Beste drill test: Disse er verdt pengene i 2021

beste drill test

Batteri drevne driller er kraftigere enn de noen gang har vært i tillegg til dette er de kompakt og lett som gjør de lett å jobbe med. Det å ha en drill gjør alt av arbeid enklere, raskere og morsommere. Etter utallige timer med testing og borring var det Dewould DCD791P2 vi utmerket som den beste drillen.

Beste drill test : Våre anbefalinger

Bilde
Produkt
Produkt Detaljer
#1 Test Vinner

Dewalt DCD791P2

Dewalt DCD791P2
Kraftig 18 volts drill med lang batteritid. Dewolt DCD er  perfekt for håndverkere som ønsker en komfortabel og robust drill som får jobben gjort raskt og effektivt.
#1 Test Vinner

Dewalt DCD791P2

Kraftig 18 volts drill med lang batteritid. Dewolt DCD er  perfekt for håndverkere som ønsker en komfortabel og robust drill som får jobben gjort raskt og effektivt.

Best til små oppgaver hjemme

Bosch GSR 12V-15

Bosch GSR 12V-15
Dette er en kompakt drill som gjør det enkelt å jobbe selv i krokete hjørner. Utstyrt med et LED lys, komfortabelt håndtak og en 12V motor.

Best til små oppgaver hjemme

Bosch GSR 12V-15

Dette er en kompakt drill som gjør det enkelt å jobbe selv i krokete hjørner. Utstyrt med et LED lys, komfortabelt håndtak og en 12V motor.

Komplett Pakke

Dewalt DCD777

Dewalt DCD777
Her får du en komplett pakke med bits, to batterier og en kraftig drill til en lav pris. Denne pakken er vår anbefaling for deg som ønsker en komplett løsning til å hjemme.

Komplett Pakke

Dewalt DCD777

Her får du en komplett pakke med bits, to batterier og en kraftig drill til en lav pris. Denne pakken er vår anbefaling for deg som ønsker en komplett løsning til å hjemme.
 

 


1. Dewalt DCD791P2 – Best i test

drill

Sjekk Prisen →

 • Kraftig og balansert
 • God batteritid
 • Perfekt til håndtverkere og større oppdrag

Dewould DCD791P2 er en kombinasjon av kraftig, komfortabel og enkel å bruke. Kvaliteten på drillen skilte seg ut sammenlignet med de andre drillene vi testet. Vi drillet over 60, 2.5 cm hull igjennom en 25 cm planke på en batteriladning. Dette viser at drillen kan håndtere alt av borring som skal gjøres i huset.

Du får 18V med en børsteløs motor som kan håndtere borring opptil 40 mm. I tillegg til dette har den et dreiemoment på 70Nm og opptil 2000 omdreidninger i minuttet. Men det som overasket oss mest var erogonismke designet og dens praktiske funksjoner. Vi følte minimalt med vibrasjon i hånden noe som gjorde den til den mest komfortable drillen vi har prøvd. Skal du bruke drillen i flere timer i strekk lønner det seg at komforten er på plass.

I spissen på drillen er det installert et sterkt LED lys som gir tilstrekkende med lys til å jobbe i mørke arbeidsforhold. Baksiden av drillen er det et praktisk belte kobling som lar deg hekte drillen i beltet. Noe vi merket til slutt var at batteri ladningen blir vist på selve batteriet slik at du slipper å koble i batteriet i drillen for å sjekke batteri prosenten.


2. Bosch GSR 12V-15 – Billig og bra

drill

Sjekk Prisen →

 • Perfekt til små oppgaver i hjemmet
 • Rimelig
 • Kompakt og lett

Hvis du synes at Devoult er for dyr eller at den er ute av lager er Bosch også et godt valg. Bosch GSR er en rimeligere batteri dreven drill. Den kan ikke måle seg med styrken og batteri tiden sammenlignet med Devoult, men for mindre oppgaver i hjemmet fungerer den utmerket.

Batteiret i drillen er lagret i håndtaker noe som gjør at håndtakes oppleves som ukomfortabelt og ubalansert. LED lyset er noe svakt og for lite til å gjøre arbeid i fullstendig mørke.

Selv om det er noe små feil her og der er dette fortsatt en solid drill som er god nokk til å utføre de fleste arbeidsoppgavene som kan oppstå i et hjem. Drillen er også rimelig noe som trekker opp i konklusjonen vår.


3. Dewalt DCD777D2K-QW – Komplett pakke

Sjekk Prisen →

 • Egnet for både store og små oppdrag
 • Stødig, balansert og effektiv
 • Sterkt batteri med lang levetid
 • Komfortabelt håndtak

Hvis du ikke har noen drill eller batterier hjemme fra før kan det lønne seg å kjøpe Dewoult sitt komplette sett da dette gir deg alt du trenger fra batterier, borrer og en solid drill. I pakken får du med to batterier som lar deg jobbe i langre perioder uten å måtte stoppe opp for å lade batteriene.

Dewoult DCD777 er en kraftig 18v drill som er komfortabel å holde og er utstyrt med praktiske funksjoner. En av våre favoritt funksjoner er at du kan enkelt skifte bits med kun en hånd noe som kan spare deg mye tid i løpet av et oppdrag.

I drillen har du togirs transmisjon og et maksimalt dreiemoment på 65 Nm og en utgangseffekt på 340W!

Med DCD777 får du mer en nokk kraft og hastighet til å utføre selv større prosjekter innen en kort tidsramme. Skal du gjøre små oppgaver i hjemmet anbefaler vi Bosch GSR, men ønsker du en komplett pakke som kan brukes bådde til å bygge platting og mindre oppgaver inne er dette en god løsning.


4. Milwaukee M18 – Et solid produkt

Sjekk Prisen →

 • 3 års garanti
 • 18V børstelås motor
 • Kraftig batteri og LED lys

Milwaukee M18 er et godt produkt med praktiske funksjoner og et langvarig batteri. Den har en innebygd børstemløs motor med 18V. Dette gir deg nokk kraft til å gjøre større oppdrag som å bygge en platting eller veranda.

Med drillen får du med batteri og lader, slik at du slipper å kjøpe dette separat. Ønsker du å kjøpe kun drillen har du også mulighet til å gjøre dette.


Hva burde du se etter i en drill

 


Batteri

Noe av det viktigste elementet i en drill er batteriet. For at du skal kunne gjøre jobben over en lengre periode uten å måtte stoppe opp for å lade må batteriet være av høy kvalitet.

På siden av drillen står det et nummer som viser til styrken på batteriet. Vi anbefaler 18V til større oppdrag, mens 12V holder hvis du skal gjøre mindre oppgaver i hjemmet. Er du en håndverker som hyppig utfører større oppdrag er det 20V som egner seg best.

Med tanke på batteri type anbefaler vi litium batteri da disse har vist seg til å holde lenger og batteriet gir også mer kraft sammenlignet med gamle batteri typer.


Motor

Når det kommer til motoren anbefaler vi å se etter børsteløs motorer. Dette er en ny motor type som har vist seg å vare lengre og den gir mere kraft sammenlignet med andre motor typet.


Gir

På Devoult er det to gir funksjoner (1 og 2). Skal du borre og trenger hastighet er det 2.giret du burde velge, men ønsker større kraft og moment velger du 1.giret.

Disse to valgene gjør det enklere for deg å gjøre de ulike oppgavene på best mulig måte.


Konklusjon

Det å velge en drill er praktisk og enkel prosess. Så lenge du velger i mellom merkene du har sett igjennom denne testen kan du være sikker på at produktet er av høy kvalitet og at det får jobben gjort. Det du må tenke på når du velger en drill er batterikapasiteten. Antallet volt har en stor innflytelse på kraften og drill kapasiteten, skal du gjøre mindre oppdrag kan du en lavere volt kapasitet, men skal du gjøre større oppdrag anbefaler vi høyere.