fbpx

Hørselvern Test: Disse 5 gir deg mest for pengene i 2023

I denne hørselvern testen skal vi ta en titt på markedets beste hørselvern. Vi har sammelignet 13 hørselvarn og har valgt ut 5 av de beste til et hvert budsjett og bruksmål. Vurderingen er basert på spesifikasjoner, andre tester og omtaler.

I denne sammenligningen var det 3M Peltor WS Alert XPI som gikk av med seieren. Den ga lydkvalitet og komfort på et helt annet nivå sammenlignet med de andre hørselsvernene. Med 3M på ørene kan du nyte musikken og snakke i telefonen uten å bli forstyrret av støy i rundt deg.

Beste Hørselvern Test: Her er våre favoritter

BILDE PRODUKT
3M Peltor WS Alert XPI
3M Peltor WS Alert XPI er en av de råeste hørselvernene på markedet. Den er komfortabel, utstyrt med praktiske funksjoner og kvaliteten på både mikrofon og høytalere er av topp kvalitet.
SJEKK PRISEN →
Hellberg Synergy
Hellberg er noe billigere en M3 Peltor og er utstyrt med de samme funksjonene og utsytret. Komforten rundt ørene kunne vært noe bedre, men bortsett fra dette får den stor skryt av dommer panelet.
SJEKK PRISEN →
Hellberg React
Hellberg React blokerer lyden godt og mikrofonen sørger for at stemmen din blir klar og tydelig selv i områder med høyt støy. Den er ikke utstyrt med avanserte funksjoner, men den får jobben gjort.
SJEKK PRISEN →
3M Peltor Plus
3M premium er hodetelefonene med best mikrofon og lyd demping. Den er utstyrt med en rekke praktiske funksjoner som sparer deg tid mens du jobber.
SJEKK PRISEN →
KASK SC3
Kask cs3 er det billigste hørselvernet vi har testet. Disse har ikke noen ekstra funksjoner som: radio, Bluetooth eller andre moderne løsninger, men de får jobben jobben gjort med tanke på å blokkere lyder og beskytte ørene dine fra å bli skadet.
SJEKK PRISEN →
Den beste butikken for denne typen produkter

1.  3M Peltor WS Alert XPI – Best i test

SJEKK PRISEN →

  • Bluetooth som kan kobles opp til 2 telefoner
  • Komfortabel og god passform
  • God lyd demping og kvalitet på mikrofonen

Den er utstyrt med 8 kanal frekvenser som er lisensfrie i Europe. På grunn av det spesial designede stoffet i hodetelefonene vil du ikke kjenne på hverken kjøle, varme eller fukt mens du har de på ørene. Vår favoritt del med hodetelefonene var støydempingen og kvaliteten på mikrofonen som gjorde det enkelt å ta telefonsamtaler selv i områder med høyt støynivå.

Et vanlig problem med Bluetooth hodetelefoner er at de fort kan gå tom av strøm, men med 3M peltor er ikke dette et problem på grunn av dens praktiske løsninger og robuste batterier. En av disse funksjonene er at hodetelefonene går i dvale-modus hvis de ikke blir brukt på en stund, noe som gjør det mulig for deg å gå i flere dager uten å måtte lade batteriene, selv ved hyppig bruk.

De er komfortable å bruke, selv i lange perioder. 3M peltor sitter godt på hode uten at de sitter for stramt og polstringen gjør de svært komfortable å bruke. Det kunne vært noe mer polstring i hodebøylen, men bortsett fra dette var det ikke noen store minus på hverken komfort eller funksjonalitet.

Oppsummering: 3M Peltor er et særdeles godt par hørselvern med god lydkvalitet, lyd demping og komfort.  

LES MER


2. Hellberg Synergy – Runner up (Hvis 3M Peltor ikke er tilgjengelig)

SJEKK PRISEN →

Hellberg syner har mange av de samme funksjonene som 3M peltor, men de blir solgt til en lavere pris. Hellberg har bedre lyd innstillinger og funksjoner sammenlignet med M3 peltor, men vi syntes at komforten rundt ørene kunne vært noe bedre.

Paringen til telefonen var rask og enkel som gjorde det mulig å ta telefon samtaler eller streame musikk med en gang etter at de er slått på. Du har mulighet til å koble sammen to telefoner samtidig til hodetelefonene, dette gir deg mulighet til å svare på jobb samtaler med den ene og høre på musikk med den andre.

På utsiden av  hvert øre er det installert en multi Point mikrofon som sørger for at du får en god retnings oppfatning på hvor lydene kommer fra slik at alle lyder blir som du har hørt de uten hørselsvernet på.

Mikrofonen er en tykk boom-mikrofon som demper bakgrunnslyd og (HD voice) sørger for at stemmen din blir klar og tydelig. Selv i aktive konstruksjons områder har du mulighet til å ha en klar og tydelig samtale uten å måtte bli forstyrret av lyden i rundt deg.

Det er liten forskjell mellom denne og M3. Komforten var noe mindre på disse sammenlignet med M3. Bortsett fra dette er de veldig like, men du sparer penger ved å kjøpe Hellgberg samtidlig som du får noe bedre lyd kvalitet og flere funksjoner som har en stor forskjell på bruker opplevelsen.

LES MER


3.Hellberg React – Billig og bra hjelm løsning

SJEKK PRISEN →

Hvis du ønsker et par billige hørselvern er det Hellberg Secure react vi anbefaler. Den er utstyrt med hjelmfeste, innebygd radio og medhør.

her har du ikke muligheten til å koble til bluetooth, men du har mulighet til å høre på AM/FM radio og kommunisere med kollegaer eller kompiser. I hvert øre er det installert en mikrofon som garanterer at lydkvaliteten blir klar og tydelig. i tillegg til dette er det installert men multipoint mikrofon som gjør det mulig for deg å høre hvilken retning lyden kommer fra noe som gjør det enklere å orientere i seg.

selv om du ikke kan koble til Bluetooth har du mulighet til å koble til en lydenhet, som en telefonen, igjennom en lydinngang.

Vi syntes det ble noe knotete å ha en ledning fra hørselsvernet til telefonen sammenlignet med andre løsninger som Bluetooth da de er enklere og kommunisere og styre telefonen med. men hvis du ønsker et billig par hørselvern som du skal bruke en sjelden gang i hverdagen er disse hørselsvernene et godt valg.

Men hvis 3m og promper er tilgjengelig anbefaler vi å investere noen kroner ekstra for å få de praktiske funksjonen og komforten disse kommer med.

LES MER


4. 3M Peltor Plus – Premium valg

SJEKK PRISEN →

Hvis du jobber på fabrikk, flyplass eller et sted hvor det er høye lyder og støy er det Peltor Plus vi anbefaler. Dette er et par dyre hørselvern, men lyd-dempingen og lyd kvaliteten du får kan ikke sammenlignes med andre modeller på markedet.

Med 3M Plus får dere egne kommunikasjonskanaler som gjør det enkelt å kommunisere innen avdelingen uten å bli forstyrret av lyd eller avbrudd. Dere har også mulighet til å sette opp en kanal for hver avdeling i fabrikken, f.eks Kanal.1 for kjemisk avdeling og Kanal.2 for mekanisk avdeling. Skulle det være slik at en fra mekanisk skulle snakke med kjemisk kan han enkelt bytte kanal ved å trykke på en knapp.

3M Peltor Plus er spesial lagd for å spare tid og effektivisere jobber der det er mye støy og kommunisering med hverandre. En av våre favoritt funksjoner er at du slipper å trykke på en knapp for å prate med makkeren. Når du snakker lytter mikrofonen, men når du slutter tas det ikke opp noen lyd. Slik slipper du å ta hendene vekk fra arbeidet. Du har også muligheten til å kommunisere med Push to talk funksjonen.

Skal du kommunisere med noen foran deg har du også muligheten til å gjøre dette uten å måtte løfte på øreklokkene. Hørselsvernet demper impuls lyder og bakgrunnsstøy som gjør det enkelt å høre makkeren din uten å måtte rope.

Konklusjon: Disse er de beste hodetelefonene vi har prøvd med tanke på komfort, lyd kvalitet og lyd demping. Disse er dyre så de er ikke egnet for privat personer, men mer for de som jobber på arbeidsplasser der kommunikasjon og hørselvern er et essensielt verktøy i hverdagen deres.

LES MER


5. KASK SC3 – Billig, uten radio og høy demping

SJEKK PRISEN →

Kask cs3 er det billigste hørselvernet vi har testet. Disse har ikke noen ekstra funksjoner som: radio, Bluetooth eller andre moderne løsninger, men de får jobben jobben gjort med tanke på å blokkere lyder og beskytte ørene dine fra å bli skadet.

disse selges kun som hjelmfeste så så det er ikke anbefalt for privatpersoner, men for deg som ønsker et rimelig par hørselvern til å bruke på jobben sammen med hjelmen. Hvis du bestemmer deg for å kjøpe hodetelefonene igjennom vår link er du nødt til å kjøpe med adapter da dette ikke er inkludert med hørselsvernene. Dette adaptere finner du på samme nettside.

LES MER


Dette burde du se etter når du skal kjøpe et par hørselvern

Når du skal investere i et par hørselvern er det viktig at du sjekker disse punktene.

Lydblokering

det viktigste med hørselvern er at de beskytter hørselen din fra høye lyder. På hver produkt side finner du en rangering på hvor godt de ulike hørselvernene fungerer.

Moderne med teknologi eller uten

det andre punktet Du må finne ut av er om du ønsker vanlige hodetelefoner eller elektroniske hodetelefoner som har funksjoner som Bluetooth eller andre moderne løsninger.

De som ofte bruker telefonen til å besvare anrop eller høre på musikk på job burde bruke hodetelefoner med Bluetooth funksjon. Slik at du kan styre telefonen uten å måtte bruke hendene. Dette kan både spare deg tid og energi i løpet av arbeidsdagen. men hvis du skal ha et hørselvern til å bruke et par ganger i uken hjemme er det kanskje ikke nødvendig å investere de ekstra pengene for å få funksjoner som Bluetooth.

Automatisk tilkobling

det tredje punktet er tilkobling. hver gang du skrur av og på hodetelefonene prøver hørselvernet å koble seg til telefonen din, hvis du har en moderne løsning som Bluetooth.

For at denne prosessen skal gå så effektivt som mulig er det viktig at tilkobling funksjonen er optimalisert og fungerer på en god måte. Det er flere hørselvern vi testet som brukte opp til fem minutter for å koble seg til telefonen, Dette er alt for lang tid og kan bli et et frustrasjon moment i arbeidsdagen din. For å forsikre deg om at hodetelefonene du skal kjøpe har en god tilkoblings funksjon kan du lese anmeldelser fra andre kunder eller lese artikler på nettet.

Komfort

Komfort er også et punkt du burde se nøye etter. skal du bruke hørselvern i flere timer om dagen er det viktig at hørselvernet er komfortabelt å bruke. det kommer på samme om det blokkerer lyden eller har moderne funksjoner hvis komfort enn ikke er god.

Hvis du kjøper hodetelefoner gjennom vår nettside kan det være lurt å kjøpe kanskje 2 eller 3 par og levere det inn etter at du har funnet det paret du likte best. på denne måten Har du mulighet til å teste ulike hørselvern uten å måtte gå på butikken.

lyd og mikrofon

Hvis du skal holde en telefonsamtale når det er på jobb Er det viktig at lydkvaliteten og mikrofonen er av god kvalitet. i de fleste arbeidsplasser er det høy støy når man arbeider og derfor er det essensielt at hørselvern med lyder utenfra og samtidig forsterker stemmen på personen du snakker med. resten av året var dette et punkt vi satte høyt på rangeringslister.

hørselvern test