fbpx

Bluetooth høyttaler test: Disse 9 gir deg mest for pengene i 2023

På jakt etter en god bluetooth høyttaler? Vi har i denne bluetooth høyttaler testen sammenlignet 9 ulike høyttalere for at du skal finne en som passer ditt behov.

Ønsker du en liten og lett høyttaler du kan ta med i parken, så anbefaler vi Zealot Bass X2. Dette er en solid høyttaler som tåler mye. Den er vanntett og tåler å bli mistet i bakken. Den har en vekt på 420 gram, noe som gjør at du kan ta den med deg uansett hvor du er.

Leter du etter en smart høyttaler til hjemmebruk, så er Bose Home Speaker noe for deg. Den har mange funksjoner og kraftig lyd. Dette gir den stor rekkevidde, slik at du får god lyd uansett hvor i hjemmet du har plassert den.

 

Bluetooth høyttaler test: Alle våre favoritter

BILDE PRODUKT
Zealot Bass X2
Zealot Bass X2 er en kundefavoritt helt utenom det vanlige. Med flere tusen topprangerte anmeldelser og en rekke best i test-titler på merittlisten, var det et enkelt valg å kåre denne til testvinner. Her får du en bærbar høyttaler med en rekke praktiske egenskaper og en fantastisk lydkvalitet
SJEKK PRISEN →
Ultimate Ears BOOM 3
Solid høyttaler med dundrende bass. Dette er en oppgradering fra Boom 2, noe som gir utslag i både kvalitet og pris.
SJEKK PRISEN →
HarmanKardon Onyx Studio 6
Harman Kardon Onyx er en vanntett høyttaler som gir suveren lyd. Med spilletid på 8 timer kan du nyte musikk under hele festen. I tillegg kan du trådløst tilkoble flere av samme modell for optimal lyd. Hør favoritt musikken din selv i et stort hus med flere etasjer.
SJEKK PRISEN →
JBL Xtreme 2
Perfekt for deg som elsker en fest. Du kan koble den sammen med så mange som 100 enheter og høre på musikk over store områder. Den kan også lade mobilen din, slik at du kan bevare de beste minnene gjennom hele kvelden.
SJEKK PRISEN →
JBL GO 2
Denne er perfekt hvis du ønsker en billig, men stilig høyttaler. Den er ikke like kraftig som andre høyttalere, men med tanke på den rimelige prisen, er det så absolutt en god investering.
SJEKK PRISEN →
Bose SoundLink Revolve
Denne gir deg en sterk og oppslukende lyd. Den har også god lyddekning og lang batterilevetid. Passer ypperlig både i hjemmet og hvis du skal ut og nyte solen
SJEKK PRISEN →
Bose Home Speaker 500
Høyttaleren som gir best lyd. Her får man den beste kvaliteten. Den kan ikke brukes til annet enn hjemmebruk og koster ganske mye. Men elsker du god lyd, så er den verdt pengene.
SJEKK PRISEN →
Ultimate Ears Wonderboom 2
En fleksibel høyttaler som gir god lyd og tåler mye. Denne kan du ta med deg overalt. Den passer også bra til hjemmebruk.
SJEKK PRISEN →
JBL Clip 3
Testens mest praktiske høyttaler. Denne kan du feste hvor som helst. Til tross for sin lille størrelse og rimelige pris, så gir den god lyd og tåler mye. Perfekt for deg som alltid er i bevegelse.
SJEKK PRISEN →
Den beste butikken for denne typen produkter

1. Zealot Bass X2 — Best i Test

Zealot Bass X2

SJEKK PRISEN →

Zealot Bass X2 er testens soleklare vinner. Her får du en praktisk høyttaler som er både slitesterk og bærbare, men best av alt er den uvirkelige lydkvaliteten. Her er du garantert en sjelden kombinasjon av dundrende bass og krystallklar lyd.

Fantastisk lyd

Ifølge anmeldelser og testpersonell er dette høyttaleren som gir mest lyd for pengene. Den leverer alltid en sterk og tydelig bass, selv i områder med mye bakgrunnsstøy og klarer takket være dynamisk smartsound chipen å automatisk justere lydfrekvensen slik at lyden ikke oppleves som skjærende.

I tillegg til en såkalt smartssound chip har Zealot en slags radiator som generer optimal lyd og bassnivå.

Lydkvaliteten er imidlertid ikke det eneste som imponerer med Zealot. Det beskrives at den har en god brukervennlighet og en svært lang batteritid. Den er enkel å koble til mobilen, både ved hjelp av bluetooth og kabel, og den klarer å spille musikk i et kjør i opptil 12 timer. Dette er vesentlig lengre enn hva som er mulig med andre modeller.

Praktisk og slitesterk

Andre ting som går igjen som fordeler med Zealot Bass X2 er dens praktiske størrelse og høye slitestyrke. Den måler 8x8x12 cm og er dermed enkel å bære med seg på tur. Den får lett plass i en sekk, veske eller til og med i en større lomme, og er derfor perfekt for deg som er mye på farten.

Grunnet det robuste og vanntette designet er den også godt egnet til bruk på plasser hvor risikoen for støt og vannsprut er større, eksempelvis stranden, telttur i skogen eller fjellturer. Med det sagt fungerer den også utmerket til hjemmebruk, ettersom den har en god lydkvalitet og en kraftig bass.

Før vi runder av ønsker vi også å trekke frem høyttalerens popularitet. Den skårer skyhøyt på anmeldelser og får så å si kun gode omtaler.  Dermed er det også en av markedets fremste bestselgere. Kanskje ikke så rart med tanke på hvor bra Zealot Bass X2 tilsynelatende er.

Oppsummert

 • Bærbar bluetooth høyttaler
 • Enorm lydkvalitet
 • Høy slitestyrke
 • En populær kundefavoritt

LES MER


2. Ultimate Ears BOOM 3 — Solid allrounder

SJEKK PRISEN →

En mellomstor og kraftig høyttaler, laget for deg som er på farten. Den gir en dyp og klar lyd, samtidig som du får en dundrende bass. Du kan derfor både nyte tonene og føle bassen på samme tid.

Boom 3 er bygd for å tåle en aktiv hverdag. Den er vanntett og støtdempende, som gjør at du kan høre på musikk hvor enn du er.

Gir god lyd

Med forsterker integrert og 360 graders lyddekning, gir Boom 3 en fantastisk lyd. Musikken sprer seg godt og du vil høre musikken uansett hvor den står plassert. Med en lang rekkevidde på hele 45 meter, kan du høre musikken tydelig selv om du står langt unna høyttaleren.

Den passer derfor ypperlig på store åpne områder, som i en park eller på stranden. Lyden vil da spre seg utover området og alle rundt kan slappe av til behagelig musikk.

Oppgradering fra Boom 2

Boom 3 er en oppgradering fra Boom 2. Høyttalerne har mange av de samme egenskapene og funksjonene, men Boom 3 er bedre på noen områder.

Den har større rekkevidde og du kan sitte lengre unna høyttaleren og høre på musikken. Den har også bass, noe Boom 2 ikke har. Liker du at det dunker når du spiller musikk, er Boom 3 derfor et bedre kjøp enn Boom 2.

Boom 3 har også en behagelig funksjon der du kan pause, spille og bytte sang på selve høyttaleren. Det gjør at du slipper å dra opp mobilen hver gang du skal bytte sang. Det kan du enkelt gjøre med noen trykk på høyttaleren.

Boom 3 er derimot noe dyrere enn Boom 2. Dersom du ikke trenger bass og lang rekkevidde på lyden, så er Boom 2 et bedre alternativ.

Fordeler:

 • Lang rekkevidde på lyden
 • Har bass
 • Lang batterilevetid

LES MER


3. HarmanKardon Onyx Studio 6 — God lyd for pengene

HarmanKardon Onyx Studio 6

SJEKK PRISEN →

Harman Kardon Onyx er en vanntett høyttaler som gir suveren lyd. Med spilletid på 8 timer kan du nyte musikk under hele festen.

Med denne kan du også trådløst tilkoble flere av samme modell for optimal lyd. Hør favoritt musikken din selv i et stort hus med flere etasjer.

Trådløs kvalitet

Med denne kan du lytte til musikk helt trådløst. Glem alt av kabler og ledninger. Onyx Studio spiller musikk til beste kvalitet, selv uten ledninger. Den har også mulighet for å koble til to smartenheter. Dette gjør at du og din venn kan bytte på å styre musikken.

Er noe stor

Høyttaleren er bærbar, noe som betyr at den også kan brukes utenfor husets fire vegger. Den tåler vann og er slitesterk slik at du ikke trenger deg å bekymre deg for regn eller annen slitasje.

Men på grunn av høyttalerens store størrelse synes vi den passer bedre inne enn ute. Den blir for stor for en sekk eller veske. Den er utstyrt med et håndtak på toppen slik at den blir grei å bære med seg. Men hvis du skal farte mye rundt, så anbefales det med en mindre og mer mobil høyttaler.

Det positive med Onyx Studio er at den gir veldig god lyd til en god pris. Så ønsker du suveren kvalitet til en billig penge, er denne et godt kjøp

Fordeler:

 • Gir fantastisk lyd
 • God pris

Ulemper:

 • Er ganske stor

LES MER


4. JBL Xtreme 2 — Festhøyttaler

JBL Xtreme 2

SJEKK PRISEN →

Med dynamisk og nedsenket stereolyd er JBL Xtreme 2 den ultimate festhøyttaler. Utstyrt med JBL Bass Radiator vil du føle bassen mens du danser. Den har også lang levetid på 15 timer og tåler festlige forhold. Denne er perfekt for deg som liker litt liv og røre.

Forbedrer festen

Drømmer du om være festens midtpunkt? Det gir høyttaleren deg mulighet til. Med JBL connect+ kan du enkelt koble til flere høyttalere for å få kraftigere lyd. Alt du trenger å gjøre er å laste ned appen connect+ appen og koble den til andre høyttalere.

Dette sørger for fantastisk lyd på hele stedet og du vil ikke gå glipp av favorittsangene dine.

Lader mobilen din

Høyttaleren har et innebygd litiumbatteri som sørger for at du får opptil 15 timers spilletid. Det er derfor liten risiko for at høyttaleren «dør» midt i festen.

Kobler du mobilen til høyttaleren via USB- porten, vil høyttaleren lade mobilen din. Du kan derfor gå rundt med fulladet batteri på telefonen samtidig som du spiller musikk fra høyttaleren. Mobilen vil derfor ikke miste strøm når du spiller musikk fra din telefon. Dette gir stor frihet og du kan snappe vennen dine gjennom hele festen.

Tåler å bli vasket i vann

Er man på fest kan det fort skje uhell. Ingenting er verre enn en høyttaler som er klissete på grunn av søl. Heldigvis tåler JBL Xtreme vann. Dette gjør at du kan vaske høyttaleren dersom den fikk kjørt seg kvelden før. Den vil fungere like fint og ikke bli ødelagt selv etter en vask.

Fordeler:

 • Lang batterilevetid
 • Har god bass
 • Kan sammenkobles med så mange som 100 enheter

LES MER


5. JBL GO 2 — Liten, lett og rimelig

SJEKK PRISEN →

Den desidert billigste høyttaleren i vår test. Dette er en komplett høyttaler, som du kan ta med overalt. Handler du på budsjett, er det få alternativer som er bedre enn denne. Den gir god lyd til tross for sin ekstremt billige pris.

Flotte farger

Noe av det beste med GO 2 i tillegg til prisen, er at du kan velge mellom tolv farger. Du kan kjøpe alt fra askegrå til solgul. Høyttaleren gjenspeiler din stil og personlighet og vil gi musikken farge.

Den er også liten og lett, slik at du uten problemer ha den i sekken. Den er derfor enkel å ta med seg uansett hvor du skal.

Brukbar batterikapasitet

Med JBL GO 2 kan du spille musikk i fem timer før du må lade den. Det er ganske lite i forhold til andre høyttalere. Men med tanke på den rimelige prisen er det ikke så verst.

Den er også vanntett og tåler ganske mye. Noe som passer bra for deg som liker å høre på musikk i en aktiv hverdag.

Lyden fra GO 2 kommer fra bare den ene siden av høyttaleren. Dette reduserer lyden noe og gjør at den ikke høres like godt som en med 360 graders lyddekning. Kvaliteten på lyden er også en del lavere enn andre høyttalere som koster mer. Men lyden er absolutt god nok hvis dere er få personer.

Den anbefales derfor ikke om du planlegger hagefest for mange personer. Men trenger du noe til å forsterke musikken for deg og din kjære når dere er i parken, så er den helt ypperlig.

Fordeler:

 • Veldig billig
 • Du kan velge mellom tolv farger

Ulemper:

 • Lav lyddekning

LES MER


6. Bose SoundLink Revolve — Høyttaler med kvalitetslyd

SJEKK PRISEN →

Bose har her utviklet en høyttaler som gir lyd til ypperste kvalitet. SoundLink Revolve er Bose sin beste bærbare høyttaler. Du får derfor en fleksibel høyttaler som gir fantastisk lydkvalitet. Med lang batterilevetid kan du også spille ubegrenset over en lengre periode.

Kontrolleres via app

Høyttaleren kontrolleres enkelt via Bose Connect sin app. Dette er en app som er lett å forstå og enkel å bruke. Du kan også koble til flere enheter slik at man kan bytte på hvem som styrer musikken. Det gjør at du slipper å gi fra deg mobilen til andre som vil sette på favorittmusikken sin.

En AUX-inngang gir deg også mulighet til å koble til andre lydkilder. Arrangerer du fest vil dette være ypperlig å gjøre for å forsterke lyden.

Strålende lyddekning

SoundLink Revolve gir en dyp, sterk og oppslukende lyd. Dans til langt utpå natt, eller drøm deg bort til eksotiske steder. Høyttaleren gir strålende lyd uansett hva formålet ditt er. Med 360 graders lyddekning vil den gi fantastisk lyd til alle rom.

Still den midt i rommet, slik at alle rundt kan nyte musikken. Eller plasser den inntil veggen slik at lyden spres og reflekteres. Lyden sprer seg uansett plassering.

Passer både ute og inne

Høyttaleren er liten og elegant. Den kan kjøpes både i Lux Silver og Triple Black. Dette gjør at du kan velge høyttaler som passer ditt interiør. Den er også laget for å tåle mye slik at du kan bruke den utendørs.

Den er også vanntett og har et lite fleksibelt stoffhåndtak. Dette gjør den grei å bære med seg ut til for eksempel hagen.

Trenger du en høyttaler med lang levetid, som funker like godt inne som ute er denne noe for deg.

Fordeler:

 • Kan brukes både inne og ute
 • Gir fantastisk lyd

Ulemper:

 • Er noe dyr

LES MER


7. Bose Home Speaker 500 — Premiumlyd

SJEKK PRISEN →

Er du på jakt etter høyttaleren som gir best lyd, er det Bose Home Speaker 500 du må gå for. Høyttaleren oser kvalitet og er perfekt til hjemmebruk.

Den har også et panel med en rekke kontrollmuligheter. Her kan du spille/pause, justere volum og gå inn på forhåndsinnstilte spillelister.

Laget for hjemmebruk

Siden dette er en Wifi-basert høyttaler og ikke en Bluetooth-høyttaler, så kan du ikke bruke Home Speaker 500 uten internettilkobling. Den passer derfor ikke for deg som skal ha en høyttaler du kan ta med deg.

Fordeler med en Wifi-basert høyttaler er at høyttaleren selv kan hente musikken. Du trenger derfor ikke mobilen for å spille musikk. Høyttaleren henter musikk fra Internett og det kan være alt fra en Spotify-konto eller din favoritt radiostasjon.

Home Speaker 500 er også ganske stor. Den er 20 centimeter høy og 17 cm bred, samt at den veier hele 2 kg. Dette gjør at den er ekstremt robust og den tåler mye.

Men på grunn av dens store størrelse og tunge vekt er den lite egnet til å bli flyttet rundt. Du burde derfor finne en plass i hjemmet der du mener den står godt og gir best lyd.

Enkelt oppsett og lett å bruke

Høyttaleren vil automatisk opprette et eget nettverk du må koble til. Dette gjøres ved å følge stegene i Bose appen. Her kan du også sammenkoble flere enheter slik at lyden dekker hele hjemmet ditt.

Justering av volum og bytting av sang kan gjøres både via app på mobilen eller direkte på høyttalerens panel. Både appen og panelet er lett å bruke, uten noen komplikasjoner.

Koster mye men gir bra lyd

Høyttaleren gir fantastisk lyd. Men den er veldig mye dyrere enn andre høyttalere. Du skal derfor være villig til å bruke mye penger på en høyttaler for at du skal kjøpe denne. Men trenger du en kraftig høyttaler til hjemmebruk, vil denne gi deg best lyd.

Fordeler:

 • Høyttaleren med best lyd i vår test
 • Enkel å bruke

Ulemper:

 • Koster mye
 • Funker ikke uten internettilkobling

LES MER


8. Ultimate Ears Wonderboom 2 — liten og lett, perfekt utendørs

SJEKK PRISEN →

Den lille høyttaleren fra Ulitmate Ears er perfekt for deg som vil høre på musikk når du er ute på farten. Dra på stranden, samtidig som du hører på musikk sammen med vennene dine. Denne forsterker garantert stemningen, uansett hvor du er.

Tåler mye

Wonderboom 2 er skapt for utendørsbruk. Den tåler støv, er vanntett og har et robust design som gjør at den tåler mye. Er du på stranden slipper du å bekymre deg for at støv eller vann skal ødelegge høyttaleren. Du kan derfor justere lyden eller bytte sang uten problemer selv om du er våt etter et bad.

Den skal også tåle fall fra store høyder. Har du plassert den høyt for å sikre bedre lyd, vil det ikke være ødeleggende om den ramler ned. Det skal mye til før den blir ødelagt.

Bra lyd

Høyttaleren har også 360 graders lyd. Det betyr at lyden går rundt hele høyttaleren og ikke fra ett punkt. Det sikrer at lyden brer seg utover i større grad enn den ville ha gjort med lyd som kommer fra et enkelt punkt.

På denne måten er du sikret god lydkvalitet uansett hvor du står i forhold til høyttaleren.

Tar liten plass i en sekk eller veske

Wonderboom 2 er knappe 10 cm i både høyde og omkrets. Det gjør at den passer godt i en liten sekk eller veske. Den er også lett i vekt, slik at du kan bære den for hånd.

Høyttaleren er med andre ord laget for bærbar bruk.

For å lade høyttaleren må du bruke en USB- kabel som er inkludert.

Prisen på høyttaleren er også veldig god. Sammenlignet med andre på markedet får du en veldig god høyttaler til en veldig bra pris.

Fordeler:

 • God pris
 • Tåler mye
 • Gir god lyd

LES MER


9. JBL Clip 3 — Morsom høyttaler for de på farten

SJEKK PRISEN →

En unik høyttaler på grunn av klikkfestet. Den kan enkelt festes på sekken eller i beltespennet. Du kan høre på favorittmusikken din i alle situasjoner. Fest den fast og gå gatelangs med musikk, uten ledninger og ørepropper. Clip 3 er skapt for deg som alltid er i bevegelse.

Den minste og letteste høyttaleren

Den store fordelen med Clip 3, er den lille størrelsen og fjærlett vekt. Du vil derfor ikke merke at den er tilstede, bortsett fra at den gir deg god lyd. På grunn av dens smarte feste, kan du henge høyttaleren hvor enn du vil. Dette gjør Clip 3 til den mest fleksible høyttaleren ifølge oss.

Solid til tross for dens lille størrelse

Med Clip 3 kan du spille musikk i ti timer før batteriet må lades. Den er også laget for å tåle vann og støt som skulle oppstå i en hverdag på farten. Du slipper derfor å bekymre deg for regn eller at du dulter borti noe mens den henger på sekken.

Høyttaleren styres via mobilen, men du kan justere volum og stoppe musikken på selve høyttaleren. Den er også utstyrt med mikrofon. Dette gjør at du kan prate med vennene på telefon via høyttaleren. Du slipper da å holde mobilen mot øret. Perfekt hvis du har hendene fulle.

Fordeler:

 • Liten og lett
 • Smart feste
 • Billig

LES MER


Hvilken høyttaler skal du velge?

For å finne riktig høyttaler er det flere ting du må tenke på. Først og fremst må du se an hva ditt behov er. Skal den brukes ute når du er på farten eller vil du ha en til hjemmebruk? Budsjettet ditt og lyddekning er også ting du burde ta hensyn til. Design og utseende er også kriterier du burde vurdere før du kjøper. Men det viktigste er å vurdere om produktet gir deg en lyd du er fornøyd med.

Lydkvalitet

Dette er uten tvil det viktigste du må se etter når du kjøper høyttaler. Ingen ønsker et produkt som gir dårlig lyd, og som ødelegger sangene. Kjøp derfor en høyttaler du tror gir deg god nok lydkvalitet.

Skal høyttaleren brukes inne eller ute?

Trenger du en høyttaler du skal bruke mens du er ute og farter er det smartere med en mindre og lettere høyttaler. Det er også viktig at den er vannsikker og tåler en støyt. Gjør den ikke det risikerer du at den blir fort ødelagt.

Batterilevetid burde også ha innvirkning på ditt valg av høyttaler. Det er utrolig frustrerende med høyttalere som går fort tom, når du ikke har tilgang til strøm. Derfor er det greit med lang batterilevetid hvis du ser for deg lange dager på stranden.

Men skal den være stasjonert hjemme, er levetiden mindre viktig siden du kan ha konstant strømtilførsel.

Skal den brukes til fest eller avslapning?

Her må du se etter effekt og rekkevidden på lyden. Skal du bruke høyttaleren på fest med mange personer er det gunstig med en høyttaler med 360 grader lyd, og stor rekkevidde. Lite er verre enn å være på fest der lyden på musikken er dårlig.

Det er også en fordel om høyttaleren kan sammenkoble med andre enheter hvis du skal bruke den på fest. Dette gir optimal lyd i alle rom.

Men er høyttaleren ment for rolig bruk til deg og noen få venner, kan du fint nøye deg med en mindre lydsterk høyttaler. Disse er gjerne noe rimeligere og gir god nok lyd til rolig bruk.

Design

Design er kanskje ikke det viktigste når du skal kjøpe en høyttaler, men det har utvilsomt betydning. Noe man liker å se på er noe man bruker oftere. Kjøpe noe du er stolt å dra frem blant venner. En stilig høyttaler med friske farger vil alltid være et populært innslag, uansett setting.

Pris

Det er stor variasjon på pris på høyttalerne. De dyreste koster veldig mye mens de billigste er veldig rimelige. Tenk igjennom hvor mye du er villig til å bruke på din høyttaler. Du finner veldig gode høyttalere til en god pris.

Det viktigste er at du finner høyttaleren som passer ditt behov, så betaler du deretter.

Er dyrere høyttalere bedre enn billigere?

Kvalitet og pris gjenspeiles ofte. Høyttalerne som koster mer har noe bedre kvalitet når det kommer til lyd og funksjoner. Bassen er også kraftigere uten at det går utover kvaliteten på lyden.

Men de rimeligere høyttalerne har også god kvalitet. Derfor er det ikke slik at du må betale mange tusen for at du skal kunne nyte favorittmusikken din. Ofte er forskjellene så små at man ikke merker dem engang. Derfor trenger du ikke investere tungt for å få en solid høyttaler.

Men jakter du ypperste kvalitet og mange funksjoner, må du nok betale litt ekstra.

Våre kriterier

I testen ville vi finne høyttalere som ga god kvalitet uansett hvor du skal nyte musikk. Hvert produkt ble da vurdert på følgende kriterier:

 • Lydkvalitet
 • Slitestyrke
 • Batterilevetid
 • Mobilitet
 • Pris

Lydkvalitet

Lydkvalitet er uten tvil det viktigste når man ser etter en høyttaler. Var lyden klar og tydelig når man hadde høyt volum? Og hvordan ble lyden påvirket når man spilte med bass? Det var viktig for oss at høyttalerne ga god lyd uansett hvordan de skulle brukes.

Slitestyrke

Hvor mye tåler høyttalerne før de mister kvalitet og blir dårlige? For oss hadde det stor betydning om de var i stand til holde tritt i en aktiv hverdag. Det er utrolig kjipt å bruke penger på et produkt som blir fort ødelagt.

Det var positivt dersom høyttalerne tålte vann og var støtavdempende.

Batterilevetid

Hvor lenge kan man spille musikk uten at høyttalerne lades? På varme sommerdager er det utrolig deilig å slappe av til behagelig musikk i solen. Jo lengre batteriet holder uten lading jo bedre. Det er veldig befriende å kunne nyte musikk uten frykt for at batteriet skal gå tomt.

Mobilitet

Her så vi mest på deres vekt og størrelse. Små høyttalere er lettere å ta med seg når du skal ut og farte. Derfor var det en kjempefordel om de kunne legges i en sekk uten å ta for mye plass.

Pris

Sammen med de andre kriteriene vurderte vi hvor bra høyttalerne var i forhold til sin pris. Kvalitet koster, men det trenger ikke å koste for mye. En optimal høyttaler hos oss ville derfor ha mange funksjoner, være slitesterk og gi god lyd til en bra pris.

Men var kvaliteten dårlig på de billigste høyttalerne ville vi ha gått for en dyrere med bedre kvalitet. Dette fordi vi mener opplevelsen er viktigere enn prisen.

bluetooth høyttaler test