fbpx

Creme Brulee Brenner test: De 4 beste Redskaper i 2023

Skal du servere den ultimate dessert til dine gjester er det lite som viser ferdigheter og kunnskap så mye som en skikkelig crème brûlée. Men for at sukkeret skal få den karamelliserte effekten som crème brûlée er så kjent for må du ha skikkelige redskaper. Her kommer en crème brûlée brenner inn i bildet. Lag crème brûlée akkurat slik som proffene ved hjelp av en av disse praktiske brennerne, som er perfekt for både hjemmekjøkkenet og profesjonelle kokker.

For å finne frem til de beste gassbrennerne har vi gått gjennom en rekke tidligere best i test artikler, innhentet informasjon fra produsenter og sammenlignet tilbakemeldinger på nett. Med dette som utgangspunkt har vi klart å lage en liste med de fire beste alternativene for deg som er på jakt etter en ny gassbrenner for den perfekte crème brûlée.

Den gassbrenneren som kom best ut av undersøkelsene våre var Blomsterbergssin profesjonelle gassbrenner. Med elektronisk tenning og justerbar flamme sikrer denne et utmerket resultat uten at karamellen på toppen blir for mørk eller brent. Blomsterbergs sin gassbrenner er brukt av både profesjonelle kokker og hobbykokker takket være den svært enkle betjeningen.

Creme Brulee Brenner Test: Alle våre favoritter

BILDE PRODUKT
Blomsterbergs Profesjonell Gassbrenner
Blomsterbergs sin profesjonelle gassbrenner er utmerket for deg som ønsker å lage den perfekte crème brûlée. Med elektrisk tenning, justerbar flamme og enkel betjening kan du oppnå et utmerket resultat på dine desserter. Den enkle gassbrenneren er populær både på hjemmekjøkken og hos profesjonelle kokker takket være sin svært enkle bruk.
SJEKK PRISEN →
GEFU Gassbrenner
GEFU sin gassbrenner er produsert for profesjonelle kokker og kommer i et svært praktisk design. Her får du en gassbrenner som ligger godt i hånden, samt er utstyrt med barnesikring som er et stort pluss for deg som lager desserter hjemme. Gassbrenneren kan fylles opp med vanlig lightergass og en fylling gir en hel time med flamme.
SJEKK PRISEN →
Funktion Gassbrenner Créme brûlée
Funktio sin gassbrenner kommer i et hendig design som kan brukes fra aller vinkler. Den elektriske tenningen gjør at den raskt er klar for bruk og du kan enkelt fylle den med vanlig butan lightergass. Den justerbare flammen gjør at den fungerer utmerket til en rekke formål på kjøkkenet som blant annet karamellisering og bruning av sukker og kjøtt.
SJEKK PRISEN →
Rösle Brenner
Familien Rösle har helt siden 1888 produsert kjøkkenutstyr til matentusiaster og profesjonelle kokker. Deres gassbrenner kommer med elektrisk tenning, justerbar flamme og en praktisk barnesikring på håndtaket. Gassbrenneren benytter tradisjonell lightergass og en fylling sikrer deg en time brenntid før den må fylles på nytt. Dette sikrer langt potensiale og muligheten til å lage en rekke crème brûlée før du må fylle på gass igjen.
SJEKK PRISEN →
Den beste butikken for denne typen produkter

1. Blomsterbergs Profesjonell Gassbrenner – Best i test

Blomsterbergs Profesjonell gassbrenner

SJEKK PRISEN →

En god gassbrenner er helt essensielt om du skal lage crème brûlée eller andre delikatesser med karamellisering på kjøkkenet. Her kommer Blomsterbergs sin profesjonelle gassbrenner inn i bildet. Den allsidige gassbrenneren er svært enkel å bruke og har en rekke smarte funksjonaliteter. Dette gjør at du kan oppnå det perfekte resultatet og begeistre gjestene dine med en fantastisk dessert.

Gassbrenneren til Blomsterbergs er utstyrt med elektrisk tenning som sørger for at den raskt er klar for bruk, samt en justerbar flamme som kan oppnå hele 1300°C. Muligheten til å justere flammen reduserer faren for at bruning av sukker og karamellisering blir for brun eller brent, men heller beholder den utsøkte smaken man ønsker på en klassisk crème brûlée.

Uansett om du er matentusiast eller profesjonell kokk vil denne gassbrenneren fra Blomsterbergs passe til de aller fleste arbeidsoppgaver. Den allsidige gassbrenneren er svært lett å betjene og den justerbare flammen gjør at du enkelt kan kontrollere utfallet av matlagingen din. I tillegg benytter den tradisjonell lightergass som gjør at du enkelt kan fylle den opp igjen om du skulle gå tom.

Oppsummering

 • Ergonomisk design
 • Elektrisk tenning
 • Butan gass

LES MER


2. GEFU Gassbrenner – Best design

GEFU Gassbrenner

SJEKK PRISEN →

For deg som lager crème brûlée eller crepes suzette er en gassbrenner av høy kvalitet et essensielt redskap. GEFU sin gassbrenner oppfyller alle krav en profesjonell hjemmekokk måtte ha og kommer i tillegg i et svært praktisk design. Utformingen gjør at den sitter godt i hånden og er enkel å bruke selv ved hyppig eller langvarig bruk. Den medfølgende basen gjør at du kan oppbevare gassbrenneren både stående og liggende der du måtte ha plass på kjøkkenet.

GEFU si gassbrenner kommer i et lett design med praktisk barnesikring på håndtaket. Med elektronisk tenning er gassbrenneren rask klar for bruk. Den justerbare flammen gjør det enkelt å tilpasse varmen til ønsket formål og gjør at gassbrenneren har et bredt bruksområde. En fylling med lightergass sikrer én time flamme, og den brenner på vanlig butangass.

Er du på jakt etter en gassbrenner med hendig design og flere smarte funksjonaliteter vil GEFU sin gassbrenner være et utmerket alternativ. Den passer utmerket til crème brûlée, men også til bruning av kjøtt, karamellisering av sukker og marshmellows. Gassbrenneren sitter godt i hånden og passer utmerket til både matentusiaster og profesjonelle kokker.

Oppsummering

 • Inntil 1300 grader
 • Justerbar flamme
 • Medfølgende base

LES MER


3. Funktion Gassbrenner Créme brûlée – Funksjonell

Funktion Gassbrenner Crème brûlée-brenner

SJEKK PRISEN →

Funktion er kjent for å lage funksjonelle redskaper for kjøkkenet og passer utmerket for matentusiaster på jakt etter høy funksjonalitet. Denne gassbrenneren kommer i et praktisk design og passer til en rekke formål på kjøkkenet. Uansett om du skal karamellisere sukker, brune kjøtt eller lage marengstopper vil denne gassbrenneren være et utmerket alternativ.

Det praktiske designet gjør det mulig å bruke den fra alle vinkler. Funktion sin gassbrenner er også utstyrt med elektrisk tenning som gjør den raskt og enkelt klar til bruk. Med en praktisk bryter kan du justere flammen helt opp til 1300°C. En vanlig fylling med lightergass sikrer en time med flamme, og du kan enkelt fylle opp tanken igjen med en beholder beregnet på tradisjonelle lightere.

Ønsker du en gassbrenner godt egnet for profesjonelle matentusiaster med allsidig bruk er Funktion sin gassbrenner et utmerket alternativ. Med elektrisk tenning, justerbar flamme og muligheten til å bruke vanlig butan lightergass passer dette utmerket på de aller fleste kjøkkener. Justerbar flamme sikrer at du kan tilpasse varmen og sørge for en perfekt crème brûlée.

Oppsummering

 • Ergonomisk passform
 • Elektrisk tenning
 • Justerbar flamme

LES MER


4. Rösle Brenner – Premium kvalitet

Rösle Brenner

SJEKK PRISEN →

Rösle har utstyrt profesjonelle kokker og matentusiaster med kjøkkenredskaper helt siden 1888. Det tyske firmaet har høyt fokus på funksjonalitet og ytelse. Deres gassbrenner er derfor allsidig og kommer i et svært praktisk design. Her får du en gassbrenner som sitter godt i hånden, men som også har en smart barnesikring på håndtaket.

Denne gassbrenneren kommer med elektrisk tenning for rask klargjøring og en justerbar flamme opp til 1300°C. Dette sikrer et perfekt resultat og muligheten til  skape en perfekt crème brûlée. Brenneren er både TÜV og GS godkjent som et ekstra kvalitetsstempel. En tank med vanlig butan lightergass garanterer en time med brukstid og ventilen er enkelt tilpasset til å fungere med de aller fleste gassflasker og kan derfor enkelt fylles opp igjen etter bruk.

Er du på jakt etter en gassbrenner av høy kvalitet er Rösle et utmerket alternativ. Den tyske produsenten er kjent for høy kvalitet på sine kjøkkenredskaper og har levert kjøkkenutstyr til matentusiaster over hele verden i mer enn hundre år. Med elektrisk tenning oppnår du raskt ønsket temperatur og den justerbare flammen kan enkelt tilpasses underveis. En full tank med lightergass sikrer en time brukstid og kan enkelt fylles opp med vanlig butangass i etterkant. Dermed er den utmerket for allsidige entusiaster som lager alt fra crème brûlée til kjøtt og karamellisering.

Oppsummering

 • Barnesikring
 • Justerbar flamme
 • Bruker vanlig lightergass

LES MER


Spørsmål og svar

Når bør man bruke en gassbrenner?

En gassbrenner passer utmerket til alt fra bruning av kjøtt og karamellisering av sukker til crème brûlée. For de fleste matentusiaster er en gassbrenner et essensielt redskap på kjøkkenet og nødvendig for en rekke spennende retter.

Kan man bruke lightergass til en gassbrenner?

De fleste profesjonelle gassbrennere kan bruke vanlig butan lightergass for enkel påfylling. Flere gassbrennere har en enkel fylling som gjør at du kan bruke gassflasker for vanlige lightere og Zippolightere til å fylle på mer gass.

Hvor varm kan en gassbrenner bli?

En gassbrenner kan nå 1300 grader der de fleste har en justerbar flamme for optimal ytelse. Dette sikrer et ønsket resultat uten at sukkeret brenner seg underveis. Med flere nivåer kan du fritt justere de fleste gassbrennere til ønsket formål og optimal varme.

Hvilke gassbrennere har barnesikring?

I vår test kommer Rösle og GEFU sine gassbrennere med en praktisk barnesikring. Dette kommer godt med for deg som bruker gassbrenner på hjemmekjøkkenet, men ønsker å forhindre at nysgjerrige hender klarer tenne den.