fbpx

De beste merkelapper – Disse 5 er best i test

Når det kommer til organisering og merking av eiendelene dine, enten det er klær, utstyr eller skolebøker, er merkelapper en uunnværlig venn. Imidlertid er det et hav av merker og typer å velge mellom, og ikke alle merkelapper er skapt like. Det kan være en skikkelig utfordring å finne ut hvilke som gir best verdi for pengene, er lettest å bruke, eller varer lengst.

For å hjelpe deg med dette, har vi gjort den tunge løftingen og funnet frem de beste merkelappene på markedet i forskjellige segmenter. Vår oversikt omfatter merkelapper for alle typer behov – fra de som er ideelle for klær, til merker som er perfekte for utstyr, små bedrifter, og de som skiller seg ut for sin holdbarhet under ekstreme forhold.

Å finne de beste merkelappene kan virke som en liten detalj, men å velge riktig kan gjøre en stor forskjell i det daglige livet. Så utforsk vår oversikt, og oppdag den beste måten å holde tingene dine organisert og lett gjenkjennelige på. Vi er sikre på at du vil finne merkelapper som passer perfekt for deg.

Beste merkelapper test: Alle våre favoritter

BEST I TEST - MERKELAPPER
HERMA Premium
HERMA Premium merkelapper er markedets mest fleksible og allsidige valg. Med høykvalitets spesialmateriale og miljøvennlig lim, gir de imponerende resultater i utskrift. Ideelle for design av plakater, skilt, og merking på messer, butikkvinduer og salgslokaler med enkel bruk på alle PC-skrivere og kopimaskiner.
SJEKK PRISEN →
Avery Multi-Purpose Labels 3306
Avery Multi-Purpose Labels 3306 er de små merkelappenes kraftige løsning for orden og organisasjon. Med 3712 etiketter per pakke og størrelse på 13 x 8 mm, er de ideelle for kontor, hjem og flytting. Skriv enkelt med forskjellige skriveredskap, og få pålitelig, permanent klister som holder seg på plass.
SJEKK PRISEN →
Capture merkelapper
Capture Merkelapp-pakken er det ideelle valget for små bedrifter som trenger en omfattende og kostnadseffektiv løsning for merking. Med Zebra GX420t printer inkludert, gir den enkel og tydelig utskrift av et bredt utvalg av merkelapper. Spar tid og penger mens du opprettholder en profesjonell og organisert merkehåndtering.
SJEKK PRISEN →
Avery flerbruks merkelapper
Avery Flerbruks Merkelapper tilbyr hele 600 kvalitetsmerkelapper til en svært god pris. Disse allsidige etikettene er kompatible med standard skrivere og kopimaskiner og kan brukes til ulike formål. Enkel å designe og skrive ut med gratis maler og programvareløsninger fra Avery Zweckform.
SJEKK PRISEN →
Den beste butikken for denne typen produkter

1. HERMA Premium – Best i test

HERMA Premium - Permanet adhesiv

SJEKK PRISEN →

HERMA Premium merkelapper skiller seg ut som det ultimate valget for alle som søker etter enestående kvalitet, allsidighet og brukervennlighet. Disse selvklebende merkelappene i A3-format har et imponerende spekter av bruksområder og er ideelle for attraktiv og enkel design av plakater, skilt, merking på messer, i butikkvinduer og salgslokaler. Klart de beste merkelapper og vår klare testvinner.

En av de mest fremtredende egenskapene til HERMA Premium er dens overlegne fleksibilitet. Uansett hvilket prosjekt du har for hånden, vil disse merkelappene tilpasse seg sømløst og levere imponerende resultater. De er kompatible med alle PC-skrivere og kopimaskiner, samt fargeskrivere og fargekopimaskiner. Dette gjør det utrolig enkelt for både bedrifter og privatpersoner å trykke ut skreddersydde merkelapper uten å bekymre seg for kompatibilitetsproblemer.

Et av høydepunktene med HERMA Premium er det førsteklasses spesialmaterialet de er laget av. Disse merkelappene er bleket uten bruk av klor, og den løsemiddelfrie klebemassen sikrer at de ikke bare er enestående miljøvennlige, men også trygge å bruke i ethvert prosjekt. Den høyoppløselige kvaliteten på merkematerialet garanterer perfekt fiksering av toner og optimale resultater ved laserutskrift, selv med høy oppløsning. Dette sikrer at hvert eneste avtrykk er skarpt, klart og av profesjonell kvalitet.

Uansett om du er en profesjonell designer som ønsker å skape iøynefallende skilt, eller en ivrig DIY-entusiast som vil lage personlige plakater, vil HERMA Premium merkelapper være det ideelle verktøyet for prosjektet ditt. Deres allsidighet strekker seg langt utover vanlige bruksområder.

Oppsummert

 • Beste merkelapper på markedet
 • Høykvalitets spesialmateriale for imponerende utskrift
 • Miljøvennlig lim uten bruk av klor og løsemidler
 • Enkel bruk på PC-skrivere og kopimaskiner

LES MER

2. Avery Multi-Purpose Labels 3306 – Beste minimerkelapper

Avery Multi-Purpose Labels 3306

SJEKK PRISEN →

Avery’s 3306 etiketter til håndskrivning er det ideelle valget for deg som trenger små merkelapper med en størrelse på 13 x 8 mm og hele 3712 etiketter per pakke. Dette er vårt klare valg til beste merkelapper med liten formfaktor.

Med Avery Multi-Purpose Labels 3306 er det enkelt å skape orden og system i omgivelsene dine. Uansett om du har mapper, hyller, arkivskap eller andre gjenstander, vil disse små, men kraftige etikettene hjelpe deg med å organisere effektivt. Skriv tydelig på dem med tusj, kulepenn, marker eller blyant – uansett hvilket skriveredskap du har for hånden, vil de holde seg pene og lesbare.

Disse merkelappene er ikke bare for kontoret. De fungerer like godt hjemme, for eksempel når du trenger å skille matpakker for familiemedlemmer eller merke flyttekasser for en smidig flytting. Den lille størrelsen på etikettene gjør dem perfekte for merking av små gjenstander og gir en elegant og ryddig presentasjon.

Med Avery’s 3306 etiketter, får du ikke bare enkelhet og effektivitet, men også pålitelighet. De permanentklæbende etikettene vil sitte godt på plass uten å falle av, uansett hvor du bruker dem. Så uansett om du skal organisere på kontoret, merke hjemmet ditt eller håndtere en flytting, vil Avery Multi-Purpose Labels 3306 være din trofaste følgesvenn.

Oppsummert

 • Små, kraftige merkelapper for orden og organisasjon
 • 3712 etiketter per pakke, størrelse: 13 x 8 mm
 • Skriv enkelt med ulike skriveredskap
 • Pålitelig, permanent klister som sitter godt

LES MER

3. Capture merkelapper – Perfekt til små bedrifter

Capture - Fjernbart adhesiv

SJEKK PRISEN →

Capture Merkelapp-pakken det ideelle valget for små bedrifter som ønsker å skape en profesjonell merkevareidentitet og organisere sine produkter og eiendeler på en effektiv måte. Denne allsidige pakken kommer med et bredt utvalg av forskjellige typer merkelapper som er enkle å printe på med Zebra GX420t printer, og den gir virkelig mye for pengene.

En av de mest fremtredende egenskapene til Capture Merkelapp-pakken er dens omfattende variasjon av merkelappstyper. Enten det er strekkoder, adresselapper, produktnavn eller andre spesifikke etiketter du trenger, vil du finne dem i denne pakken. Den store variasjonen gjør det enkelt å tilpasse merkingen av forskjellige produkter og eiendeler, og gir bedriften din en profesjonell og gjennomtenkt fremtoning.

Med Zebra GX420t printer, som følger med i pakken, blir utskriftsprosessen enkel og problemfri. Denne skriveren er kjent for sin pålitelighet og høye utskriftskvalitet. Du kan trykke merkelappene raskt og effektivt, og være sikker på at de kommer ut klare og tydelige. Dette sparer tid og gir bedriften din muligheten til å fokusere på andre viktige oppgaver.

For en brøkdel av kostnaden ved å kjøpe enkeltstående merkelapper, får du her en omfattende pakke som dekker de fleste behov. Dette gjør det til en kostnadseffektiv løsning for bedrifter som ønsker å opprettholde profesjonalitet uten å gå på kompromiss med kvaliteten.

Oppsummert

 • Allsidig og omfattende merkelapp-pakke
 • Zebra GX420t printer for enkel utskrift
 • Beste merkelapper for små bedrifter
 • Profesjonell og ryddig merkehåndtering

LES MER

4. Avery flerbruks merkelapper – Mye for pengene

Avery flerbruks merkelapper

SJEKK PRISEN →

Avery Flerbruks Merkelapper er en uslåelig pakke som gir deg hele 600 kvalitetsmerkelapper til en svært god pris. Disse allsidige merkelappene er kompatible med alle standard skrivere og kopimaskiner, og kan brukes til en rekke ulike formål. Enten du trenger merkelapper til jobb, hjemme eller andre prosjekter, vil Avery Flerbruks Merkelapper alltid være det perfekte valget.

Med hele 600 kvalitetsmerkelapper i pakken, vil du aldri gå tom når du trenger dem mest. Disse merkelappene er virkelig flerbruks og passer til en rekke ulike applikasjoner. Uansett om det er adresselapper, produktnavn, organisering av dokumenter eller annet, vil du alltid ha de riktige etikettene for hånden.

En av de største fordelene med Avery Flerbruks Merkelapper er deres enkelhet og brukervennlighet. Med kompatibilitet til alle standard skrivere og kopimaskiner, kan du enkelt skrive ut merkelappene når du trenger dem. Og for å gjøre prosessen enda mer sømløs, tilbyr Avery Zweckform gratis maler og programvareløsninger som lar deg designe og skrive ut merkelappene raskt og enkelt.

Enten du har behov for å organisere kontoret, merke produktene dine, eller lage personlige merkelapper for spesielle anledninger, vil Avery Flerbruks Merkelapper være din pålitelige følgesvenn. De gir deg svært mye for pengene, og med 600 etiketter per pakke, kan du være trygg på at du alltid er godt forberedt.

Oppsummert

 • 600 kvalitetsmerkelapper til en god pris
 • Kompatibel med standard skrivere og kopimaskiner
 • Allsidige etiketter for ulike formål
 • Enkel design og utskrift med gratis maler og programvareløsninger

LES MER


Hva kan du bruke navnelapper til?

Navnelapper er mest brukt på klær, men de fungerer utmerket på en rekke gjenstander. Vi har sett navnelapper blitt brukt til alt fra telefon til matboks. Når du bestiller navnelapper får du flere lapper og disse kan du sette der du skulle ønske.

Skal du bruke navnelappene primært til plastikk og harde gjenstander som ikke skal i vaskemaskinen holder det å kjøpe billigere merkelapper da limet på disse er sterkt nokk til å holde seg på tørre flater. Det er kun når det er snakk om navnelapper på klær som skal ofte inn i vaskemaskinen vi anbefaler å investere noen kroner ekstra i å få høyere kvalitet på navnelappene.

Navnelapper eller merkelapper kan brukes til barn, men også voksne. Skal du bo i felleskap der klærne blir vasket sammen eller ofte blandet kan det være lurt å ta nytte av merkelapper. Eksempel på slike felleskap kan være militæret og eldrehjem.


Hva må du se etter for å finne de beste navnelappene

Skal du ut å kjøpe merkelapper selv er det disse punktene vi anbefaler å se nærmere på for å sikre at du finner et kvalitetsprodukt som dekker dine behov.


Lett og raskt å sette på

Når man bestiller navnelapper får man gjerne en pakke på over 100 lapper. Skal man ta i bruk alle disse er det nødvendig at de er lett å lime på. Vi foretrekker navnelapper med lim da disse er enklest å ta i bruk sammenlignet med merkelapper der bruk av strykejern er nødvendig.


God holdbarhet

Klær og matbokser varer lengre enn et par måneder og derfor er det viktig at merkelappene holder seg på i denne tidsperioden om ikke lengre. Dette er en av de viktigste faktorene til merkelappene og derfor er det viktig å sjekke dette punktet nøye før du bestemmer deg hvilke selskap du skal bestille fra.


Lett å lese skriften og blekket er av god kvalitet

Navnelapper har gjerne et navn eller telefon-nummer skrevet ned på lappen. For at merkelappen skal ha noen positiv effekt er det viktig at skriften er tydelig og lett leselig. Vi har sett eksempler på skrift som forsvinner i vask og utydelig etter bruk.


Enkelt å bestille og god kundeservice

De fleste selskapene på denne listen har en enkel bestillings prosess og dette er noe som er viktig for bruker opplevelsen. Skal man lage egne lapper er det viktig at det er både enkelt å lage lappene og bestille de. Skulle det oppstå noen problemer med frakten eller at det skulle oppstå noen spørsmål rundt bestillingen din er det godt at kundeservicen er på plass. For å se om kundeservicen er god anbefaler vi å gjøre et raskt søk på nettet om selskapet da dette ofte gir god innsikt i hvordan selskapet og kundeservicen drives.


Slik valgte vi de ulike merkelappene

Det finnes flere selskap enn de vi testet her, men etter å ha lest kommentarer fra ulike grupper og dinside sin test fant vi at det var disse selskapene som hadde gjort det best. Hvis det er noen selskap som ønsker å bli inkludert eller et merke du mener fortjener en plass på denne listen kan du sende inn en mail til oss.


Hvorfor burde du stole på oss?

Vi har tilbrakt flere timer foran skjermen ved å analysere data fra fra forskjellige nettsider og Facebook grupper. Vi har også bestilt navnelappene selv og flere av oss har brukt de ulike selskapene i flere år igjennom sine barn eller i deres egen barndom.


Hva bør man tenke på for å finne beste merkelapper til ditt behov?

Når du skal kjøpe merkelapper, bør du vurdere flere faktorer. Holdbarhet er nøkkelen. Vil merkelappene vare under vask, bruk og slitasje? Vurder også størrelse og lesbarhet. Er tekstene store nok til å lese tydelig? Er designet attraktivt og gjenkjennelig?

Ta hensyn til anvendelsesområde: Trenger du merkelapper til klær, utstyr eller begge deler? Hvor enkelt er det å påføre merkelappene? Til slutt, vurder kostnadseffektivitet. Prisen skal reflektere kvaliteten og holdbarheten til merkelappene du velger. Les over for våre valg av beste merkelapper i de forskjellige segmentene.

Konklusjon

Vår anbefalte leverandør er askeladden. Vi har testet disse selv og er et merke vi har godt kjennskap til.  Limet, kundeservicen og bestillings prosessen var så enkel og god som den kan bli.

Vi har ikke testet alle disse merkene selv, men igjennom undersøkelser på nett og analyse av andre tester som dinside, thewirecutter, facebook grupper og forum har vi samlet opp informasjon som gjør det enklere for deg å velge det best selskapet.

merkelapper test