fbpx

Koffert test: Disse 6 gir deg mest for pengene i 2023

Er du på utkikk etter en ny koffert? Det er mange gode kofferter på markedet i dag og hvis du er interessert i å kjøpe deg en ny koffert, kan det lønne seg å få god oversikt over hvilke modeller som er tilgjengelige. Du vil finne ganske mange forskjellige gode kofferter til salgs, med ulike funksjoner, utseende og prisnivå.

Vi har denne koffert testen sammenlignet åtte av de beste koffertene på markedet i dag og gir deg her en oversikt over fordelene og ulempene med de ulike koffertene. Den som står frem som vinneren av testen vår er American Tourister Soundbox Spinner Koffert 35.5L. Dette er en flott koffert som kan brukes på de fleste reiser og som scorer høyt på alt fra funksjon til design.

Koffert test: Her er årets vinnere

BILDE PRODUKT
American Tourister Soundbox Spinner Koffert 35.5L
Denne flotte kofferten står frem som vinneren av testen vår på grunn av sitt flotte design, gode funksjonalitet og rimelige pris. Dette er en koffert som er populær hos ganske mange og som har mye positivt ved seg.
SJEKK PRISEN →
American Tourister Soundbox Spinner Koffert 97L
Dette er den større versjonen av publikumsfavoritten American Tourister Soundbox Spinner Koffert 35.5L. Denne passer perfekt for de av oss som trenger litt ekstra plass i kofferten vår, siden den har alle de positive sidene ved den mindre versjonen.
SJEKK PRISEN →
American Tourister Soundbox Spinner Koffert 71.5L
Dette er en flott koffert som er et godt all-rounder valg for mange av oss. Det er plass til mye i kofferten og det stilrene designet og nyttige funksjoner har gjort den ganske populær hos mange forbrukere.
SJEKK PRISEN →
Samsonite Neopod Spinner
Samsonite Neopod Spinner er den beste kofferten i premiumsegmentet. Laget av lett polykarbonat med ekstra beskyttelse og luksuriøse metalldetaljer. Den har smarte oppbevaringsløsninger og en integrert USB-port.
SJEKK PRISEN →
Pasadena Kabin
Pasadena Kabin er en designerkoffert som gir mye for pengene. Med stilige detaljer og gjennomtenkt design er den perfekt for reisende som ønsker å skille seg ut. Den har integrert teleskophåndtak, fast TSA-lås og er laget av slitesterkt materiale.
SJEKK PRISEN →
American Tourister, Bon Air Spinner Medium
Denne stilrene, greie kofferten er et veldig godt valg for de som handler på budsjett. Denne kofferten har det som skal til for å møte de fleste behov når det gjelder pakking for reise og den er et veldig godt all-rounder valg for det lavere prissjiktet.
SJEKK PRISEN →

1. American Tourister Soundbox Spinner Koffert 35.5L – Best i test

Koffert test: Best i test koffert

SJEKK PRISEN →

Pent design

Denne stilfulle kofferten har et pent design, med et moderne mønster. Utformingen er god og det er en pen koffert som passer til mange forskjellige anledninger. På tross av sin solide form er denne flotte kofferten veldig lett, noe som alltid er nyttig når man er ute på reise. Av alle produktene på markedet i dag, gikk denne av med seieren i testen vår på grunn av koffertens gode kvalitet, fornuftige pris og flotte design.

Kvalitetsprodukt

Det er ingen tvil om at denne kofferten er av god kvalitet og vil kunne være med deg på reiser i mange år fremover. Kofferten er utstyrt med en rekke nyttige funksjoner og egenskaper som vil komme godt med, blant annet kan den utvides, noe som alltid er praktisk.

Denne funksjonen gir deg større plass i kofferten når det trengs, samtidig som kofferten kan forbli liten og kompakt når du ikke trenger den ekstra plassen. I tillegg finner du kryssede reimer i kofferten som holder bagasjen din på plass mens du er på reise. Kofferten er slitesterk og vil holde seg i veldig god stand over mange år.

Brukervennlig og trygg

Denne kofferten er enkel i bruk og lett å forstå seg på. Den er trygg i bruk og er utstyrt med en TSA-kombinasjonslås med tre siffer, slik at innholdet er trygt låst inne. Kofferten har fire dobbelthjul, i tillegg til nyttige oppbevaringsløsninger innad. Den er laget av 100% polypropen, som er et godt og solid materiale.

Fordeler:

 • Pent design
 • Enkel i bruk
 • Trygg kombinasjonslås

Ulemper:

 • Lett i vekt

LES MER


2. American Tourister Soundbox Spinner Koffert 97L – Best i test, større versjon

SJEKK PRISEN →

Større versjon

Dette er den større versjonen av den populære American Tourister Soundbox Spinner Koffert 35.5L. Denne pene kofferten holder hele 97 liter, med mye plass til alt du trenger. Dette er en perfekt koffert for de av oss som trenger mye plass i kofferten, for eksempel hvis du skal ut på lengre reise eller foretrekker å pakke med deg mye når du skal på tur. Ved bruk av denne flotte kofferten har du helt klart plass til alt du trenger!

Praktiske funksjoner

Dette er en flott koffert med god kvalitet, som vil kunne være med deg på reiser i mange år fremover. Kofferten har mange nyttige funksjoner og egenskaper. Den kan blant annet utvides, noe som gir deg enda mer plass i den store kofferten. I tillegg vil du finne kryssede reimer inne i kofferten som holder bagasjen din på plass når du er ute på tur. Kofferten er også solid og vil kunne være med deg på mange turer i fremtiden.

Trygg i bruk

American Tourister Soundbox Spinner Koffert 97L er en flott, stor koffert som vil holde bagasjen din trygg. Kofferten er utstyrt med en TSA-kombinasjonslås med tre siffer, slik at innholdet er trygt låst inne. Kofferten har fire dobbelthjul, samtl nyttige oppbevaringsløsninger på innsiden. Den er laget av 100% polypropen, som er et godt og solid materiale, slik at du kan være trygg på at denne kofferten vil holde seg godt de neste årene.

Fordeler:

 • Pent design
 • Stor plass til mye bagasje
 • Nyttige funksjoner

Ulemper:

 • Litt tyngre og større enn visse andre kofferter
 • Passer best for de som trenger en veldig stor koffert

LES MER


3. American Tourister Soundbox Spinner Koffert 71.5L – God all-rounder

SJEKK PRISEN →

Populært produkt 

Denne modellen er populær blant forbrukere og scorer godt på flere ulike områder. Kofferten er både kompakt og robust, prisen er rimelig og det er mange som setter pris på det stilrene designet. Kofferten er utstyrt med fire dobbelthjul og den er rimelig stillegående når du triller på den. Kofferten er laget av polypropen, som er et svært populært materiale når det gjelder kofferter i hardplast.

Det er fordi det er lett, men likevel solid og slitesterkt. Det vil si at denne kofferten er lett å bære eller trille med seg og den vil kunne bli med deg på turer i mange år fremover.

Flott design

American Tourister Soundbox Spinner Koffert 71.5L har et stilfullt og pent design, samt en nydelig gulfarge. Med en fargerik koffert blir det mye lettere å få øye på kofferten din i ankomsthallen og det er ikke fare for at andre tar med seg kofferten din ved et uhell. Innredningen innad i kofferten er ryddig og funksjonell. Lukking og åpning av kofferten er smart og enkel og det er stort pakkerom inne i kofferten. Den er også lett å trille, samt både fargerik og holdbar utvendig.

Praktisk 

Denne modellen er utstyrt med flere gode, brukervennlige egenskaper og detaljer som gjør den veldig praktisk å bruke. Kofferten kan også utvides, noe som gir deg ekstra plass når du trenger det, samtidig som den kan være mindre når du ikke trenger mer plass i kofferten din.

Den har flere nyttige oppbevaringsløsninger innvendig, noe som gjør det lett å holde orden i bagasjen og et par kryssede stropper som sørger for at bagasjen holder seg på plass under reisen. Kofferten er også utstyrt med en smart TSA-lås med tre siffer, for å sørge for ekstra sikkerhet når du er ute på tur.

Fordeler:

 • Pent design
 • Smart utvidelsesfunksjon
 • Stillegående
 • Godt materialvalg

Ulemper:

 • Kan være for fargerik for noen mennesker

LES MER

4. Samsonite Neopod Spinner – Premium

Samsonite Neopod Spinner

SJEKK PRISEN →

Samsonite Neopod Spinner er den ultimate kofferten i premiumsegmentet, designet for både forretnings- og fritidsreiser. Den er laget av lett polykarbonat med ekstra beskyttelse mot riper og har luksuriøse metalldetaljer som gir den et eksklusivt preg.

Med Neopod Spinner får du en koffert med 4 hjul som gir enkel manøvrering og smidig reiseopplevelse. Den er utstyrt med en integrert USB-port, som gjør det enkelt å lade enhetene dine mens du er på farten.

Kofferten har et elegant og moderne design i midnattsblå farge. Den er laget av førsteklasses polykarbonat som er lett og holdbart, og den har vannavstøtende stoff som gir ekstra beskyttelse mot vær og vind. Innvendig er fôret laget av 100% RPET plastflasker, noe som bidrar til bærekraftig produksjon.

Med en størrelse som passer som håndbagasje, er Neopod Spinner ideell for reisende som ønsker en praktisk og stilfull koffert. Den har en volumkapasitet på 38/44 liter og veier ca. 2,8 kg. Med utvidede dimensjoner på 55 x 40 x 23 cm får du ekstra plass når du trenger det.

Kofferten har en integrert TSA-lås med tre tall, som gir trygghet og sikkerhet under reisen. Den har også topp- og sidehåndtak for enkel bæring, samt et dobbeltrør trillehåndtak for smidig transport. De fire fjærende hjulene reduserer støy og støt, og gir en behagelig rulleopplevelse.

På innsiden av kofferten finner du smarte oppbevaringsløsninger, som bunnrom, topprom og en skillepute med lomme. Det er også en telefonlomme, en avtakbar våtlomme for oppbevaring av væsker, kosmetikk eller badetøy, samt organisering for powerbank og kabler.

Oppsummert

 • Premiumkoffert i lett polykarbonat
 • Ekstra beskyttelse og luksuriøse detaljer
 • Smarte oppbevaringsløsninger og integrert USB-port
 • Ideell for forretnings- og fritidsreiser

LES MER

5. Pasadena Kabin – Mye for pengene

Pasadena Kabin

SJEKK PRISEN →

Pasadena Kabin er en moderne og elegant koffert med detaljer som skiller seg ut og gir den en ekstra touch. Den er designet i Sverige og er laget for å imponere både i innsjekkingskøen og på hotellrommet.

Denne kofferten har gjennomtenkte detaljer som gjenspeiles i hele designet. Doble hjul gjør den stabil og lett å manøvrere, mens den stilige innredningen følger koffertens ytre fargekombinasjoner. Du finner praktiske funksjoner som nettinglomme og rom for småsaker, samt avdelere og pakkebånd som holder klærne dine på plass.

Pasadena Kabin er utstyrt med et integrert teleskophåndtak som gjør det enkelt å trille den rundt. Den har også en fast TSA-lås som er innebygd, slik at du kan reise trygt og sikkert. Kofferten er laget av 100% virgin ABS-materiale, som er kjent for sin holdbarhet og styrke.

Med målene 54 x 38 x 20 cm og en vekt på 2,85 kg, oppfyller Pasadena Kabin de vanlige kravene for håndbagasje. Med et volum på 35 liter har du nok plass til å pakke det essensielle for en kortere reise.

Pasadena Kabin er den perfekte designerkofferten som gir mye for pengene. Med sitt stilfulle design og gjennomtenkte detaljer vil du definitivt skille deg ut i mengden. Enten du reiser i forretninger eller på fritid, kan du stole på at Pasadena Kabin vil være en pålitelig og imponerende reiseledsager.

Oppsummert

 • Designerkoffert med stilige detaljer
 • Integrert teleskophåndtak og fast TSA-lås
 • Laget av slitesterkt materiale
 • Perfekt for reisende som ønsker å skille seg ut

LES MER

6. American Tourister, Bon Air Spinner Medium – Best i test for budsjett

SJEKK PRISEN →

Flott for budsjett

Denne flotte kofferten er både nyttig og praktis og er perfekt for oss som handler på budsjett. American Tourister Bon Air er en veldig prisgunstig koffert, uten at det går ut over kvaliteten. Skallet på kofferten er laget av det slitesterke materialet polypropylen, noe som både er lett og fleksibelt. Dette gjør det enkelt å få med seg kofferten, noe som alltid er nyttig. Bon Air har også et godt og fargerikt design som gjør den pen å se på og lett å få øye på når koffertene kommer på rullebåndet.

Denne modellen rommer rett under 60 liter, så her er det plass til ganske mye. Den er perfekt for deg som pakker lett for en ukes ferie eller kun skal være borte en langhelg.

Anerkjent merke 

American Tourister er et veldig anerkjent merke som man kan stole på. Faktisk er dette et av verdens eldste koffertselskaper, som nå eies av Samsonite. Altså har disse folkene vært i koffertindustrien lenge og kan mye om hva man trenger i kofferten sin når man skal ut på tur. Bon Air-modellen er et populært valg blant mange forbrukere, siden den er veldig god på flere områder. Dette er en moderne koffert som har et flott, fargerikt design.

Funksjonell

Her er det flere gode funksjoner og egenskaper som vil være nyttige når du skal ut på reise. Håndtaket på kofferten er robust og har to høydeinnstillinger. Kofferten har fire enkelthjul som kan dreies 360 grader og som er ganske stillegående. Innsiden av kofferten er trukket med tekstil. I tillegg til krysstropper, er det en mellomplate som er utstyrt med to lommer som lukkes med glidelås. Krysstroppene er laget av et gummimateriale og er litt for slappe.

De klarer ikke å holde innholdet i kofferten på plass når den er lukket, så dette er en svakhet hos denne kofferten. Kofferten har en TSA-kombinasjonslås for ekstra sikkerhet.

Fordeler:

 • Flott design
 • God pris
 • Lett i vekt
 • Slitesterkt materiale

Ulemper:

 • Glidelåsen er ikke vanntett
 • Kryssremmene er for slappe

LES MER


Dette bør du tenke over når du skal kjøpe koffert

Pass på at du gjør litt research før kjøpet ditt og finn ut hvilke merker som er tilgjengelig. Slik kan du forsikre deg om at du kjøper kofferten din av et anerkjent, godt merke som er til å stole på.

Du vil finne mange ulike kofferter på markedet i dag og det er stor forskjell både på prisnivå, plass, funksjoner og design. Hvilken koffert som passer for deg kommer an på hva du ønsker og trenger i kofferten din, samt hvilket budsjett du har. Det er viktig at du gjør litt research og tenker over flere forskjellige aspekter ved dette før du bestemmer hvilken koffert du vil kjøpe.

Når det gjelder hjulene på kofferten, er det flere ting du bør tenke over. Det har blitt mer og mer vanlig med fire hjul på kofferter. Det er fordi ekstra paret med hjul gir deg bedre kontroll og manøvrering av kofferten enn det man har med to hjul. Det er også slik at større hjul ruller bedre enn små hjul på ujevnt underlag.

Du bør også være oppmerksom på hvordan kofferten er organisert innvendig. Godt innhold gjør kofferten enkel å pakke og gjør det lett å finne de ulike tingene. Det er derfor viktig at kofferten er utstyrt med mellomvegg, lommer og stropper. Denne organiseringen hindrer også klær og andre gjenstander fra å bli kastet rundt og beskytter både kofferten og innholdet når du er ute på reiser, spesielt når kofferten din behandles av de ansatte på flyplassen, som ofte kan være litt uforsiktige med bagasjen.

Hard eller myk

Du må ta stilling til om du ønsker å kjøpe en koffert i stoff eller en koffert med hardt skall som er laget av hardplast, glassfiber eller aluminium. Generelt er harde kofferter dyrere, men de er også sterkere og beskytter innholdet bedre. På den annen side er en koffert i stoff som regel lettere, romsligere og mer fleksible. Hvis du for det meste transporterer klær og sko, så trenger du kanskje ikke en hard koffert.

Hvis du velger en koffert i tekstil, bør du sørge for at stoffet er så slitesterkt som mulig. Jo tettere stoffet er, jo mindre er sjanse er det for at bagasjen din blir våt dersom det regner når den transporteres til og fra flyet. Noen kofferter i stoff er impregnert for å tåle regn bedre.

Koffertens størrelse og vekt

Det er også lurt å tenke over koffertens størrelse og vekt. Her bør du tenke over hvilken type reiser du pleier å dra på. Er det kun helgeturer i forbindelse med jobb? Er det lengre ferier med familien, eller langhelg i storby med venninnegjengen? Dette vil ha mye å si for hva slags koffert du trenger. Som regel trenger du kun en liten koffert hvis du bare skal være borte et par dager, men hvis du planlegger å ta lengre reiser, er det viktig at du kjøper en koffert som vil ha plass til alt det du trenger å ha med deg.

Vær også oppmerksom på at overvekt på flyet er veldig dyrt, så med det perspektivet er det lurt å ha en koffert med lav vekt, siden du vil bruke all vekten du har lov til å ha med deg på innholdet, uten å måtte drasse på en tung koffert.

koffert

Variasjon i prisnivå

Det finnes mange gode kofferter i ulike prisklasser, til ulike formål og behov. Generelt sett er det slik at de beste koffertene ligger i det litt høyere i prissjiktet, men det betyr ikke at det ikke er mulig å få tak i en flott koffert på budsjett som gjør akkurat det du trenger. Det er med kofferter som med mange andre produkter, det koster å få kjøpt kvalitet.

Du bør huske på at de billigste koffertene sjelden tåler like mye og varer like lenge som de dyrere modellene, men det betyr ikke at du må punge ut i dyre dommer for å få deg en god, slitesterk koffert. Det finnes mange gode alternativer for en veldig rimelig pris og som vil fungere veldig godt.

Du bør helt klart vurdere budsjettet og behovene dine før du kjøper en koffert, siden det kan være store variasjoner i pris. Husk på at en dyrere koffert kan være en god investering i lengden, hvis du reiser mye og trenger en god koffert, men samtidig er det jo ingen vits i å kjøpe en dyr koffert hvis den kun støver ned på loftet.

Vær oppmerksom på at en koffert ofte må tåle ganske røff behandling av de som jobber på flyplassen, så hvis du kjøper en veldig billig koffert som er laget av dårlige materialer, vil den antagelig ikke vare lenge. Det er jo leit når en rimelig ny koffert kommer frem med en ødelagt glidelås, hjul som har slått seg vrange eller andre problemer. En god koffert som har god holdbarhet vil som regel koste litt mer, så her er det ikke lurt å kjøpe det billigste alternativet.