fbpx

Julegavetips: 50 tips for julen 2023 (årets favoritter)

Julen er en svært hyggelig høytid, der vi kan ta tid til å roe ned, senke skuldrene og kose oss med de vi er glad i. Likevel kan vi noen ganger oppleve litt stress i forbindelse med julegavehandlingen – for hvordan vet vi egentlig hva alle de gode menneskene i livene våre ønsker seg til jul?

Det er ikke alltid enkelt å finne den riktig julegaven til alle de vi er glad i, selv om vi gjerne vil skjemme familien, kjæresten og vennene våre bort litt ekstra til jul. For mange av oss kan vi føle oss stresset hvis vi mangler inspirasjon til gode julegaver til alle de du er glad i, og det kan være litt av en jobb å finne ut av hva vi bør gi til de ulike.

Vi vet nok alle at tiden flyr, og julen banker jo på døren før vi vet ordet av det. Hvis du mangler julegaveideer til de du holder av, trenger du ikke å lete lenger – vi har tittet i nissens julesekk og funnet fantastisk gode julegaveideer til hele familien.

På listen vår har vi noe for både store og små, menn og kvinner, med alle interesser. Med denne julegaveguiden vil vi hjelpe deg med å finne de perfekte gavene til hele familien – uansett hva ditt budsjett er, har vi noen fantastiske tips for hvordan du kan glede de du er glad i til jul i år.

Julegavetips: Alle våre favoritter

BILDE PRODUKT
Apple Airpods Pro
SJEKK PRISEN →
MUUD Sovemaske
SJEKK PRISEN →
Samsung Galaxy Buds2
SJEKK PRISEN →
Apple iPad Air (2020) 10,9"
SJEKK PRISEN →
Sorel Youth Yoot Pac Vintersko
SJEKK PRISEN →
Apple TV 4K (6th gen.)
SJEKK PRISEN →
Fjällräven Keb Trousers M Stone
SJEKK PRISEN →
Superfit Culusuk 2.0 Vintersko
SJEKK PRISEN →
Google Chromecast
SJEKK PRISEN →
Sony WH-XB900N Trådløse hodetelefoner
SJEKK PRISEN →
Staub Rund Gryte 22
SJEKK PRISEN →
Moccamaster Kaffetrakter KB952AO
SJEKK PRISEN →
Wilfa WDWA-516 Dobbelt vaffeljern
SJEKK PRISEN →
Apple Airpods Max
SJEKK PRISEN →
ORAL-B iO Series 9N
SJEKK PRISEN →
Netatmo Weather Station Smart værstasjon
SJEKK PRISEN →
Jerven Fjellduken Original Fjell
SJEKK PRISEN →
Didriksons Migisi Vinterdress
SJEKK PRISEN →
Riedel Rocks-drinkglass
SJEKK PRISEN →
Bergans Down Kids Jacket
SJEKK PRISEN →
OBH Nordica Vakuumpakker Supreme
SJEKK PRISEN →
PHILIPS EP2220/10 Espressomaskin
SJEKK PRISEN →
Kindling Cracker Original Vedkløyver Jern
SJEKK PRISEN →
Wilfa WSPL-3B Performance kaffemaskin
SJEKK PRISEN →
Skrutrekker DeWalt
SJEKK PRISEN →
Devold Unisex Svalbard Sweater
SJEKK PRISEN →
Camelbak Eddy+ Kids
SJEKK PRISEN →
Garmin Forerunner 45 Pulsklokke
SJEKK PRISEN →
Nintendo Switch Lite Spillkonsoll 5,5”
SJEKK PRISEN →
JBL Charge 5 Portabel høyttaler
SJEKK PRISEN →
3M PELTOR DAB+ FM Radio
SJEKK PRISEN →
UGG Women's Adirondack III
SJEKK PRISEN →
Eva Solo Termokanne
SJEKK PRISEN →
Didriksons Lun Vinterjakke
SJEKK PRISEN →
PHILIPS QP6550 Skjeggtrimmer
SJEKK PRISEN →
Bergans Fløyen V2 Pants Women's
SJEKK PRISEN →
Logitech G 29 Driving Force Ratt
SJEKK PRISEN →
Ulvang Rav Sweater Kids
SJEKK PRISEN →
Arc'teryx Men's Atom LT Hoody
SJEKK PRISEN →
JBL Flip 5 Portabel trådløs høyttaler
SJEKK PRISEN →
Didriksons Digory Puffjakke
SJEKK PRISEN →
Hoka One One - Women's Ora
SJEKK PRISEN →
Fitbit Charge 5 Aktivitetsarmbånd
SJEKK PRISEN →
Kähler Hammershøi Julekrus 33cl
SJEKK PRISEN →
Ulvang Rav - Bukse
SJEKK PRISEN →
Spesial fra Ulvang
SJEKK PRISEN →
BAHCO S910 Pipenøkkelsett
SJEKK PRISEN →
Aclima DesignWool Marius Crew
SJEKK PRISEN →
Krups Grcic Toastjern
SJEKK PRISEN →
OBH Nordica Varmepledd Cosy Hug
SJEKK PRISEN →

51. Til hele familien: Monopol Classic 

SJEKK PRISEN →

Vi vet nok alle hvor hyggelig det er å ha kose seg hjemme med brettspill både i juletider og resten av året. Monopol er en gammel slager som alle vet hvordan de spiller, og som er gøy for hele familien.

Spesielt hvis dere har både barn og godt voksne i familien, er et brettspill en veldig god ide når hele familien skal møtes og hygge seg sammen. For mange barn blir det jo litt kjedelig når de voksne sitter og drikker kaffe og snakker voksenprat, og da er det en god ide å engasjere både barn og voksne i et hyggelig slag Monopol.

Monopol er kanskje det mest populære og folkekjære brettspillet i Norge, og det er nok ikke uten grunn. Dette er et spill som passer like godt for voksen som for stor, og barn har faktisk en del de kan lære ved å spille dette spillet også. Dette er en veldig hyggelig gave som kan binde familien sammen i et koselig slag Monopol på julekvelden og resten av året.

LES MER


52. Til hele familien:Venice The Grand Canal Puslespill 1000 Biter

SJEKK PRISEN →

På samme måte som brettspill, er et puslespill noe som er svært hyggelig å gjøre som familie. Dette flotte puslespillet har et nydelig motiv fra kanalene i Venezia, Italia, og er en spennende utfordring for puslespillelskere i alle aldre.

Dette spennende puslespillet er laget av Eurographics, og har hele 1000 biter. Dette kan være en flott utfordring som familien kan bryne seg på, og både godt voksne og barn kan finne dette puslespillet interessant og avslappende å jobbe med.

Vær oppmerksom på at puslespillet ikke passer for barn under 3 år grunnet svelgingsfare av brikkene. Større barn kan gjerne hjelpe til med puslespillet, men det kan bli litt for utfordrende for mindre barn – så dette er en svært flott gave til familien hvis dere har litt større barn eller tenåringer som liker å pusle.

LES MER


53. Til hele familien premium: Apple TV 4K

SJEKK PRISEN →

Hvis du har et litt større budsjett og ønsker å glede familien din med en svært flott gave, kan denne Apple TV-en være et kjempegodt valg for julen 2020. Dette er en femte generasjons Apple-TV med 32 GB, som tilbyr mye god TV-underholdning med internettilkobling.

På denne flotte TV-en kan du laste ned de ulike appene du og familien din ønsker, som NRK TV, Netflix, Viasat med mer. Når du kjøper en Apple TV, kan du også få et årsabonnement med Apple TV+ med på kjøpet, og holde familien underholdt hele resten av året!

Du og familien din kan strømme filmer på TV-en fra mobilen, spille spill, høre på musikk og trene, alt foran den store og flotte TV-en deres. TV-en har 4K-oppløsning med HDR, innebygd app store og en fjernkontroll med touch-overflate. Dette er en veldig flott luksusgave til hele familien til jul, som helt klart vil slå an i hjemmet!

LES MER


54. Til han: Dibotech Verktøysett

SJEKK PRISEN →

Det er virkelig ikke lett å vite hva man bør gi til mannen som har alt. Mange av oss synes det er veldig vanskelig å finne på en god gave til faren vår, bestefar, bror, nevø eller mannen vår. Selv om noen av oss kanskje bør tenke utenfor boksen når det gjelder gaveideer, kan det også være lurt å tenke innenfor boksen – verktøyboksen, vel og merke!

Dette flotte verktøysettet er en fantastisk gave til mannen din, kjæresten din, faren din eller broren din som ser på seg selv som en ekte handymann. Dette velutstyrte verktøysettet inneholder mye forskjellig som man kan trenge hvis man liker å fikse ting i hjemmet selv.

I denne pakken finner du seks skrutrekkere med roterbare topper (flat og stjerne), to tenger, sideavbitere, spisstang og forstørrelsesglass. De nyttige skrutrekkerne er laget av kromvanadiumstål, og har gripevennlige håndtak.

Alt leveres i en nyttig eske som holder alt samlet til det trengs, og dette gode verktøysettet vil helt sikkert komme godt med når noe må repareres i hjemmet. Verktøysettet leveres av Dibotech, som er kjent for å være et godt selskap som leverer det man trenger for å fikse mye i hjemmet på egen hånd.

Dette flotte verktøysettet er nok den ultimate julegaven til handymannen i livet ditt, som trives med å fikse ting selv hjemme. Mange menn liker godt å være praktiske, og derfor kan det være lurt å finne noe nyttig som dette flotte verktøysettet, eller andre nyttige gaver.

LES MER


55. Til han premium: Creality Ender-3 Pro 3D Skriver

SJEKK PRISEN →

Hvis du ønsker å gi en svært flott gave til en mann du er glad i, kan det godt tenkes at denne gode 3D-skriveren vil slå an hos ham. Denne printeren fra Creality har en stor utskriftsoverflate, og leverer utskrifter og 3D-objekter på opptil 22 x 25 x 22 cm.

Denne kompakte 3D-skriveren leveres som et enkelt byggesett, og den bruker 1,75 mm filament for høy presisjon og gode utskrifter. Skriveren benytter en oppvarmet magnetisk utskriftsoverflate, og kan brukes frittstående med en Micro SD-kort. Skriveren har strømaggregat fra Meanwell, og kan skrive med til og med etter et strømbrudd.

Det nyttige displayet på 3D-skriveren innebærer at skriveren kan brukes frittstående, og skriveren har et innebygd kontrollerkort med Micro-SD-kortleser. Printeren kan monteres sammen på under en time, fordi de fleste delene er forhåndsmontert.

Dette er en velrenomert 3D-printer som er populær blant mange, og som sikkert vil falle i smak hos han du er glad i! Hvis han du er glad i er interessert i å printe 3D, vil denne flotte skriveren med gode anmeldelser være midt i blinken for årets julegave.

LES MER


56. Til henne: Careical Stort Varmeteppe

SJEKK PRISEN →

Vi vil jo alle glede våre bedre halvdel med en flott og gjennomtenkt gave som passer perfekt for akkurat dem. For mange kvinner er det lett å bli kald på vinterstid, og da kommer et deilig og mykt varmeteppe svært godt med. Derfor kan dette være en svært god gave hvis du vet at damen eller jenta du er glad i lett blir kald og kan ha nytte av dette deilige varmeteppet!

Dette flotte varmeteppet fra Careical er et veldig godt elektrisk varmeteppe som kan varme opp favorittplassen hennes, enten det er senga eller sofakroken. Dette nyttige teppet er utstyrt med smart automatisk avslåing og seks ulike varmeinnstillinger slik at hun kan velge den hun trives best med.

Pleddet er laget av et deilig og mykt plysjmateriale og er behagelig å ha rundt seg. Det er også nyttig at varmeteppet kan vaskes i vaskemaskin når det trengs. Dette behagelige og nyttige varmepleddet kan være en fantastisk gave til damen eller jenta i livet ditt.

LES MER


57. Til henne premium: Careical Recovery Massasjepistol

SJEKK PRISEN →

Hvis du ønsker å gi henne en veldig flott julegave som vil komme godt med, kan denne gode massasjepistolen fra Careical være et svært godt valg. Denne flotte massasjemaskinen kan brukes til å massere stive muskler og lindre smerter og ømme muskler, enten det er grunnet trening eller stillesittende arbeid du har smerter.

Denne massasjepistolen fra det gode selskapet Careical brukes gjerne til å massere ømme og såre muskler både før og etter trening, eller brukes på kvelden etter en lang dag for de som har stiv nakke eller rygg grunnet mye stillesittende arbeid.

Massasjepistolen har 6 utskiftsbare massasjehoder som er designet for å behandle ulike deler av kroppen vår. Her er det 20 ulike hastighetsinnstillinger, og det er enkelt å velge mellom disse på det nyttige LCD-displayet.

En nyttig oppbevaringsveske med 6 hoder er inkludert i pakken. Det praktiske displayet viser både hastigheten og batterikapasiteten, og batteritiden er på 4-6 timer. Ladetiden er på rundt 2 timer.

LES MER


58. Til barna: GAF Fiskespill

SJEKK PRISEN →

Når det gjelder barn, er det jo spesielt gøy å gi spennende og morsomme gaver til dem. Det er så hyggelig å se den ekte gleden på barnas ansikter når de pakker opp noe de synes er morsomt! De beste julegaveideene til barn er de som kan gi barna mye glede og underholdning.

Spill er alltid svært populært hos barn, og dette morsomme fiskespillet blir helt sikkert populært blant barna i huset. Siden så mange barn synes det er mest gøy med TV og dataspill i disse dager, kan det være koselig å kjøpe et morsomt spill de kan spille sammen, hvor de ikke trenger å sitte foran en skjerm.

I dette gøye fiskespillet er det om å gjøre å fange så mange fisk som mulig ved hjelp av fiskestangen, og dette er et morsomt spill som vil underholde barna dine lenge. Dette flotte fiskespillet fra GAF har fått gode anmeldelser, og mange barn synes dette er veldig gøy å holde på med.

Spinneplaten på brettet med fisk drives av 2 AA-batterier som ikke er inkludert i pakken og derfor må kjøpes separat. Spillet kan brukes av barn (og voksne!) i alle aldre, over 3 år.

LES MER


59. Til barna: LAC Aqua Magic Pen Mat

SJEKK PRISEN →

Når det er barn i familien, er det ekstra gøy å gi en flott og morsom julegave som barna vil bli glad for. Det er viktig å gi noe som er aldersrelevant, siden barn i ulike aldre vil synes ulike spill og leketøy er gøy.

Denne flotte magiske tegnematten vil være svært populær blant barn i mange ulike aldre. Dette er nok et morsomt leketøy som din barn kan trives mye med, og som ikke involverer å sitte foran en TV-skjerm eller datamaskin.

Dette er et spennende og uvanlig leketøy der barna dine kan male, tegne og lage tegninger med den medfølgende pennen som er fylt med vann. Når matten blir våt, dukker fargene opp, og de forsvinner som på magisk vis etter en stund slik at barna kan tegne noe nytt.

Dette er en morsom og kreativ måte å tegne på for barn i alle aldre, og denne flotte matten er tilgjengelig i flere ulike farger slik at du kan velge den du tror vil være mest populær hos barna dine.

LES MER


60. Til han:Bok: Sak 1569

SJEKK PRISEN →

Bøker er alltid en veldig god og populær gave. Det er en klassisk gave som er enkelt å gi til de fleste du er glad i, så lenge du vet litt om hva slags type bøker de liker å lese.

Denne flotte boken er et veldig godt julegavevalg til mennene i livet ditt, enten det er bror, sønn, mann eller kjæreste det dreier seg om. Boken Sak 1569 skrevet av den populære forfatteren Jørn Lier Horst kan være perfekt for mannen som er interessert i krim og spenning.

Dette er en spennende krimboken som virkelig drar leseren inn og gjør dem interessert i handlingen. Dette er den fjerde boken i Cold Case-serien som handler om William Wisting som gjenåpner gamle kriminelle saker som virker umulige å løse.

Hver av bøkene i serien er frittstående, så det er ikke nødvendig å ha lest de andre gode bøkene i serien for å følge handlingen i denne – og denne flotte boken kan være et supert julegavevalg til han du er glad i.

LES MER


61. Til henne: Det Siste Brevet Fra Deg

SJEKK PRISEN →

Bøker er alltid en veldig flott gave å gi til de vi er glad i, siden de fleste av oss er glade i å sette oss ned med en god bok og en kopp te eller et glass vin for å slappe av på kvelden. Det Siste Brevet Fra Deg er en av Jojo Moyes største bestselgere på det internasjonale markedet, og vil helt sikkert bli populær hos damen du gir den til i julegave.

Bøker er alltid en svært populær gave, og det er jo ikke vanskelig å forstå. Uansett alder og interesser, vil de fleste kvinner trives svært godt med å lese denne gode boken fra Jojo Moyes.

Hun er en svært populær forfatter som har gitt ut mange bøker som damer over hele verden er glad i. Dette er en ganske safe gave som hun helt sikkert vil bli glad for å motta!

LES MER


62. Til bestemor: Bestemors julepynt

SJEKK PRISEN →

Hvis du er usikker på hva du bør gi til din gode bestemor i julegave i år, trenger du ikke lete lenge. Denne skjønne julepynten er skreddersydd til bestemor, og vil helt sikkert varme hjertet hennes.

Denne pene juledekorasjonen er utformet i nydelig gull, med “Den beste gaven jeg har fått, er en bestemor som deg” gravert på forsiden. Denne nydelig gaven kan gi bestemoren din mye glede, siden den kan tas frem til jul hvert eneste år.

Dette er en elegant og eksklusiv juledekorasjonen som er utformet i rustfritt stål, og som er belagt med 14 karat gull. Dette er en flott og personlige julepynt som leveres i en lekker gaveeske, og er perfekt å gi til bestemoren din til jul hvis du ønsker å glede henne med en skjønn gave.

LES MER


63. Til bestefar: Bestefars julepynt

SJEKK PRISEN →

Til jul kan det være hyggelig å glede de vi er glad i med noe som er litt ekstra personlig og hjertefølt. Hvis du vil gi noe flott til din gode bestefar, vil denne pene juledekorasjonen være et svært godt valg.

Denne pene gullbelagte julepynten er minimalistisk og elegant i sitt design. Den er utformet i nydelig gull, med “Den beste gaven jeg har fått, er en bestefar som deg” gravert på forsiden. Denne eksklusive juledekorasjonen er utformet i rustfritt stål, og belagt med 14 karat gull.

Dette er en særdeles flott julegave til bestefaren din som helt sikkert vil varme hjertet hans, og som kan tas frem hver jul og gledes over igjen. Denne flotte og personlige gaven leveres i en nydelig gaveeske som sikkert vil være en glede for din kjære bestefar å åpne på julaften.

LES MER


Finn de perfekte julegavene til hele familien

Det er ikke alltid like lett å vite hva man bør gi i julegave. Julen er en tid der vi vil vise hele familien og de andre vi er glad i hvor mye de betyr for oss og hvor mye vi setter pris på dem. Da vil vi gjerne gi dem en flott gave som reflekterer hvor glade vi er i dem, men det er ikke bare bare å finne den rette gaven til alle.

Ofte opplever vi at julen plutselig nærmer seg med stormskritt, og at det er mange gaver som skal kjøpes på rimelig kort tid. Vi vil jo gjerne gi noen flotte gaver som mottagerne blir glade for, men problemet er jo å finne ut hva man skal gi til de ulike.

Selv om det lett kan virke overveldende når julen plutselig er rundt hjørnet, er det viktig at du holder hodet kaldt – det er fullt mulig å få tak i svært gode gaver til alle dine nærmeste uten å måtte stresse fra butikk til butikk i julestria.

Vi er nok alle glade i å både motta og gi flotte, personlige og gjennomtenkte gaver som er nyttige eller bringer litt luksus og komfort til hverdagen vår, men det er jammen ikke lett å komme på gode gaveideer til alle vi er glad i.

Hvis du leter etter gode julegaveideer til hele familien, trenger du ikke å få panikk. Med vår nyttige og store julegaveguide vil du finne fantastiske produkter som vil passe til hele familien. Både små og store, menn og kvinner, med mange ulike interesser dekkes i vår gode julegaveguide. Her har vi gaveideene klare som vil vekke glede hos både kvinner, menn og barn i familien din.

Selv om det kan virke overveldende å skulle finne flotte julegaver til alle de du er glad i, gjelder det å ha is i magen og ikke bli stresset. Bruk bare vår flotte julegaveguide, og velg ut de produktene du tenker vil passe best til dine nærmeste. Her er det viktig å tenke nøye gjennom hva interessene til de du er glad i er, og hva de kanskje ønsker seg i gave.

Å handle på budsjett

Det er nok ingen hemmelighet at julen kan være en rimelig dyr affære grunnet alle julegavene som skal handles inn, all maten man må ha, antrekkene til julebord og julaften og så videre. Men fortvil ikke hvis du handler på budsjett i år – det finnes svært mange flotte produkter du kan gi i julegave til de du er glad i selv om du ikke har et enormt budsjett dette året.

I denne julegaveguiden har vi samlet et bredt utvalg av julegaveideer til hele familien, der du kan finne flotte gaver uansett hva budsjettet ditt for julen i år er. Her finner du både morsomme, romantiske, nyttige og personlige julegaver, slik at juleshoppingen i år blir stress-fri og enkel.

Uansett hva budsjettet ditt er, kan du garantert få kjøpt en flott og gjennomtenkt gave som vil varme dine nærmestes hjerte i år. På listen vår, og ellers på julegavemarkedet, finnes det veldig mange ulike gaver i ulike prisklasser, så med litt planlegging og research vil du være i stand til å finne en svært fin gave som passer perfekt til mottageren du tenker på.

Enten du handler på budsjett eller har mye penger å bruke på årets julegave, vil du fint være i stand til å få tak i en gave som de du er glad i vil bli svært glade for. Uansett hva du ender opp med å gi i gave, kan du være trygg på at mottageren vil gledes over den rett og slett fordi den er fra deg, og du har prøvd å finne noe de vil være glad for.

Kjøp på nett

Mange av oss er vant til å gjøre mesteparten av juleshoppingen i butikker, og det kan jo være hyggelig å gå rundt med en god venn eller familiemedlem i de snødekte gatene med flotte lys, og titte på de ulike tingene man kan kjøpe.

Men realiteten er at svært mange av oss har relativt liten tid i hverdagen til å kose oss med shopping i butikkene, og for mange nærmer julaften seg med stormskritt uten at vi er klar over hvor fort tiden går. Da blir det fort slik at vi løper fra butikk til butikk i panikk kun et par dager før julaften, og ender opp med å kjøpe kjedelige gaver som slett ikke er gjennomtenkte.

Hvorfor ikke unngå dette shoppingstresset i klamme butikker med lange køer, og heller velge å handle mesteparten av gavene på nettet i år? Det finnes svært mange flotte gaver du kan kjøpe på nettet, og som leveres rett hjem på døren din – dette er en veldig grei og beleilig måte å handle på, og du slipper alt stresset og maset med å fly rundt i butikker etter gaver.

Mange velger nå å handle gavene på nettet i stedet for i butikker, og trives godt med det. Likevel bør du huske på at det er lurt å være tidlig ute om du ønsker å gjøre dette i år, fordi du må regne med at det tar litt lengre tid å sende varene du bestiller ved juletider. For å unngå at gaven ikke er mottatt innen julaften kommer, er det derfor lurt at du bestiller tidlig, og følger med på den estimerte leveringsdatoen.

Skap glede hos de du er glad i

Gavene er slett ikke det viktigste ved julen. Det viktigste er jo å ha hyggelig og koselig julestemning, og kose oss hjemme med de vi er mest glad i. Det å gi gaver som skaper glede hos dine nærmeste er jo en del av dette, siden det knapt er noe som er så hyggelig som å se et ansikt som lyser opp i glede og overraskelse når en gave du gir åpnes av noen du er glad i.

Det å gi en flott gave gir også giveren glede, fordi det er så hyggelig å glede andre med en fin gave som de er glade for å motta i juletider. Det er svært koselig å kunne velge ut noe som mottageren vil sette pris på når de finner det under juletreet på julaften.

Julegavene i år trenger slett ikke være en av de kjedelige tingene vi ofte får, som et gavekort, en DVD-film, en deodorant eller et slips. På denne flotte listen finner du svært mange ulike gaveideer til de ulike menneskene i familien din, og her finner du helt sikkert en god og kreativ ide til de du er glad i.

Morsomme og uvanlige gaver er jo alltid ekstra gøy på julaften, som de flotte spillene til barn vi har inkludert på listen vår, eller en kul gadget til fedre, brødre og kjærester. Moren i familien og de andre kvinnene kan kanskje tenke seg et deilig ullpledd eller en god bok, mens bestemor og bestefar kanskje vil gledes over nydelig og personlig julepynt.

La 2020 være året du får tak i flotte gaver i god tid

Det er ingen som liker å stresse med å få julegavene på plass. Finnes det noe verre enn å haste rundt i butikkene for å kjøpe en kjedelig og generisk gave i siste liten på kvelden 23 desember, når du burde vært hjemme i rolig julestemning med Kvelden før kvelden på TV-en og noe godt i glasset?

Hvorfor ikke la 2020 være året der du får gavene du skal gi på plass i god tid, og føler deg sikker på at de er gjennomtenkte og gode gaver som vil glede de du er glad i? Det er jo veldig koselig å skjemme hverandre bort litt ekstra i julen, og sørge for at man legger noe under treet som andre vil bli glade for.

Slik kan du unngå å måtte kjøpe kjipe julegaven dagen før julaften fordi du rett og slett ikke har klart å bestemme hva du vil kjøpe til de enkelte, og heller nyte en rolig og avslappende juletid hjemme, med visshet om at du har gode gaver på stell allerede.

Uansett om du kjøper gaver som er sentimentale og personlige, nyttige og praktiske i hverdagen eller relatert til interessene til mottageren, vil du sikkert være i stand til å komme på noen flotte gaver når du tenker over hva du vil gi, og bruker vår flotte julegaveguide til inspirasjon.

Med vårt store utvalg av de beste julegaveideene til hele familien i 2020, kan du være ute i god tid med julegaveracet i år. I denne artikkelen har vi samlet våre beste tips som kan hjelpe deg med å spare tid og finne fantastiske gaver til julen i år både kjapt og enkelt. Alt du trenger å gjøre er å lese gjennom listen vår og velge ut det du tenker vil passe best til de du er glad i.

Senk skuldrene og kos deg med julegavehandelen i år. Det eneste du trenger å gjøre er å glede deg til å se lykken på dine nærmestes ansikt når de pakker opp gaver de er glade for på julaften i år!

Julegavetips