Beste DAB-radio

DAB-radio test: Her er de 7 beste på markedet i 2021

Usikker på hvilken DAB-radio du skal gå for? Her er oversikten du trenger!

Ved grundige analyser av ni populære DAB-radioer, kom vi frem til at Tivoli Audio PAL +BT er den beste. Den har et kompakt og attraktivt design som overgår den digitale tidsalderen med både Bluetooth, DAB+ og FM RDS-mottak integrert. Den fungerer også i timevis selv uten stikkontakt, slik at du kan bruke radioen hvor enn du er.

Ønsker du en billig men samtidig bra DAB-radio, ville vi ha gått for Denver DAB- 39. Den er meget prisgunstig sammenlignet med andre modeller, samtidig som den har mange smarte funksjoner.

VÅRE favoritter

 • Fantastisk lydkvalitet
 • Brukervennlig
 • Stilrent utseende
SJEKK PRISEN →
 • Solid, tåler mye
 • Mange funksjoner
 • Lang batteritid
SJEKK PRISEN →
 • Stilig design
 • Kan både motta og starte telefonsamtaler
 • God pris
SJEKK PRISEN →

Beste DAB-radio test: Her er årets vinnere

BILDEPRODUKT
Tivoli Audio PAL +BT
En fantastisk radio som er bygd for å tåle all slags vær. Den har også en lang batteritid, slik at du kan lytte til favorittstasjonene dine gjennom hele dagen.
SJEKK PRISEN →
Radio Pinell Supersound 301
Denne modellen har en imponerende lydkvalitet, og er veldig brukervennlig. Prisen er også overraskende lav med tanke på den fantastisk gode lydkvaliteten.
SJEKK PRISEN →
Digital DAB+ radio
En unik radio på grunn av sitt stilige design og innebygde mikrofon. Med denne kan du både motta og starte telefonsamtaler.
SJEKK PRISEN →
Pure Elan IR5
En flott DAB-radio med mange funksjoner og som er svært enkel å bruke.
SJEKK PRISEN →
Denver DAB- 39
Testens billigste radio. Dette er en god investering på grunn av den lave prisen og den herlige lyden som produseres.
SJEKK PRISEN →
PSangean MMR-88
Radioen som tåler alt! Denne er perfekt på gåturer i fjellet og den gjør mye mer enn å bare spille musikk.
SJEKK PRISEN →
Pure Pocket Move T4 BT
Liten og lett DAB-radio som også får plass i lommen. Du finner ingen reiseradioer som er mer praktisk enn denne.
SJEKK PRISEN →
Makita DMR115
Testens største og mest solide radio. Den er perfekt til byggeplassen og er laget for å tåle en støyt eller to.
SJEKK PRISEN →
Radio Pinell Supersound 701
Dette er toppen av kransekaka når det kommer til lydkvalitet. Ingen kan måle seg med denne modellen når det kommer til god lyd.
SJEKK PRISEN →

 

1. Tivoli Audio PAL +BT — Best i test

SJEKK PRISEN →

En funksjonsrik DAB-radio du kan ha med overalt. Denne modellen er utviklet med et værbestandig design, slik at den skal tåle både regn, vind og kulde. Den passer derfor perfekt når du er ute og arbeider, når du er på tur i skogen eller når du bare sitter hjemme og slapper av i sofaen.

Lang batteritid

Noe av det vi likte best med PAL+ BT er det kraftige litium-batteriet som gir en spilletid på hele 16 timer. Du er derfor sikret musikk gjennom hele arbeidsdagen når du bruker PAL+ BT. Radioen lades også relativt raskt opp og trenger bare tre timer å lade seg fra tom til fulladet.

Batteriet er også resirkulerbart og derfor veldig miljøvennlig. Den dagen radioen slutter å fungere vil batteriet bli resirkulert og brukt i en annen vare. Dette er utrolig fint, siden det sparer miljøet.

Mange funksjoner

Med denne kan du også koble til andre enheter via Bluetooth. Det gjør at du kan bruke mobilen din til å spille musikk med, men at lyden kommer fra radioen. Dette gir deg full kontroll over innholdet som spilles og du kan til enhver tid høre på favorittmusikken- og podcastene dine.

Tivoli har også utstyrt radioen med vekkerklokke, slik at du aldri skal gå glipp av viktige øyeblikk. Her kan du selv bestemme om du vil våkne opp til en gjentatt tone eller til en bestemt radiostasjon. Den har også slumre funksjon og justerbar sovetid, og fungerer rett og slett like godt som en vanlig vekkerklokke.

God lyd

Lyden på radioen er også god og den er veldig brukervennlig. Vi liker også at den er bygd for å tåle utendørsbruk uansett hvilket vær det måtte være. Alt i alt er dette en meget god Dab radio, som det er vanskelig å finne noe negativt med. Konklusjon er at det er få som kan måle seg med Tivloi Audio PAL+ BT.

Fordeler:

 • Solid, tåler mye
 • Mange funksjoner
 • Lang batteritid

Ulemper:

 • Ingen merkbare ulemper

LES MER


2. Radio Pinell Supersound 301 — Premium

SJEKK PRISEN →

En populær radio, spesiallaget for å bevare lydkvaliteten. Med sine avanserte caox-høyttalere dekket i tekstil, er du garantert en lydopplevelse selv de dyreste toppmodellene skal slite å konkurrere mot.

Fantastisk lyd

Det er vanskelig å finne en radio som leverer bedre lydkvalitet enn denne, og det på grunn av den friske, fyldige og tydelige lyden. Med tanke på funksjoner er ikke denne ulik andre modeller, siden den har klassiske egenskaper som Bluetooth, DAB+, Spotify Connect og AUX-tilgang. Den har Supersound 301 som gjør at den skiller seg ut og gir fantastisk lyd.

Lyden er rett og slett i en klasse for seg selv og konkurrentene er milevis unna samme kvalitet. Vi er heller ikke de eneste som lot oss imponere av den fantastiske lydkvaliteten. Forbrukerrådet Lyd & Bilde ga modellen fem av seks stjerner og anbefalte modellen til sine kunder på det sterkeste.

Enkel betjening

Skjermen og panelet på radioen er utrolig enkel og lett å bruke, samtidig som du kan fjernstyre radioen med en smart-enhet. Alt du trenger å gjøre er å laste ned «Undok-appen» og følge instruksene der. Du vil da kunne justere volum og bytte kanal med mobiltelefonen din.

På skjermen vises også klokkeslett og dato, samt at du kan stille inn alarmer til vekking og andre varsler.

Stilfullt design

Designet på radioen er rent og stilfullt og den har en matt svart farge som gjør den nøytral, men samtidig elegant å se på. Den passer derfor like godt på kjøkkenbenken som i bokhylla og den kan enkelt integreres i et større HIFI-system.

Konklusjon er at dette er en utrolig bra DAB-radio med alle nødvendige funksjoner og som leverer utsøkt lydkvalitet. Lyden alene gjør den verdt pengene. Det som trekker den ned er at den er veldig stasjonær og lite egnet for annet enn hjemmebruk.

Fordeler:

 • Fantastisk lydkvalitet
 • Brukervennlig
 • Stilrent utseende

Ulemper:

 • Ikke egnet til annet enn hjemmebruk

LES MER


3. Digital DAB+ radio — Stilig retrodesign

SJEKK PRISEN →

En DAB-radio med et stilig retrodesign som også skiller seg ut på grunn av sin innebygde mikrofon. Du kan derfor både motta og starte telefonsamtaler gjennom radioen. Den har også en batteritid på sju timer, og spiller en dyp og behagelig lyd takket være sin lydeffekt på 60 W.

Unik radio

Det noe ukjente merke Nedis har levert forbrukerelektronikk i Europa i over 35 år, og har med denne modellen forsøkt å lage en dab radio som skiller seg ut. Denne er først og fremst unik da den har et sjeldent design sammenlignet med andre DAB-radioer.

Med et noe gammeldags utseende og justerbar antenne får du virkelig følelsen av å være tilbake til det glade 90-tallet når du anvender deg av denne, samtidig som den er en av veldig få dab radioer som er i stand til å holde telefonsamtaler.

God mobilitet

Designet på radioen er også kompakt og solid noe som gjør at den tåler mye og kan brukes til mer enn bare hjemmebruk. Batteriet er oppladbart og varer i sju timer noe som gjør at du ikke er avhengig av stikkontakt for å høre på favorittmusikken din.

Skulle du gå lei av musikken på de forhåndsinnstilte kanalene, så har du mulighet til å spille sanger gjennom mobilen din, enten ved hjelp av Bluetooth eller USB-porten.

Konklusjon

Lyden er også brukbar og oppleves ikke som skjærende. I tillegg er prisen ganske bra og du får noen funksjoner som virkelig skiller seg ut. Vi mener derfor at du gjør et veldig godt kjøp dersom du kjøper denne modellen.

Det eneste vi har å utsette Nedis produktet på er at bassen ikke er den beste.

Fordeler:

 • Stilig design
 • Kan både motta og starte telefonsamtaler
 • God pris

Ulemper:

 • Dårlig bass

LES MER


4. Pure Elan IR5 — Et godt alternativ

SJEKK PRISEN →

En funksjonsrik og brukervennlig radio i et flott og tidløst design. Elan IR5 leveres med en levende fargeskjerm med knapper, som gjør det superenkelt og raskt å navigere seg fram. Denne passer like godt i hjemmet som den gjør på arbeidsplassen, da den får strøm fra både strømuttak og fra fire AA-batterier.

Mange funksjoner

Med Elan IR5 kan du lytte til over 20 000 forhåndsinnstilte radiostasjoner, men også koble til en smartenhet via Bluetooth. Du har derfor mulighet til å både høre på radio, men også å nyte favoritt-spillelistene dine på Spotify.

Volumkontroll og kanalinnstillinger styres svært enkelt enten på det brukervennlige panelt eller ved å bruke mobilen som er sammenkoblet med radioen.

Bruker du Spotify fra mobilen din, vil ikke musikken bli avbrutt selv om du skulle måtte ringe eller om du går ut av wifi området. Dette er fordi radioen oppretter en direkte forbindelse mellom spotify-kontoen du bruker.

Den er også utstyrt med både vekkerklokke, timer og andre alarmer slik at du alltid er forberedt og klar for ulike scenarioer. Lager du mat, er det bare å bruke radioen som timer for når maten er ferdig.

Grei lyd

Lyden fra radioen kommer fra kraftige 4W-høyttalere og digitale forsterkere som sikrer en sterk og naturlig lyd. Lyden er god, men vi hadde kanskje forventet mer med tanke på prislappen. En funksjon vi likte veldig godt var distansekontroll, som lar deg tilpasse lyden etter dine personlige preferanser, og gir deg full kontroll over lytteopplevelsen. Her kan du justere bassen og lyden akkurat slik du ønsker den.

Det er ikke bare distansekontrollen vi likte med denne modellen, men også brukervennligheten og naturligvis de mange funksjonene. Elan IR5 er et veldig godt alternativ til toppmodellene, dersom du ønsker å betale litt mindre enn de dyreste.

Fordeler:

 • Brukervennlig
 • Funksjonsrik
 • Du kan tilpasse lyd og bass etter dine preferanser

Ulemper:

 • Forventet litt bedre lydkvalitet med tanke på dens pris

LES MER


5. Denver DAB- 39 — Billig og bra

SJEKK PRISEN →

Testens rimeligste DAB-radio. Den har mange funksjoner og er både strøm- og batteridrevet. Den har også en brukervennlig skjerm og er en liten og anvendelig radio med et justerbart håndtak på toppen. Den passer derfor utmerket både i hjemmet og når du er på farten.

Ingen Bluetooth-tilkobling

Radioen fra Denver har flere praktiske funksjoner. Du kan blant annet bruke den som vekkerklokke og du kan lytte til både FM, DAB og DAB+, samtidig som displayet viser dato- og klokkeslett. Du har derfor et stort utvalg av radiokanaler du kan velge mellom, i tillegg til at du har full oversikt dagen din.

Det vi savner med denne er Bluetooth-tilkobling. Uten Bluetooth kan du ikke koble til andre enheter til radioen slik at du får Spotify. Dette begrenser mulighetene dine noe og du må til enhver tid nøye deg med musikken som kommer fra radiostasjonene. Men dersom du foretrekker radio fremfor Spotify, har dette liten betydning.

God lyd til tross rimelig pris

Skal du ha en billig DAB-radio er det veldig få som matcher denne på pris. Selv om den er billig, ble vi veldig imponert over den gode lydkvaliteten. Lyden er tydelig og dyp uten å være for skarp, samtidig som den hadde god bass. Den har ikke basskontroll, men det er noe vi heller ikke kunne forvente da den koster så lite.

Denver Dab passer utmerket i de fleste rom i hjemmet, og kan også fint brukes utenfor hjemmet. Dette er en veldig billig og overraskende bra radio, som vi likte utrolig godt. Denver Dab er utvilsomt et godt kjøp om du trenger en enkel DAB-radio.

Fordeler:

 • Billig
 • Brukervennlig display
 • Liten og anvendelig

Ulemper:

 • Ingen Bluetooth-tilkobling

LES MER


6. Sangean MMR-88 — Robust radio

SJEKK PRISEN →

En praktisk DAB-radio med et enestående robust design. Denne er perfekt for deg som trenger en radio til arbeidsplassen eller på turer under røffe forhold. Med denne trenger du ikke bekymre deg for slitasje, da den er skapt for å tåle alt! Den har også flere smarte funksjoner og kan lades opp på tre forskjellige måter.

Mer enn bare en radio

DAB-radioen fra Sangean fungerer som mye mer enn bare en radio. Den har innebygd klokke, en indikator som viser aktuelt batterinivå, kan brukes som powerbank og den har en justerbar lykt med forskjellige innstillinger. Den er derfor det ultimate verktøy for deg som er på tur i skogen eller som arbeider utendørs.

Med MMR-88 kan du også sende ut nødsignal ved eventuelle farer. Signalet startes ved å holde nødsignal-knappen inne i ett sekund. Da starter radioen og blinke SOS i morse og lage lyd. Dette er utrolig praktisk om du skulle utsettes for et uhell på utsatte plasser med lite folk.

Flere lademuligheter

Radioen er også den eneste i vår test som kan lades opp på tre forskjellige måter og den lades opp enten med USB-kabel, solcellepanel på toppen eller ved hjelp av en sveiv på baksiden. Skulle strømmen gå når du er på hyttetur, kan du derfor bruke radioens solcellepanel eller sveiv for å få strøm igjen.

Batteriet er kraftig og holder opptil ti timer med radiolytting og den bruker kun to timer på å lade fra tomt til fulladet. Den sparer også batteriet, siden den skrur seg av automatisk etter 90 minutter.

Ikke egnet for hjemmebruk

Den skiller seg ut på grunn av sitt slitesterke design og robuste utseende. Du finner ingen DAB-radioer som er bedre rustet for tøffe forhold enn denne. Prisen og dens praktiske funksjoner er også noe vi er stor fan av, men vi ville ikke anbefalt denne om du skal ha en radio til bruk i hjemmet.

Dette er fordi den ikke er den mest elegante radioen å hvile øynene på, samtidig som den har funksjoner som er tilpasset utendørsbruk.

Fordeler:

 • Robust, tåler ekstremt mye
 • Lang batteritid og innebygd lampe
 • Kan lades på tre forskjellige måter

Ulemper:

 • Lite elegant utseende, passer ikke til bruk i hjemmet
 • Har litt å gå på i lydkvalitet

LES MER


7. Pure Pocket Move T4 BT — Radio i lommestørrelse

SJEKK PRISEN →

En liten, lett og praktisk radio som er den perfekte følgesvenn når du er på farten. Denne får enkelt plass i en sekk eller veske, og du kan til og med ha den i lommen din. Pocket Move er designet for å være svært kompakt og lett å holde, slik at du kan høre på radio uansett hvor du er.

Praktisk reiseradio

Dette er utvilsomt den minste radioen i vår test, noe som gjør den utmerket å ha med på tur. Den lille størrelsen og lav vekt gjør at du ikke merker at du har den med, og den får plass uavhengig av hvor mye bagasje du har med deg.

Radioen er også slitesterk og har et støtbestandig, herdet glass som skal beskytte skjermen mot slag og riper. Dette gjør at den tåler en tur med mye aktivitet, og du slipper også å bekymre deg for tung bagasje som klemmer radioen når den ligger i sekken.

Den har også et praktisk batteri som er oppladbart og som holder opptil 22 timer med musikkavspilling. Du kan derfor høre på musikk ubegrenset en hel dag uten å måtte lade radioen.

Funksjonsrik

Modellen har flere funksjoner og har et levende og informativ fargeskjerm som vises under alle lysforhold. Den kan blant annet koble til Bluetooth og har innebygd alarm, noe som gjør at du får alle praktiske funksjoner en dab radio burde ha.

Det negative med radioen er at prisen er i overkant stiv med tanke på den lave lyden den produserer. Dersom høy og kraftig lyd ikke er det viktigste for deg, vil denne fint gjøre nytten

Fordeler:

 • Liten og lett, får plass til og med i lomma
 • Lang batteritid
 • Flere praktisk funksjoner

Ulemper:

 • Lyden blir noe begrenset på grunn av dens lille størrelse
 • Litt høy pris

LES MER


8. Makita DMR115 — Perfekt til arbeidsplassen

SJEKK PRISEN →

Dersom du er på jakt etter en radio til arbeidsplassen, er det få som er bedre enn denne. DMR115 er en robust og sprutsikker byggeplass-radio som fungerer med 18W batterier eller medfølgende strømadapter. Den har også en batteritid på 16 timer, noe som gjør at den varer hele arbeidsdagen.

Kraftig og veier mye

Dette er en meget solid DAB-radio som er bygd for å håndtere de mest krevende arbeidsdager. Den tåler både vann- og er støtsikker og det skal ekstremt mye til før denne settes ut av spill. Designet for å håndtere byggeplasser, gjør at denne tåler tunge gjenstander som faller over radioen uten å ødelegge.

DMR115 er også den største radioen vi har i vår test. Den måler hele 28 cm i lengde og er 16 cm bred, noe som er veldig mye større enn andre modeller, og den har i tillegg en vekt på hele 5.5 kilo. Denne er derfor veldig upraktisk å ha i hjemmet eller når du er ute på tur.

God lyd

Modellen imponerer med sin kraftige og fine stereolyd med dype basselementer i bunn. Dette gjør at lyden brer seg over hele byggeplassen, og at musikken høres selv om du står langt unna radioen. Her har du også mulighet til å styre musikken via mobilen på grunn av Bluetooth, og laste ned programvareoppdateringer via USB-kabelen. I tillegg har du mulighet til å bruke radioen som powerbank.

Prisen er heller ikke så ille med tanke på hvor mye den faktisk tåler og den gode lydkvaliteten. Vi synes derfor dette er et utmerket kjøp dersom du trenger en radio til arbeidsplassen.

Fordeler:

 • Fantastisk lyd
 • Tåler ekstremt mye

Ulemper:

 • Stor og veier mye

LES MER


9. Radio Pinell Supersound 701 — Komplett anlegg

SJEKK PRISEN →

Dette er toppmodellen i Supersound-serien og den har en klasseledende lydkvalitet som få modeller kan måle seg med. Denne vil utvilsomt bli midtpunktet i stua og imponerer med sin kraftige og klare lyd. Med denne kan du koble til både Internett, Bluetooth, Dab+ og FM, noe som gir deg tilgang til mer enn 20 000 radiokanaler fra hele verden.

Multiroom

Radio Pinell har utstyrt modellen sin med noe de kaller for en Multiroom-funksjon. Denne går ut på at du kan sammenkoble flere Supersound enheter som spiller den samme musikken. Dette er en genial funksjon om du har et stort hjem med mange rom og du ønsker at lyden skal dekkes i hele hjemmet. Du kan da plassere flere enheter i ulike rom, og lyden vil høres uansett hvor du er.

Med supersound kan du også velge om du vil høre på DAB, FM, radio via nettet, Bluetooth eller med AUX-kabel. Dette gir deg et hav av muligheter og du kan rett og slett lytte til det fleste radiokanaler som finnes der ute i den store verden.

Kanalene og lyden styres også enkelt ved å bruke enten mobiltelefonen, eller det brukervennlige panelet som er på radioen.

Konklusjon

Du finner ingen radioer som er bedre egnet til hjemmebruk enn denne. Den gir enestående lyd og gir deg et stort utvalg av spillmuligheter. Det negative med Supersound må være den høye prisen og at den ikke er bygd for annet enn hjemmebruk. Trenger du en DAB-radio på farten, er ikke denne et godt alternativ.

Fordeler:

 • Fantastisk lyd
 • Kan sammenkoble med flere supersound enheter
 • Stort utvalg av kanaler og muligheter

Ulemper:

 • Svindyr
 • Lite allsidig, passer best til hjemmebruk

LES MER


Hva er en DAB-radio?

DAB er en forkortelse for Digital Audio Broadcasting, som betyr digital lydkringkasting. En DAB-radio er en radio som er helt digitalisert, der man bedre kan utnytte frekvensressursene. Fordelene med DAB er mange. Du får blant annet bedre lydkvalitet og flere kanaler å velge mellom.

Har du ikke har DAB i dag, har du sikkert merket at mange av FM-*stasjonene ikke fungerer, og med tiden vil de fleste FM-stasjonene forsvinne helt fra radionettverket. Derfor må du investere i en DAB-radio dersom du skal høre på favorittstasjonene dine i nærmeste fremtid.

Hva er forskjellen på DAB og DAB+?

De fleste DAB-radioer produsert etter 2009 har DAB+. Du trenger derfor ikke bekymre deg for at radioen du kjøper i dag ikke har DAB+, med mindre du kjøper en gammel modell. Forskjellen på DAB og DAB+, er at DAB+ er en videreutvikling. De har bedre mottak, kan ta inn flere kanaler og har plass til flere ekstratjenester.

Hvilken skal du velge?

Radioene kommer i mange ulike modeller og alle har ulike kvaliteter, pris og utseende. Derfor er innkjøp av en DAB-radio ikke nødvendigvis en enkel oppgave. Det du burde tenke før du gjør innkjøpet ditt er hvordan du skal bruke radioen, slik at du finner en som passer best for deg. Still deg derfor følgende spørsmål før du velger radio;

Hvor skal radioen brukes?

Dette er et helt essensielt spørsmål for radioen du skal velge. Ikke alle modellene passer til all slags bruk og dette avgjør hvor fornøyd du blir med kjøpet ditt. Skal du ha en radio i garasjen mens du maler eller snekrer, er det mer hensiktsmessig med en modell som er robust og tåler mye. Det samme gjelder om du skal ha til bruk på hytta.

Skal du farte mye, og elsker å ha med en liten radio mens du går på tur, er det ikke noe som er bedre enn en liten modell som er lett å ha med seg. Dersom du ser etter en til å ha i hjemmet, ville vi ha gått for en av toppmodellene som gir strålende lydkvalitet.

Finner du en med egenskaper som matcher ditt bruk, er det mer sannsynlig at du blir fornøyd med radioen.

Skal den brukes til radio eller som høyttaler til min favorittmusikk?

Er det nok med bare DAB eller trenger du Bluetooth eller AUX-tilkobling? Ønsker du musikk fra din egen spilleliste, er det helt klart en radio med AUX eller Bluetooth du trenger. Du har da mulighet til å styre musikken som spilles på radioen fra din mobiltelefon.

Er ikke dette viktig for deg og du foretrekker forhåndsinnstilte radiokanaler, kan du nøye deg med modell uten AUX eller Bluetooth.

Hvilke funksjoner trenger jeg?

Funksjonsrike radioer koster gjerne litt mer enn de uten mange funksjoner. Funksjoner som alarm, og dato- og klokkeslett er alltid gunstige å ha, men det er også noen som blant annet har innebygd høyttaler og lampe. Vurder om dette virkelig er funksjoner du trenger på DAB-radioen din. Du ender bare opp med å betale mer enn du egentlig må dersom du kjøper en funksjonsrik DAB radio.

Hvor viktig er lyden for meg?

Hvilken lydkvalitet trenger du? Kvaliteten på lyden gjenspeiler som regel prisen. Du burde derfor ikke kjøpe en billig modell dersom du jakter den beste lyden. Gjør grundig research og forsikre deg om at lyden oppfyller kravene dine.

Hva er mitt budsjett?

Finn ut hvor mye du er villig til å betale for en DAB-radio. Prisen varierer kraftig og du blir garantert mer fornøyd dersom du betaler en pris du synes er rimelig.

Dette vurderte vi radioene på

 • Lyd: Hvor god var lyden til radioene? Det var viktig at lyden var klar og behagelig.
 • Funksjoner: Hva mer enn å spille musikk kan radioene? Det var veldig positivt om de var utstyrt med blant annet klokke, alarm og tilkobling til Bluetooth. Jo flere praktiske funksjoner, dess bedre utslag ga det i testen vår.
 • Batteri: Var radioene oppladbare eller gikk på de batterier og hvor lang var spilletiden? Vi foretrakk oppladbare radioer, siden man slipper å måtte kjøpe nye batterier når de er tomme for strøm.
 • Pris: Kvalitet og pris henger ofte sammen, men vi ønsket god kvalitet til en bra pris. Fantastisk kvalitet og enestående funksjoner vil bli mindre viktig dersom prisen er usaklig høy.