fbpx

Eggkoker test: Disse 7 gir mest for pengene (2023)

På utkikk etter en eggkoker? Da er du på rett plass. Vi har sammenlignet det enorme utvalget på dagens marked slik at du enklere kan finne en eggkoker som passer ditt budsjett og dine behov. Vi har ikke selv testet de utvalgte produktene, men basert oss på tidligere utførte tester, kundeanmeldelser og produktbeskrivelser.

Eggkokeren vi tror gir mest for pengene, og dermed vår testvinner, er WMF Stelio eggkoker. Denne imponerer forbrukerne med sin enorme slitestyrke, enkle bruksområder og gode pris. Den rommer også hele syv egg, og er derfor en modellene med størst kapasitet.

Handler du utelukkende på budsjett og er mest opptatt av pris, ville vi heller gått for Champion eggkoker. Denne brukervennlige eggkokeren knuser konkurrentene på pris!

I artikkelen finner du et bredt utvalg av forskjellige eggkokere som helt sikkert innfrir dine krav. Les videre og finn din favoritt!

Eggkoker test: Alle våre favoritter

BILDE PRODUKT
WMF Stelio eggkoker
Stelio eggkoker er vår favoritt og det er av flere grunner. Først og fremst omtales den som en meget god eggkoker, både av eksperter og forbrukere. Den får mye skryt for å være slitesterk, effektiv, brukervennlig og ikke minst stilren.
SJEKK PRISEN →
Caso eggkoker
Denne populære eggkokeren er en av markedets fremste modeller, men imponerer likevel med sin gunstige pris. Den har en kapasitet på 8 egg, er utstyrt med non-stick belegg, samt at den er meget brukervennlig ifølge forbrukerne.
SJEKK PRISEN →
WMF Kitchen Minins eggkoker
WMF Kitchen har her utviklet en brukervennlig eggkoker med en kapasitet til to egg. Det som derimot gjør denne unik, er dens overkommelig pris og enorme slitestyrke. WMF er dermed et klokkeklart eksempel på at god kvalitet ikke trenger å koste skjorta!
SJEKK PRISEN →
Emerio Eggkoker
Prisbelønte Emerio, som er anerkjent for sine lekre kjøkkenprodukt, har her utviklet en stilig eggkoker til en god pris. I tillegg imponerer den med god kapasitet og enkle bruksområder. Her får du vanvittig mye for pengene!
SJEKK PRISEN →
Champion Eggkoker
Denne eggkokeren passer utmerket til deg som utelukkende er mest opptatt av pris. Som markedets absolutt billigste, er den et opplagt valg om du handler på budsjett. Tross sin lave pris imponerer den, den har god kapasitet, enkle bruksområder og i tillegg en bra slitestyrke
SJEKK PRISEN →
Cloer Eggekoker
Cloer Eggekoker er en stilren og minimalistisk eggkoker med 300 watt effekt. Den gir perfekt kokte egg, har enkel bruk og rengjøring, samt smart oppbevaringsløsning. Denne kan ha sin faste plass på kjøkkenbenken som et blikkfang.
SJEKK PRISEN →
Severin Eggkoker
Severin Eggkoker er den kompakte og plassbesparende løsningen for perfekt kokte egg. Med elektronisk styring kan den koke opptil 3 egg samtidig. Den er svært enkel i bruk og man kan stille inn akkurat hvordan man vil ha eggene.
SJEKK PRISEN →

1. WMF Stelio eggkoker — Best i test

WMF STELIO Eggkoker

SJEKK PRISEN →

Stelio eggkoker er vår favoritt for flere grunner. Først og fremst omtales den som en meget god eggkoker, både av eksperter og forbrukere. Den får mye skryt for å være slitesterk, effektiv, brukervennlig og ikke minst stilren. Prisen er heller ikke den verste, og alt i alt virker det som WMF Stelio har den beste «helheten».

Stor kapasitet

STELIO eggkoker med rustfritt lokk som kan koke 7 egg samtidig. Dette gjør den en til av markedets største da det er få eggkokere som har kapasitet til syv egg. Den får også skryt for å være brukervennlig. Alt du trenger å gjøre er velge mellom bløtkokte, middels eller hardkokte egg. Når eggene er ferdige varsler kokeren det med et lydsignal.

Andre ting som går igjen som fordeler med denne er den særdeles gode slitestyrken. Takket være det rustfrie lokket og det kompakte designet, skal det mye til før denne opplever slitasje. Dessuten har den en matt overflate og er omkranset med enkle, men samtidig lekre detaljer, slik at den passer fint inn på alle kjøkken.

Den beste «helheten»

Her er vi sikker i vår sak, når vi sier at denne byr på den beste «helheten». Dette er også noe de fleste testpanel er enige i. Det er nemlig denne som har gått til topps i flest testmagasin, der den også skårer bemerkelsesverdig høyt på kundeanmeldelsene. Prisen er heller ikke den verste, men samtidig langt fra å være billigst. Sett i forhold til alle fordelene den gir, er den utvilsomt verdt pengene.

Oppsummert

 • Slitesterk eggkoker med kapasitet på 7 egg
 • Effekt på 350 watt
 • Mål: 20 x 15 x 17,5 cm

LES MER


2. Caso eggkoker — Premium

Caso E9 Eggekoker

SJEKK PRISEN →

Denne populære eggkokeren er en av markedets fremste modeller, men imponerer likevel med sin gunstige pris. Den har videre en kapasitet på 8 egg, er utstyrt med non-stick belegg, samt at den er meget brukervennlig ifølge forbrukerne. Alt i alt virker det som en svært god modell til ikke en så alt for ille pris. Her får du mye for pengene.

God kapasitet

Koker du egg hver morgen til hele familien så er denne eggkokeren et perfekt tilbehør til kjøkkenet. Den koker opp til 8 egg om gangen og det gjør den helt automatisk. Takket være lydsignalet indikerer den når koking er slutt. Lokket er dessuten laget av gjennomsiktig plast, slik at du til enhver tid har oversikt over eggene. Innsatsen hvor eggene legges inn kan i tillegg tas ut og inn. Sammen med et non-stick belegg blir det veldig lett å rengjøre den.

Videre har den en flott sølvfarge og et design utviklet av rustfritt stål. Den måler 17 x 17,5 x 19 cm og veier rundt ett kilo. Det gjør at den passer fint på kjøkkenbenken, samt at den enkelt kan plasseres i skapet.

Alt i alt fremstår det som en god eggkoker som tilsynelatende gir mye for pengene. Den har nemlig en god kapasitet, er slitesterk og koster heller ikke overdrevent mye.

Oppsummert

 • Kapasitet på 8 egg
 • Slitesterk modell utviklet i rustfritt stål
 • Du får mye for pengene

LES MER


3. WMF Kitchen Minins eggkoker — Prisvennlig eggkoker

WMF Kitchen Minis Eggkoker

SJEKK PRISEN →

WMF Kitchen har her utviklet en brukervennlig eggkoker med plass til to egg. Det som derimot gjør denne unik, er dens overkommelige pris og enorme slitestyrke. WMF er dermed et klokkeklart eksempel på at god kvalitet ikke trenger å koste skjorta!

Skyhøy kvalitet

Eggkokeren krever liten plass og koker ett eller to egg til frokost, mellommåltid eller kvelds. Vannmengden kan tilpasses etter størrelsen på eggene og eggkokeren gir signal når eggene er ferdige. Det gjennomsiktige lokket er enkelt å rengjøre, laget av det solide materialet Tritan og er BPA-fritt.

WMFs miniserie i Cromargan® rustfritt stål består blant annet av kaffemaskin, vannkoker, brødrister, eggkoker og mikser. En perfekt frokostserie for deg som vil utnytte plassen på kjøkkenet maksimalt. Serien ble designet med fokus på å være plassbesparende og strømsparende.

Designet er også flott og stilrent, og denne tror vi glir rett inn på ethvert kjøkken. Med andre ord, virker dette som et meget godt kjøp. Dog har den liten kapasitet, så om dere er en hel familie som liker egg, ville vi nok gått for «større» modeller.

Oppsummert

 • Stilren og kompakt eggkoker
 • Kapasitet på to egg
 • Skyhøy kvalitet
 • Prisvennlig

LES MER


4. Emerio Eggkoker — Unikt tilbud

Emerio Eggekoker

SJEKK PRISEN →

Prisbelønte Emerio, som er anerkjent for sin lekre kjøkkenprodukt, har her utviklet en stilig eggkoker til en god pris. I tillegg imponerer den med god kapasitet og enkle bruksområder. Her får du vanvittig mye for pengene!

Enestående favoritt blant forbrukerne

Med Emerios smarte eggekoker kan alle i familien få deres egg nøyaktig som de ønsker dem. Bruk det medfølgende målebegeret til å fylle på med vann og sett eggkokeren på. Når eggene er bløtkokte kommer den første indikatorlyden og skal eggene kokes videre til enten smilende eller hardkokte, venter du bare på den andre eller tredje indikatorlyden.

Det spesielle med Emerios eggekoker er at du uten problem kan ta enkelte egg ut underveis, uten at du stopper kokingen for de resterende eggene. Eggkoker kan deles opp i deler, så den er lett å gjøre ren etter bruk.

Dessuten skårer Emerio eggkoker bemerkelsesverdig bra på kundeanmeldelser, og den er faktisk en av markedets fremste bestselger. Det mye takket være hvor mye den faktisk gir for pengene!

Oppsummert

 • Populær bestselger
 • Meget god pris, du får mye for pengene
 • Kapasitet på 6 egg
 • Lekkert design

LES MER


5. Champion Eggkoker — Best på budsjett

Champion Eggkoker

SJEKK PRISEN →

Denne eggkokeren passer utmerket til deg som utelukkende er mest opptatt av pris. Som markedets absolutt billigste, er den et opplagt valg om du handler på budsjett. Tross sin lave pris, imponerer den med en god kapasitet, enkle bruksområder og i tillegg en bra slitestyrke.

Brukervennlig

Med denne eggkokeren fra Champion, er det lett å lage perfekte egg hver gang. Du bestemmer selv om hvordan de skal kokes, avhengig av hvor mye vann du bruker. Maskinen er enkel å bruke: Først lager du et hull på eggene med den medfølgende “hullstikkeren”, og legg deretter til vann og trykk på start. Når maskinen er ferdig høres et signal.

Videre skårer den eksemplarisk høyt på kvaliteten, og den omtales av diverse eksperter som en «unik kombinasjon av pris og kvalitet». Effekten er i tillegg upåklagelig, da den produserer en effekt på 300 watt.

Aavslutningsvis fremstår den som en bra eggekoker, som knuser konkurrentene på pris. Her får du god valuta for pengene.

Oppsummert

 • Markedets rimeligste
 • Kapasitet på 7 egg
 • God kvalitet

LES MER


6. Cloer Eggekoker – Stilrent design

Cloer Eggekoker 3 egg

SJEKK PRISEN →

Ønsker du en eggkoker som kombinerer funksjonalitet med stilrent og minimalistisk design? Da er Cloer Eggekoker det ideelle valget for deg. Med en effekt på 300 watt kan du være trygg på at dine egg vil bli perfekt kokte, akkurat slik du liker dem.

Det første som slår deg når du ser Cloer Eggekoker, er dens elegante utforming. Den rene og enkle designen gjør den til en estetisk pen detalj på kjøkkenbenken din. Enten du har et moderne kjøkken eller et mer klassisk interiør, vil denne eggkokeren sømløst passe inn og tilføre en touch av tidløs stil til rommet.

Ikke bare er Cloer Eggekoker vakker å se på, men den er også utrolig praktisk i bruk. Med dens brukervennlige funksjoner er den enkel å anvende for alle, enten du er en erfaren kokk eller en amatør på kjøkkenet. Bare legg eggene i kokeren, fyll på med vann, og trykk på knappen.

Etter bruk tørker du bare av den med en klut, og den er klar til å brukes igjen neste gang du har lyst på et smakfullt eggmåltid.

Cloer Eggekoker er også smart når det kommer til oppbevaring. Med sin innovative løsning kan ledningen enkelt rulles opp rundt enheten, noe som minimerer plassen den tar opp på kjøkkenet. Dermed kan du enkelt oppbevare den når den ikke er i bruk, og den vil ikke ta opp unødvendig plass på benken eller i skapet.

Oppsummert

 • Stilren og minimalistisk design
 • Perfekt kokte egg med 300 watt effekt
 • Enkel i bruk og rengjøring
 • Smart oppbevaringsløsning for ledningen

LES MER

7. Severin Eggkoker – Kompakt design

Severin Eggkoker

SJEKK PRISEN →

Hvis du leter etter en pålitelig og kompakt eggkoker som passer perfekt for deg med begrenset plass på kjøkkenskapet, eller for de som ønsker en enkel og effektiv eggkoker trenger du ikke lete lenger.

Denne elektronisk styrte eggekokeren fra Severin imponerer med sitt minimalistiske og plassbesparende design. Den mindre modellen lar deg koke opptil 3 egg samtidig, noe som gjør den ideell for både små og store husholdninger. Nyt deilige, perfekt kokte egg til frokost, lunsj eller når som helst på dagen.

Bruken av Severin Eggkoker er like enkel som den er praktisk. Alt du trenger å gjøre er å måle riktig mengde vann i det medfølgende matglasset, deretter stiller du inn ønsket koketid for eggene dine. Vent deretter mens eggkokeren tar seg av resten. Det er virkelig så enkelt som det!

Med Severin Eggkoker kan du se frem til perfekt kokte egg på kort tid, hver gang. Uansett om du foretrekker myke, halvmyke eller hardkokte egg, denne eggekokeren gir deg resultatene du ønsker uten noe stress eller problemer.

Denne kompakte eggekokeren fra Severin er også konstruert med fokus på kvalitet. Materialene som er brukt i produksjonen av enheten er av høyeste standard, noe som sikrer at den vil vare lenge og tåle daglig bruk på kjøkkenet ditt.

Oppsummert er Severin Eggkoker det opplagte valget for deg som ønsker en plassbesparende og kompakt eggekoker uten å gå på kompromiss med kvalitet og funksjonalitet. Nyt enkelheten og luksusen av perfekt kokte egg med denne pålitelige eggekokeren fra Severin.

Oppsummert

 • Kompakt og plassbesparende design
 • For 1-3 egg
 • Enkel elektronisk styring
 • Perfekt kokte egg hver gang

LES MER


Eggkoker — den perfekte start på morgenen!

Egg har siden tidenes morgen vært en viktig råvare på alle våre frokostbord. Uansett om du vil nyte et smørbrød med egg, eller om du spiser egget som det er, toppet med kaviar og salt, er en eggekoker det perfekte redskapet for deg!

Med en eggekoker er det enkelt å justere slik at du får eggene nøyaktig som du vil, enten det er et bløtkokt, hardkokt eller smilende egg. Hos oss får du eggkoker med plass til alt fra to til ni egg samtidig, slik at du kan finne en som passer perfekt til deg og dine behov. I denne «eggkoker testen» håper vi du finner eggkokeren for deg, enten du er student og koker ett egg om gangen eller om du har en stor familie som alle vil ha egg om morgenen.

Du kan enten velge en frittstående maskin eller så kan du velge en variant som du bruker i mikrobølgeovn, med en eggekoker til mikroen kan du droppe kjelen og det å måtte passe på at egget ikke sprekker, vannet koker over eller at egget blir kokt for lenge. Du stiller bare inn ønsket tid, så løser mikroen resten. Perfekt for deg som har en travel morgen.

eggkoker test