fbpx

GPS Tracker test: Disse 4 gir mest for pengene i 2022!

Sporingsenheter som en GPS-tracker er et glimrende redskap for å finne bil, kjøretøy, sykler og egentlig alt som kan spores utendørs.  En GPS tracker har dessuten ubegrenset rekkevidde ettersom de bruker satellittsignaler. Det er med andre ord et nyttig redskap for å finne bortkomne eiendeler.

Om du er på utkikk etter en GPS-tracker har du kommet til riktig sted. Vi har nemlig samlet de fire beste på markedet, for at du enklere skal finne din favoritt. Vi har ikke selv testet produktene, men gjennomgått utallige produktbeskrivelser, kundeanmeldelser og tester utført av testpanel.

Trackeren vi oppfattet som best og som derfor fikk tittelen «testvinner», er NorthTracker Machine Easy gps-tracker. Her får du en pålitelig sanntidssporer av eiendeler av høy kvalitet. Den koster også relativt lite, i alle fall sett i forhold til dens funksjonalitets og slitestyrke. Dermed var i aldri i tvil om at denne er best.

Ønsker du en sporingsenhet til sykkelen? Da er det Bikefinder BGG1T GPS vi anbefaler. Er det ingen av disse som faller i smak? Les videre, og du finner helt sikkert en favoritt.

VÅRE favoritter

 • GPS tracker velegnet for båt og bil
 • Vannbestandig
 • Sanntidssporing
SJEKK PRISEN →
 • Ubegrenset rekkevidde
 • Tyveri beskyttelse i hele Europa
 • Loggfører alle bevegelser
SJEKK PRISEN →
 • Plasseres i sykkelstyret
 • Sanntidssporing og bevegelsesalarm
 • Lang batteritid
SJEKK PRISEN →

GPS Tracker test: Alle våre favoritter

BILDE PRODUKT
NorthTracker Machine Easy gps-tracker
GPS-trackeren Northtracker fungerer både som sporingsenhet og tyveribeskyttelse. Den har også en ubegrenset rekkevidde og er svært slitesterk. For oss var det aldri noe tvil om at denne skulle til topps, og vi er heller ikke alene om å like denne. Northtracker Machine easy kan nemlig skryte over å ha vunnet flere GPS-tester.
SJEKK PRISEN →
North Tracker Scout sporingsenhet
Denne toppmodellen fungerer ypperlig til både båt og bil, da den har nøyaktig sanntidssporing, er vanntett, har lang batteritid og sikker tyveribeskyttelse i hele Europa. Prisen er kanskje høy og du må grave relativt dypt i lommeboken, men den er likevel verdt hver eneste krone ifølge forbrukerne.
SJEKK PRISEN →
Bikefinder BFG1T
Denne premiummodellen er perfekt til sykkelen. Den plasseres enkelt i styret og gir deg fullstendig kontroll over sykkelens tilholdssted. Så fort sykkelen beveger seg når du ikke er i nærheten varsler alarmen deg, samtidig som den sanntidssporer sykkelens posisjon.
SJEKK PRISEN →
Tractive GPS-sporingsenhet med halsbånd for katt
Har du katt eller et annet kjæledyr som du ønsker bedre kontroll på, men som stadig vekk sniker seg bort? Da tror vi denne GPS- trackeren er perfekt til deg. Tractive GPS er nemlig spesialutviklet for halsbånd, og da særlig kattehalsbånd.
SJEKK PRISEN →

1. NorthTracker Machine Easy gps-tracker — Best I test

NorthTracker Machine Easy GPS-tracker

SJEKK PRISEN →

GPS trackeren “Northtracker” fungerer både som sporingsenhet og tyveribeskyttelse. Den har også en ubegrenset rekkevidde og er svært slitesterk. For oss var det aldri noe tvil om at denne skulle til topps, og vi er heller ikke alene om å like denne. Northtracker Machine easy kan nemlig skryte over å ha vunnet flere GPS-tester.

Det er mye å like med denne sporingsenheten, noe også forbrukerne virker å være enige om.  Den beskrives som både pålitelig og praktisk, i tillegg får gode skussmål for sin overkommelige pris.

Det påpekes dessuten at den gir nøyaktig sanntidssporing av eiendeler, at den drives av kjøretøyets batteri, samt at den loggfører alle bevegelser. Ikke nok med det, den gir også tyveribeskyttelse som fungerer i hele Europa. GPS-en sender posisjonen i sanntid, slik at du alltid vet hvor du har kjøretøyet. I tillegg kan Machine Easy brukes for sikkerhetens skyld. Skulle noe hende deg, kan den som har tilgang til innloggingen enkelt se hvor du befinne deg og komme til unnsetning.

Ytterligere beskrivelser er at den er vanntett og at den kan kobles til en alarmsentral med vekterutrykning, og det uten ekstra kostnad. Denne modellen har også samarbeid med flere mobiloperatører i Norge, som blant annet Telia og Telenor.

Sett i forhold til helheten denne gir, tror vi du skal slite med å finne en bedre modell til denne prisen. Ja, du finner helt sikkert GPS-trackere med flere funksjoner, men da må du også regne med en betydelig høyere pris.

Oppsummert

 • Ubegrenset rekkevidde
 • Tyveri beskyttelse i hele Europa
 • Loggfører alle bevegelser
 • Vanntett og slitesterk
 • Vår klokkeklare testvinner

LES MER


2. North Tracker Scout sporingsenhet — Høy pris

NorthTracker Scout Sporingsenhet

SJEKK PRISEN →

Denne toppmodellen fungerer ypperlig til både båt og bil, da den har nøyaktig sanntidssporing, er vanntett, har lang batteritid, og sikker tyveribeskyttelse i hele Europa. Prisen er kanskje høy og du må grave relativt dypt i lommeboken, men den er likevel verdt hver eneste krone ifølge forbrukerne.

North Tracker Scout er utvilsomt en god sporingsenhet og den fremstår som en svært populær modell, særlig blant båteiere. Den har gode tilbakemeldinger hos forbrukerne, samt at den har vunnet prisen «best i test» hos forbrukermagasinet «BåtMagasinet».

Trackeren beskrives som en pålitelig modell utstyrt med sanntidssporing og innebygd batteri med hele fem års levetid. Dessuten har den tyveribeskyttelse i hele Europa, samt at den også er enkel å installere og lett å skjule. Den kan også kobles til alarmsentral med vekterutrykning.

Måten sporingsenheten fungerer på er ved at den sender en posisjon per døgn, tidlig om morgenen. Mellom intervallene ligger den i dyp søvn og kan derfor ikke skannes og finnes av tyver. Hvis GPS trackeren forlater en sikkerhetssone i løpet av natten, kommer det en alarm tidlig om morgenen, og intervallet endres da automatisk til å sende posisjon hver time, med mulighet for tettere sporing når det er nødvendig. Denne løsningen har vist seg veldig effektiv siden den gir en falsk trygghet for tyven samtidig som du får god tid til å finne den stjålne gjenstanden.

Den er også værbestandig og har en driftstemperatur på mellom -20 til 60 grader celsius. Prisen er som nevnt høy, men vi tror vi likevel den er verdt pengene. Har du båt, tror vi det er få GPS-trackere som egner seg bedre enn denne.

Oppsummert

 • GPS tracker velegnet for båt og bil
 • Vannbestandig
 • Sanntidssporing
 • Høy pris men likevel verdt pengene ifølge forbrukerne

LES MER


3. Bikefinder BFG1T — Premium

Bikefinder BFG1T GPS-sporingsenhet

SJEKK PRISEN →

Denne premiummodellen er perfekt til sykkelen. Den plasseres enkelt i styret og gir deg fullstendig kontroll over sykkelens tilholdssted. Så fort sykkelen beveger seg når du ikke er i nærheten varsler alarmen deg, samtidig som den sanntidssporer sykkelens posisjon. Dessuten er den i stand til å spore i hele Europa og den har en batteritid på opptil åtte uker.

En fordel med denne er at den som nevnt plasseres enkelt i styret, der den ligger skjult. Det du må gjøre er å plassere enheten i styret og for å deretter plassere lokket over enheten. Lokket beskytter også mot vann, smuss og skitt. Den fleksible formen gjør at den passer både rette styrer og racerstyrer. Hvis styrets indre diameter er større enn 20 mm, bruker du adapteren som følger med.Enheten lades ved å ta av USB-dekselet og koble til en strømkilde med 5 V og 0,5–2 A ved hjelp av den medfølgende USB-C-kabelen. Batteriet holder i opptil 8 uker, og du får varsel når batterinivået går under 40 %.

En annen ting som er verdt å vite er at Enheten har et innebygd eSIM-kort med GPS som brukes til å spore enheten. Du må ha abonnement for å få tilgang til sporing. Abonnementet er unikt på den måten at det også forsikrer sykkelen, og abonnementskostnaden begynner på 59 kr per måned (sykkel med verdi på opptil 35 000 kr). Abonnementet dekker på samme måte som GPS-sporingen hele Europa, og gjelder også el-sykler. Forsikringen dekker også eventuelle skader på gjenfunnet sykkel.

Oppsummert

 • GPS-tracker perfekt til sykkelen
 • Plasseres i sykkelstyret
 • Sanntidssporing og bevegelsesalarm
 • Lang batteritid

LES MER


4. Tractive GPS-sporingsenhet med halsbånd for katt — Beste til katt

Tractive GPS-sporingsenhet med halsbånd for katt

SJEKK PRISEN →

Har du katt eller et annet kjæledyr som du ønsker bedre kontroll på, men som stadig vekk sniker seg bort? Da tror vi denne GPS- trackeren er perfekt til deg. Tractive GPS er nemlig spesialutviklet for halsbånd, og da særlig kattehalsbånd. Ikke nok med at den gir sanntidssporing, men den gir også et geogjerde. Dette er rett og slett et unikt produkt om du ønsker bedre kontroll over kjæledyret.

Tractive GPS-sporingsenhet sporer enkelt katten sammen med tilhørende app for iOS og Android. Ved hjelp av funksjonen sanntids kan du se hvor katten befinner seg på et kart, og den kan også vise antall skritt og sammenfatte aktivitet i ulike kategorier for enkel oversikt. Det Inkluderer i tillegg lærhalsbånd fra Hunter med spenne.

Ved hjelp av den smarte funksjonen for geogjerde kan du merke, trygge områder for deretter å få et varsel når enheten passerer grensen for området. Den oppdaterer lokasjonen så raskt som hvert 2.–3. sekund for å kunne følge katten så nøyaktig som overhode mulig.

Konstruksjonen er i tillegg vanntett (IPX7), slik at den ikke blir ødelagt om katten får vann på seg. Enheten fungerer i over 150 land innen EU og ellers i verden. Anbefales for husdyr fra 4 kg og oppover, og den leveres med klemme for hundehalsbånd og USB-kabel for lading. Batteritid: fra 2 til 5 døgn med en vekt på kun 30 g.

Oppsummert

 • Sanntidssporing
 • Geogjerde
 • Gps tracker til kattehalsbånd

LES MER


Derfor er GPS trackere nyttig å ha

GPS (Globalt Posisjonssystem) gir deg muligheten for å vite til enhver tid hvor kjøretøyet ditt befinner seg. Det kan også hjelpe deg med å oppspore ting du har mistet, eller sørge for at en dement ikke forsvinner uten oppsyn. Ny teknologi innen GPS-sporing har gjort dette enklere enn noen gang før!

Tracker passer godt for deg som vil sikre og spore dine kjøretøy, slik som bil, båt, MC eller sykkel. Dette passer også for oppsyn av barn, demente personer eller for turgående i fjell og villmark.

Fordeler med å bruke en GPS tracker:

1. Sikre deg mot biltyveri

 • GPS sporingssystem gir deg umiddelbar tilgang til verdifull innsikt om kjøretøyet ditt rett fra mobiltelefonen, nettbrettet eller datamaskinen din. Dette er helt gratis ved hjelp av nettstedet og appen TrackSolid. Ved bruk av Geo-fence kan du stille inn et geografisk avgrenset område, og trackeren varsler deg når kjøretøyet kjører inn eller ut av dette område.

2. Oppspore ting du mistet

 • Ved bruk av en GPS Tracker kan du enkelt oppspore ting du har mistet, og ha mer kontroll i hverdagen.

3. Passe på barn eller demente

 • Sporingsteknologien er ofte tatt i bruk av sykehjem med demente. Sporingsbrikker gjør det enkelt og kunne spore demente på avveie, slik at de kan unngå farlige situasjoner.
 • Ved bruk av GPS-sporingen kan du vite hvor barnet ditt er og sørge for at det kommer trygt hjem fra skoleveien. Du vil derfor ha mer kontroll og kunne unngå uheldige situasjoner.