fbpx

Beste sykkelvogn test: Her er forbrukernes 5 favoritter

Vi har i denne sykkelvogn testen sammenlignet ulike modeller på markedet, slik at det skal være lettere for deg å velge modellen som passer deg best. Vi har ikke selv testet modellene, men baserer oss på andre tilgjengelige kilder og omtaler. Best i denne test sammenligningen er Hamax outback One. Den er enkel å manøvrere og har praktiske funksjoner som lar deg bruke vognen både på sommer og vinterstid. I tillegg til dette kan den brukes til barnevogn, sykkelvogn og voggevogn. Vi likte at den var enkel å bruke og hadde praktiske funksjoner som forsikret oss at vognen var komblet riktig. Alt med vognen virket å være av høykvalitet og med tanke på funksjonen og bruksmåtene som er tilgjengelig er dette en klar favoritt.

Beste Sykkelvogn Test: Våre anbefalte vogner

BILDE PRODUKT
Hamax Outback One
Hamax outback kan brukes som sykkelvogn, skivogn og som en vanlig barnevogn. I tillegg til dette er den enkel og lett å manøvrere og barna satt godt og komfortabelt igjennom turen uten noen form for klager.
SJEKK PRISEN →
Hamax Outback
Hamax double gir deg større plass, hjul og bedre dempere. Ryggstøtten kan justeres til tre forskjellige posisjoner som gjør turen behagelig for den minste. Vognen er av høykvalitet og er vår favoritt vogn i denne testen.
SJEKK PRISEN →
North 13.5 Rapider
Hvis du er på budsjett er North 13.5 vår anbefaling. Det er en stødig sykkelvogn som får jobben gjort for en lavere pris. Den er ikke like lett og har ikke funksjonene som Hamox, men den fungerer godt likevell og er et godt valg for de fleste foreldre.
SJEKK PRISEN →
Hamax Traveller
Er du ofte på reisefot? Da er dette vognen for deg. Komfortabel, lett og utstyrt med praktiske funksjoner som tyverialarm og 3-1 koblinger som gjør det mulig å bruke vognen i alle årstider.
SJEKK PRISEN →
Den beste butikken for denne typen produkter

1. Hamax Outback One – Best i test

Hamax Outback One Reclining Sykkelvogn

 

SJEKK PRISEN →

Hamox var sykkel vognen som ble best i test. Den kan brukes på en rekke måter fra løping, ski, sykling og som en vanlig barnevogn. Barnesetet er komfortabelt og romslig som gjør at det er plass til en sykkelhjem også. I setet er det installert et fempunktsbelte som sørger for at barnet sitter godt og trygt igjennom sykkelturen.

Hvis du ønsker å ta med vognen på biltur er ikke dette noe problem. Vognen er sammenleggbar og tar svært lite plass i denne posisjonen. På Baksiden av vognen er det et komfortabelt håndtak som kan også justeres og leggessammen som også hjelper i å få vognen inn i en hver bil.

Selv om Hamax one er kompakt i sammenlagt posisjon er den også vognen gir barnet best plass når den er oppsatt.

En kombinasjon av den justerbare ryggen og fempunktsbetlatet kan vognen brukes til barn i de fleste aldre. Men vi anbefaler å vente med jogge og sykkelturer til barnet har nokk musklatur til å sitte oppreist selv.

Konklusjon: Hvis du er på jakt etter en robust og solid sykkelvogn som kan brukes i alle årstider er Hamax Outback one vår anbefaling. Etter å ha vunnet best i test prisen i 2017 og 2018 hos foreldre og barn sine tester er vi sikker på at dette er et produkt du kommer til å bli fornøyd med.

LES MER


2. Hamax Outback – Best for to

svart sykkelvogn

 

SJEKK PRISEN →

Oppsummering:

  • God plass til 2 stk i vognen
  • Enkel å manøvrere
  • Sammenleggbar slik at den passer i de fleste biler
  • Stor hjul som demper vibrasjonen
  • Justerbart barnesete
  • Parkeringsbremse installert
  • LED lys kan installeres og det er refleks på hjulene

Hamax outback er et godt alternativ for deg som ønsker å ta med begge barna på en sykkeltur. Hamax outback er utstyrt med kraftige dempere og store hjul som gjør sykkelturen en drøm for passasjerene. Det er samme vogn som vår først nevnte sykkelvogn, men den har noen forbedringer som større plass og bedre dempere for å gjøre opp for vekten av to passasjerer

I setet er det godt med plass. Høyden på setene kan justeres opptil 115 cm som gir god plass til en sykkelhjelm og rommet føles større sammenlignet med andre vogner . Ryggsøtte på barnesetet kan justeres til tre ulike posisjoner som er et stort pluss.

Selv om det er en sykkelvogn kan den brukes som både barnevogn og skivogn. For å forvandle den til en barnevogn er det et enkelt trepunkts system som gjør at prosessen kun tar noen sekunder.

Vognen har en robust og elegant konstruksjon som gjør den enkel å manøvrere uansett hvilket terreng du skulle støte på. Den er også konstruert slik at den er enkel å leggesammen og hjulene kan tas av som gjør den perfekt til de som ønsker å ta med vognen i bilen.

LES MER


3. North 13.5 Rapider – Billig og bra

North 13.5 Rapider Sykkelvogn

 

 

SJEKK PRISEN →

North 13.5 Rapider passer til både et eller to barn, vognen føles robust og er utstyrt med aluminiumsramme og store hjul som gjør turen vibrasjonsfri og komfortabel for den minste. Vognen er enkel å montere til sykkelen ved hjelp av bånd-koblingen. Denne koblingen kan også byttes ut med et svinghjul noe som gjør at den kan også brukes som en vanlig barnevogn.

Selv om prisen er lav på dette produktet synes vi at det krysset av alle boksene med tanke på kvalitet og funksjoner som vi har sett på dyrere modeller. For under 2000 kr får du en sykkelvogn som har nokk plass til to barn og den kan brukes til både sykkelvogn og barnevogn.

Inne i vognen er det store titte hull som gjør det mulig for barnet å holde et øye med hva som skjer i rundt seg.

På grunn av den store vekten kan det være vanskelig å stoppe vognen i høy fart. Derfor har North implementert en enkel bremse som gjør det enkelt å problemfritt å stoppe selv i bratte bakker.

I ryggen på vognen er det et romslig rom der du kan lagre essensielle gjenstander eller snacks for å knase på langs sykkel turen.

Konklusjon: En solid sykkelvogn til en god pris. Den har godt med rom og er en god vogn med ulike bruksområder. Den er ikke like lett og kompakt som Hamax, men hvis du har et strammere budsjett får denne vognen jobben gjort.

LES MER


4. Hamax Traveller – Allsidig barnevogn

Hamax Traveller Sykkelvogn

 

SJEKK PRISEN →

Nok en Hamax. Produktene deres har oversasket oss igjennom testene våre med solide rammer, praktiske løsninger og komfortable barne seter. Hamax traveller er et av disse produktene og gjorde seg fortjent til en fjerde plass i testen vår.

Vognen vier kun 13kg som gjør den lett å håndtere og transportere. Trekket er lagd av nettingtøy som hjelper å holde vekten lav og gir barnet et vindu de kan se igjennom langs sykkelturen.

Hamox traveller kan enkelt lagres i boden eller i bilen da den er sammenleggbar og hjulene kan enkelt tas av. Utstyret som trengs til denne prosessen er også inkludert i vogn pakken.

Sykkelsetet er ikke justerbart, men med tanke komfort var alt som det skulle være. Under setet er det en sykkelalarm som varsler deg hvis noen skulle prøve å kapre vognen din. Dette er en spesial funksjon som vi kun har sett på hamox traveller. Den er praktisk og gir deg en ekstra trygghetsfølelse når du er langs veien.

Konklusjon: Vi ble imponert av Hamax traveller og dens praktiske funksjoner og sikkerhetssystemer. Den tilbyr godt med plass som gjør det mulig for deg å ta med begge barna på tur. I tillegg til dette er den sammenleggbar og er enkel å installere på sykkelen.

LES MER


Her er noen tips til kjøp av sykkelvogner

Når du skal kjøpe en sykkelvogn er det et par ting du burde sjekke og finne ut av før du trykker på kjøpe knappen. Det første du må bestemme deg for er om du skal ha en enkel eller dobbel sykkel vogn, men også om Skal du bruke den på ferier? og hvor mye penger skal du bruke?

Det er flere punkter som må sjekkes av før du bestemmer deg for en vogn og igjennom denne artikkelen skal vi gå igjennom disse med deg for å komme til en konklusjon om hvilken vogn som passer best for deg.

Hvor mange barn skal ha et sete på turen?

Som sagt er det å bestemme hvor mange barn du ønsker å få plass til det første steget. Dette blir et viktig punkt når du skal bestemme deg om du skal ha en enkel eller dobbel sykkelvogn.

En enkel sykkelvogn kan være billigere og enklere å manøvrere, men den gir deg lite med fleksibilitet. Det kan være lurt å kjøpe en dobbelt vogn med en gang siden du kan ha plass til deres andre barn eller en venn av barnet ditt. I tillegg til dette kan den ekstra plassen komme godt til nytte på lengre turer da du kan lagre både mat og ekstra utstyr i det andre setet.

Hvor og når skal du bruke sykkelvognen

Hvilken kvalitet du burde ha på vognen kommer an på hvor ofte og når du skal bruke vognen. Hvis du tenker å bruke den hver dag på vei til jobben eller for å transportere barnet til barnehagen kan det være lurt å kjøpe en vogn som er komfortabel og demper det meste av vibrasjonene for å gjøre turen så komfortabel som mulig for barnet.

Hvis du skal bruke vognen kun til noen helgeturer no og da er det ikke sikkert at du trenger en vogn med avanserte funksjoner og den beste dempingen, men heller noe enkelt og billig.

Terreng og klima

Hvilket terreng du skal kjøre på har også en del å si i hvilken sykkelvogn du skal bestille. Hvis du kun kjører på jevne asfaltveier er ikke store hjul med avansert demping nødvendig, men skal du grus veier og terreng kjøring er dette essensielt.

Hvis du skal kjøre sykkelvognen i hvilket som helst klima er det lurt å ha en vogn med regn beskyttelse laget av tykke og solide materialer.

Kvalitet

Når du investerer noen tusen i en sykkelvogn er det viktig at den er robust og varer i flere år. Vi skjønner at du som sitter bak pc skjermen ikke har mulighet til å teste disse vognene selv før du kjøper de så det vi anbefaler er å lese produkt anmeldelser og tester av de ulike vognene før du kjøper de.

Disse kan gi den bedre forståelse på hvordan produktet er bygd og hvor godt det holder seg.

sykkelvogn test