fbpx

Iskremmaskin test: 6 smakfulle alternativer i sommervarmen

Det er lite som kan sjarmere middagsgjestene så mye som hjemmelaget iskrem i sommervarmen. Med din egen iskremmaskin kan du eksperimentere med forskjellige smaker og få helt unike opplevelser. Dermed kan du servere frozen yoghurt, sorbet, gelato eller fløteis til de ventende gjestene rett fra maskinen. Det er heller ingenting galt med å lage en boks med iskrem til deg selv for å nyte utendørs når gradestokken kryper opp mot toppen av termostaten. 

For å finne frem til de beste alternativene har vi i denne iskremmaskin testen samlet inn tilgjengelig informasjon fra produsenter på nett, samt sammenlignet resultatene fra en rekke tidligere best i test artikler. Med utgangspunkt i dette har vi klart å korte ned listen til seks utmerkede alternativer som sikrer iskrem av høy kvalitet, hjemme på din egen kjøkkenbenk. Vi har vurdert funksjonalitet, kostnad og betjening for å sikre at maskinen kan brukes av alt fra den proffe hobbykokk til hverdagshelten som bare ønsker seg en skål med iskrem. 

Vår testvinner Sage The Smart Scoop er utviklet i samarbeid med den anerkjente kokken Heston Blumenthal og byr på hele 12 forskjellige programmer. Dette betyr at du enkelt kan lage alt fra sorbet og fløteis, til frozen yoghurt og gelato hjemme på eget kjøkken. Maskinen holder en temperatur på -30 når den starter opp som sikrer et jevnt og smakfullt resultat hver gang.

Iskremmaskin test: Alle våre favoritter

BILDE PRODUKT
Sage The Smart Scoop
Med The Smart Scoop fra Sage kan du diske opp en rekke smarte delikatesser hjemme på kjøkkenbenken. Maskinen byr på 12 forskjellige programmer og kan lage alt fra frozen yoghurt og fløteis, til gelato og sorbet. Med avansert teknologi kan maskinen merke hvilken konsistens iskrem har og sørge for et utmerket resultat.
SJEKK PRISEN →
Nemox NXT1 I-Green L’Automatica
Nemox NXT1 er en iskremmaskin produsert av miljøvennlig energi i Italia. Produksjonen følger strenge miljøbestemmelser som beskytter ozonlaget. Dette gjør at du kan nyte frozen yoghurt, gelato og sorbet med god viten om at den er produsert med grønn energi. Alt du trenger å gjøre er å fylle på ingrediensene og maskinen gjør resten av jobben.
SJEKK PRISEN →
Wilfa ICM1S-250
Med denne iskremmaskinen fra Wilfa kan du produsere serveringsklar iskrem på under en time. Den store beholderen gjør det mulig å ferdigstille 2,5 liter med iskrem og passer derfor utmerket for å servere en kjølig dessert på varme sommerdager. Maskinen har egen kompressor som fryser ned ingrediensene og sikrer et godt resultat.
SJEKK PRISEN →
Princess Iskremmaskin DeLux
Princess er kjent for kjøkkenmaskiner av høy kvalitet og med DeLux iskremmaskin har de gjort produksjon av egen iskrem lekende lett. På bare 60 minutter kan du ferdigstille 2 liter med myk og kremet is klar til servering. Alt du trenger gjøre er å fylle maskinen med ønskede ingredienser og la DeLux gjøre resten.
SJEKK PRISEN →
Ariete Iskremmaskin (Softis)
Softis fra Ariete er et utmerket alternativ når du vil servere noe smakfullt til gjestene dine. Alt du trenger å gjøre er å fylle på fløte og deretter tilsette de smakene du vil. Dette gjør at du raskt og enkelt kan by på noe smakfullt, men også at du kan eksperimentere deg frem til de perfekte blandinger av smaker for sommeren.
SJEKK PRISEN →
Steba IC30 Ismaskin
Med en kapasitet på 1,5 liter kan du enkelt tilby iskrem til gjestene dine. Alt du trenger å gjøre er å fylle opp den avtakbare bøtten med det du ønsker av smaker og melk og deretter la maskinen gjøre resten. Beholderen kan lage nok iskrem til ca 20 kuler, perfekt til varme sommerdager og selskaper.
SJEKK PRISEN →
Den beste butikken for denne typen produkter

Iskremmaskin test: Seks alternativer

1. Sage The Smart Scoop  Iskremmaskin – Best i Test

Sage Iskremmaskin The Smart Scoop - iskremmaskin test

SJEKK PRISEN →

The Smart Scoop fra Sage er produsert i samarbeid med den verdenskjente kokken Heston Blumenthal og gir deg muligheten til å tilby gjestene smakfull iskrem av høy kvalitet. Med de 12 forhåndsinstallerte programmene kan du by på frozen yoghurt, fløteis, gelato og sorbet. Dette vil garantert falle godt i smak hos gjestene og vise kokkeferdigheter av øverste kaliber. 

Iskremmaskinen betjenes gjennom et lett oversiktlig LED display på oversiden. Her kan du justere timeren, velge program og skreddersy resultatet slik du selv måtte ønske. Du vil også få en oversikt over hvor lenge maskinen har jobbet og hva status på produksjonen er. Dette gjør at du enkelt kan la maskinen jobbe, mens du tar deg av gjestene eller andre gjøremål på kjøkkenet. 

Når iskremen er ferdigstilt kan maskinen oppbevare den i opp til 3 timer. Ved å holde -30 grader sørger The Smart Scoop for at isen ikke smelter og blir klumpete, men beholder den ferske konsistensen. Når tiden er inne for å servere gjestene tar du enkelt ta ut beholderen og fordeler iskrem på asjetter slik du ønsker. 

Er du på jakt etter en iskremmaskin av høy kvalitet er The Smart Scoop et utmerket valg for ditt kjøkken. Produsert sammen med den verdenskjente kokken Heston Blumenthal får du en maskin som er spekket med funksjonalitet og fokus på kvalitet. Dette sikrer deg smakfulle og delikate desserter produsert hjemme på eget kjøkken.

LES MER


2. Nemox NXT1 I-Green L’Automatica Ismaskin – Dyreste

Nemox NXT1 I-Green L'Automatica ismaskin

SJEKK PRISEN →

Dersom du ønsker å nyte en delikat iskrem produsert av grønn energi er Nemox NXT1 et utmerket alternativ. Denne iskremmaskinen er produsert i iskremens hjemland Italia og er laget av grønn energi. Dette gjør at maskinen følger strenge miljøbestemmelser som beskytter ozonlaget for utslipp og sikrer bærekraftig produksjon. 

Maskinen har egen kompressor som gjør at maskinen kan gjøre hele jobben for deg. Det eneste du trenger å gjøre er å klargjøre maskinen. Deretter vil den gjøre alt av nedkjøling, blanding og tidtagning på egenhånd. Etterpå er det bare å helle iskremen over i passelige skåler og nyte en skål italiensk iskrem. 

Beholderen til Nemox NXT1 gjør det mulig å produsere 1,5 liter iskrem per gang. Integrert i maskinen er det et oppbevaringssystem som sørger for at iskremen holder seg nedkjølt og bevarer den riktige konsistensen frem til servering. Når tiden er inne for servering kan du enkelt ta ut iskrem beholderen og servere iskremen slik du måtte ønske. 

Dersom du ønsker å bidra til bærekraftig produksjon og ha en maskin laget med grønn energi er Nemox NXT1 et utmerket alternativ. Selskapet følger strenge retningslinjer om bærekraftig produksjon og tilbyr en maskin av svært høy kvalitet. På toppen av dette kommer maskinen fra iskremens hjemland og byr på nydelig iskrem du kan nyte med venner og kjente.

LES MER


3. Wilfa ICM1S-250 Iskremmaskin – Premium

Wilfa ICM1S-250 Iskrem maskin

SJEKK PRISEN →

Skal du servere iskrem til gjestene dine kan denne iskremmaskinen fra Wilfa være et utmerket alternativ. Maskinen har en beholder som gjør det mulig å produsere 2,5 liter iskrem på under en time. Dermed kan du raskt diske opp med en smakfull dessert som alle vil nyte. Takket være den integrerte kompressoren kjøler maskinen selv ned ingredienser og sørger for et jevnt resultat. 

ICM1S-250 kommer med tre forhåndsbestemte programmer som gjør at du raskt og enkelt kan komme i gang med å lage din egen iskrem. På toppen av dette har maskinen et oversiktlig LED display, samt tre knapper og et hjul for enkel betjening. Dette sikrer rask og enkel innstilling av maskinen, det eneste du trenger gjøre er å fylle opp beholderen og vente på at iskremen er klar til servering. 

Den selvstendige kompressoren sørger for at ingrediensene oppnår ønsket temperatur mens maskinen fortsatt blander dem. Dette gjør at du raskere får serveringsklar iskrem og kan diske opp med 2,5 liter iskrem på under en time. Når isen er ferdig kan du ta ut hele beholderen fra maskinen og enkelt servere iskremen til gjestene. Produksjon av hjemmelaget iskrem har aldri vært enklere.

Ønsker du å ta middagsselskapet til det neste nivået kan hjemmelaget iskrem være et utmerket alternativ. Med Wilfa sin ICM1S-250 kan du på under en time lage 2,5 liter smakfull iskrem og sjarmere gjestene dine. Alt du trenger gjøre er å fylle beholderen som gjør at desserten lager seg selv, mens du kan gjøre siste finpuss på middagen eller dekke bordet.

LES MER


4. Princess Iskremmaskin DeLux – God pris

Princess Iskremmaskin DeLux

SJEKK PRISEN →

Princess er kjent for å lage robuste og slitesterke kjøkkenmaskiner som er svært enkle å betjene. Det har de også klart med sin DeLux iskremmaskin som med integrert kompressor gjør produksjon av iskrem lekende lett. Maskinen gjør alt av nedkjøling og blanding som sikrer et nydelig resultat av myk iskrem. 

Maskinen kommer i et stilrent aluminiumsdesign som gjør at den tar seg godt ut på kjøkkenbenken. På oversiden har du et oversiktlig LED display som enkelt lar deg angi hva du ønsker fra maskinen. Med bare tre knapper og et justeringshjul kan du bla deg gjennom menyen, velge tid og hvilken konsistens iskremen skal ha. Den integrerte timeren sørger for at maskinen jobber mens du kan gjøre andre ting. 

For å sikre at maskinen ikke beveger seg på glatte underlag står den på fire gummiføtter. Dette forhindrer at maskinen riper opp kjøkkenbenken eller faller ned når den blander råvarene. Det gjennomsiktige lokket sørger for at du kan se hva som skjer under blanding og et praktisk påfyllingslokk forhindrer søl underveis i produksjonen. 

Er du på jakt etter en iskremmaskin som sikrer smakfull iskrem kan DeLux fra Princess være et godt alternativ. Her får du en maskin utstyrt med en rekke smarte funksjonaliteter og enkel betjening som er lett og rask å ta i bruk. På under 60 minutter kan du fremstille 2 liter med nydelig iskrem og servere den til både store og små rundt bordet. Perfekt for varme sommerdager der du ønsker å diske opp med noe spesielt.

LES MER


5. Ariete Iskremmaskin (Softis) – Godt tilbud

Ariete Iskrem maskin (softis)

SJEKK PRISEN →

Det å by gjestene dine på deilig softis kan være spesielt populært på varme sommerdager. Iskremmaskinen fra Ariete produserer smakfull softis der du selv velger hvilke smaker du ønsker å inkludere. Alt du trenger å gjøre er å fylle på fløte og deretter smakene du vil nyte sammen med gjestene. Dette gir muligheten til å eksperimentere fritt med smaker og komme frem til spennende kombinasjoner alle kan nyte sammen.

Maskinen er enkelt fremstilt i aluminium og kommer med en avtakbar beholder som rommer 1 liter. Fordelen med den avtakbare beholderen er at du raskt og enkelt kan rengjøre maskinen etter bruk. Alle store deler kan gå i oppvaskmaskinen som gjør at rengjøringen blir lekende lett. 

Ariete er utstyrt med et opplyst LED display som hele tiden viser temperatur i beholderen, samt status. Dette gjør at du enkelt kan justere etter ønske, men også at du hele tiden kan kontrollere behovet for tid. Med kun tre brytere er maskinen enkel i betjening og du finner raskt frem i menyen. 

Skal du diske opp med en forfriskning i sommervarmen kan softis være et utmerket alternativ. Med Ariete iskremmaskin kan du enkelt lage smakfull softis hjemme på kjøkkenet som raskt er klar til servering. Den uttakbare beholderen kan deretter enkelt rengjøres sammen med resten av delene.

LES MER


6. Steba IC30 Ismaskin – Best på budsjett

Steba IC30 Ismaskin

SJEKK PRISEN →

Ønsker du en praktisk iskremmaskin uten at det skal koste skjorta vil Steba IC30 være et utmerket alternativ. Maskinen har en romslig beholder på 1,5 liter som tilsvarer ca 20 iskremkuler. Dette gjør at du har tilstrekkelig med plass til å servere hele familien eller lage en smakfull dessert til ditt neste middagsselskap. 

Den kompakte iskremmaskinen kommer i rustfritt stål som gjør at den lett sklir inn blant de øvrige kjøkkenmaskinene på benken. Maskinen står på fire gummiføtter som sikrer at den ikke sklir på et glatt underlag. For å gjøre servering enkel kan du ta ut hele beholderen fra maskinen og servere iskuler direkte fra den til gjestene dine. 

Du betjener maskinen enkelt med det oversiktlige LED displayet som er integrert i lokket. Det er også integrert en tilføringsluke i lokket som gjør at du kan tilføye smaker eller ingredienser underveis i prosessen dersom dette skulle være ønskelig. Dermed kan du eksperimentere og finne frem til nye og spennende kreasjoner med iskrem. 

Steba IC30 er en utmerket iskremmaskin til en svært hyggelig pris. Her kan du by både familie og venner på hjemmelaget iskrem uten at du trenger investere i kostbare kjøkkenredskaper. På toppen av dette er maskinen svært kompakt og tar opp liten plass på kjøkkenbenken din.

LES MER


Spørsmål og svar

Må isen fryses ned etter at den er laget?

Nei, de fleste iskremmaskiner har integrert kompressor som gjør at de kan bevare optimal temperatur på iskremen i flere timer etter at den er ferdig. Dermed kan du servere helt fersk iskrem til gjestene raskt og enkelt. 

Hvordan rengjøres en iskremmaskin?

Ettersom maskinen benytter seg av melk og fløte er det viktig at den skylles skikkelig. De fleste har uttagbar beholder som enten kan rengjøres for hånd eller kjøres i oppvaskmaskinen. 

Hvor mye iskrem får man ut av en 1,5 liter beholder?

En beholder på 1,5 liter resulterer i ca 20 kuler med iskrem. Dette gjør at du kan tilby hele bordet iskrem uten frykt for å gå tom underveis. 

Hva trengs for å lage iskrem?

I utgangspunktet trenger du kun fløte, melk og sukker for å lage iskrem, men i tillegg vil det være nødvendig å tilføre de aktuelle smakene du ønsker. Dette gjøres lettest ved hjelp av frukt og bær som blandes inn i iskremen.