →

Godt design

Dersom du ønsker en krølltang av profesjonell kvalitet, er sublime touch-belegging skånsomt for håret. Krølltangen varmes opp svært raskt og har flere ulike varmeinnstillinger slik at du kan velge hva du ønsker.

Pent utseende 

Mange synes denne krølltangen tar seg svært godt ut, med sin flotte farge og elegante design. BaByliss Curling Iron Rose Quartz gir veldig fine krøller som passer både til hverdag og spesielle anledninger.

Vakre krøller 

Med BaByliss Curling Iron Rose Quartzvil du kunne skape vakre, myke krøller hver gang du bruker verktøyet. Det kvartskeramiske belegget på tangen bidrar med å lage glatte og skinnende krøller og bølger i håret og er skånsom mot håret ditt. Den avanserte keramikk-teknologien sørger for rask oppvarming og jevn varme på håret.

Fordeler:

 • Enkelt å lage vakre krøller
 • Anerkjent merke
 • Skånsomt varmeverktøy

Ulemper:

 • Litt tung, ikke så grei å ha med seg på reise eller på treningssenter

LES MER


5. Dyson Airwrap Complete, Multistyler – Premium

Dyson Airwrap Complete

SJEKK PRISEN →

Luksusvalg

Et fantastisk valg for de som ønsker en stilig krølltang og som vil ha det beste av det beste når det gjelder hårprodukter. Denne flotte og avanserte krølltangen har mange gode egenskaper og er laget med nyskapende teknikker. Den er perfekt for den som vil investere i en veldig god krølltang, siden den vil sørge for at håret ditt ser fantastisk ut hver gang du bruker den.

Likevel er krølltangen svært dyr i forhold til de andre gode alternativene i testen vår og vil slett ikke være det beste valget for alle. Hvis du ønsker å handle på budsjett, bør du styre unna Dyson Airwrap Complete, Multistyler.

Multifunksjonell

Dyson Airwrap Complete, Multistyler er en stilig og moderne løsning som fungerer svært godt. Det er et multifunksjonell stylingverktøy som gir flotte resultater kjapt og er enkel å bruke. Du kan stelle håret på flere måter og ikke bare lage krøller, så det er veldig fint med en løsning som gjør flere ting på en gang.

Den er tidsbesparende å bruke fordi håret ikke trenger å være helt tørt før du starter stylingen. Krølltangen varmes raskt opp og det går raskt å stelle håret med denne. Selve krølltangen er lett og grei og håndtere og grepet er godt utformet.

Enkel i bruk

På tross av sin avanserte teknologi, er multistyleren både brukervennlig, komfortabel og anvendelig. Den er svært enkel å bruke og har et gjennomtenkt design. Risikoen for å brenne seg på verktøyet er svært liten, noe som er veldig greit. Vii har nok alle brent oss på en krøll- eller rettetang og vet hvor vondt det gjør!

Med Dyson Airwrap Complete, Multistyler blir krøllene pene og spretne på svært kort tid og den kan kjøpes med mye flott og nyttig tilbehør. Alt i alt er dette et veldig godt valg hvis du vil investere ekstra penger i hårstyleren din.

Fordeler:

 • Flott design
 • Tidsbesparende
 • Mye nyttig tilbehør

Ulemper:

 • Svært høy pris
 • Litt tung, ikke enkel å ta med seg på reise

LES MER


6. Babyliss Krølltang GPB007E Mini i-Curl – Beste kompakte

SJEKK PRISEN →

All-rounder

Avansert teknologi

Denne modellen er utviklet med nyskapende og innovativ teknologi og har mange gode egenskaper og funksjoner.

Kraftig

Dette er en kraftig krølltang med god motoreffekt. Den er effektiv for rengjøring av tennene og fjerning av plakk, men er likevel budsjettvennlig.

Fordeler:

 • Prisgunstig
 • Innovativ teknologi
 • Kraftig motoreffekt

Ulemper:

 • Mindre funksjonell enn andre

LES MER


7. Babyliss Curling Iron – Rose Quartz Tight Curls Wand C449E – Beste for mindre krøller

SJEKK PRISEN →

Perfekt for små krøller 

Babyliss Curling Iron – Rose Quartz Tight Curls Wand C449E er perfekt tilpasset å lage mindre krøller, noe som er veldig trendy nå for tiden. Den er brukervennlig og har et konisk design som gjør det både enkelt og kjapt å skape krøllene og hårfrisyren du ønsker deg.

Avansert system

Med keramisk belegg i kvarts og et avansert keramisk oppvarmingssystem, er dette en avansert og god krølltang som fungerer svært godt. Babyliss Curling Iron – Rose Quartz Tight Culs Wand C449E har en veldig god sikkerhetsfunksjon, siden den automatisk slår seg av når den har stått påslått en stund.

Det er en veldig spennende krølltang teknologisk sett, med mange gode funksjoner og egenskaper. Den er både nyttig og praktisk i bruk, med en lang ledning og seks ulike varmeinnstillinger.

Fungerer spesielt godt for lengre hår

Babyliss Curling Iron – Rose Quartz Tight Curls Wand C449E er en krølltang som de fleste vil trives godt med, fordi den både er veldig brukervennlig og er enkel å bruke, i tillegg til at man får veldig gode resultater. Likevel er krølltangen ekstra populær blant jenter og kvinner med lengre hår, fordi sylinderen er ekstra lang og har plass til at mye hår vikles rundt.

Fordeler:

 • Flott design
 • Avansert teknologi
 • Flott for å krølle lengre hår, og spesielt for mindre krøller

Ulemper:

 • Litt dyr

LES MER


8. Multistyler – Beste utstyrspakke

SJEKK PRISEN →

Kjempegode funksjoner og nyttig utstyr

Dette er en utstyrspakke som kommer med veldig mye nyttig utstyr. Du får faktisk alt du trenger ved kjøp av denne pakken! I pakken får du to krølltenger til ulike størrelser krøller, og du bytter enkelt tilbehøret. Flere hårspenner og hårnåler følger med, i tillegg til kreppeplater og bølgeplater for dype bølger i håret.

Du får også børstemunnstykker som gjør det mulig å style håret ditt akkurat slik du ønsker. Modellen er populær blant forbrukere, og scorer godt på flere ulike områder.

Praktisk i bruk

Krølltangen er utstyrt med flere gode, brukervennlige egenskaper og detaljer som gjør den veldig grei og praktisk å bruke. Uansett hva slags hår du ønsker å ha, får du det til med denne nyttige multistyleren.

God kvalitet 

Modellen er et svært godt produkt fra et anerkjent selskap. Ved kjøp av denne vet du at du vil få et kvalitetsprodukt som vil vare lenge.

Det praktiske hårstylings-verktøyet har et håndtak som er ergonomisk utformet og derfor er behagelig å holde i mens du styler håret ditt. Varmeplatene er dekket med et keramisk belegg, noe som skåner håret fra skade.

Fordeler:

 • Allsidig
 • Moderne funksjoner
 • Mye nyttig tilbehør
 • God kvalitet

Ulemper:

 • Mindre kraftig enn andre el-tannbørster
 • MIndre funksjoner og egenskaper

LES MER


Hvorfor kjøpe krølltang?

En krølltang er et klassisk hårstylingsprodukt som alle kvinner bør ha. Det er fint å lage nydelige krøller eller bølger hjemme, enten det er til hverdags eller til en spesiell anledning. Med de mange flotte krølltengene på markedet i dag kan du skape nydelige krøller på svært kort tid.

Ved hjelp av en krølltang kan du få krøllene du drømmer om på null komma niks. Det finnes et fantastisk godt utvalg av gode stylingprodukter som vil hjelpe deg å oppnå dette, enten du ønsker deg store eller små krøller. En god krølltang gjør det mulig å prøve mange ulike stilinntrykk på håret og resultatet er veldig raskt!

Med en god krølltang kan du endre hårfrisyre og styling så ofte du vil og du bør velge en krølltang som passer ditt hår og ønskene dine når det gjelder styling av håret.

I denne testen har vi tatt for oss noen av de beste krølltengene som er tilgjengelige i dag og alle disse kan anbefales. Det er mange flotte modeller på markedet og det er viktig å tenke over hva du ønsker og trenger i krølltangen din, slik at du kan finne modellen som passer best for deg og dine behov.

Dette bør du tenke over når du skal kjøpe krølltang

Hvis du leser litt om de ulike krølltengene som er tilgjengelig, vil du se at det er stor variasjon i funksjonene og egenskapene til de ulike modellene. Noen krølltenger er basisprodukter som er enkle, og ikke svært funksjonelle. På den annen side av skalaen har du mer avanserte krølltenger som kan være utstyrt med mange forskjellige gode funksjoner og teknikker.

Du bør være klar over at krølltenger kan være utformet på mange ulike måter. En klassisk krølltang har vanligvis en klemme til håret og man tar én hårlokk om gangen og bruker klemmen til å holde håret fast med for å skape krøllene.

En konisk tang har ikke en slik klemme og med en slik krølltang får man i stedet ofte med en beskyttelseshanske. Man bruker så den ene hånden til å vikle hårlokkene opp på tangen. I tillegg finnes det bølge- og krustenger, hvor man klemmer håret del for del mellom de to platene. Kjegleformede krølltenger kan gi svært fine, livlige krøller som man lett kan variere størrelsen på.

Variasjon i prisnivå

Det finnes mange gode krølltenger og andre hårstylingprodukter i ulike prisklasser, til ulike formål og behov i hverdagen. Generelt er det slik at de beste krølltengene ligger litt høyere i prissjiktet, men det betyr ikke at det ikke er mulig å få tak i en flott krølltang på budsjett som gjør akkurat det du trenger.

Du bør helt klart vurdere budsjettet og behovene dine før du kjøper en ny krølltang, siden det kan være store variasjoner i pris. Husk på at en dyrere tang kan være en god investering i lengden hvis den brukes mye og hjelper deg med å skape krøller og hårfrisyrer du trives mye med. Likevel er det ikke lurt å investere mye penger på en dyr krølltang hvis den ikke brukes mye eller du ikke benytter deg av de ulike funksjonene på krølltangen.

Legg vekt på skånsomme varmeprodukter

Når det gjelder alle hårproduktene du bruker, er det alltid lurt å gjøre research og finne de modellene som vil sørge for at håret ditt ser best ut. En stor del av dette dreier seg om hvor skånsom krølltengene er i bruk når det gjelder håret ditt.

Vi vet nok alle at mye varme er svært skadelig for håret vårt. Hvis du planlegger å bruke krølltangen du kjøper mye, er det viktig at du sørger for at modellen er skånsom mot håret ditt og beskytter det fra varmeskade. Keramisk belegg beskytter håret ditt mot slitasje.

Flere av de flotte produktene i testen vår er utstyrt med keramisk belegg på varmeplatene som beskytter håret ditt fra å bli skadet fra den høye varmen det blir utsatt for, men du bør likevel være forsiktig med å bruke varmeprodukter for håret for mye siden dette kan skade håret ditt.

Det anbefales at du går til innkjøp av en god varmebeskyttende spray eller annet produkt hvis du ofte bruker hårføner, rettetang eller krølltang på håret ditt. Det vil gjøre det lettere å holde håret ditt i god stand over lengre tid, og fungerer spesielt godt i kombinasjon med et stylingprodukt som er skånsomt mot håret ditt.

Krølltang test