fbpx

Julegave til henne: Her er 15 tips for julen 2023

Julen er den årets koseligste tid, og det er veldig hyggelig med julehandling, baking av de syv sortene, å se julefilm og alt annet julen handler om. Men akkurat det å skulle finne den perfekte julegaven til menneskene du er glad i kan være en utfordring som kan by på litt stress. Hvis du leter etter den perfekte gaven til en dame du er glad i, har vi svaret til deg!

Unngå å stresse denne høytiden – bare sjekk våre nyttige julegaveliste hvor du kan finne fantastiske gavetips til henne. Enten det er kjæresten din, søsteren din, moren din, niesen din eller en god venninne du skal finne gave til, finner du helt sikkert en flott gave du kan gi henne til jul i listen vår.

Julegave til henne: Julegaver som er perfekte til kvinner

1. Andersen Furniture A-shelf 

SJEKK PRISEN →

Denne elegante og nyttige A-hyllen kan være en perfekt gave for damen i livet ditt. Hyllen lages av det anerkjente selskapet Andersen, som har en lang tradisjon med å produsere varer av god kvalitet som varer i mange år. Denne flotte hyllen kan bli litt av en slager til julen i år!

Mange kvinner er svært interesserte i dekor og liker å gi sitt personlige preg på dekorasjonen hjemme, og denne flotte hyllen gir mye muligheter for akkurat dette. Denne A-hyllen er en ny tolkning av den klassiske Amager-hyllen, og kan bidra med mye personlighet i hjemmet. Hyllen er laget av 100% eik, og har et pent og klassisk design med en moderne vri.

LES MER


2. Hahn Pisa Krydderglass-stativ for 24 glass

SJEKK PRISEN →

Uansett om kvinnen du handler til er en ordentlig matentusiast eller bare liker smarte løsninger for hjemmet, vil nok dette flotte krydderstativet falle i smak. Stativet er laget av det gode engelske selskapet Hahn, og tilbyr en svært praktisk måte å organisere krydderet på i hjemmet. Ikke bare er dette en praktisk løsning – det tar seg også godt ut på kjøkkenbenken!

Det nyttige stativet har plass til hele 24 ulike krydderglass. Dette er en god og kreativ løsning for oppbevaringen av alle de ulike krydderglassene vi alle har samlet opp hjemme. Kvinnen i ditt liv vil helt sikkert sette pris på dette flotte og praktiske stativet som vil gjøre det enkelt å holde orden på krydder på kjøkkenet, og gjerne skape litt ekstra plass i kjøkkenskapene også.

LES MER


3. Ernst Duftlys 9,5 cm I det enkle bor det vakre

SJEKK PRISEN →

Det er ikke uten grunn at et duftelys er en såpass klassisk gave, spesielt til kvinner. Kvinner, damer og jenter i alle aldre blir generelt glad for å få et deilig duftelys i gave, så dette er en svært safe gave som slett ikke trenger å være kjedelig.

Dette flotte lyset lukter svært godt, og tar seg også særdeles godt ut på kjøkkenbordet, i vinduskarmen eller på andre overflater i huset. Duftelyset har et vakkert sitat fra interiørdesigneren Ernst Kirchsteiger, som du kanskje kjenner fra TV-skjermen din. Han sa “I det enkla bor det vackra”, og dette flotte sitatet har inspirert det nydelige lysets duft og utseende.

Dette duftelyset avgir en nydelig, lett aroma av nyvaskede klær med mildt blomstrede noter. Det er en deilig duft som ikke er for tung, og som vil slå an hos de fleste kvinner. Lyset kan brenne i opptil 50 timer, så her får kvinnen i livet ditt mye tid til å nyte den nydelige lukten!

LES MER


4. Apple AirPods (Gen 2) med ladeetui

SJEKK PRISEN →

Et av årets mest populære gaver vil helt sikkert være de smarte AirPodsene fra Apple. Disse nyttige små øretelefonene er utrolig populære, og mange opplever at de aldri vil gå tilbake til vanlige ørepropper etter å ha brukt disse!

AirPods er smarte trådløse øretelefoner som er klare for bruk med alle mulige forskjellige enheter. Alt man trenger å gjøre er å sette dem i årene, og så vil man være i stand til å høre på musikk, podcast og mye mer med lyd av høyeste kvalitet.

Hvis jenta eller damen du handler julegave til trives med å høre på musikk, se film eller serier på telefonen sin, Apple Watch, Ipad eller Mac, vil disse flotte AirPodsene helt sikkert være en vinner på julaften! Dette er en flott, smart gave som vil være svært nyttig, og kan brukes lenge.

LES MER


5. Gucci Guilty, 30 ml 

SJEKK PRISEN →

Parfyme er alltid en svært populær gave for de fleste kvinner. Det er fordi alle trives med å lukte godt, og mange er svært glad i parfymene fra det flotte og tradisjonsrike merkehuset Gucci. En parfyme som lukter godt, vil derfor være et fantastisk godt julegavevalg for mange kvinner.

Gucci Guilty Woman er en duft som vil slå an hos svært mange damer – det er en varm og sensuell duft som er svært feminin. Her finner vi friske noter av mandarin blandet med hint av blomster som fiol og geranium, med toppnoter av patchouli og amber.

Denne gode parfymen fra Gucci er en uimotståelig duft som mange jenter og kvinner vil trives svært godt med å bruke, så det er et veldig godt valg til kvinnen i livet ditt til jul – uansett hvem hun er.

LES MER


6. OBH Nordica Rette-og Krølltang

SJEKK PRISEN →

Hvis kvinnen eller jenta du handler til bryr seg om utseendet sitt og liker å style håret, vil denne flotte hårstyleren være et fantastisk godt gavevalg. Med denne flotte krølltangen, som også fungerer som rettetang, får hun en fantastisk, moderne hårstyler som er enkel å bruke og gir gode resultater.

Krølltangen er utstyrt med en rekke nyttige funksjoner og egenskaper som vil komme godt med når hun ønsker å style håret sitt kjapt og enkelt både til hverdag og fest. Med denne flotte hårstyleren fra OBH Nordica blir det enkelt å lage naturlige krøller på veldig kort tid. Dette er en gave som helt sikkert vil falle i smak hos damen i livet ditt, og som vil brukes mye!

LES MER


7. Garmin Vivosmart 4 Aktivitetsarmbånd

SJEKK PRISEN →

Hvis damen du handler til trives med å være aktiv, eller har uttrykt ønske om å bli litt sunnere neste år, kan dette flotte aktivitetsarmbåndet være helt perfekt gave til julen 2020. Dette er et svært nyttig og flott aktivitetsarmbånd som vil hjelpe henne med å holde aktiviteten oppe hver dag, og den måler også pulsen døgnet rundt og gjennomfører søvnanalyse om natten.

Dette lekre aktivitetsarmbåndet kommer fra det anerkjente merket Garmin, og har mottatt svært gode anmeldelser fra de mange brukerne av armbåndet. Ikke bare har aktivitetsarmbåndet mange gode funksjoner som vil være nyttige – det tar seg også svært godt ut på håndleddet, og er utformet i en skjønn farge.

Uansett om kvinnen eller jenta du kjøper gave til er supersporty eller ønsker hjelp til å begynne å komme seg i aktivitet, vil dette flotte aktivitetsarmbåndet helt sikkert slå an. Med denne flotte gaven blir det enkelt å holde styr på hverdagen og sørge for at man beveger seg nok hver dag.

LES MER


8. Annie Tøffel Cognac

SJEKK PRISEN →

De fleste kvinner og jenter er glade i å ha det behagelig og holde seg varme, så det er nok ingen overraskelse at tøfler er en såpass god gave til dem. Disse flotte tøflene i saueskinn, levert av det populære svenske merket Sheperd, vil glede enhver dame når de pakker dem opp på julaften.

Ikke bare kan disse deilige tøflene holde føttene hennes gode og varme – de tar seg også svært godt ut, og vil fungere godt for både fashionistaer og mer tradisjonelle kvinner som liker nøytrale farger. Med disse behagelige og pene tøflene på, kan den heldige mottageren lett krølle seg opp i sofaen med teppe over seg og en god bok i hendene for å kose seg litt ekstra på kvelden.

LES MER


9. HK Living Marmorfat Grå

SJEKK PRISEN →

Dette flotte serveringsfatet vil være en fantastisk gave til de fleste kvinner. Dette fatet er både svært nyttig og veldig pent å se på, og kan brukes til flere formål – enten det er å servere mat på når gjester kommer på besøk, eller til å brukes som dekor i hjemmet med noen flotte duftelys på.

Det vakre marmorfatet leveres av det gode interiørmerket HK Living, og er utført i naturlig marmormateriale i ulike farger, som avgir en svært flott effekt. Brettet har et klassisk og rent design, og er både pent og dekorativt. I tillegg til å være svært praktisk og ha god nytte, vil dette serveringsfatet også ta seg særdeles godt ut i hjemmet som dekorasjon.

Marmorfatet er stilfullt og laget av det slitesterke og naturlige materialet marmor, og siden dette er et naturmateriale, vil ikke alle fatene være helt like. Det vil si at fatet du kjøper er unikt, og helt klart vil fungere svært godt i hjemmet til mottageren som et luksuriøst serveringsfat eller et nydelig dekorelement.

LES MER


10. Riedel Vinum Cabernet Sauvignon Vinglass 4-pakke

SJEKK PRISEN →

En flotte pakke eksklusive vinglass er en fantastisk gave til damen i livet ditt. De fleste kvinner er jo glade i vin, og spesielt hvis kvinnen du handler til er vininteressert, vil disse flotte glassene falle i smak.

Disse luksuriøse vinglassene fra Riedel er elegante i utformingen, og hører til i den populære serien Vinum. Glassene er laget av svært god kvalitet, og utformet i krystall som faktisk er bærekraftig produsert. Med disse flotte glassene kan den vininteresserte damen få en ekstra spesiell opplevelse når hun drikker sin yndlingsvin.

I pakken finner du fire vinglass, og dette er en nydelig gave å gi til vinelskeren i livet ditt – enten det er moren din, kjæresten din, tanten din eller en god venninne. Kanskje blir de så glad for den flotte gaven at du snart blir invitert på ost-og-vin-kveld?

LES MER


11. Det Siste Brevet Fra Deg

SJEKK PRISEN →

Bøker er alltid en svært populær gave, og det er jo ikke vanskelig å forstå. Vi synes nok alle det er veldig koselig å sette seg godt til under et teppe på sofaen og lese en god bok. Når det gjelder kvinner, er Jojo Moyes en svært populær forfatter som har gitt ut mange bøker som damer over hele verden er glad i.

Det Siste Brevet Fra Deg er en av Jojo Moyes største bestselgere på det internasjonale markedet, og denne flotte boken vil helt sikkert falle i smak hos kvinnen i ditt liv. Uansett alder, vil de fleste kvinner trives svært godt med å lese denne gode boken fra Jojo Moyes.

LES MER


12. Ullpledd Fri November View

SJEKK PRISEN →

Det finnes knapt noe mer koselig enn et deilig ullpledd, så hvorfor ikke gi et slikt i julegave? Et nydelig ullteppe som både ser pent og og føles deilig og varmt er en fantastisk gave til damen i livet ditt, enten det er søsteren din, moren din eller kjæresten din som skal få denne flotte gaven.

Spesielt på vinterstid er et ullpledd en svært flott gave, siden det er så koselig å finne roen på sofaen under et deilig, mykt ullpledd, med en god bok og noe godt i glasset for å holde varmen når det er kaldt og mørkt ute. Dette nydelige ullpleddet fra Røros Tweed er en del av kolleksjonen FRI, som er designet av Anderssen & Voll.

Dette pene ullteppet er inspirerert av de tradisjonelle norske løper-dukene, og er laget av norsk lamull. Ullpleddet har et pent og lekkert design som vil ta seg svært godt ut på sofaen når det ikke er i bruk, og det vil holde henne varm og god når hun bruker det.

LES MER


13. Patagonia Better Sweater Jkt M

SJEKK PRISEN →

En deilig og praktisk fleecejakke er et fantastisk godt valg for henne til jul. Uansett alder og interesser, kan enhver kvinne og jente ha behov for en komfortabel og varm fleecejakke, enten det er for bruk når hun skal ut på tur i skog og hei, eller på hyttetur over helgen og vil holde seg varm.

Denne stilfulle og komfortable fleecejakken leveres av Patagonia, som er verdenskjent for sine gode plagg. Jakken er laget av 100% resirkulert strikket fleece av polyester, med børstet fleece på innsiden av jakken. Den er FairTrade-sertifisert, og kan brukes hele året rundt.

Dette er en deilig og fin jakke som enhver kvinne vil bli svært glad for å motta, og som hun kan ha god nytte av uansett om den brukes som et ytterplagg på våren og sommeren eller som et mellomlag for å holde varmen på vinterstid.

LES MER


14. Lakris gaveeske Winter Edition 

SJEKK PRISEN →

Når man ikke er sikker på hva man bør gi i gave til noen, er en spiselig gave en særdeles god ide. Det finnes mange som ikke ønsker seg flere ting ved juletider, siden huset kanskje allerede er fullt av ganske mye ting som ikke brukes. Da er spiselige gaver som dette kjempelurt, og når de kommer i en så flott gaveeske som dette!

Denne flotte gaveesken inneholder flere varianter av deilig lakris fra Johan Bülow, og er midt i blinken for kvinner som har alt, og er glad i lakris. Dette er en eksklusiv pakke med god lakris som vil være en svært flott gave til de som liker lakris – eller de som kanskje er interessert i å smake på ulike typer lakris.

LES MER


Hva bør du tenke på når du skal kjøpe julegaver til henne?

For mange av oss kommer det som et sjokk når sommeren er over og julen plutselig nærmer seg med stormskritt. Selv om juletiden er veldig hyggelig, kan det ikke alltid være like lett å vite hva man bør gi i julegave.

Vi vil nok alle vise de vi er glad i hvor mye vi setter pris på dem, og da er det hyggelig å gjøre dette ved å gi dem en flott julegave de vil sette pris på. Når det gjelder å kjøpe gaver til kvinnene og jentene i livet ditt, uansett om det dreier seg om kjæreste, mamma, søstre eller gode venninner, kan det være lurt å forberede seg litt på hva du bør kjøpe.

Uansett hvem hun er og hva budsjettet ditt for gaver er i år, vil du garantert finne en fantastisk gave på vår julegaveliste. Her har vi samlet mange flotte gavetips i ulike prisklasser, for kvinner og damer med ulike interesser, så du kan velge akkurat det du tenker vil passe for den du er glad i.

Det beste er å finne en gave som du tenker vil passe perfekt til akkurat hun du kjenner. Hvis du vet at hun er glad i å lese, og kanskje er spesielt interessert i visse bokserier, vil det være kjempeflott å kjøpe en god bok til henne som passer inn med det hun pleier å lese. Kanskje vil Jojo Moyes bok Det Siste Brevet Fra Deg være den perfekte gaven til henne?

Hvis du vet at hun er glad i å gå på tur i skog og mark, og gjerne vil kle seg godt når hun skal ut på tur, kan en flott og komfortabel fleecejakke være midt i blinken for henne – som den deilige fleecejakken fra Patagonia vi har skrevet om her.

På vår flotte julegaveliste har vi samlet sammen mange gode ideer som vil være helt perfekt for de ulike damene i livet ditt, så her kan du velge og vrake blant de mange gode tipsene våre. Kos deg med shoppingen, og gled deg til å se ansiktet hennes når hun åpner den flotte gaven din på julaften!

Julegave til henne