fbpx

Gamingstol test: Disse 5 Gamingstolene er våre favoritter

For gamere som bruker mange timer foran skjermen er det viktig å ha riktig stol, så man kan sitte komfortabelt og konsentrere seg om gamingen. Vi har undersøkt gamingstoler som er på markedet nå og håper at blant våre favoritter kan du finne stolen som blir riktig for deg!

VÅRE favoritter

 • 4D armlener
 • Komfortabel design
 • Rimelig pris
SJEKK PRISEN →
 • Ergonomisk design
 • Vinkeljustering
 • 2D armlener
SJEKK PRISEN →
 • Gaming design
 • 4D armlener
 • Mange gode justeringsfunksjoner, også tilt til setet
SJEKK PRISEN →

Gamingstol test: Alle våre favoritter

BILDE PRODUKT
Svive Orion Gamingstol sort
Vår testvinner. Dette er den rimeligste gamingstolen blant favorittene våre, men den mangler ikke på kvalitet. Ergonomisk utformet og nakke- og ryggpute som kan tas av. Stolen kan også tippes bak og låses i favoritt helling.
SJEKK PRISEN →
Svive Gemini Gamingstol. Blågrå
Med denne gamingstolen får du mye verdi for pengene. Det er en rimelig stol som er behagelig og komfortabel også over mange timers intens gaming. Kan lenes så mye tilbake at det er mulig å sove i den.
SJEKK PRISEN →
Svive Ixion Tier 3 Gamingstol Hvit
Vårt premium valg blant favorittene. Den mest kostbare stolen som også har alt man behøver av justeringsfunksjoner. Har også gaming design.
SJEKK PRISEN →
Fourze Lightning RGB
Gamingstolen som er perfekt for streameren som liker å legge ut videoer av seg selv. Denne stolen med RGB belysning er visuelt slående og vil gi masse oppmerksomhet.
SJEKK PRISEN →
Huzaro Combat 4.2 Sort, Rød
Den beste gamingstolen når det kommer til design og komfort.
SJEKK PRISEN →


1. Svive Orion Gamingstol sort – Vinneren av vår test!

Svive Orion Gamingstol sort

 

SJEKK PRISEN →

Denne gamingstolen stikker lett av med seieren i vår test. En av grunnene er at det er den rimeligste stolen. I tillegg er den behagelig, den gir god komfort selv under mange timers gaming. For en pust i bakken, kan den også legges langt bak for god avslapping.

Produsent

Svive er et kjent merkenavn i Norden for gamere. Produktene utvikles i Skandinavia etter E-sport standard for å gjøre gamere i stand til å spille som proffer. Utviklerne så det som en utfordring at gaming industrien hadde altfor mange produkter som er rådyre, ser tåpelige ut, er proppet med unødvendige funksjoner og er av dårlig kvalitet. De tok dermed på seg utfordringen med å utvikle høykvalitets produkter til en rimelig pris slik at gamere kan fokusere på det som er viktig – nemlig selve spillingen.

Spesifikasjoner

Svive Orion er en ergonomisk gamingstol med armlener og tipping. Den har en maks lastvekt på 150 kg. Den er produsert av aluminium, stål, polyuretanlær og skumplast. Stolen er helt svart. Setet kan justeres i høyden og har vinkeljustering. Sokkelen har 5 nylontrinser i 5-punkts stjernedesign og består av stål- og treramme. Armlenene er justerbare med et høydejusteringsområde på 15 cm. Selve stolen veier 19 kg og har fabrikantgaranti på 2 år.

Funksjoner

Stolen har ryggpute, nakkepute, hodestøtte og trinser. Gassløft i Klasse 4 gjør at den passer for både lave og høye gamere. 4 trinns gassløft justering på hele 80 mm sørger for enkel justering til riktig høyde. Stolen er pakket inn i perforert, syntetisk PU lær som puster, slik at du kan forbli komfortabel selv under lange intense gaming økter. Skulle du ha behov for en pust i bakken mellom slagene, kan seteryggen legges 160° bakover.

Juster til din favorittposisjon, lås den og len deg bakover og slapp av. Hvis du spiller på timesvis vil du få bruk for nakke- og ryggputen som gir god støtte til nakke og korsrygg. Dermed kan du opprettholde en flott holdning. Putenes overflate er en ekstremt myk mikrofiberfløyel. Dersom du har kortere økter, er det ingen problem å fjerne putene.

Bruk

Stolen er utviklet spesielt med tanke på gaming og passer godt både for de som liker å spille i mange timer, og for de som spiller i kortere perioder. Størrelse S/M, så passer nok best for ungdommer eller voksne som ikke er veldig høye.

Anmeldelser og tilbakemeldinger fra kunder

De fleste kundeanmeldelsene for denne gaming stolen er positive og går mye på ergonomi som at den beskytter spesielt ryggen. I tillegg får den skryt for god kvalitet og at den er enkel å sette sammen. Gamere som har brukt den og som er litt høyere av vekst sier stolen passer bra, den kan justeres, men for de aller høyeste synes de at nakkeputen sitter for lavt.

Fordeler

 • Ergonomisk design
 • Vinkeljustering
 • Pustende materiale
 • Veldig rimelig pris
 • Solid stålramme som gir god støtte og tåler langvarig bruk
 • 2D armlener
 • Tipping inntil 160°

Ulemper

 • Nakkeputen sitter litt lavt for veldig høye personer

LES MER

2. Svive Gemini Gamingstol. Blågrå – Verdi for pengene

Svive Gemini Gamingstol. Blågrå

SJEKK PRISEN →

Et godt valg også for gamere som er litt høye. En stol som er enkel å justere, og det går faktisk også fint an å ta seg en blund i den, dersom du lener den helt tilbake.

Produsent

Svive Gaming er en merkevare som er spesielt utviklet for de som har gaming som livsstil. Det vil si produktene er designet for at man skal kunne ha det komfortabelt selv under intense spilleøkter som varer i timesvis. Designet er friskt og tidløst og utvalget fra Svive blir stadig større. I dag kan du finne produkter der som skjerm, mus, tastatur, kabinett, streamingprodukter, nettverksprodukter og gamingstoler. Produktene er funksjonelle og stilrene, ingen unødvendige detaljer eller pynt, her er all fokus på selve gamingen!

Spesifikasjoner

Svive Gemini er en ergonomisk utformet gamingstol med armlener og tipping. Den har både ryggpute, nakkepute og hodestøtte. Gamingstolen er svart og blågrå og den er produsert i aluminium, stoff, stål og støpt skumplast. Den tåler opptil 150 kg vekt. Ryggstøtten kan vinkeljusteres opptil 180°. Sokkelen er 5-trinns stjerne design med 5 trinser i forsterket metall. Armlenene kan både roteres og høydejusteres. Stolen veier totalt 28 kg og har fabrikantgaranti på 2 år.

Funksjoner

Gasslift Klasse 4 gjør at denne stolen egner seg for både høye og lavere gamere. 4-trinns gassløft justering på opptil 80 mm gjør at du enkelt kan justere denne til riktig høyde. 4D armlener kan beveges i 4 ulike retninger, opp og ned, fremover og bakover, sideveis og skrått i tillegg til innover og utover. Ryggstøtten kan vippes hele 180°, så det er ingenting i veien for å ta en liten blund i stolen mellom økter. Trinnløs justering sørger for at du kan velge akkurat den riktige hellingen for ditt behov. Selve setet kan vippes inntil 30° slik at du kan få en sunn vinkel for deg.

Du kan stramme vippingen etter vekten din, slik at den gir etter når du lener deg bakover. Fast formstøpt skum sikrer at du sitter behagelig selv under mange timers kontinuerlig gaming. Nakke og ryggputen består av Memory Foam. Nakke og korsrygg får ekstra støtte og du sitter mer ergonomisk. Dersom du ikke ønsker putene, er de enkle å ta av. Det komfortable tøystoffet er pustende så du sitter komfortabelt også på varme dager og under intense økter. Stoffet er også enkelt å holde rent.

Bruk

Stolen er designet spesielt for gaming og er god og komfortabel også for gaming kontinuerlig over flere timer. Størrelse M/L, så den passer også godt for større gamere.

Anmeldelser og tilbakemeldinger fra kunder

Gemini har fått masse positive tilbakemeldinger fra kunder som går på at det er en solid stol som ruller fint og den er komfortabel. Spesielt ryggstøtten er behagelig. Kundene liker de gode justeringsmulighetene og designet gjør at den kan gli inn som et hvilket som helst møbel også i en stue. De liker også at stolen er svært enkel å montere.

Fordeler

 • 4D armlener
 • Setet kan vippes opptil 30°
 • Justerbar rygg opptil 180°
 • Komfortabel design
 • Rimelig pris

Ulemper

 • Remmen for nakkeputen er litt spent, så kan være litt stress å justere den

LES MER

3. Svive Ixion Tier 3 Gamingstol Hvit – Premium valg

Svive Ixion Tier 3 Gamingstol Hvit

SJEKK PRISEN →

Det beste valget for gameren som krever det beste av en gamingstol, både utseendemessig og av funksjoner og justeringsmuligheter.

Produsent

Svive leverer gamingstoler av høy kvalitet. De designer stoler i tidløst design, slik at de aldri blir umoderne. Stolene er minimalistiske slik at de kan gli inn i et nøytralt stuemiljø eller soverom, for gamere som mangler et eget spillerom. Stolene er ergonomisk utformet og det finnes alternativer uansett om du er høy, lav, slank eller kraftig.

Spesifikasjoner

Ergonomisk gamingstol med armlener og tipping. Stolen har ryggpute, nakkepute og hodestøtte. Stolen tåler en maksvekt på 150 kg. Den er produsert av aluminium, stål, skumplast og polyuretanlær. Setet kan justeres i høyden. Ryggstøtten med vinkeljustering. Sokkelen med 5 trinser har 5 punkts stjerne design og består av metall. Armlenene kan både roteres og justeres i høyden. Stolen veier 22,15 kg og har gamingdesign i svart og hvit.

Funksjoner

Det stilige gamingdesignet i perforert PU kunstskinn gir god lufting. Nakke og ryggputene gir ekstra komfort og hjelper deg til å sitte ergonomisk riktig slik at du opprettholder en god holdning. Høyden justeres enkelt med Klasse 4 gasslift og kan endres med opptil 80 mm. 4D armlener sørger for at du kan justere armlenene nøyaktig slik du vil ha de. For en optimal komfortabel stilling kan du justere den trinnløse ryggstøtten helt til 180 grader. Du velger din favorittstilling og låser stolen der. Tilt-funksjon gjør at du kan vippe setet opptil 30 grader.

Anmeldelser og tilbakemeldinger fra kunder

Kundene er godt fornøyde både med komfort og at den er enkel å montere. Den har også fått tilbakemeldinger på at den passer godt til mennesker med kraftigere kropp.

Fordeler

 • Gaming design
 • 4D armlener
 • Mange gode justeringsfunksjoner, også tilt til setet

Ulemper

 • Noe dyrere enn andre alternativer

LES MER

4. Fourze Lightning RGB – Streamerens valg

Fourze Lightning RGB

SJEKK PRISEN →

Fourze Lightning gaming stol er iøynefallende og meget komfortabel.

Produsent

Fourze Gaming er et dansk selskap som fokuserer på minimalistisk design og RGB gaming produkter. RGB gaming innebærer at du gir PC og gaming produkter et personlig preg gjennom lysende komponenter. RGB er forkortelse for Rødt, Grønt, Blått.

Spesifikasjoner

Fourze Lightning er en gamingstol som også kan være liggende. Den har armlener og er både tippende og roterende. Med på kjøpet følger også korsryggpute, nakkepute og fjernkontroll. Stolen tåler en maksvekt på 150 kg. Den er produsert av polyuretan, tre, skumplast og jern. Setet kan justeres i høyden. Ryggstøtten har lumbalstøtte. Den kan vinkeljusteres opptil 180°. Sokkelen har 5 trinser av metall og jern. Stolen har 2D justerbare armlener. Totalvekt på stolen er 21 kg.

Funksjoner

Stolen kommer med Klasse 4 gassløft som gjør den enkel å justere. Det spesielle med denne stolen er de dynamiske RGB lysene med 33 farge- og pulskombinasjoner og 6 rene farger. Sterkt karbonlær og diamantsøm fokuserer på ergonomisk design som gir en solid stol du kan game komfortabelt i.

Bruk

Lysene gjør at denne stolen er perfekt for streamere og sørger for at du masse oppmerksomhet fra følgerne. Den første RGB stolen fra Skandinavia.

Anmeldelser og tilbakemeldinger fra kunder

Stolen har fått skryt for spesielt designet med RGB belysning. Kunder er også fornøyd med at den er enkel å justere og komfortabel å sitte i.

Fordeler

 • Belysning
 • 2D armlener
 • Klasse 4 gassløft
 • Kan justeres til liggende posisjon

Ulemper

 • Strømledningen er noe kort (Powerbank selges separat)

LES MER

5. Huzaro Combat 4.2 Sort, Rød – Beste design

Huzaro Combat 4.2 Sort, Rød

SJEKK PRISEN →

Stolen med den beste løsningen for gamere som verdsetter design og komfort.

Produsent

Huzaro er et britisk selskap som består av gamere som forstår gamere. De utvikler produkter som hjelper gamere å uttrykke hvem de er.

Spesifikasjoner

Gamingstolen tåler en maksvekt på 140 kg. Gjennom å bruke Air Mesh får du et svært pustende materiale som gjør dette til den beste stolen for bruk over mange timer. Materialene i stolen sørger for riktig ergonomi, gjør stolen slitesterk og komfortabel å sitte i.

Funksjoner

Gassløft, tilt plus og liggestillingsmulighet sørger for at du kan gjøre denne stolen om til hva du ønsker. Lumbarputen kan justeres i høyden slik at du kan få best støtte for ryggraden. Hodestøtten kan justeres og det beste av alt – stolen har fotstøtte som kan foldes ut slik at du kan strekke ut beina og slappe helt av.

Fordeler

 • Beste design både utseendemessig og ergonomisk
 • Fotstøtte som kan foldes ut
 • Beste komfort

LES MER


Konklusjon

Vinneren av vår test er en stol som er behagelig og komfortabel, og likevel kommer til en veldig god pris. Dersom du ikke har spesielle preferanser eller er spesielt høy vil vi anbefale denne. For gamere som har litt spesielle ønsker har vi i vår liste tatt med en del alternativer, blant annet en stol med RGB lighting. Den passer ypperlig til streamere. Dersom du ønsker det beste designet, vil kanskje gamingstolen med fotstøtte friste mest. Vi har funnet fem favoritter som ivaretar litt ulike preferanser til ulike priser, slik at også du kan finne din favoritt!

gamingstol test