fbpx

Julegave til kjæresten: Her er 15 tips for julen 2023

Vi synes nok alle det er veldig hyggelig med jul, men akkurat det å finne den perfekte gaven til kjæresten er ikke alltid enkelt! Vi vil jo gjerne glede den vi er glad i med en flott julegave, men det kan være vanskelig å finne ut akkurat hvilken gave som passer best.

Her har vi samlet noen fantastiske gaveideer til kjæresten din – uansett kjønn, alder og interesser, vil du helt sikkert finne en fantastisk gave som vil glede din kjære stort på julaften i år.

Julegave til kjæresten: Her er 15 tips for julen 2023

1. Til han: Spiegelau Beer Classics Tasting Kit 4-Pk

SJEKK PRISEN →

Hvis kjæresten din er glad i øl, vil dette flotte gavesettet med øl-glass være midt i blinken! Denne flotte pakken inneholder 1 Tulip ølplass, 1 Lagerglass, 1 høyt Pilsnerglass og 1 Hveteølglass. Glassene har ulike former og er utformet for å få det beste ut av de ulike øltypene, så dette vil helt sikkert være populært hvis kjæresten din er interessert i øl.

Dette settet inneholder fire populære glass fra den gode produsenten Spiegelau, og dette er den perfekte gaven til ølentusiasten du er glad i, siden det inneholder fire ulike ølglass som fremhever de ulike ølenes smak og aroma. Hvis kjæresten din kunne tenke seg å ha sin egen øl-tasting hjemmefra, er dette en fantastisk gave å gi ham!

LES MER


2. Til han: Dior Sauvage Edt 60ml

SJEKK PRISEN →

Parfyme er alltid et svært godt gavevalg, til både menn og damer. Vi liker jo alle å lukte godt, og da er en god parfyme gull verdt! Parfymen Dior Sauvage har slått an hos veldig mange menn i ulike aldre, og dette er nok en lukt både du og kjæresten din vil trives med.

Duften til Dior Sauvage er en moderne og aromatisk lukt som er svært maskulin. Denne gode duften har noter av bergamot, lavendel, patchouli og amber, og vil helt sikkert bli populær hos kjæresten din. Dette er en parfyme som passer like godt til hverdagsbruk som til festlige anledninger, og kjæresten din vil nok få mange komplimenter for hvor godt han lukter når han bruker denne.

LES MER


3. Til han: Xbox Series S 

SJEKK PRISEN →

Hvis du virkelig vil glede kjæresten din til jul i år, kan en Xbox Series S være et fantastisk valg. Det er jo en kjent sak at svært mange menn liker å spille TV-spill, og denne flotte nye spillkonsollen i Xbox-serien vil helt sikkert falle i smak hos din kjære. Xbox Series S er den minste konsollen som noensinne er laget, og vil nok passe fint inn på stua eller spillrommet.

Xbox Series S-konsollen har et godt og stilig design, og den er svært kompakt. Til tross for at den tar opp lite plass, er den likevel kraftig og avansert. Den flotte konsollen kan tilby mange gode spillopplevelser med de mange forskjellige spillene som er tilgjengelige for bruk med Xbox.

Xbox Series S er en all-digital konsoll med god hastighet, og når du gir denne flotte konsollen i gave til kjæresten din, sørger du for at han får mange timers glede ved å spille de mange populære spillene fra Xbox Game Studios på den gode nye konsollen sin.

LES MER


4. Til henne:WMF Dekantering Karaffel 1,5 L

SJEKK PRISEN →

Mange kvinner er jo glad i vin, og er gjerne litt interessert i å ha det beste utstyret for å få så mye som mulig ut av de ulike gode vinene de prøver. Derfor kan en flott vinkaraffel være en svært god julegave til kjæresten din i år.

Rødvin bør jo luftes før den drikkes, slik at aromaene og smakene i vinen skal komme til sin fulle rett. Derfor er det lurt å helle vinen over i en dekanteringskaraffel en stund før den serveres slik at den får luftes først. Med denne flotte karaffelen kan kjæresten din imponere stort neste gang hun inviterer jentene på ost og vin, eller kanskje er det svigers som får komme?

Denne flotte karaffelen levert av WMF er elegant utformet med en slank hals og en ekstra bred bunn. Dette er et svært godt redskap når det gjelder å forberede og servere god vin på den beste mulige måten, og vil også ta seg flott ut i kjøkkenskapet.

LES MER


5. Til henne: Gucci, Gucci Bloom, 30 ml 

SJEKK PRISEN →

Det er ikke uten grunn at parfyme er en så populær og klassisk gave – alle er glad i å lukte godt og føle seg fresh, og mange kvinner trives godt med å prøve ulike gode parfymer for å finne sine favoritter.

De mange gode parfymene fra det flotte og tradisjonsrike merkehuset Gucci er ofte spesielt populære blant mange kvinner og jenter, og derfor kan denne flotte Gucci Bloom-parfymen være en fantastisk god julegave for kjæresten din.

Gucci Bloom er en deilig duft som vil er populær blant veldig mange damer – dette er en frisk og sensuell duft som er svært feminin. Parfymen er designet for å passe til moderne og allsidige kvinner, og passer til mange ulike anledninger – både til hverdagsbruk og mer spesielle anledninger. I denne gode parfymen finner vi nydelige noter av rose og jasmin, mens den unike planten Rangoom Creeper fra Sør-India gir duften et spesielt blomsterpreg.

LES MER


6. Til henne: Rubicson Elektrisk varmepledd Grå

SJEKK PRISEN →

Vi vet nok alle at mange kvinner har lett for å bli kalde, spesielt på de kjølige vinterkveldene vi har rundt juletider. Da kan et deilig varmepledd komme svært godt med, og være en veldig god julegave i år.

Dette flotte varmepleddet leveres av det anerkjente firmaet Rubicson, og er utformet i deilig myk fleece. Pleddet er stort og mykt, med innsydde varmetråder spredd over hele teppet som gir jevn varme over hele området. Dette behagelige og nyttige varmepleddet kan være en fantastisk gave til kjæresten din, som viser henne at du bryr deg.

Varmepleddet har regulerbar varme som kan stilles inn med en nyttig tidsbryter, og med på kjøpet får man en fjernkontroll med ni varmenivåer. Pleddet har en innebygd temperatursikring med dobbelt sikkerhetssystem for å sørge for at pleddet er trygt å bruke, og det kan vaskes i vaskemaskinen når det trengs.

LES MER


7. Til begge: Apple AirPods Pro

SJEKK PRISEN →

AirPods Pro har gått sin seiersgang verden over, og er et fantastisk julegavevalg uansett om kjæresten din er mann eller dame. Dette vil nok være et av årets mest populære gaver, som mange vil bli glade for å pakke opp under treet til jul i år.

Disse smarte AirPodsene produsert av det utrolig populære selskapet Apple, er veldig nyttige å ha og fungerer svært godt. Disse små trådløse øretelefonene er mer og mer vanlig å bruke, og mange nekter å gå tilbake til vanlige ørepropper etter å ha brukt disse flotte AirPodsene.

Apples AirPods er avanserte, trådløse øretelefoner som er klare for bruk med en gang, og som kan brukes med alle mulige forskjellige enheter. Det eneste du trenger å gjøre er å sette dem i årene, og så kan man høre på musikk, spille av podcast eller se på serier.

Denne flotte, nyttige gaven vil helt sikkert falle i smak hos kjæresten din på julaften, og dette er en smart gave som vil kunne brukes over lengre tid.

LES MER


8. Til han: Global G-2 Kokkekniv 20 cm

SJEKK PRISEN →

Hvis kjæresten din er glad i å lage mat, har vi den perfekte gaven til ham. En kokkekniv av god kvalitet er et must på kjøkkenet, og det kan gjøre matlaging både enklere og morsommere.

Denne flotte kokkekniven fra Global gjør alt av kutting og hakking lett som en lek, og er svært god å bruke. Innen det populære Global-sortimentet, er G-2 kniven det som kalles som allrounder-kniven – denne er nyttig til svært mye på kjøkkenet i hverdagen, og er veldig enkel å bruke.

De populære knivene fra Global er alle utformet i det harde og rustfrie stålet Cromova 18, og de er kjent for å være svært slitesterke. Dette er kniver av svært god kvalitet, som holder seg skarpe lenge med minimalt vedlikehold, og knivene tar seg også veldig godt ut.

Denne flotte kniven er et ekte must-have for hobbykokken, og vil nok bli en veldig populær gave for kjæresten din!

LES MER


9. Til henne: Ivy lykt + Tenderfuel 0,7 l BLACK

SJEKK PRISEN →

Hvis du er usikker på hva du skal kjøpe til kjæresten din, kan du nesten ikke gå feil om du velger noe flott dekorasjon til hjemmet. Dette flotte gavesettet fra TenderFlame inneholder den spennende nyheten Ivy 13, og en flaske TenderFuel.

Denne pene bordlykten vil lyse opp hjemmet, enten den plasseres i stua eller ute på verandaen eller balkongen. Med denne elegante bordlykten blir det enkelt å skape koselig stemning hjemme, og det er veldig hyggelig å se på levende lys i en sofistikert bordlykt.

I tillegg til at denne flotte lykten skaper en nydelig atmosfære, er den også trygg å bruke. Det er fordi det gode stoffet TenderFuel ikke er skadelig for hverken mennesker eller naturen, og er trygt å oppbevare hjemme siden det kun brenner i kombinasjon med den evigvarende veken i lykten. Lyktene fra TenderFlame har evigvarende stålveker som ikke trenger vedlikehold – så dette er en svært nyttig og grei løsning.

LES MER


10. Til henne: Ullpledd Filos Brown

SJEKK PRISEN →

Et deilig og varmt ullteppe er en fantastisk og safe gave til kjæresten – hvem liker vel ikke å få et pent og behagelig ullpledd i gave, som både varmer når man skal kose seg og er et dekorelement i stua ellers?

Dette skjønne ullpleddet er designet av Runa Klock, som var inspirert av designerens katt, Filos. Filos betyr venn, og katten Filos er ifølge Klock svært myk og glad i garnnøster. Da er det jo passende at dette pleddet er svært mykt og ledd, og kan brukes både på en småkjølig sommerkveld eller foran peisen når det er svært kaldt ute.

Ullpleddet kan gjerne legges over deg på sofaen eller legges rundt skuldrene for litt ekstra varme. Pleddet har et svært pent design, inspirert av skotske tartan-mønstre. Det finnes flere ulike varianter av pleddet, som alle er vevd i dobbel toskaft/panama av norsk ull.

Fargespillet i dette nydelige teppet er harmoniskt og varmt, og tar seg svært godt ut som dekorasjon over lenestolen eller sofaen i stua når det ikke er i bruk. Dette pene pleddet er nok midt i blinken som gave til kjæresten din!

LES MER


11. Til henne: Steamer Rosa

SJEKK PRISEN →

Det å steame klær, eller dampe dem på godt norsk, har blitt mer og mer populært i nyere tid. Damping er både raskere og mer skånsomt for klærne enn det er å stryke, så dette er en svært god løsning for damer som ønsker å rengjøre klærne sine på en kjappere måte som er bedre for klærnes holdbarhet.

Denne flotte og nyttige hånd-damperen fra det svenske merket Steamery Stockholm kan både kjoler, skjorter, dresser, bukser og andre plagg bli strøket mye kjappere. Denne er svært enkel å bruke – det eneste man trenger er en henger for plagget og en stikkontakt.

Steameren er lett og kompakt, og den varmes opp på kun 25 sekunder, som vil være svært praktisk i en travel hverdag. Dette er et svært nyttig produkt som fungerer svært godt, og som nok vil bli populær hos kjæresten din.

LES MER


12. Til han: DAB- Radio

SJEKK PRISEN →

Med denne stilige og nyttige DAB-radioen fra Lemus kan kjæresten din nyte lyden av radiokanalene han liker best, enten det er hjemme på kjøkkenet, på hytta eller andre steder. Denne flotte, kompakte radioen har et flott, rent design som vil passe fint inn på mange ulike rom i hjemmet, og gjør det enkelt å nyte god musikk og radioprogram i hverdagen.

Uansett hva kjæresten dins alder og interesser er, vil nok en flott radio komme svært godt med. Denne stilige bordradioen har gode funksjoner, med en smart OLED-skjerm, alarmfunksjon, mini-jack tilkobling for mobil eller hodetelefoner, bluetooth og FM, i tillegg til at den har svært god lydkvalitet.

Grunnet det gode innebygde batteriet med opptil 5 timers batteritid, kan denne flotte radioen lett tas med på farten, enten dere skal på fest, på stranden eller på telttur. Denne gode radioen fra Lemus vil helt sikkert være en slager når kjæresten din åpner gavene sine på julaften!

LES MER


13. Til begge: Duftelys JUL 200 gr

SJEKK PRISEN →

Et pent lys er alltid en svært god gave, uansett mottagerens kjønn, alder og interessert – et godt duftelys lukter veldig godt og skaper hyggelig stemning hjemme. Derfor kan dette flotte duftelyset fra Skandinavisk være en veldig fin gave til kjæresten din.

Dette duftelyset er spesialdesignet for å brukes til juletider, med en nydelig duft inspirert av ritualer, myte og magi. Duften er krydret og rik i aromaen, med spennende juleriktige noter pepperkaker, smeltet honning, nellik og varm gløgg. Hvis det er noen i huset som ikke er i julestemning enda, vil nok det endres svært kjapt når dere tenner dette flotte lyset!

Dette pene og velluktende lyset fra det svært populære danske merket Skandinavisk vil nok være en vinner hjemme hos dere til juletider. Dette lekre julelyset leveres i et pent glass som vil ta seg veldig godt ut når det står fremme og den har et gravert lokk i bøk som kan settes på når lyset ikke er tent. Brennetiden for duftelyset er ca 45 timer, og denne klassiske gaven vil nok være et smart kjøp til kjæresten din!

LES MER


14. Til begge: Boken Great Escapes Europe

SJEKK PRISEN →

En bok er alltid en svært grei gave, siden alle trives med å lese gode bøker. Denne flotte boken, redigert av Angelika Taschen, viser dere mange flotte steder der man kan hvile hodet mens man er på reise i Europa.

I denne billedvakre boken, som dere helt sikkert vil trives med å bla gjennom, får dere lære mer om mange flotte steder i Europa – både eldgamle underverker, verdenshovedsteder og små tettsteder dere kanskje aldri har hørt om før. Boken viser et fantastisk utvalg av de mest unike hotellene og flotte gjestehusene over hele kontinentet.

Hvis dere er glade i å reise, er dette en must-have guide med veldig mye god reiseinspirasjon – kanskje vil du og kjæresten kunne planlegge deres neste romantiske ferier ved bruk av denne flotte boken?

LES MER


Lurer du på hva du bør kjøpe til kjæresten din?

Det er ikke lett å vite hva man bør gi til kjæresten sin til jul. Vi ønsker jo gjerne å gi den perfekte julegaven til den vi elsker, men hvordan kan vi vite akkurat hva den riktige gaven er?

Det er viktig å holde tunga rett i munnen når man skal kjøpe den viktigste julegaven – altså gaven til kjæresten din. Hvis gaven blir helt feil, kan dette fort skape lei stemning blant dere to, og det blir jo trist å ødelegge julen på den måten. For å unngå dette, er det viktig å være tidlig ute med planleggingen og velge godt.

Det viktigste er å tenke på hva kjæresten din liker og er interessert i, og hva de kanskje kan tenke seg å få til jul. Er det noe de mangler, som de ikke er klar over at de mangler? Er det noe de kanskje kan tenke seg som de har hintet til tidligere?

Hvis du har tenkt deg godt om, men likevel er usikker på hva du bør gi, er vår julegaveliste perfekt for deg. Med denne listen kan du finne en fantastisk gave til kjæresten din, uansett kjønn, interesser og budsjettet du jobber med.

På vår gode julegaveliste med fokus på kjærester, har vi samlet sammen mange gode ideer som vil være helt perfekt for den spesielle personen i livet ditt, så her kan du velge og vrake blant de mange gode tipsene våre!

julegave til kjæresten test