fbpx

Julegave til han: Her er 12 tips for julen 2023

Ofte kan det føles som om juletiden kommer svært brått på – og når det plutselig er kun et par uker til julaften, kan det bli vanskelig å finne en flott gave til mennene i livet ditt. Enten det er kjæreste, bror, sønn eller mann det er snakk om, er det ikke alltid lett å vite hva menn og gutter ønsker seg i julegave.

Hvis du er usikker på hva du bør kjøpe, kan du sjekke våre nyttige liste over gode julegaveideer som han kommer til å elske! På denne listen finner du flotte gaver i flere ulike prisklasser, så du får garantert tak i en gave som passer perfekt for deg og ditt budsjett, og som den du kjøper til kommer til å være glad for.

Julegave til han: Julegaver som er perfekte til han

1. Ifixit Mako Presisjonsskrujern med bits

SJEKK PRISEN →

Dette flotte bitsskrujernet er den perfekte gaven til en handymann som liker å fikse elektroting selv. I denne velutstyrte verktøypakken får man alt som trengs for å reparere både datamaskiner, mobiler og spillkontroller, og dette kan helt klart være nyttig når disse elektroniske duppedittene blir ødelagt eller kan ha nytte av noen oppdateringer.

Verktøysettet leveres av Ifixit, som er kjent for å være et godt selskap som leverer det man trenger for å fikse elektroniske ting selv hjemme, uten at man må dra til et overpriset mobilverksted eller vente i kø på Apple-butikken.

Settet inneholder 64 bits på 4 millimeter, en fleksibel svanehals, pentalobe-bits for iPhone og Mac, og en aluminiumsplate for skruer. Håndtaket er magnetisk med en roterbar topp og et ergonimisk håndtak.

LES MER


2. Noco Boost Plus GB70 Starthjelp for bil

SJEKK PRISEN →

Dette flotte produktet fungerer som både starthjelp for bil og powerbank for annet utstyr. Denne er svært nyttig å ha liggende i bilen i tilfelle bilens batteri dør, siden denne starter opp en bil med dødt batteri, og takler motorstørrelser på opp til 8 liter.

Denne kompakte og praktiske starthjelpen kan starte både biler og andre kjøretøy som har 12 V-elsystem, og det har en kapasitet på 56 wh, som er nok til 40 ulike startforsøk. Starthjelpen kobles til bilen med kraftige klemmer, og er beskyttet mot kortslutning og feilpolarisering.

I tillegg til starthjelp, fungerer denne også som en nyttig powerbank som kan lade mobil og nettbrett. Den kan lade en mobil opptil 3 ganger, og har også en innebygd lommelykt. Dette er et flott og praktisk produkt som mange menn vil være veldig glad for å ha liggende i bilen i tilfelle det trengs!

LES MER


3. Xbox Series S 

SJEKK PRISEN →

Det er ingen hemmelighet at svært mange menn og gutter er glad i å spille TV-spill, så hvorfor ikke overraske han du er glad i med en flunkende ny Xbox Series S til jul? Denne nye Xbox-konsollen er faktisk den minste som noensinne er laget, og den er veldig avansert.

Den stilige konsollen er kompakt og tar opp lite plass, men er likevel kraftig og yter godt. Xbox Series S er en all-digital konsoll som har høy hastighet og kan gi mange timers glede ved å spille mange ulike svært populære spill fra Xbox Game Studios.

Når du gir denne flotte ny Xbox spillkonsollen, sikrer du at han du er glad i får en julegave han kan gledes mye over, og mange gode opplevelser med de mange flotte spillene som er tilgjengelig.

LES MER


4. Linocell Solcellelader 20 W

SJEKK PRISEN →

Mange av oss synes det er en utfordring å ikke få bruke mobilen mens vi er ute på tur eller reise. Denne flotte solcelleladeren er svært nyttig, og kan brukes for å lade både mobiler, nettbrett og andre USB-enheter. Den er utstyrt med tre USB-porter så man kan lade flere enheter på samme tid, og den kan festes på ryggsekk hvis det er ønskelig.

Hvis han du er glad i er mye på farten eller ute på tur, er dette en fantastisk løsning for å få ladet mobilen uten stikkontakt. Laderen kan enkelt foldes sammen og festes på ulike ting, for eksempel sekk, telt eller sykkel. Mobilen eller powerbanken kan legges i en lomme mens lading pågår.

Dette er en veldig nyttig gave som helst sikkert vil falle i smak, uansett om det er faren din, mannen din, bror, sønn eller onkel som får laderen. Denne flotte solcelleladeren er praktisk og vil kunne brukes mye!

LES MER


5. Patagonia Stormsurge Roll Top Pack

SJEKK PRISEN →

Her i Norge er de fleste rimelig glade i å dra ut på tur, enten det er en liten tur i skogen, lengre topptur, skitur, jakt eller fisketur. Når man skal ut på tur, er det alltid veldig nyttig å ha med seg en god ryggsekk der man kan få med seg alt det man trenger uten å måtte bære for tungt. Denne flotte sekken fra Patagonia er den perfekte gaven til den turglade mannen!

Denne gode og praktiske sekken fra det populære merket Patagonia er svært lett å rulle, og er designet for å være god å gå med. Den er laget med et slitesterkt, vanntett stoff, og er 100% vanntett. På utsiden finner man to nettløkker der stangrør kan festes.

Denne flotte sekken er designet for å være komfortabel å gå med til og med når man bærer en del vekt i sekken. Den er fullt justerbar og designet i lavprofil, med polstret skuldersele og et avtagbart belte slik at bærekomforten skal være på sitt beste. Denne sekken vil helt klart bli en favoritt når han du er glad i åpner pakkene sine til jul.

LES MER


6. Patagonia better sweater til RG

SJEKK PRISEN →

Denne flotte og komfortable fleecejakken er et kjempegodt julegavetips for menn. Man har jo alltid bruk for en god og varm fleecejakke, enten man skal ut på tur eller bare vil holde varmen på hytta i vinterstid, og da kommer en flott jakke som dette veldig godt med.

Dette er en varm og stilfull jakke laget av Patagonia, og som er laget av 100% resirkulert strikket polyester fleece, med børstet fleece på innsiden. Jakken har raglanermer for å sikre full bevegelsesfrihet, og den er FairTrade-sertifisert. Jakken kan brukes hele året rundt, gjerne som et ytterplagg i varmere måneder eller som et mellomlag under varme ytterjakker når det er kaldt ute.

LES MER


7. UA Project Rock 3, White Joggesko

SJEKK PRISEN →

Uansett hvem mannen eller gutten du handler til er, vil disse flotte og nyttige joggeskoene helt sikkert falle i smak. Disse treningsskoene fra Project Rock bruker UA HOVR-teknologi som gir brukeren følelsen av at de svever, og kan bidra til å holde oppe energien og balansen når man er ute og løper.

Alle trenger jo et godt par joggesko til bruk når man løper, jogger eller driver med andre former for aktivitet, og disse er et svært godt valg. Overdelen på skoen er laget i Threadborne-materiale som sørger for god ventilasjon og optimal passform til brukerens fot, mens den utvendige hællåsen gir svært god støtte.

Et 3D-panel over mellomfoten yter god komfort, mens laserskårede perforeringer sørger for bedre luftgjennomstrømning. Yttersålen er dekket i gummi med en spesiell grov overflate som yter ekstra godt grep og slitestyrke. Dette er en ekte allrounder for sko som kan brukes i mange forskjellige treningsmiljø, og som sikkert vil bli populær hos den du gir dem til!

LES MER


8. UA Project Rock CC Hoodie, Level Purple Treningsgenser

SJEKK PRISEN →

Treningsgensere er alltid et populært klesplagg som vi alle har brukt for. De er behagelige å gå med, og svært nyttige å hive på seg mens man trener, når man skal hjem fra treningsstudioet eller bare når man vil slappe av hjemme.

Denne flotte lilla treningsgenseren fra Project Rock er utviklet ved bruk av smart teknologi. På genseren finner du strategisk plasserte mesh-paneler og god stretch for maksimal funksjonalitet i plagget. Hoveddelen av genseren er laget av Charged Cotton, som er en bomullhybrid som er fleksibel og komfortabel, men som også tørker mye raskere enn vanlig bomull.

Dette er en pen og funksjonell treningshoodie som kan brukes for alle typer trening, enten det er styrketrening, løping eller annet mannen du er glad i liker å drive med. Dette er en veldig flott gave for den aktive mannen eller gutten du kjenner!

LES MER


9. Xapron New York forkle i cognac-brunt

SJEKK PRISEN →

Hvis han du er glad i liker å lage mat, vil nok dette pene og nyttige forkleet bli en svært fin gave til ham. Vi vet nok alle hvor lurt det er å hive på seg et forkle når vi skal lage mat for å unngå kjedelige flekker på klærne, særlig når vi skal ha folk på besøk – og da er det flott å ha et pent forkle å ta på seg.

Dette luksuriøse forkleet er produsert av det populære selskapet Xapron, og er håndlaget i Nederland. Forkleet er produsert av et svært eksklusivt materiale – det er italiensk bøffellær, som er kjent for å være både mykt og behagelig. Dette flotte forkleet i en nydelig brunfarge er fullt justerbart, og tilpasses kroppen ved bruk av remmene rundt livet og nakken.

Forkleet fra Xapron leveres i en pen gaveeske, og man kan kjøpe det i størrelsen L eller XL. Dette er en veldig flott og nyttig julegave som sikkert vil komme godt med på kjøkkenet i flere år fremover, så hvis han du er glad i liker å lage mat, trenger du nok ikke se lengre etter en fin julegave!

LES MER


10. Spiegelau Beer Classics Tasting Kit 4-Pk

SJEKK PRISEN →

Den du handler julegave til vil helt sikkert bli glad for dette flotte gavesettet med øl-glass. De fleste menn er jo interessert i øl, og da er dette settet med fire populære glass fra Spiegelau et fantastisk valg!

Dette er den perfekte gaven til ølentusiasten, siden settet inneholder fire ulike ølglass som fremhever de ulike ølenes smak og aroma. Dette er en veldig flott gave hvis øl-elskeren har lyst til å ha sin egen lille øl-tasting hjemme!

Pakken inneholder 1 Tulip ølplass, 1 Lagerglass, 1 høyt Pilsnerglass og 1 Hveteølglass. Glassene har ulike former og er utformet for å få det beste ut av de ulike øltypene, så dette vil helt sikkert være populært hvis han du er glad i er interessert i øl!

LES MER


11. Biffkniver

SJEKK PRISEN →

Mange menn er jo glade i en god, gammeldags biff – både når det gjelder å spise og tilberede den hjemme. Med disse flotte biffknivene, levert av det populære selskapet Tramontina blir det enkelt å spise både biff, burgere og andre typer kjøtt uten problemer.

Disse knivene er svært gode for bruk med kjøtt, siden de er laget med et ekstra hardt knivblad av rustfritt stål som enkelt hamler opp med kjøtt. De ergonomiske håndtakene er laget av FSC-sertifisert tre av flere lag furu, og de er impregnert med presset og polert harpiks som sørger for et svært sterkt håndtak.

Settet består av fire skarpe biffkniver som leveres i en flott og dekorativ treboks. Dette er en svært fin gave som vil komme godt med til biffmiddager og andre anledninger der kjøtt må skjæres opp – med disse flotte knivene blir det ikke noe problem!

LES MER


12. Stanley Classic Termos 1 L

SJEKK PRISEN →

De fleste av oss vet hvor viktig det er å ha en flott og praktisk termos i hus når vi skal legge ut på tur. Derfor er en god termos alltid en flott gave som vil bli brukt mye av mottageren, og denne termosen fra Stanley Classic er et svært godt valg.

Denne pene og nyttige termosen er av svært god kvalitet, og vil være mulig å bruke i mange år fremover på alle mulige slags turer. En god termos kommer alltid godt med, og når den har et såpass tidløst og godt design som denne Stanley Classic-termosen blir den helt sikkert en vinner hos mottageren på julaften i år!

Termosen er BPA-fri og utstyrt med dobbelt vakuum-isolerte vegger som gjør det mulig å holde drikker på temperaturen man ønsker – varme drikker forblir varme selv om det er kaldt, mens kalde drikker forblir kalde selv når det er varmt ute.

LES MER


13. Victorinox Kokkekniv 22 cm Rosentre

SJEKK PRISEN →

Vi vet nok alle at en god kokkekniv er et must på kjøkkenet, og hvis han du leter etter julegave til er glad i matlaging, trenger du ikke lete lenge etter den perfekte gaven. Denne flotte kokkekniven gjør alt av kutting og hakking lett som en lek, og er svært god å bruke.

Denne kniven er i serien Victorinox Wood, og er utformet med et tradisjonelt håndtak laget av rosentre. Det flotte skaftet er laget av et vakkert polert rosentre som har blitt dyrket i India, og som er FSC-sertifisert.

Selve bladet på kniven er laget av rustfritt stål, og er svært skarp, som gjør det både enklere og gøyere å lage mat. Kniven er veldig behagelig å bruke, og tar seg veldig godt ut med sitt flotte design. Kniven er også enkel å holde ren, og dette er en kokkekniv som vil glede kokken i ditt liv i flere år fremover.

LES MER


14. Fitbit Sense Carbon/Graphite Smartklokke

SJEKK PRISEN →

En smartklokke er en fantastisk gave til en som er glad i sport og aktivitet, eller som ønsker å begynne å bevege seg mer. Dette er en flott smartklokke med gode funksjoner som tar seg svært godt ut på håndleddet, og som kan hjelpe han du er glad i med å få god oversikt over aktiviteten sin.

Denne nyttige og lekre smartklokken minner brukeren på å holde aktiviteten oppe i løpet av dagen, den måler pulsen 24 timer i døgnet, og gjennomfører også søvnanalyse. Det er mange nyttige funksjoner i denne smartklokken, som har innebygd GPS og også kommer med stresshåndteringsverktøy.

Denne flotte smartklokken fra den populære produsenten Fitbit er et avansert og smart verktøy som vil hjelpe mannen du er glad i med å lytte til kroppen som og veilede ham til sunnere og bedre vaner. Med en svært god batteritid på mer enn 6 dager, vil han kunne få mye bruk av denne flotte smartklokken!

LES MER


Hva vil han egentlig ha til jul?

Det er virkelig ikke alltid lett å vite hva de vi er glad i ønsker seg til jul, og hva som kan være en flott gave til dem. Når det gjelder gutter og menn, opplever mange at det er ekstra vanskelig fordi de gjerne kjøper det de ønsker seg selv, uten å tenke på å spare opp noen ønsker til juletiden.

Derfor er det nok ingen overraskelse at mange av oss sliter med å finne en god gave til mennene i livet vårt, enten det er pappa, bror, onkel eller kjæresten vi skal kjøpe til. Men selv om det er vanskelig å finne den perfekte gaven siden det virker som de har alt de trenger, er det fullt mulig å finne en svært fin gave som vil glede ham!

Når du velger gaven din til han du er glad i, bør du tenke over hva han er interessert i, og hva han kanskje kunne tenkt seg til jul. I vår liste med gode julegavetips har vi sørget for å dele tips i mange ulike prisklasser, og til folk med ulike interesser og hobbyer, så her finner du helt sikkert en gave som vil passe perfekt til akkurat han du skal kjøpe til.

Kos deg med julegavehandelen, og gled deg til å se hvor glad han blir når han åpner opp gaven din på julaften!

Er du usikker på hvor du skal finne oversikt over alle nettbutikkene i Norge? Vi anbefaler Din Startside for å finne aktuelle nettbutikker. Her får du virkelig god oversikt.

Julegave til han test