Beste kompostkvern test

kompostkvern test: Disse 5 er verdt å kjøpe i 2021 (anmeldelse)

I løpet av de siste 3 ukene har vi testet 13 forskjellige kompostkverner. Etter 78 timer med frivellig hagearbeid og testing var det AL-KO easy Crush MH 28 som ble kåret til best i test. Den er effektiv, robust og blir solgt til en god pris.

1. AL-KO Easy Crush MH 28 – Best i test

Sjekk Prisen →

 

Perfekt for deg som trenger en elektrisk kompostkvern til kvister og løv.

Med Al-KO Easy Crush kan du kverne et stort volum av tre før du må tømme tanken. da den har et oppsamlingsvolum på 50 liter. Selv om den er kompakt og enkel å transportere har du fortsatt muligheten til å kverne større kvister og grener. Maks grensen er Ø48 mm som er stort nokk til kvister, løv og busker. Men hvis du driver med skogbruk er ikke dette kompostkvernen for deg, da anbefaler vi å se vår flioshugger test.

Den store trakten gjør det enkelt å både kaste og legge nedi kvister uten at det knoter og hekter seg fast. Under kompostkvernen er det installert tykke hjul som gjør kvernen stabil og enkel å transportere.

Det å ha en stor trakt er praktisk, men kan også være farlig hvis de ikke det er noen sikkerhetsmarginer på plass. For å gjøre kompostkvernen så driftsikker som mulig har AL-KO installert en innebygd lukkerkontakt som garanterer optimal sikkerhet.

Konklusjon: Vi mener at dette er en av de beste du kan få tak i som privat person. Det finnes bedre kompostkverner som er tilpasset skogbruk og større volum, men disse koster også 3-4x mer. Med tanke på prisen og hva du får for pengene er dette er AL-KO kompostkvernen et knall kjøp.

2. Flishugger/kompostkvern, 13 HK
– For profesjonelle

Sjekk Prisen →

For deg som driver med skogbruk eller ønsker en kraftig kompostkvern som kan brukes til større kvister og høyere volum.

Hvis du driver med skogbruk eller ønsker å kverne større kvister er dette kompostkvernen for deg. Den har hele 13 HK som forsikrer deg om at arbeidet blir gjort raskt og effektivt.

Det er totalt to innføringstrakter på kompostkvernen. En på siden som er  egnet for mindre kvister som hekkavklipping eller smågrener (1-1,5Ø maks) og en på fremsiden til større kvister (Ø8 cm maks).

Med tanke på effektivitet og kraft er det få som kan slå 13HK kompostkvernen. Den er noe tyngre å transportere med tanke på dens totale vekt på 115kg, men når du først får den i gang er det ingen som kan slå den på verken hastighet, kviste størrelse og pris.


3. Makita UD2500 – Mest for pengene

kompostkvern

Sjekk Prisen →

 

Når man skal rydde i hagen er det godt å ha en kompostkvern som er stille i drift. Med Makita får du en robust og kraft kompostkvern som samtidig er driftssikker og stille. Den koster 500kr mer enn test vinneren AL-KO, men vi mener at funksjonene og ekstra volumet du får gjør prislappen mer en verdt det.

Den rommer 67 liter og har mulighet til å kverne kvister opp til 45mm i tykkelse. Selv om den er elektronisk er den kraftig og effektiv selv med kverningen av tykkere kvister. Hvis du skulle være uheldig å legge i en tykkere kvist en maksgrensen vil Makita kompostkvernen automatisk gå i revers. Det samme skjer hvis noe kiler seg.

Kompostkvernen har kun noen få knapper som er enkle å forstå slik at selv de uerfarne kan styre maskinen uten noen kompleks bruksanvisning.

I tillegg til alt dette er den lett å manøvrere og flytte rundt omkring i hagen.


Hvorfor burde du bruke en kompostkverner?

Hvis du skal selv kverne hage avfallet blir du sliten før du vet ordet av det. I tillegg til dette er det en strevsom oppgave som ofte blir utsatt til dagen etter noe som fører til en stor haug med avfall i lengden. Hvis du har en kompostkvern som gjør jobben for deg i løpet av noen sekunder er det mindre strev å få oppgaven gjort.

Hva må du se etter

Hvis alle i listen vår skulle være utilgjengelige eller ikke falle i smak har vi laget denne paragrafen som forteller deg hvordan du skal velge et produkt selv om hva du bør se etter.

Effekt

Hvor effektiv kompostkverner enn Kverner avfallet er viktig hvis du skal jobbe med større volum slik at du kan få jobben gjort så raskt som mulig. Hvor kraftig kompostkvern er står som oftest på produktsiden. etter å ha klikket på vår link finner du denne på bunnen av nettsiden.

du vil merke at elektriske på boss Kværner ikke har samme effekten som bensindrevne kompostkverner. men det er ikke alltid du trenger kraften og styrken til en bensindreven kompostkvern kom av Dette gjelder for deg som jobber mest i hagen hjemme. Hvis du ønsker å kutte opp trebiter eller større og kraftigere materialer kan det være lurt å se på flishuggere eller større kompostkverner som kan takle dette..

Vekt

Vekten har ikke så mye å si på effektiviteten og hvor godt kompostkvernen fungerer, men det har en påvirkning på Hvor lett det er for deg å flytte den rundt på området. vekten på hvert produkt står også notert under informasjonsdeling på produktsiden.

Vis kompostkvernen veier en del anbefaler vi at den er i allefall utstyrt med hjul. hvis man har hjul kan så å si alle få transportert en kompostkvern rundt hageområdet.

Størrelse på kvernen

Hvor store kvister og blader maskinen kan ta igjennom er viktig å sjekke. du vet selv best Hvor store Christer eller blader du skal kutte opp.sjekk produktet opp mot dine forventninger og se om den har kapasiteten du ønsker.