fbpx

Kremsprøyte test: De 4 beste i 2022

En kremsprøyte er et nyttig kjøkkenredskap brukt til å gi større volum på kremer, sauser og skum. Innholdet oppbevares under trykk og kremen vil da holde lenger før faller sammen. Du får med andre ord et bedre resultat ved å dekorere med en kremsprøyte.

Vi har opprettet denne samletesten for å gi deg oversikt over de beste modellene på dagens marked. Vi har ikke selv testet produktene, men brukt pålitelige kilder og beskrivelser til å bedømme dem.

Ønsker du markedets desidert beste kremsprøyte er det ISI Gourmet Whip kremsprøyte du burde gå for. Dette er en kremsprøyte perfekt til profesjonelle og kvalitetsbevisste hjemmekokker. Den beste pris derimot, får du hos isi Easy Whip, mens beste kvalitet er det isi Nitro Sifon som står for. Les videre og se mer spesifikt hva som skiller de ulike modellene.

VÅRE favoritter

 • Kremsprøyte av høy kvalitet
 • Kapasitet på en liter
 • Skaper en myk smak og gir en herlig skumkrone
SJEKK PRISEN →
 • Utstyrt med tre munnstykker
 • God kvalitet og godt egnet til profesjonell bruk
 • Brukes til kremfløte og desserter
SJEKK PRISEN →
 • Prisvennlig modell av høy kvalitet
 • Laget av rustfritt stål og silikon
 • Kapasitet på 0,5 liter
SJEKK PRISEN →

Kremsprøyte test: Alle våre favoritter

BILDE PRODUKT
ISI Gourmet Whip kremsprøyte
ISi Kremsprøyte av meget god kvalitet til profesjonell bruk og kvalitetsbevisste hjemmekokker. Kan brukes til kremfløte, desserter og sauser - både varme og kalde. Fyll på med fløte og skru på en patron, sprøyten lager luftig kremfløte med et knappetrykk. 0,5 liter flytende fløte blir til 2,5 liter luftig krem.
SJEKK PRISEN →
Isi Nitro Sifon
Isi Nitro Sifon er en kremsprøyte av enestående kvalitet. Den er laget av slitesterkt aluminium og har en lekker sølvfarge. I tillegg imponerer den med sin gode kapasitet på hele en liter, samt at den skaper en myk smak og en herlig skumkrone.
SJEKK PRISEN →
Isi Whip Plus kremsprøyte
Denne lekre kremsprøyten er en prisvennlig modell av høy kvalitet, hvilket betyr at du får mye for pengene. Den har en romslig kapasitet på 0,5 liter og er laget av både stål og silikon. Ikke nok med det, den kommer også med to års garanti, i tillegg til at den er enkel å anvende og derfor brukervennlig.
SJEKK PRISEN →
Isi Easy Whip kremsifon
Denne kremsprøyte er perfekt om du ønsker en meget god modell til lavest mulig pris. Her får du kanskje kjøkkenets mest undervurderte redskap, da den virkelige lager ypperlige kremer uten at du må grave for dypt i lommeboken. Dette her er med andre ord en svært rimelige kremsprøyte.
SJEKK PRISEN →

1. ISI Gourmet Whip kremsprøyte — Best i test

iSi Gourmet Whip Kremsprøyte

SJEKK PRISEN →

ISi Kremsprøyte av meget god kvalitet til profesjonell bruk og kvalitetsbevisste hjemmekokker. Kan brukes til kremfløte, desserter og sauser – både varme og kalde. Fyll på med fløte og skru på en patron, sprøyten lager luftig kremfløte med et knappetrykk. 0,5 liter flytende fløte blir til 2,5 liter luftig krem. Takket være en lufttett konstruksjon vil kremen holde seg fersk i inntil 10 dager ved oppbevaring i kjøleskap.

For tilberedning av luftige lette espumas, fingermat, varme og kalde sauser, supper, krem og desserter. I Bain Marie kan den holdes varm ved maks 75 °C. Flaske og overdel i rustfritt stål – utviklet for profesjonell bruk. Temperaturbestandig silikon, rask og enkel rengjøring. Kommer med tre ulike munnstykker og patronholder med antiskli silikongrep. Leveres uten fløtepatroner.

Kvalitet er også av aller høyeste kvalitet, slik at du kan forvente lang holdbarhet. Bare dette alene gjør kremsprøyten verdt pengene. Den tåler til og med oppvaskmaskin, og du slipper å bruke tid på oppvask.

Kapasiteten er på 0,5 liter og alt i alt er det den ultimate kremsprøyten til enhver som tar matlagingen på alvor.

Oppsummert

 • Utstyrt med tre munnstykker
 • God kvalitet og godt egnet til profesjonell bruk
 • Brukes til kremfløte og desserter

LES MER


2. Isi Nitro Sifon — Høy kvalitet

iSi Nitro Sifon

SJEKK PRISEN →

Isi Nitro Sifon er en kremsprøyte av enestående kvalitet. Den er laget av et slitesterkt aluminium og har en lekker sølvfarge. I tillegg imponerer den med sin gode kapasitet på hele en liter, samt at den skaper en myk smak og en herlig skumkrone. Har du alltid ønsket å lage smakfulle nitro-kaffer, te eller cocktails, vil denne kremsprøyten helt klart være et godt valg.

Med Nitro Sifo kan du enkelt gjør din hjemmebryggede kaffe både bedre og mer smakfull ifølge utviklerne selv. Dessuten er den i stand til å lage herlige drinker, og ikke minst blir drikken mildt sagt mer spennende.

Nitro fungerer også som et slags komplement  til kullsyre og brukes blant annet i visse tyngre ølsorter som krever en jevnere tilgang av mindre bobler. Nitro gir også drinken en kremaktig og mykere konsistens, samt litt herlig skum på toppen. Observer at sifon kun må brukes til kalde drikker og sammen med Nitropatroner fra iSi. Trykket i patronene er mye høyere enn i vanlige fettpatroner som brukes til kremsprøyter.

Sett bort i fra dette er det lite negativt å bemerke, og vi kan av den grunn konkludere at dette er et godt kjøp.

 • Kremsprøyte av høy kvalitet
 • Kapasitet på en liter
 • Skaper en myk smak og gir en herlig skumkrone

LES MER


3. Isi Whip Plus kremsprøyte — Mye for pengene

iSi Whip Plus Kremsprøyte

SJEKK PRISEN →

Denne lekre kremsprøyten er en prisvennlig modell av høy kvalitet, som betyr at du får mye for pengene. Den har en romslig kapasitet på 0,5 liter og er laget av både stål og silikon. Ikke nok med det, den kommer også med to års garanti, i tillegg til at den er enkel å anvende og derfor brukervennlig.

Munnstykket er også laget av plast og kan enkelt skrues av for rengjøring. Ønsker du, kan du også vaske kremsprøyten i oppvaskmaskin, noe som sparer deg enormt med tid. En annen fordel er at flasken beholder friskheten lenge. Du kan nemlig oppbevar flasken i kjøleskapet i hele ti dager, uten innholdet begynner å surne.

Videre har flasken et meget gripevennlig munnstykket av plast som skrus enkelt av. Silikonskallet er også avtakbart, slik at alle kriker og kroker rengjøres.

Flasken er kun egnet til kalde matvarer, og er heller ikke egnet til profesjonelt bruk innen gastronomi. Likevel opplever vi flasken som meget god, og som et bra kjøp, særlig på grunn av dens gode pris og høye kvalitet. Her får du enkelt og greit mye for pengene.

Oppsummert

 • Prisvennlig modell av høy kvalitet
 • Laget av rustfritt stål og silikon
 • Kapasitet på 0,5 liter

LES MER


4. Isi Easy Whip kremsifon — Best på pris

iSi Easy Whip Krem-siffon plus rustfritt stål

SJEKK PRISEN →

Denne kremsprøyten er perfekt om du ønsker en meget god modell til lavest mulig pris. Her får du kanskje kjøkkenets mest undervurderte redskap, da den virkelige lager ypperlige kremer uten at du må grave for dypt i lommeboken. Dette her er med andre ord en svært rimelige kremsprøyte.

Sifonen får ofte oppgaven med å lage perfekt piskekrem. Faktisk er det ingenting galt med det, men samtidig er det litt synd at så siffonens fulle potensiale ikke alltid utnyttes. De profesjonelle kokkene i noen av verdens beste kjøkken bruker sifonen til å leke og utforske smaker med og samtidig teste ut konsistenser i sauser, skum, desserter eller drinker.

Easy Whip Plus fra iSi er en sifon som kan brukes til å utvide dine gastronomiske horisonter, men er først og fremst en ekte ekspert når det gjelder krem. Med hjelp av trykket fra gasspatronene skaper sifonen luftig og perfekt piskekrem på et øyeblikk.

Ettersom trykket genereres i sifonen , er det viktig at sikkerheten er høy. Den østerrikske ISi fokuserer sterkt på sikkerheten til forseglede ventiler og en komplett sprut av patronene og sifonene som et felles system.

Kvaliteten er det også lite å utsette på. Den er laget av rustfritt stål og tåler derfor mye, til og med oppvaskmaskinen. Dessuten har den en god kapasitet på 0,5 liter, og er angivelig enkel å bruke.

Oppsummert

 • Volum på 0,5 liter
 • Laget av rustfritt stål
 • Lager krem til strålende resultat

LES MER


Slik brukes en kremsprøyte/sifonflaske

Fyll sifonflasken med din blanding, skru lokket på med munnstykket og sett en patron i. Fløtepatronene inneholder lystgass og oppløses kun i fettbaserte blandinger. Kullsyrepatronene oppløses i væske. Rist sifonen grundig, vend den oppned, så er den klar til å sprøyte innholdet ut. Vispet fløte kan holde sin konsistens i opp til 10-12 dager i kjøleskap.

Du kan også lage drinker og andre væsker i en fløtesifon. Husk at munnstykket ikke kan brukes på grunn av feiltrykk. I stedet skal du lette på trykket, skru lokket av og helle innholdet i et glass, karaffel eller annen type av oppbevaring. Bruker du derimot en sodasifon som har et annet munnstykke, kan du enkelt helle innholdet ut gjennom munnstykket.

Fløtesifon til varme og kalde emulsjoner

Denne typen sifonflaske klarer temperaturer helt opp til 75 grader. Det betyr at du kan varme sifonflasken opp i et varmt vannbad, hvis du f.eks vil servere varm suppe eller saus. Den skal varmes opp med innhold og patronen i.

Nitro Sifon til cold brew og drinker

Har du alltid drømt om å prøve nitrokaffe eller -cocktails hjemme? Nå er muligheten her! Nitro fungerer som et slags supplement til kullsyre og brukes blant annet i tyngre øltyper, som krever mindre og fastere bobler. Nitro gir også drikken en kremete og glattere følelse samt en kjølig skumkrone. Denne typen sifon bør kun brukes til kalde drikker og med nitropatroner. Trykket er nemlig kraftigere enn i en vanlig fløtepatron.

Dette bør du vurdere ved valg av kremsprøyte:

 • Brukervennlighet: Kremsprøyten bør også være brukervennlig, både når du skal helle i innholdet og bytte patroner. Det eneste som må gjøres, er å fjerne munnstykket og helle på innholdet. Du kan benytte deg av kalde produkter i alle beholderne, mens beholdere med termoinnsatser også åpner for varme produkter.
 • Bruksområder:Kremsprøyter som kan benyttes til mer enn bare å piske krem er en fordel. Skal du først investere i en kremsprøyte, bør denne ha et fleksibelt bruksområde. Dette får du med flere av sprøytene i denne testen. Det er også verdt å merke seg om kremsprøyten også skal benyttes til varmt innhold.
 • Kvalitet: Kvalitet er viktig, og de fleste betaler gjerne litt ekstra for garantert kvalitet. Dette gjelder også for kremsprøyter. Flere av kremsprøytene på markedet koster over 1000 kroner, og da forventes det god kvalitet. Det skal også oppleves som trygt å benytte sprøyten, og resultatet skal være like godt hver gang.
 • Design: Et godt design er viktig både for praktiske og estetiske årsaker. For det første påvirker designet hvor enkel kremsprøyten er å benytte seg av. Det vil også påvirke hvor stor lagringsplass den trenger. En sifon på 0,5 liter tar mindre plass enn en på 1 liter. Den er også enklere å håndtere. For det andre ønsker man også å ha ting som er behagelig å se på. Spesielt om denne gjenstanden blir stående på kjøkkenbenken på grunn av lagring.