Beste elektronisk dørlås test: Våre 5 utvalgte i 2021

beste elektronisk dørlås test

Etter grunding analayse var det det Yale doorman V2Nh som ble best i vår elekronisk dørlås test. Håntaket er utstyrt med praktiske og kreative løsninger som gjør det enkelt for deg å føle deg trygg. I tillegg til dette er V2N en komplett lås med inkludert låskolbe og blekk, når den er installert kan du være sikker på at låskoblen går inn som den skal og at døren er sikkret på riktig vis.

 

Bilde
Produkt
Produkt Detaljer
#1 Test Vinner

Yale Doorman V2N

Yale Doorman V2N
Dørlås med praktiske og unike funksjoner. Den er enkel å innstallere og systemet er brukervennlig. Det er få som kan konkurere med systemet og kvaliteten du får hos Yale.
#1 Test Vinner

Yale Doorman V2N

Dørlås med praktiske og unike funksjoner. Den er enkel å innstallere og systemet er brukervennlig. Det er få som kan konkurere med systemet og kvaliteten du får hos Yale.

Best Selger

ID Lock 150

ID Lock 150
Er du ute etter et skinnende og moderne design er ID lock 150 vår anbefaling. Utstyrt med kodelås og kodebrikke system som egner seg både til kontoret og hjemmet.

Best Selger

ID Lock 150

Er du ute etter et skinnende og moderne design er ID lock 150 vår anbefaling. Utstyrt med kodelås og kodebrikke system som egner seg både til kontoret og hjemmet.

 


 

Beste elektronisk dørlås test

1. Yale Doorman V2N

Sjekk Prisen →

Yale er en av de best selgende dørlåsene i dag. De har sammarbeid med annerkjente alarmselskap og har blitt FG-gokjent i Norge. V2N tilbyr kreative løsninger som gir deg mulighetent il å låse opp døren med smart telefon, 10 unike koder og låsbrikke.

Hvis du er på jobb og får et uventet besøk har du mulighet til å lage en personlig kode for den personen slik at de kommer seg inn, dette kan være praktisk hvis det kommer en håntverker eller vaskehjelp på besøk.

For at å være sikker på at døren er alltid stengt har du muligheten til å aktivere den autmotiske låsmekanismen som gir deg mulighet til å sette låsen på timer slik at den alltid stenges etter et hvist tidspunkt uten aktivitet.

Produktet blir beskrevet som brukervennlig og av høykvalitet av sine eksisterende kunder. Men den har også fått kommentarer på at den den er noe dyr. Ekspertenes tanker er noe lignende og de fleste har kun gode ting å si om dørlåsen. V2N får stor skryt på hvor enkel den er å bruke, dens funksjoner og kvalitet.

Konklusjon: Produktet virker å være et solid produkt med kreative funksjoner som gjør det lett å styre låsen igjennom både app, koder og nøkkelkort. Med tanke på sikkerhet er det få låser som kan måleseg og med sammarbeidet deres med selskap som verisure kan være trygg på at hjemmet ditt er godt tatt vare på.


2. ID Lock 150

Sjekk Prisen →

ID lock 150 er et godt alternativ, men på grunn av noe høyere pris og mindre funksjoner ble den satt på 2.plass. Låsen har et flott deisgn som går gir ytterdøren en moderne look. Fremsiden av låsen er det en berørings skjerm der du kan åpne opp ved bruk av kode eller dør kort.

Låsen har fått god tilbake melding fra ekspertpanelet og brukerne sine. Selskapet publiserer jevnt vidoer og instrukser som gjør det lett å innstaler låsen uten hode bry.

Med tanke på kvalitet og sikkerhet har låsen alt du måtte trenge. Den er konstruert av sterk stål materialer og en tykk dør bolt som sørger for at den ikke kan pirkes opp.

ID lock 150 er modulbasert som betyr at du kan utvide funksjonene hvis ønskelig. Du har en pakke med tilbehørsmoduler som du kan velgemellom.

Konklusjon: ID lock 150 er en solid og robust dørlås med gode sikkerhets funksjoner som gjør hverdag enklere for de som velger å gå for en elektronisk dørlås. Vi likte designet særdeles godt noe som trakk opp produktet i testen vår, du har mulighet til å velge mellom sølv, hvit og svart.


Grunnen til å gå for en elektronisk dørlås

En elektronisk dørlås kan gjøre prosessen ved å låse og låse opp døren en del enklere. Med nye integrasjoner som mobil apper og internett løsninger har du muligheten til å låse opp døren fra jobb eller utlandet hvis du får et uventet besøk eller at hunde passeren trenger sin egen kode.

Før artikkelen hadde vi ikke selv tenkt noe spesielt på å integrere en slik lås på kontoret, men etter å ha testet Yale V2N i en uke bestemte vi oss for å installere den på ytterdøren. Med appen kan du tildele en kode for hver person i hjemmet slik at du til en hver tid kan se hvem som hjemme og ikke.

Men selv om en elektronisk dørlås kan være praktisk kan den også være et risiko element. Kjøper man en billigere dørlås kan innbryterne bryte seg inn ved hjelp av data program, dette er burde ikke være noen stor bekymring for oss i Norge, men det er noe å ha i bakhodet.

Hva burde du se etter i en elektronisk dørlås

Her noe av de punktet vi tar i betraktning når vi ser etter en god elektronisk dørlås.

Funksjoner

I dette tidspunktet er det dørlåser med kreative funksjoner som kan spare deg mer tid og energi. Funksjoner som auto-låsing, kode generator på mobilen og andre funksjoner kan være nyttig i ulike situasjoner. Hvilke funksjoner som du trenger er helt opp til deg, kanskje det holder kun med en kode løsning?

Ønsker du en moderne dørlås med gode funksjoner er det Yale V2N vi anbefaler.

Lås mekanismer

Før du kjøper en elektronisk dørlås er det lurt å sjekke hvilke metoder som kan bruker for å åpne låsen. Skal du bruke den til ytterdøren hjemme kan de enkleste låsene fungerer, men hvis du ønsker å installere en kodelås på kontoret kan en nøkkelkort løsning være praktisk.

Sikkerhet

Noe av det viktigste i en dørlås er at den er sikker. Det er viktig at dør bolten er tykk og robust, men også at programvaren er programmert og sikret av enten et alarm selskap eller en pipelyd slik at hvis noen skulle prøve å trenge seg inn blir nabolaget eller et selskap varslet om dette.