fbpx

Beste vinskap test: Disse 5 gir deg mest for pengene i 2023

Vi i denne beste vinskap testen sammenlignet ulike vinskap som finnes på markedet, slik at det skal være lettere for deg å velge modellen som passer deg best. Sammenligningen har tatt for seg fem forskjellige vinskap, som alle har sine fordeler. Vurderingene er basert på omtaler og spesifikasjoner.

Etter grundig analyser var det WineSafe 18 som gikk ut som best i test og denne er en best selger hos kitchentime.no. I tillegg til å gjøre det bra i testen vår har den fått gode tilbakemeldinger fra deres kunder. Den hadde en robust ramme av høy kvalitet og temperaturen i vinskapet var nøyaktig og jevnt. I tillegg til dette har den et vakkert design som passer inn i de fleste hjem.

Beste Vinskap Test : Våre utvalgte favoritter til ulike budsjett og preferanser

BILDE PRODUKT
WineSafe 18
Winsafe er et robust vinskap med et elegant design. Hyllene er lagd av tre og kan trekkes ut. I tillegg til dette er vinskapet utstyrt med UV-filter, LED display, kompressorteknologi og har et lavt støynivå.
SJEKK PRISEN →
Vestfrost FZ414W
Vestfrost er et premium vinskap utstyrt med god plass til 149 vinflasker. Diskrete lys og uttrekkbare hyller som gjør det enkelt å plukke ut flasken og ser bra ut.
SJEKK PRISEN →
Caso WineMaster 24
Vinskapet har et lavt energi forbruk og effektive funksjoner som gir deg fullstendig kontroll. Caso er utstyrt med to lagrings seksjoner, LED display, UV filter og alt annet du skulle behøve i et vinskap.
SJEKK PRISEN →
Caso CS662 WineMaster
Vakkert, kompakt og tidløst design som kan lagre 66 flasker. Vinskapet er bygd med to seksjoner og har innebygd UV filter og LED lys som ser bra ut og gjør det enklere å finne flasken du skal ha.
SJEKK PRISEN →
WineDuett Touch 21
Wineduett 21 er fint å se til og passer godt inn i de fleste hjem. Den har to separate lagrings seksjoner med hvertsitt LED display og tempratur justering.
SJEKK PRISEN →
Den beste butikken for denne typen produkter

1. WineSafe 18 vinskap – Best i test

WineSafe 18 beste vinskap test

SJEKK PRISEN →

Fordeler med Winsafe 18:

 • kompressorteknologi
 • Kapasitet til 18 flasker
 • Lavt lydnivå
 • Jevn tempratur
 • LED-display

Winesafe 18 er utstyrt med kompressorteknologi som gir vinen gode forhold til lagring. I vinskapet har du plass til 18 flasker, dette er en medium størelse og er mindre en de fleste i denne testen. Størrelsen er ikke egnet for større vinsamlere, men passer godt til familie hjem eller vinelsker som ønsker et mindre vinskap av høy kvalitet.

Den er stille i drift selv om tempratur reguleringen er effektiv og nøyaktiv. Hyllene i skapet virker stødig og stabil som gir deg trygghet i at vinen holder seg trygt på plass.

Fremsiden av vinskapet er det et elektronisk display som viser tempraturen i skapet. Ved siden er det 4 knapper som du kan bruke til å skru opp eller ned varmen, slå på/av vinskapet og styre lyset i vinskapet.

Konklusjon: Et kvalitets produkt med nyttige tillegsfunksjoner og et pent design. Produktet er også fornuftig priset sammenlignet med kvaliteten på vinskapet.

LES MER


2. Vestfrost FZ414W vinskap – Best for større vinsamlere

VESTFROST FZ414W

SJEKK PRISEN →

Hvis du er heldig å har en større vin samling er det danske vinskapet Vestfrost FZ414W et godt alternativ. Vinskapet er et av de billigste på markedet, men det oppfyller fortsatt ekspertenes anbefalinger.

Med dette skapet har du muligheten til å lagre opp til 197 vinflasker som tilsvarer rundt 414 liter. På grunn av den store verdien som kan ligge i en slik vin samling har Vestfrost implementert en låsemekanisme som beskytter samlingen din fra å bli stjålet eller ødelagt.

Hyllene i skapet har et skrå-design som gjør det enkelt å se emballasjen på hver vinflaske og det ser også veldig bra ut. Hver hylle er laget av tre som beskytter vinflaskene mot vibrasjon.

Noe forbrukerne har sagt mye godt om er hyllenes skuffe funksjon som lar deg dra ut hver enkelt skuffe. Dette gjør det enkelt både inspisere og velge ut finne uten å måtte grave dypt inne i vinskapet. Det lave energiforbruket er også et element som blir ofte nevnt i de positive kommentarene om skapet.

Vinskapet har et tidløst, men samtidig moderne design med glatte og svarte flater som går godt i fleste hjem. Glasset er tonet og innbygd med UV-filter for å beskytte vinen fra stråling.

Inne i vinskapet er det et innebygd ventilert kjøling system med aktivert kullfilter som resulterer i optimale lagringsforhold, men også et lavere energi forbruk.

Positive punkter om Vestfrost FZ414W:

 • Kapasitet til 197 flasker
 • Uttrekkbare trehyller
 • LED lys og UV-Filter
 • Lavt energiforbruk (A+)
 • To separate temperatursoner

LES MER


3. Caso WineMaster 24 vinskap – Mest for pengene

SJEKK PRISEN →

I testene hos skousen.no og whiteaway har Caso winemaster 24 fått gode anmeldelser og tilbakemeldinger fra kundene med en total score på 4 av 5 stjerner.

De fleste anmeldelsene av eksisterende kunder er positive som skryter av skapets lagringskapasitet og design, men det var en bruk som nevnte av vinskapet ikke kjøpte like mye som de hadde forventet.

Med Winemaster 24 har du et vakkert design med to romslige seksjoner som gir deg muligheten til å lagre to forskjellige vintyper i et å samme skap. I følge produkt beskrivelsen skal skapet ha kapasitet til å holde 24 flasker, men vi har sett brukere kommentert at det kan bli noe vanskelig og trangt med plass når man nærmer seg 23-24 flasker.

I den øverste vin seksjonen har du mulighet til å justere tempraturen fra 5 grader opptil 22 grader. Den  nederste har samme tempratur innstillinger, men den kan ikke være lavere tempratur enn den øverste seksjonen.

Hver enkelt lagrings seksjon har et led display som viser til tempraturen som gjør det lett å holde følge med tempratur og gjøre endringer hvis det skulle være nødvendig.

Noe vi likte særdeles godt var det lave energi forbruker på vinskapet. På grunn av innebydge ventiler blir kulden fordelt på best mulig måte noe som fører til mindre strøm bruk.

Konklusjon: Et vakkert vinskap med god lagringsplass og lite energiforbruk. Med praktiske funksjoner og smarte løsninger som reduserer lydnivået og beskytter vinkvaliteten er dette en av de beste vinskapene på markedet.

LES MER


4. Caso CS662 WineMaster vinskap – Prisvinnende Design

SJEKK PRISEN →

Caso CS662 er enda et vakkert vinskap med et glatte flater laget av svarte flater og rustfritt stål. På toppen av skapet er det integrert et LED display med berøringsskjerm som gjør det enkelt å justere temperaturen på begge lagrings seksjonene. Temperaturen kan stilles fra 5 til 22 grader.

Hyllene er laget av tre som hjelper å dempe vibrasjonene fra omverdenen noe som hjelper i å beskytte vinen og dens kvalitet. Totalt er det plass til 66 vin flasker. Hver enkelt hylle er belyst med LED lys som gir en myk belysning som gjør det enkelt å velge riktig vinflaske.

Hvis det skulle være slik at du har en større vinflaske som ikke passer inn i standard løsningen har du muligheten til å fjerne en av hyllene eller reposisjonere de lengre ned. Denne funksjonen gjør det også enklere å vaske vinskapet.

Selv om skapet har rikelig med belysning, et tydelig LED display og et godt temperatur mål holder strømforbruket seg lavt. Med våre kalkulasjoner kan du forvente et snitt bruk på 153 kWh i året.

Konklusjon: Et elegant skap med et moderne design og praktiske løsninger. Prisen er noe høy, men kvaliteten er deretter. Et skap som passer godt til vin samlere og profesjonelle.

LES MER


5. WineDuett Touch 21 vinskap – Beste Medium Vinskapet

SJEKK PRISEN →

Fordeler med Touch 21:

 • UV-filter og LED display
 • To separate seksjoner
 • Kan holde 21 flasker
 • Flyttbare hyller
 • Lavt lydnivå
 • Kompakt og pent design

Winduett 21 er et større vinskap med god lagringsplass og tempratur instillingene gjør det lett å lagre vinen i optimale forhold. Med våre malåinger fant vi at skapet har god og jevn tempratur. På displayet har du valget mellom to tempratur innstillinger som gjør det enkelt å velge den som passer best.

Hyllene kan tas ut som gjør de enkelt å vaske hvis du skulle være uheldig å knuse en flaske. Både rammene og hyllene virker til å være av høykvalitet da de er byggest av rustfritt stål som gjør det mulig å beholde skapet i flere ti år uten at det skulle oppstå rust eller skader.

Flere brukere har komplementert designet da det er komptakt og ser bra ut. Vinskapet er oppdelt i to soner som gir deg muligheten til å lagre forskjellige typer vin i skapet. Den øverste seksjonene kan justeres fra 7 grader opptil 18 grader.  Den nederste kan stilles fra 10 grader til 18 grader.  Dørene i begge seksjonene har et UV-filter som beskytter vinen fra potensiell stråling.

Fremsiden av seksjonene er utstyrt med et LED display som lar deg følge med på tempraturen i hver hylle.

Konklusjon: Romslig vinskap som gir deg muligheten til å lagre en rekke viner og tilpasse tempraturen etter hver kolleksjon. Skapet har et nydelig design utstyrt med UV filter og byggest av rustfritt stål.

LES MER


Tips til kjøp og bruk av vinskap

Det første du må bestemme deg for er antallet flasker du ønsker å lagre i skapet, deretter kan du starte jakten på ditt neste vinskap. I denne listen finner du vinskap i forskjellige størrelser alt fra 18 til 149 vinflasker. Ønsker du å finne et skap på egen hånd er det noen punkter du burde sjekke.

Kvalitet

Et vinskap er oftest av høy kvalitet som kan vare i flere ti år hvis det er bygget av riktig materialer. Hyllene burde være stødige og ha et enkelt system for å justere eller ta ut hyllene ved nødvendighet. I tillegg til dette burde døren være jevn og stødig med et sterkt håndtak.

De fleste dørene er også utstyrt med et UV filter, dette er et minimumskrav du må ha installert.

Nøyaktig temperaturmåler

I et vinskap er temperaturen noe av det viktige og derfor er det særdeles viktig at temperaturmåleren er nøyaktig slik at du kan være sikker på at vinen står i optimale temperatur forhold.

Passer til de fleste vin størrelser

Flasker kommer i ulike størrelser og derfor er det viktig at du kan lagre alle i det nye vinskapet ditt. Før du kjøper vinskapet du har utpekt er det viktig at du forsørger deg om at hyllene er justerbare og at de passer til de fleste flaskene på markedet.

Lydnivå

Når man har et vinskap står det gjerne på kjøkkenet og stuen, det siste du vil er at det står å durer og lager høye lyder. Vinskap med dårligere kjølesystem som ikke har innbygde ventiler har en tendens til å lage mere lyd noe som kan bli irriterende i lengden.

For hvert produkt du finner i listen vår finner du lydnivået skrevet på produkt siden hos vår promoterte leverandør.

Design

Skal man kjøpe et vinskap vil man gjerne at det passe inn med møblene og designet du har gående på kjøkkenet eller stuen. Det lønner seg at skapet har et tidløst design slik at du kan beholde det i flere år uansett hvilke endringer dere skulle gjøre på kjøkkenet eller i stuen.

Funksjoner

De fleste vinskap har justerbar temperatur og disse blir innstilt enten med knapper eller med en berøringsskjerm. For at denne prosessen skal gå så glatt som mulig er det viktig at knappene fungerer som de skal og at prosessen er raks og enkel.

Hvordan valgte vi de ulike produktene

Vi startet prosessen med å intervjue en gjeng med vin eksperter for å få råd til hvilke produkter vi skulle teste. I tillegg til dette kom de med nyttig informasjon til hva som burde testes og hvile aspekter med produktene som var essensielle.

Etter dette begynte vi å sortere de ulike produktene utifra anmeldelser vi fant på nett fra ulike aktører og nettsider, men også kunde anmeldelser da disse gir ofte en god indikasjon på kvaliteten på produktet.

Vi vet våre lesere har forskjellige prioriteringer og budsjetter derfor prøvde vi å inkludere forskjellige vinskap med ulike funksjoner og størrelser slik at hver enkelt av dere kunne finne et vinskap som passet til deres preferanser og budsjett.

Konklusjon

Vi har brukt flere timer i analyse og skriving i denne artikkelen så vi håper at du fant nytte og sparte en del tid med tanke på research og lesing til ditt neste kjøp.

Winesafe 18 ble vår test vinner på grunn av det kompakte designet som passer inn de fleste hjem uansett hvilken størrelse. I tillegg til dette er skapet av høy kvalitet med tanke på både oppbygning, men også kjøling og funksjoner.

Vi har ikke testet alle produktene i denne artikkelen og vi kan ta feil med tanke på størrelser og feil informasjon, Vi er ikke eksperter, men heller en nettside som omformulerer informasjonen og gir deg den informasjonen på en kompakt og på et samlet sted slik at du kan enklere velge produktet som passer for deg.

vinskap test