fbpx

Kompostkvern test: Disse 6 er verdt å kjøpe i 2023

Kompostkverner forvandler kjøkken- og hageavfall til næringsrik kompost, noe som gjør dem til en uunnværlig ressurs for enhver gartner og hobbygartner. I denne testen gir vi en detaljert oversikt over hver modell, inkludert deres funksjoner, brukervennlighet, og effektivitet. Så, la oss dykke inn i verdenen av kompostkverner og se hva 2023 har å tilby!

Kompostkvern test: Alle våre favoritter

BILDE PRODUKT
AL-KO Vals Easy Crush LH 2810
AL-KO Vals Easy Crush LH 2810 er den beste kompostkvernen på markedet i dag med sin kraftige motor, effektive kverning og brukervennlige design. Den holdbare konstruksjonen og enkelt vedlikehold gjør den ideell for hageentusiaster som ønsker å produsere verdifull kompost på en effektiv måte.
SJEKK PRISEN →
AL-KO MH 2500
AL-KO MH 2500 er en prisgunstig kompostkvern som effektivt håndterer kvist- og løvrik hageavfall. Med en 2500W motor, herdede kniver og evnen til å fordele grener opp til 40 mm, skiller den seg ut. Den inkluderte 50 liters posen og dens mobilitet gjør den særlig attraktiv for hageentusiaster.
SJEKK PRISEN →
BOSCH DIY AXT 25 D
BOSCH DIY AXT 25 D er en imponerende kompostkvern med kraftig ytelse og materialflyt på 175 kg per time. Den er kompatibel med andre produkter i Bosch DIY-serien og har en stille drift. Med fjernbar trakt og enkel oppbevaring er den ideell for effektiv håndtering av hageavfall.
SJEKK PRISEN →
Makita UD2500
Denne stillegående kompostkvernen er et ypperlig valg om du ikke vil forstyrre de rundt deg. Den har i tillegg en gunstig pris, og flere praktisk funksjoner. Her får du mye for pengene!
SJEKK PRISEN →
BOSCH DIY AXT 25 TC
Er du på utkikk etter markedets kraftigste kompostkvern er det denne modellen du burde gå for. Med sine enorme motorkraft på 2500W, samt unike teknologi håndterer denne alle ryddejobber med den største selvfølge.
SJEKK PRISEN →
Stiga Bio Silent 2500
Stiga Bio Silent 2500 er en svært god og stillegående kompostkvern som tar hensyn til naboene dine. Med en kraftig motor, roterende rulle med åtte tenner og justerbar kverningsstørrelse, håndterer den effektivt hageavfallet. Den kompakte størrelsen og enkel transport gjør den brukervennlig og praktisk.
SJEKK PRISEN →

1. AL-KO Vals Easy Crush LH 2810 – Best i test

SJEKK PRISEN →

AL-KO Vals Easy Crush LH 2810

Kompostering er en viktig del av bærekraftig avfallshåndtering, og det finnes mange kompostkverner på markedet som lover å gjøre jobben enklere. Blant disse står AL-KO Vals Easy Crush LH 2810 frem som en av de beste alternativene. Denne kompostkvernen skiller seg ut med sin imponerende ytelse og brukervennlige design.

AL-KO Vals Easy Crush LH 2810 er utstyrt med en kraftig motor som leverer imponerende kverningskapasitet. Denne kvernen er spesielt utviklet for å håndtere forskjellige typer hageavfall, inkludert kvister, grener og blader. Med en kverningskapasitet på opptil 40 mm, kan denne kompostkvernen effektivt omdanne hageavfallet til fin og næringsrik kompost på kort tid.

En av de viktigste egenskapene til AL-KO Vals Easy Crush LH 2810 er dens brukervennlige design. Den er utstyrt med en stor påfyllingsåpning som gjør det enkelt å mate inn avfallet. Kompostkvernen har også en praktisk stampe som hjelper til med å dytte ned materiale for jevn kverning. I tillegg er den utstyrt med en sikkerhetsfunksjon som automatisk stopper motoren hvis påfyllingsåpningen åpnes.

AL-KO Vals Easy Crush LH 2810 skiller seg ut som den beste kompostkvernen på markedet i dag på grunn av sin imponerende ytelse, brukervennlige design og holdbar konstruksjon. Denne kompostkvernen er ideell for hageentusiaster som ønsker å omdanne hageavfall til verdifull kompost på en effektiv måte. Med AL-KO Vals Easy Crush LH 2810 kan du enkelt og pålitelig håndtere hageavfall og bidra til en mer bærekraftig livsstil.

Oppsummert

 • Kraftig Motor
 • Stillegående
 • Prisvennlig
 • Skyhøy kvalitet

LES MER

2. AL-KO MH 2500 – Beste budsjettvalg 

AL-KO MH 2500

SJEKK PRISEN →

AL-KO MH 2500 er spesielt designet for å effektivt fordele kvist- og løvrik hageavfall, som ofte kan være en utfordring for andre maskiner i samme prisklasse. Den imponerer med sin kraftige 2500W motor. Dette, kombinert med de herdede knivene, gir AL-KO MH 2500 muligheten til å håndtere grener opp til 40 mm i diameter, en prestasjon som få kan matche i budsjettklassen.

Men dens evner stopper ikke der. Etter bearbeiding av hageavfallet, kan kompostmaterialet samles i den medfølgende 50 liters posen. Dette gir hageentusiaster muligheten til å gjenbruke avfallet som dekkbark, en løsning som er både praktisk og miljøvennlig. Det bidrar til en sirkulær hagepleie hvor avfall blir til ressurser.

Det som kanskje er mest imponerende med AL-KO MH 2500, utover dens kverne-egenskaper, er dens mobilitet. Takket være en lav vekt og integrerte hjul, kan denne kompostkvernen enkelt flyttes rundt i hagen etter behov. Dette er en stor fordel for de som kanskje ikke har en fast plassering for slike verktøy, eller som har store hager med variert avfall over hele området.

Alt i alt en svært god kompostkvern i budsjettklassen.

Oppsummert

 • Prisgunstig og effektiv kvern
 • Kraftig 2500W motor
 • Håndterer grener opptil 40 mm
 • Mobilitet med integrerte hjul

LES MER

3. BOSCH DIY AXT 25 D – Kompakt

BOSCH DIY AXT 25 D

SJEKK PRISEN →

BOSCH DIY AXT 25 D er en svært god og kompakt kompostkvern som imponerer med sin kraftige ytelse og materialflyt på hele 175 kg per time, til tross for sin beskjedne størrelse.

En av de mest attraktive egenskapene ved BOSCH DIY AXT 25 D er dens kompatibilitet med andre produkter i den grønne serien, Bosch DIY. Dette betyr at du kan bruke batterier og ladere fra Bosch DIY på tvers av forskjellige produkter i serien. Det er viktig å merke seg at disse produktene ikke er kompatible med Bosch Professional-serien, som er den blå serien. Denne fleksibiliteten gjør det enklere å bygge opp et sett med pålitelig og kraftig hageverktøy.

Med en imponerende motorhastighet på 2500 W er AXT 25 D både kraftig og overraskende stille. Drum Cutting-systemet gjør en utmerket jobb med å finfordele tre, hekker og tornete busker, og gir en finfordelingskapasitet på opptil 40 mm. Dette betyr at du kan håndtere store volumer av hageavfall med letthet. Den medfølgende oppsamlingsboksen har også en imponerende kapasitet på 53 liter, slik at du kan jobbe lenge uten å tømme boksen.

En av de praktiske funksjonene til BOSCH DIY AXT 25 D er den fjernbare trakten. Dette gjør kvernen enkel å oppbevare, spesielt med en høyde på bare 67 cm når trakten er fjernet. Dette er spesielt nyttig hvis du har begrenset lagringsplass tilgjengelig. Du kan enkelt ta ut trakten når du ikke bruker kvernen og plassere den til side.

Oppsummert

 • Svært kompakt
 • 2500 W motor
 • 175 kg per time materialflyt
 • Optimert Drum-cutting system

LES MER


5. Makita UD2500 – Mest for pengene

Makita UD2500

SJEKK PRISEN →

Når man skal rydde i hagen er det godt å ha en kompostkvern som er stille i drift. Med Makita får du en robust og kraft kompostkvern som samtidig er driftssikker og stille. Den koster 500kr mer enn test vinneren AL-KO, men vi mener at funksjonene og ekstra volumet du får gjør prislappen mer en verdt det.

Den rommer 67 liter og har mulighet til å kverne kvister opp til 45mm i tykkelse. Selv om den er elektronisk er den kraftig og effektiv selv med kverningen av tykkere kvister. Hvis du skulle være uheldig å legge i en tykkere kvist en maksgrensen vil Makita kompostkvernen automatisk gå i revers. Det samme skjer hvis noe kiler seg.

Kompostkvernen har kun noen få knapper som er enkle å forstå slik at selv de uerfarne kan styre maskinen uten noen kompleks bruksanvisning.

I tillegg til alt dette er den lett å manøvrere og flytte rundt omkring i hagen.

LES MER


6. BOSCH DIY AXT 25 TC —Premium
BOSCH DIY AXT 25

SJEKK PRISEN →

Denne multifunksjonelle kompostkvernen er ypperlig til alle slags ryddejobber. Både finfordeling av hardt tre og tornete busker til myke grener håndterer den som en lek. I tillegg imponerer den med et lavt støynivå og en motorkraft på hele 2500W. Skal du ha det beste av det beste tror vi denne er utmerket valg.

Bosch kompatibel

Kompostkvernen er dessuten kompatibel med alle Bosch produkter. Det vil si at maskiner og tilbehør som batterier og ladere er kompatibel med produkter fra den «grønne serien», som for eksempel hekksakser og lignende. Den er imidlertid ikke kompatible med den «blå serien» som vil si produkter fra Bosch Professional.

I tillegg til å ha en enestående motorkraft på 2500W, har den også et optimert Turbine Cut-system. Denne muliggjør effektiv kapping av store mengder hageavfall, samt grener med en tykkelse på opptil 45 mm. Dette gjør den uten problem, og er derfor en av de kraftigste på markedet.

Videre har den en praktisk trakt som enkelt demonteres om du ønsker at den skal ta mindre plass ved oppbevaring. Kompostkvernen er nemlig kun 67 cm høy når trakten demonteres, slik at den problemfritt plasseres hvor enn du måtte ønske.

Brukervennlig

Basert på kundeomtalene og produktbeskrivelser virker det attpåtil som den er meget lett å anvende. I kundeomtalelsene går ordet «brukervennlig» stadig igjen, mens dens vekt på 30,5 kilo og to praktiske hjul på baksiden gjør den enkel å flytte rundt.

Den har i tillegg en automatisert stopp, noe som gjør den trygg å bruke der dens oppsamler på 53 liter gjør at du slipper hyppig tømming av avfall. En unik fordel er også hvor lite lyd den lager. Det gjør at du fint kan bruke den uten frykt for å forstyrre naboen.

Konklusjon

Denne ekstraordinære kompostkvernen fra Bosch gir en kraft hel utenom det vanlige, og er derfor perfekt har en frodig hagen. Uansett hva som må kvernes er denne klar for jobben. Det eneste negative er dens høye pris, men vi mener likevel den er verdt pengene. Dette på grunn av dens kraft og ellers gode kvalitet.

Oppsummert

 • Kraft på 2500W
 • Stillegående
 • Enorm oppsamler på 53 liter
 • Brukervennlig modell

LES MER

7. Stiga Bio Silent 2500 – Stillegående

Stiga Bio Silent 2500

SJEKK PRISEN →

Stiga Bio Silent 2500 er en svært god kompostkvern som tar hensyn til dine naboers behov for fred og ro. Med sin kraftige 2500 W elektriske motor og roterende rulle med åtte tenner, imponerer Stiga Bio Silent 2500 med sin effektivitet. Kuttesystemet bestående av den roterende valsen kan knuse kvister på opptil 40 mm i diameter. Dette gjør den ideell for å håndtere forskjellige typer hageavfall, og det knuste materialet kan enkelt brukes til kompostering eller gjenbrukes i blomsterbedet.

En av de mest attraktive egenskapene ved Stiga Bio Silent 2500 er dens stillegående drift. Det er ingenting verre enn å forstyrre naboene med høye maskinlyder mens du jobber i hagen. Med denne kompostkvernen kan du være trygg på at du kan gjøre jobben uten å forstyrre den fredelige atmosfæren rundt deg. Naboene vil takke deg for det!

I tillegg til stillegående drift er Stiga Bio Silent 2500 også svært brukervennlig. Den kompakte størrelsen gjør den enkel å manøvrere og transportere rundt i hagen. De to bakhjulene gir god stabilitet og gjør det enkelt å flytte kvernen dit du trenger den. Den medfølgende plastbeholderen har en imponerende kapasitet på 60 liter, slik at du kan håndtere store mengder hageavfall uten å måtte stadig tømme beholderen.

For å tilpasse kverningsstørrelsen etter dine behov, er Stiga Bio Silent 2500 utstyrt med en justerbar funksjon. Dette gjør det mulig å knuse materialet til ønsket størrelse, slik at det passer perfekt til din bruk.

Oppsummert

 • Svært stillegående
 • 2500 W motor
 • 60 liter plassbeholder
 • Justerbar kværningsstørrelse

LES MER


Hvorfor burde du bruke en kompostkverner?

Hvis du skal selv kverne hage avfallet blir du sliten før du vet ordet av det. I tillegg til dette er det en strevsom oppgave som ofte blir utsatt til dagen etter noe som fører til en stor haug med avfall i lengden. Hvis du har en kompostkvern som gjør jobben for deg i løpet av noen sekunder er det mindre strev å få oppgaven gjort.

Hva må du se etter

Hvis alle i listen vår skulle være utilgjengelige eller ikke falle i smak har vi laget denne paragrafen som forteller deg hvordan du skal velge et produkt selv om hva du bør se etter.

Effekt

Hvor effektiv kompostkverner enn Kverner avfallet er viktig hvis du skal jobbe med større volum slik at du kan få jobben gjort så raskt som mulig. Hvor kraftig kompostkvern er står som oftest på produktsiden. etter å ha klikket på vår link finner du denne på bunnen av nettsiden.

du vil merke at elektriske på boss Kværner ikke har samme effekten som bensindrevne kompostkverner. men det er ikke alltid du trenger kraften og styrken til en bensindreven kompostkvern kom av Dette gjelder for deg som jobber mest i hagen hjemme. Hvis du ønsker å kutte opp trebiter eller større og kraftigere materialer kan det være lurt å se på flishuggere eller større kompostkverner som kan takle dette..

Vekt

Vekten har ikke så mye å si på effektiviteten og hvor godt kompostkvernen fungerer, men det har en påvirkning på Hvor lett det er for deg å flytte den rundt på området. vekten på hvert produkt står også notert under informasjonsdeling på produktsiden.

Vis kompostkvernen veier en del anbefaler vi at den er i allefall utstyrt med hjul. hvis man har hjul kan så å si alle få transportert en kompostkvern rundt hageområdet.

Størrelse på kvernen

Hvor store kvister og blader maskinen kan ta igjennom er viktig å sjekke. du vet selv best Hvor store Christer eller blader du skal kutte opp.sjekk produktet opp mot dine forventninger og se om den har kapasiteten du ønsker.

velgenklere.no kompostkvern