fbpx

Julegave til pappa: Her er 13 gave tips for jula 2023

Når julen kommer vil vi jo gjerne finne den perfekte gaven til verdens beste pappa – men det er ikke alltid lett å vite hva vi bør gi. Fedre er kjent for å være vanskelige å kjøpe gave til, siden det ofte virker som de har det de ønsker seg, og kjøper det de vil ha i stedet for å ønske seg ting til bursdag og jul.

Siden det kan være vanskelig å vite hva man bør gi til pappa til jul, har vi satt sammen en nyttig julegaveguide for å hjelpe deg med akkurat dette. Her finner du flere gode julegaveideer, så du kan velge den perfekte gaven til faren din!

Julegave til pappa: Som er perfekte til far

BILDE PRODUKT
Victorinox Knivsett med 3 kniver
SJEKK PRISEN →
Stanley Classic Termos 1 L
SJEKK PRISEN →
Gucci Guilty Pour Homme, 50 ml 
SJEKK PRISEN →
Pizzastein av lava med pizzaspade
SJEKK PRISEN →
Xiaomi Mi Band 5 Aktivitetsarmbånd 
SJEKK PRISEN →
Xapron New York forkle i cognac-brunt
SJEKK PRISEN →
Ledsavers Oppladbar hodelykt med sensor, 3W
SJEKK PRISEN →
Holm Ølkasse XL
SJEKK PRISEN →
Kompakt 18 V drillbor med stort tilbehørssett
SJEKK PRISEN →
Pappas julepynt
SJEKK PRISEN →
Bok: Sak 1569
SJEKK PRISEN →
Patagonia Stormsurge Pack Tursekk
SJEKK PRISEN →
Daiwa Silvercast Tele Set 1,8m 10-30g
SJEKK PRISEN →
Bok: Svanemordet
SJEKK PRISEN →

1. Victorinox Knivsett med 3 kniver

SJEKK PRISEN →

Hvis faren din er av typen som trives godt på kjøkkenet, er det ingen tvil om at dette lekre knivsettet fra Victorinox er den perfekte gaven til julen 2020. Disse knivene er svært gode, og for en ivrig kokk er det få ting som er nyttig og flott å ha som et sett med flotte kniver som gjør kutting og hakking lett som en lek.

Knivsettet består av tre populære kniver perfekt for din far, hobbykokken. Knivskaftene er laget av FSC-sertifisert maplewood, og bladene, som er laget av rustfritt stål, er skarpe og vil fungere godt til alt av kjøkkenbehov. Knivsettet har et godt og tidløst design, og vil ta seg like godt ut på kjøkkenet som de fungerer godt til alt av hakking og kutting. Dette er et flott knivsett av svært god kvalitet, som vil glede enhver kokk i flere år fremover.

LES MER


2. Stanley Classic Termos 1 L

 

SJEKK PRISEN →

En flott termos kommer alltid godt med. Uansett om faren din allerede har en termos eller to stående i skapet eller om han ikke har noen fra før, vil denne pene og nyttige termosen helt klart bli en storfavoritt kjapt. Dette er en kvalitetstermos som faren din vil ha mye glede av når han skal ut i skog og mark, og den vil kunne brukes i flere år fremover.

De fleste fedre er jo glade i å dra ut på tur, enten det er tur i skogen eller ut for å fiske, og da kommer en flott termos veldig godt med. Denne termosen i Stanley Classic-serien er solid, og laget av materialer av god kvalitet. Den er utformet med et tidløst design, og er garantert lekkasjefri.

Termosen lover å holde varme drikker varme selv i svært kalde omgivelser, og er like god til å holde kalde drikker kalde. Den er fri for BPA, er utstyrt med dobbelt vakuum-isolerte vegger, og er enkel å rengjøre – så faren din har nok ingenting å utsette på denne flotte julegaven!

LES MER


3. Gucci Guilty Pour Homme, 50 ml 

SJEKK PRISEN →

Hvis du tror faren din har alt han trenger og ikke ønsker seg noe, kan en flott parfyme være et svært godt valg. Alle liker jo å lukte godt, og en velluktende parfyme er alltid er bra gavevalg.

Denne parfymen fra Gucci er svært populær blant mange menn. Duften er intens og forførende, med noter av amber, patchouli og sandaltre, med en touch av sitron og lavendel. Denne uimotståelige duften vil helt sikkert slå an hos faren din, og er kanskje noe han ikke ville kjøpt til seg selv – men som han viser seg å like veldig godt!

LES MER


4. Pizzastein av lava med pizzaspade

SJEKK PRISEN →

Hvis faren din er interessert i matlaging, kan denne flotte pizzasteinen være midt i blinken for årets julegave. Denne flotte pizzasteinen er laget av ekte lavastein hentet fra vulkanen Etna, og er perfekt for å lage ekte italiensk pizza hjemme, eller bake brød.

Pizzasteinen kan brukes både i ovnen og på grillen, så faren din kan finne den måten å bruke den på han trives best med, enten han vil bli verdens beste pizzachef eller brødmester. Steinen leveres med en nyttig pizzaspade for å enkelt flytte pizzaen.

Det anerkjente Italienske firmaet Eppicotispai leverer alt av flott kjøkkenutstyr som gjør det enkelt for alle å oppleve autentisk italiensk mat hjemme. Hvis foreldrene dine er glad i Italia og pizza, er nok denne flotte pizzasteinen perfekt!

Selv om denne pizzasteinen vil være en gave til faren din, kan det fort bli en god investering for deg også – for kanskje er du så heldig at du blir invitert på deilig italiensk pizza hjemme hos dem når de har begynt å bruke gaven?

LES MER


5. Xiaomi Mi Band 5 Aktivitetsarmbånd 

SJEKK PRISEN →

Hvis faren din er av den aktive typen, vil et aktivitetsarmbånd være midt i blinken for julegaven i år. Dette lekre aktivitetsarmbåndet kommer fra det anerkjente merket Xiaomi, og har mange gode funksjoner faren din vil trives godt med.

Dette er et svært nyttig og pent aktivitetsarmbånd som vil hjelpe faren din med å holde aktiviteten oppe i løpet av dagen sin, i tillegg til at den måler pulsen døgnet rundt og gjennomfører søvnanalyse. Aktivitetsarmbåndet gir brukeren mye god helseinformasjon, viser meldinger og innkommende samtaler og sender påminnelser om dagens gjøremål.

Uansett hva slags sport faren din liker å holde på med, vil dette flotte aktivitetsarmbåndet helt sikkert gjøre det enklere å holde styr på hverdagen. Dette er en veldig god gave som kan hjelpe faren din å sørge for at han har god helse og beveger seg nok.

LES MER


6. Xapron New York forkle i cognac-brunt

SJEKK PRISEN →

Hvis faren din er glad i å lage mat, kan dette flotte forkleet være helt perfekt å gi ham i gave. Det er svært nyttig å bruke et forkle når man lager mat for å unngå flekker på klærne, og dette pene forkleet er et flott og eksklusivt alternativ til de kjipe gamle forkleene dere kanskje har i huset allerede.

Dette forkleet er produsert av Xapron, og er håndlaget i Nederland av et luksuriøst materiale – italiensk bøffellær som er både mykt og behagelig. Forkleet er fullt justerbart, og kan tilpasses din fars kropp med remmene rundt livet og nakken.

Dette pene forkleet leveres i en fin gaveeske, og vil nok være nyttig for faren din i mange år fremover. Forkleet leveres i str L og XL, så du kan velge størrelsen som passer din far best.

LES MER


7. Ledsavers Oppladbar hodelykt med sensor, 3 W

SJEKK PRISEN →

Denne funksjonelle og nyttige hodelykten er perfekt for aktive fedre som kan trenge ekstra belysning. Menn som trives med å løpe eller gå på ski tidlig på morgenen eller på kvelden etter at mørket har senket seg, har god nytte av en flott oppladbar hodelykt som kan sørge for at de kan se omgivelsene sine godt og er trygge mens de er ute på tur.

Denne hodelykten er oppladbar, og er utstyrt med høyintensive Power LED-lys med 3 watt. Lykten er utstyrt med en nyttig sensor som gjør det mulig å tenne og slukke lyset uten å måtte trykke på en knapp. Det er mulig å justere lykten vertikalt, og den er svært nyttig og funksjonell for faren din å bruke i hverdagen.

LES MER


8. Holm Ølkasse XL

SJEKK PRISEN →

Hvis faren din er ølinteressert, har vi den perfekte gaven for ham! Denne flotte ølkassen er fantastisk for alle ølentusiaster, både når det gjelder å oppbevare spennende ølflasker og å bære dem med seg, for eksempel på piknik eller om øl skal gis i gave til noen andre.

Denne rustikke og pene ølkassen leveres av det gode danske selskapet Holm. I denne får faren din plass til alt han ønsker av øl, brus eller vinflasker. Kassen er utformet i akasiatre, og er designet på en svært praktisk måte. Ølkassen har plass til seks store flasker.

Denne nyttige og flotte ølkassen er utstyrt med et godt og funksjonelt håndtak som gjør den enkel å bære med seg, og en kapselåpner er inkludert slik at det alltid blir enkelt å åpne flasker. Denne pene ølkassen er den perfekte følgesvennen til alt av fest, som strand, piknik eller grillfest – og den tar seg også svært godt ut som decorelement hjemme.

LES MER


9. Kompakt 18 V drillbor med stort tilbehørssett

SJEKK PRISEN →

Dette drillsettet er nok den ultimate julegaven til pappaen som er handy og liker å fikse ting hjemme. Her får man alt man trenger for å fikse alt som fikses kan i hjemmet, med en god drill og et komplett tilbehørssett.

Drillsettet leveres av den anerkjente tyske verktøysprodusenten Metabo, og inneholder alt en handy pappa kan trenge. Her finner du et kraftig og kompakt drillbor, en nyttig verktøyskoffert med mye tilbehør som kan brukes til å bore, skru og så videre, og to batterier er inkludert.

På fronten av drillboret finner man et integrert LED-lys som gjør det mulig å se området man jobber med, og faren din vil derfor ikke trenge en lommelykt i tillegg. Med i pakken er også et beltefeste og bitshold som vil være nyttig for din handy pappa!

LES MER


 10. Pappas julepynt

SJEKK PRISEN →

Hvis du vil gi faren din noe litt spesielt og hjertefølt denne julen, vil denne flotte juledekorasjonen være et veldig godt valg. Det er ikke alltid at vi deler følelsene våre nok med fedrene våre, men når du gir denne flotte gaven vil den si alt uten at du trenger å sette ord på hvor glad du er i faren din selv.

Den pene juledekorasjonen er minimalistisk og elegant. Den er utformet i nydelig gull, med “Den beste gaven jeg har fått, er en pappa som deg” gravert på forsiden. Denne eksklusive juledekorasjonen er laget av rustfritt stål, og belagt med 14 karat gull.

Denne pene julepynten vil varme faren dins hjerte, og det er nok en gave han vil ta frem hver jul og gledes over. Denne nydelige gave leveres i en skjønn gaveeske, og er perfekt å gi til faren din til jul.

LES MER


11. Bok: Sak 1569

SJEKK PRISEN →

Det er ikke uten grunn at bøker er så populær å gi til andre i gave. Bøker er alltid en kjempeflott gave å gi, siden de fleste av oss er glade i å sette oss ned med en god bok for å slappe av på kvelden. Faren din er nok ikke noe unntak, og boken Sak 1569 skrevet av Jørn Lier Horst kan være helt perfekt for ham.

Denne spennende krimboken er den fjerde boken i Cold Case-serien som handler om William Wisting som gjenåpner gamle kriminelle saker som virker uløselige. Hver bok i serien er frittstående, så det er ikke nødvendig å ha lest de andre gode bøkene i serien for å følge handlingen i denne.

LES MER


12. Patagonia Stormsurge Pack Tursekk

SJEKK PRISEN →

Alle nordmenn er jo glade i å legge ut på tur, og din far er nok ikke noe unntak! Det er jo en kjent sak at de fleste fedre trives veldig godt når de er ute på tur, enten det er for å gå en kort eller lengre topptur, skitur, jakt eller fiske. Da kommer en flott tursekk svært godt med, og denne sekken fra Patagonia er et veldig godt valg.

Denne pene og praktiske sekken er utstyrt med en 100% vanntett glidelås som gir brukeren kjapp tilgang til både det store hovedrommet i sekken, i tillegg til flere mindre rom for små gjenstander som bør være lett tilgjengelige. I denne sekken er det god plass, og man får lett plass til en bærbar PC, speilreflekskamera og annet.

Sekken er designet for å være komfortabel å gå med til og med når man bærer en del vekt i sekken. Den er justerbar, med polstret skulderstøtte, og vil være god for faren din å gå med når han skal ut på tur. Denne sekken vil helt klart bli en favoritt når faren din pakker den opp på julaften!

LES MER


13. Daiwa Silvercast Tele Set 1,8m 10-30g

SJEKK PRISEN →

Enten faren din er en erfaren fisker eller kun har uttrykt interesse for å begynne å fiske, vil dette flotte fiskesettet helt klart bli populær. Settet er levert av det gode selskapet Daiwa, som leverer veldig mye godt utstyr til fiskere.

Fiskesettet leveres i perfekt stand grunnet den kraftige blisterpakningen, og dette er et veldig godt sett. Snellene er bygget på en aluminiumsramme, og leveres med monofilament som er ferdig påspolet. Dette er et veldig godt og nyttig fiskesett som helt sikkert vil falle i smak hos faren din, enten han har mye erfaring med fisking eller er en nybegynner!

LES MER


14. Bok: Svanemordet

SJEKK PRISEN →

En god bok er alltid en klassisk julegave som slår godt an, og denne spennende krimromanen blir nok populær hos faren din! Svanemordet, som er skrevet av den populære forfatteren Hans Olav Lahlum, er den niende romanen i den klassiske krimserien om førstebetjent K2 og hans hemmelige rådgiver Patricia.

Dette er en veldig interessant bok din far kan glede seg over mens han leser, med en spennende historie relatert til den kalde krigen og andre verdenskrig. Det er mange fedre som vil bli svært glade for å pakke opp denne boken på julaften!

LES MER


Er du usikker på hva du bør kjøpe til faren din til jul?

Det er ingen overraskelse at mange av oss sliter med å finne en god gave til fedrene våre. Fedre er notorisk vanskelige å gi gave til, fordi de nesten aldri har noe de ønsker seg, og mange av dem sier selv at de har alt de trenger. Selv om det kanskje stemmer at de har alt de trenger, er det mange fantastiske julegaver man kan gi likevel.

Den beste typen julegave til pappa er nok den han tror han ikke trenger, men så viser det seg at det er nyttig likevel. Fisker for eksempel faren din med den samme gamle fiskestangen han har brukt i 15 år, og som for lengst burde vært skiftet ut? Da er nok en flott ny fiskestang den perfekte julegaven som han slett ikke var klar over at han ønsket seg!

Eller har han snakket om at han ønsker å bli litt sunnere og være mer i aktivitet? Da kan et flott aktivitetsarmbånd være en svært god hjelper for at han kan komme i gang med dette og få oversikt over både helsa og aktiviteten sin.

Men hvilken julegave kan man gi pappaen som faktisk har alt, og som ikke ønsker seg flere ting i huset som ikke er nyttige og bare blir liggende i skap og hyller? Fortvil ikke – det er flere flotte ting du kan gi en slik far. Spiselige gaver er alltid en slager, fordi det er en flott gave som mottakeren kan glede seg over. Andre bruksgaver er også svært lurt – som for eksempel den flotte parfymeflasken fra Gucci vi har på denne listen.

Velg den perfekte gaven til faren din

Når det er juletid, vil vi nok alle glede fedrene våre med den perfekte gaven – men det kan være svært vanskelig å vite akkurat hva man bør gi. Det er jo slik at fedre er forskjellige, og det en far kan bli kjempeglad for kan bli helt feil for en annen. Derfor er det lurt at du tenker litt over gavevalget ditt og finner gaven som passer best for akkurat din far.

På denne nyttige julegavelisten vår har vi inkludert flotte gaver i mange ulike prisklasser. Uansett hva budsjettet ditt er, vil du være i stand til å finne en flott gave som faren din vil være glad for å åpne til jul i år.

Julegave til pappa