fbpx

Kreatin test: Disse 4 Kreatin produktene er våre favoritter

Kreatintilskudd kan være veldig nyttig dersom du har behov for styrke, eksplosivitet og økt muskelmasse. Det finnes ulike typer kreatin på markedet, og vi har vurdert flere for å gi deg fem favoritter med litt ulike egenskaper og til litt ulik pris. Slik finner forhåpentligvis du din favoritt, uansett hvilke preferanser du har!

Her kan du lese om “Proteinpulver test”

VÅRE favoritter

 • 10 ganger sterkere enn regulær kreatin
 • Bedre absorbering
 • Ingen oppladingsfase
SJEKK PRISEN →
 • Rimelig pris
 • Høy ph-verdi
 • Enkelt å innta i kapsler
SJEKK PRISEN →
 • Fører ikke til vannansamling
 • Ekstrem pump og økt muskelvolum
 • pH buffret
SJEKK PRISEN →

Kreatin test: Alle våre favoritter

BILDE PRODUKT
Kre-Alkalyn Hardcore, 160 kapsler
Kreatinet Kre-Alkalyn Hardcore fra Chained Nutrition tar lett seieren som testvinner hos oss. For en svært god pris får man et produkt som gir best mulig opptak og man unngår oppladningsfase. Dette er produktet for deg som seriøst ønsker å ta trening og muskelbygging til neste nivå!
SJEKK PRISEN →
Kre-Alkalyn Mega Caps, 120 caps
Vårt Premium valg. Et kreatin som er litt mere kostbart, men som utviklet på et av de største sentrene i Europa av sitt slag.
SJEKK PRISEN →
Ultimate Creatine, 90 caps
Det beste valget for deg som vil gjøre det enklest mulig. Svært enkel dosering, kun 30 minutter før trening. Ingen væskeretensjon.
SJEKK PRISEN →
Creatine Xplode, 500g
Dette er det beste kreatinproduktet i pulverform blant våre favoritter. Sammensatt av ulike former for kreatin, får du en samling av de beste virkningene.
SJEKK PRISEN →


1. Kre-Alkalyn Hardcore, 160 kapsler – Test-vinner!

Kre-Alkalyn Hardcore, 160 kapsler

SJEKK PRISEN →

Kre-Alkalyn Hardcore fra Chained Nutrition er vinneren av vår test. Produktet har ph-verdi på 12 og blir dermed basisk, slik at du slipper oppladningsfase og produktet virker raskt. I tillegg kommer kreatinet til en svært fornuftig pris.

Produsent

Chained Nutrition er en serie kosttilskudd spesielt utviklet for kroppsbyggere som ikke ønsker at noe overlates til tilfeldighetene. Produktene er av høy kvalitet og hjelper deg å maksimere resultatene av arbeidet du legger inn. Dette er ikke merkevaren for nybegynnere innen fitness og kroppsbygging, dette er en serie for de som ønsker å ta treningen til neste nivå for å oppnå fullt potensiale.

Ingredienser og produktinformasjon

Hver kapsel inneholder 750 mg Kre-Alkalyn®. En dosering er på 2 kapsler, slik at hver dosering inneholder 1500 mg Kre-Alkalyn®. Dette er et kosttilskudd og skal ikke erstatte en variert kost. Skal ikke brukes av personer under 18 år, gravide eller ammende. Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Produktet produseres i lokaler hvor det håndteres både egg, soja og melk, og kan derfor inneholde spor av disse allergenene. Dersom du lider av sykdom eller er under medisinsk behandling, bør du kontakte lege før bruk av dette produktet.

Egenskaper

Kre-Alkalyn Hardcore fra Chained Nutrition inneholder rent ph-buffret kreatin. Dette innebærer at du ikke behøver oppladningsfase og at kreatinet virker raskt. Slik får du best mulig opptak i kroppen og musklene. Kre-Alkalyn® er et rent kreatin monohydrat med en ph-verdi så høy som 12. Produktet er dermed basisk og vil overleve det sure miljøet vi har i magen. Det blir derfor bevart helt fram til tarmen hvor det så distribueres ut til muskelcellene. Dette skiller dette produktet ut fra konkurrerende produkter med nøytrale ph-verdier hvor kreatinet må inntas i betydelig større doser for å oppnå samme effekt.

Bruk og dosering

Anbefalt daglig dose er 2-4 kapsler som inntas 30 minutter før trening. Dette gir umiddelbar styrkeøkning, eksplosivitet og utholdenhet. Du behøver ingen oppladningsfase og produktet binder ikke væske, derfor er dette produktet overlegent i forhold til andre lignende produkter i forhold til å gi sterke og synlig hardere muskler.

Anmeldelser og tilbakemeldinger fra kunder

Kunder som har forsøkt dette produktet er veldig fornøyde både med effekt og at det er lett å få i seg. De melder også at det gir en god pump på trening, spesielt hvis det tas sammen med PWO før trening.

Fordeler

 • Ikke behov for oppladningsfase
 • Rimelig pris
 • Gode anmeldelser av kunder
 • Høy ph-verdi
 • Enkelt å innta i kapsler

LES MER

2. Kre-Alkalyn Mega Caps, 120 caps – Premium valg

Kre-Alkalyn Mega Caps, 120 caps

SJEKK PRISEN →

Fra Olimp Sports Nutrition kommer vårt premium valg. Kre-Alkalyn Mega Caps har en patentert formula som sørger for at kreatinet i større grad motstår det sure magemiljøet. Du får dermed bedre opptak av kreatinet.

Produsent

Olimp Sport Nutrition er et polsk selskap som ble etablert i 1990. I 2015 åpnet de et forsknings- og utviklingssenter som i dag er et av de mest innovative av sitt slag i Europa. Senteret utvikler pilotprodukter for ulike tester. I tillegg foregår det masse akademisk aktivitet i regi av senteret.

Ingredienser og produktinformasjon

Hver kapsel av Kre-Alkalyn Mega Caps inneholder 1250 mg buffret kreatinmonohydrat. Til hver dosering skal man ta enten 1 eller 2 kapsler. Kapslenes deksler er av gelatin.

Egenskaper

Monohydratet fra kreatin blir alkalisert under produksjon. Dermed unngår man at det lett omgjøres til kreatinin i kontakt med væsker som for eksempel magesyre. I tester viser det seg at Kre-Alkalyn motstår å bli utsatt for sterk syre i 10 minutter. Du får derfor en større økning av styrke og eksplosivitet, selv om du inntar mindre kreatin. Du får ingen vektoppgang på grunn av væskeansamling, noe monohydratet ellers vanligvis fører til. Det er heller ingen behov for oppladningsfase. Siden produktet har en direkte effekt, trenger du heller ikke å ta på dager du ikke trener. Vanligvis får man best effekt etter 3-5 dagers bruk.

Bruk og dosering

Produktet passer for idrettsutøvere og andre aktive som ønsker å forbedre muskelstyrke, eksplosivitet og vitalitet. Kapslene skal svelges hele med vann. På treningsdager anbefales 1-2 kapsler på morgenen og 1-2 kapsler før trening. På hviledager anbefales 1-2 kapsler om morgenen før frokost.

Anmeldelser og tilbakemeldinger fra kunder

De aller fleste produktanmeldelser for Kre-Alkalyn er svært positive. Brukere rapporterer at de synes musklene blir større uten at det oppstår oppblåsthet. De synes også de merker en økning i styrke.

Fordeler

 • Patentert formula som nøytraliserer lav pH i fordøyelsessystemet
 • 10 ganger sterkere enn regulær kreatin
 • Bedre absorbering
 • Større økning av styrke og eksplosivitet
 • Ingen oppladingsfase
 • Ingen oppblåsthet eller væskeansamling

Ulemper

 • Litt mer kostbar enn konkurrerende produkter

LES MER

3. Ultimate Creatine, 90 caps – Enkel dosering

Ultimate Creatine, 90 caps

SJEKK PRISEN →

Ultimate Creatine fra Star Nutrition er et kreatinprodukt som øker styrke og eksplosivitet.

Ingredienser og produktinformasjon

Produktet bør oppbevares utilgjengelig for barn og anbefalt dosering bør ikke overskrides. Hver kapsel inneholder 750 mg kre-alkalyn. Anbefalt dosering er 2 eller 3 kapsler som da gir enten 1500 mg eller 2250 mg per dosering. Selve kapslene er produsert av storfe gelatin og fargestoff titandioksid. Hver boks inneholder 90 kapsler.

Egenskaper

Funksjonelle effekter av kreatin er at det fyller opp kreatinfosfatdepotene som finnes i musklene våre. Kreatinfosfat fungerer som et drivstoff til musklene under anaerob og eksplosiv trening, som blant annet vektløfting, crossfit eller hard fysisk trening. Dette produktet er særlig bra for de som ikke ønsker væskeansamling eller vektøkning som vanligvis kan komme med inntak av kreatin. Molekylet er stabilt, slik at det ikke begynner å bryte ned kreatinin i kontakt med væske. Du får dermed en større økning i styrke og eksplosivitet, selv med mindre dose. Produktet er også veldig hurtigvirkende. Det er ingen behov for inntak flere ganger om dagen eller på dager uten trening.

Bruk og dosering

2-3 kapsler tas med vann omtrent 30 minutter før trening.

Anmeldelser og tilbakemeldinger fra kunder

Ultimate Creatin har fått en høy score på brukeranmeldelser. Blant annet er det lett å dosere. Kundene er litt usikre på hvorfor hver kapsel inneholder bare 750 mg.

Fordeler

 • Hurtigvirkende, skal tas kun 30 minutter før trening
 • Øker styrke, eksplosivitet og utholdenhet
 • Fører ikke til vannansamling
 • Ekstrem pump og økt muskelvolum
 • pH buffret

Ulemper

 • Litt lite innhold per kapsel

LES MER

4. Creatine Xplode, 500g – Best sammensetning

Creatine Xplode, 500g

SJEKK PRISEN →

Creatine Xplode fra Olimp Sports Nutrition er et produkt som er sammensatt av ulike typer kreatinformer. Slik får man et produkt som virker på ulike måter, og man får dermed en sammensetning av de beste virkningene av ulike typer kreatin.

Ingredienser og produktinformasjon

En porsjon(5g) inneholder 4524 mg kreatinmatris. Creatine Xplode inneholder også 580 mg taurin. Kreatinmatris består av Magnesium kreatinkelat KREATIN MAGNA Power ®, Kreatinmalat [TRCRM], Kreatinetylester HCl, Kreatin alfa-ketoglutarat [CAKG], Kreatinpyruvat [CREAPURE ™] og Kreatinsitrat. Produktet anbefales ikke for personer under 18 år, gravide eller ammende. Creatine Xplode består av hele 6 ulike typer kreatin med ulik absorpsjonsteknikk.

Egenskaper

Med Creatine Xplode blander du din egen kreatindrikk, og slipper bruk av kapsler. Hovedbestanddelen i pulveret er Magnapower, som er et sterkt alkalisk kreatin som motstår nedbryting av syre i mage- tarmkanalen. Pulveret inneholder også kreatinpyruvat som reduserer irritasjon i magesekken, noe som ofte forekommer ved inntak av kreatin. Pyruvatet påskynder også opptaket, i tillegg til å ha en viss fettforbrennende effekt. I tillegg inneholder også Creatine Xplode kreatinmalat, som øker løselighet i vann pluss at det har dokumentert effekt. Videre finner vi CAKG som sørger for at kreatinet slippes ut i kroppen over lang tid, noe som gir en jevnere tilførsel.

Bruk og dosering

1 porsjon anbefales daglig, enten før frokost eller etter trening. En porsjon tilsvarer en halv måleskje eller en spiseskje og skal blandes ut med 1-2 dl vann. Brukere kan oppleve vektøkning.

Anmeldelser og tilbakemeldinger fra kunder

Kunder som har prøvd dette produktet er fornøyd med at det ligger mye forskning bak utviklingen og at de ulike kreatinformene har ulike effekter og egenskaper, slik at de virker på ulike måter. De er også fornøyde med at pulveret er lett å løse opp i vann og at bruk er enkel og man slipper perioder for opplading eller perioder med pause, slik man ellers ofte må i forbindelse med bruk av kreatin monohydrat.

Fordeler

 • Enkel og praktisk
 • Inneholder ulike typer kreatinformer som virker på hver sin måte og har ulike egenskaper
 • Motstår nedbryting av syre
 • Reduserer irritasjon i magesekken
 • Lettoppløselig
 • Jevnere tilførsel til kroppen
 • Mindre risiko for uønsket væskeretensjon

Ulemper

 • Noe kostbar

LES MER


Konklusjon

Dersom du skal gå til innkjøp av kreatin er du kanskje allerede godt kjent med både virkning og bivirkninger. De ulike favorittene vi har funnet frem har litt ulike egenskaper og bruksmåte, slik at du kan finne et produkt som vil passe for deg. Noen er bekymret for vektøkning, andre bekymret for væskeretensjon, noen er kanskje mindre opptatt av bivirkninger men mer selve effekten.

Vi har forsøkt å finne produkter som er enkle i bruk, slik at du ikke behøver oppladingstid eller pauseperioder. I tillegg har vi forsøkt å finne produkter i litt ulike prisklasser og vi har sett på både kapsler og kreatin i pulverform. Vinneren av vår test er utviklet på et stort og anerkjent forskningssenter i Europa. Produktet er et rent pH buffret kreatin som virker raskt og uten oppladningsfase.

Kreatin kommer i ulike former, monohydrat, alkalyn, ethyl-ester og flere. Det billigste kreatinet er monohydrat, som også er den vanligste formen for kreatin. Dette kreatinet gir muskelvekst og økt styrke, men er også kjent for å binde mye vann i kroppen.

Kre-alkalyn er alkalisert kreatin. Det gir et veldig effektivt opptak og brytes i mindre grad enn andre kreatinformer til avfallsstoffer. Dermed vil du få mindre vannansamling og det er et bra valg for de som er bekymret for å gå opp i vekt ved kreatinbruk.

Slik som vår favoritt for beste sammensetning, er det en kreatinprodukter som baseres på en blanding av ulike kreatinformer. De har egenskaper som utfyller hverandre og du får dermed en optimal sammensetning. Disse produktene er ofte dyrere enn monohydrat.

Hvorfor kreatin?

Kreatin kan bidra til økt styrke og at man blant annet klarer å løfte tyngre vekter. Kreatin har også positiv effekt på eksposive idretter med kort varighet, slik som intervalltrening. Kreatin kan også gi deg en mer effektiv restitusjon. Kreatin er spesielt interessant å innta for idrettsutøvere. Man kan få økt kapasitet i korte, intense treningsøkter og større muskler i forbindelse med styrketrening. Kreatintilskudd passer best for de som behøver stor muskelmasse, styrke og eksplosivitet.