fbpx

Kompressor test: Her er forbrukernes 4 favoritter i 2023

Hvis du er på jakt etter en ny kompressor har du kommet til rett nettside. Vi har i denne kompressor testen sammenlignet ulike modeller på markedet, slik at det skal være lettere for deg å velge modellen som passer deg best. Vi har ikke selv testet modellene, men baserer oss på andre tilgjengelige kilder og beskrivelser.

Etter å ha sammenlignet 16 kompressorer var det disse fire som vant i sin klasse. De som leter etter kompressor til hverdags bruk er det DeWalt DPC6MRC vi anbefaler. Den er både kompakt og utstyrt med nokk trykk til å gjennomføre de fleste oppgavene i hjemmet.

Kompressor test: Alle våre favoritter

BILDE PRODUKT
Dewalt DPC6MRC
Denne allrounder fungerer like godt på de fleste oppgaver, og er ellers liten og lett. Prisen er heller ikke den verste, og her får du mye for pengene! Et godt kjøp om du ikke trenger den kraftigste kompressoren.
SJEKK PRISEN →
Dewalt DPC16PS
Denne kraftige kompressoren imponerer sin mektige motor på 2,5hk. Her vil alle oppgaver, selv de tyngste og mest krevende, føles som en lek. Stiller du skyhøye krav til kraft og presisjon, er vi ikke tvil om at det er denne modellen du burde gå for.
SJEKK PRISEN →
MFT 750/OF
Denne kompressoren er et klokkeklart eksempel på at kvalitet ikke trenger å koste skjorta. Ingen kombinerer pris, funksjonalitet, og kraft bedre enn denne. Her får du mest for pengene!
SJEKK PRISEN →
HiKOKI EC1433H
Denne unike kraftpakken er perfekt om du skal begi deg ut på større byggeprosjekt. Med Hikoki får du nemlig markedets desidert kraftigste modell, og det er egentlig svært få som er i nærheten. Prisen er kanskje noe høyere, men vi mener den likevel er verdt hver eneste krone.
SJEKK PRISEN →
Den beste butikken for denne typen produkter

1. Dewalt DPC6MRC – Best allrounder

SJEKK PRISEN →

Dewoult sin allrounder er perfekt for de fleste. Den er liten og lett, men samtidlig har den mer enn nokk kraft i seg. Sammenlignet med andre kompressorer i samme prisklasse er DeWould DPC6 på et annet nivå.

Den egner seg godt til dykkertpistol og spikerpistol arbeid, men skal du skyte rupanel eller utføre større arbeidsoppgaver anbefaler vi å se på DeWaoult DEPC16PS da den har mere kraft i seg.

Grunnen til at du ikke vil utføre lengre og større arbeid med denne kompressoren er for at den kan potensielt skjære seg hvis den står å går kontinuerlig.

Dersom du skal gjøre større prosjekt er ikke denne for deg, men til mindre spikerpistol arbeid og andre små prosjekter er denne kompressoren perfekt for deg.

På grunn av sin kompakte størrelse kan den enkelt fraktes rundt for hånd, men også i bilen. Du trenger heller ikke sette av et stort lagringsgrom da den tar svært lite plass.

Konklusjon: Den er solid, robust og fungerer utmerket. Sammenlignet med andre med samme kraften må du forvente å betalte dobbel pris. På grunn av den solide strukturen og materialene brukt i kompressoren kan du forvente at den varer i flere år.

LES MER


2. Dewalt DPC16PS – Best for profesjoneller

SJEKK PRISEN →

Hvis sist nevnte ikke er tilgjengelig eller at du trenger mer kraft er det denne modellen vi anbefaler. DeWoult DPC16Ps generer over 240 liter/ minuttet og har 10Bar med en 2.5hk motor.

Den er utstyrt med en dobbelt tank som gir den en total kapasitet på 16 liter. Den veier betraktelig mer enn sist nevnte modell, men den gir også mer kraft. Total vekten er 36kg, men grunnet de tykke hjulene er den stabil og enkel å transportere rundt på tomten.

Sakl du spikre undertak av rupanel eller større prosjekter er denne kompressoren et godt valg. Grunnet den store kraften og kapasiteten får du nokk fart til å skyte igjennom det meste.

En av våre favoritt punkter med kompressoren er at den har 2 utganger. Dette gjør det mulig for to stykker å jobbe samtidig, eller at du kan ha to forskjellige verktøy i bruk samtidig uten å måtte bytte det for hver gang du skal gjøre en annen oppgave.

Selv om den er tung og byr på mektige krefter er den kompakt og liten som gjør at den kan enkelt transporteres i en bil eller lagres i et lite lager.

LES MER


3. MFT 750/OF – Mest for pengene

SJEKK PRISEN →

Her får du kompaktheten fra vår test vinner og styrken fra DeWoult. MFT 750/OF har en perfekt balanse mellom pris, funksjoner og krefter som gjør at den er perfekt for privat personer, men også bedrifter som ønsker en praktisk kompressor som kan brukes til både små og middels oppgaver.

Den har to utganger, men da den ikke har like mye krefter som DeWoult anbefaler vi ikke å bruke to forskjellige verktøy samtidlig da dette minsker styrken. Men det gir deg fortsatt mulightet til å ha to verktøy tilgjengelig uten å måtte bytte for hver oppgave du skal gjøre.

Hvis du er en tømrer holder ikke kraften til MFT. Motoren er utstyr med kun en HK som kan bli minimalt hvis du skal bygge hus eller større prosjekt. MFT er laget for hobby snekkere som trenger en kompressor til oppgaver som tar 30-60 sekunder. Hvis du bruker den lengre enn dette går den tom for luft og kraft.

Vi mislikte at den ikke hadde noen hjul, den veier 22kg som gjør at det kan bli slitsomt å bære den i rundt anlegget.

LES MER


4. HiKOKI EC1433H – Kraftigste kompressoren på markedet

SJEKK PRISEN →

Er du en snekker eller eier et større firma og er på jakt etter en stabil og kraftig kompressor? Da er denne kompressoren for deg. Den er en av de dyreste, men også den kraftigste på markedet. Hvis du skal bygge en platting eller gelender er denne en drøm å jobbe med.

Selv om den er kraftig veier den overraskende lite med en total vekt på 18 kg. Sammenlignet med andre kompressorer er HiKOKI drømme maskinen. Du kan jobbe lenge uten å måtte. pause opp for å la luften komme seg, og du trenger aldri å bekymre deg om du har nokk trykk i slangen.

På grunn av den lette vekten og kompakte designet kan du enkelt bære den, lagre den og kjøre den med så å si hvilket som helst kjøre tøy.

LES MER


Punkter du burde sjekke når du kjøper en kompressor

En kompressor er et praktisk verktøy som kan brukes til en rekke formål. som for eksempel å pumpe opp bassenget, fotballen, bil hjulene og mye mye mer. kompresser det blir mer og mer populære da de er lette og kompakte som gjør at de er enkel å transportere og bære rundt på bygg og anlegg. i tillegg til dette er det i spillere i drift sammenlignet med andre luft baserte verktøy.

på markedet i dag er det mange produsenter og enda flere produkter. derfor kan det være vanskelig å velge ut produktet du skal kjøpe hvis du ikke har noen erfaring innen dette området.

for at du skulle kunne velge ut en selv har vi laget en kort liste over hvilke punkter du burde sjekke før du eventuelt skal kjøpe deg en kompressor. Vi anbefaler at du velger en av produktene Vi har nevnt ovenfor da Disse har vært igjennom en strukturert test og analyse fra vårt testpanel. men har full forståelse hvis ingen av disse falt i smak, Så her er punktene du burde sjekke når du skal på butikken eller handle på nett.

Oljefri

etter å ha lest denne artikkelen Har du kanskje lagt merke til at noen av kompressorene trenger olje og noen ikke. kompressorene som ikke drives med olje krever mye mindre vedlikehold sammenlignet med de andre. I tillegg til å spare deg tid med tanke på vedlikeholde sparer de i deg også penger da Det er mer kostnadseffektive sammenlignet med de som kjører på olje. du slipper tanken på å etterfylle olje, kjøpe olje og tenke på problemene som kan etterkommere av denne prosessen.

men det er også noen fordeler med de kompressorene som drives med olje. noen av disse som er oljesmurt kan kjøres roligere og mye lengre. som privatperson anbefaler vi deg en kompressor uten å le, men hvis du er en tømrer som skal jobbe lange dager med kompressoren anbefaler vi en olje kompressor..

 Hestekrefter

som du sikkert har sett har vært enkelt produkt forskjellig hestekrefter. Dette er et punkt som er viktig å se på før du kjøper en kompressor. hestekreftene er en måleenhet på hvor kraftig kompressoren er. problemet er at mange produsenter overdriver hestekreftene på kompressoren for å selge produktet sitt.den eneste måten for å virkelig sjekke hestekreftene er å se på den elektriske kraften som blir dratt ut av maskinen når den er i gang. Men dette kan kun sjekkes etter at du har kjøpt kompressoren. Derfor er det viktig at du leser kundene som etser og profesjonelle meninger om produktet.

 Lufttrykk

PSI er måleenheten for lufttrykk. Hvis en kompressor Skal hele tatt ha Kraft nok til å gjøre grunnleggende oppgaver må den ha 90 PSI. med rangerte kompressorer har forskjellig et steg og nivåer med tanke på lufttrykk. Dette gjør det mulig for deg å tilpasse lufttrykket til oppgaven du skal gjøre.

selv om lufttrykket er vårt høyt på produktsiden betyr ikke dette at det er det realistisk at alle. hvis det er noen hindringer i slangen fra luftkompressor en til verktøyet kan dette hindre at lufttrykket blir som målet til produktsiden.

kompressor test